vineri, decembrie 23, 2016

Limbajul Sufletului

Postat Maria
Limbajul Sufletului reprezintã o mantra. O mantra este un sunet special, care include un anumit mesaj spiritual. Atunci când spunem „mesaj spiritual“, acest lucru înseamnã cã ea contine ceva mai mult decât niste simple informatii. În cazul de fatã, cuvântul mesaj poate fi schimbat cu conceptul de spirit sau desuflet.
Altfel spus, Limbajul Sufletului reprezintã un suflet special. El are asadar un suflet al lui, care face legãtura între toate sufletele ce folosesc acest limbaj. Acest aspect al Limbajului Sufletului este foarte important si nu trebuie uitat.
Acest rol al Limbajului Sufletului si abilitatea lui de a face legãtura între toate sufletele care existã si care doresc sã comunice unele cu altele este unul foarte special. Este o calitate unicã a Limbajului Sufletului, care ne poate ajuta sã întelegem mai bine puterea si capacitatea iesite din comun ale acestui instrument de comunicare. Sunetele exprimate în Limbajul Sufletului nu se conecteazã doar între ele, ci asigurã în acest fel si conexiunea între suflete, întrucât ele chiar sunt expresii ale acestor suflete. Altfel spus, între sufletele care utilizeazã acest instrument de comunicare se naste o unitate si o armonie specificã, extrem de purã si extrem de autenticã.
Printre altele, Limbajul Sufletului promoveazã aceastã unitate si aceastã armonie si datoritã faptului cã suprapunerile si confuziile specifice limbajului conventional nu sunt Întelepciunea Sufletului prezente în cazul lui. Acest limbaj este extrem de pur, fiind complet eliberat de atitudinile si de convingerile asociate subiectiv cu anumite cuvinte, expresii si forme particulare de vorbire specifice limbajului conventional. Aceste atitudini si convingeri limitatoare sunt complet evitate în cazul Limbajului Sufletului. 

ÎNTELEPCIUNEA SUFLETULUI Dr. Zhi Gang Sha

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...