VINDECARE

Important – te rog citeste termenii si conditiile înainte de a începe.
Pentru a beneficia la maxim de aceasta experienta, gaseste-ti un moment de liniste în fata PC-ului tau. Daca vrei, citeste frazele cu voce tare în timp ce apar pe ecran. Daca ai vreun antrenament de EFT (Emotional Freedom Therapy), poti sa îti apesi meridianele cheie în timp ce citesti.
Acesta este un program generic de vindecare. Daca doresti un tratamet mai personal prin vindecarea la distanta, apasa butonul de mai jos:
Aceasta prezentare este ideal a fi vazuta pe tot ecranul (apasa pe butonul) . Apasa ESC în orice moment pentru a opri prezentarea.
Cercul care se roteste apare pentru a te anunta ca se încarca. Daca nu se întampla asta, apasa pe alt ecran din acest site apoi revino înapoi aici. Aceasta ar trebui sa rezolve problema. Momentul principal în care se vizioneaza prezentarea este seara devreme, asa ca poate doresti sa încerci în afara acestor ore de vârf.
Pentru a descarca aceasta experienta pe PC-ul tau, apasa aici cu butonul din dreapta al mouse-ului. 1. Apasa pe "Save target as" si salveaza în directorul ales de tine. 2. Dupa ce s-a descarcat, fa click dreapta pe fisier si deschide-l cu Internet Explorer sau cu browser-ul pe care îl folosesti.
Pentru £6 sau $9US poti descarca o versiune vorbita a acestei experiente în Engleza care poate fi ascultata pe sistemul tau de sunet. Pentru a asculta o mostra mergi pe pagina de Produse sau apasa aici pentru a cumpara direct. apasa aici
De asemenea poti transfera fisierul .swf salvat pe un DVD care poate fi vizionat pe televizorul tau. Pentru a face asta, va trebui sa descarci un convertor de fisiere .swf de pe un site cum ar fi www.flash-swf-converter.com.

Conditii de utilizare

Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.
Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.
...si acum putina parte juridica.....Prin aceasta exclud orice responsabilitate pentru orice cereri, pierderi sau daune de orice natura (indiferent daca aceste cereri, pierderi sau daune au fost previzibile, cunoscute sau de alta natura) care decurg din utilizarea sau legate de utilizarea acestui website sau a informatiilor, continutului sau materialelor incluse în acest site, inclusive, fara limitare, orice pierderi sau daune indirecte, în particular, orice obligatie, în masura maxima permisa de lege pentru orice consecinta (adversa sau de alta natura) fizica, emotionala sau mentala ca urmare a vizualizariii si/sau utilizarii continutului acestui site.
Aceasta declaratie nu modifica drepturile tale legale.
Utilizarea acestui site este guvernata de legislatia Engleza în vigoare.Quantum K

28 comentarii:

http://myblog-lyrics.blogspot.com spunea...

Mulţumesc!

Nicoleta spunea...

Am facut si eu acest exercitiu de vindecare si am constatat o imbunatatire a unei boli pe care o aveam de 9 ani. Iti multumesc Maria!

MARIA spunea...

Ma bucur Nicoleta . Te imbratisez.

Anonim spunea...

Multumesc pentru LUMINA !


iunie 30 2012


Marga

Anonim spunea...

am vizualizat de 2 ori si ma simt tot bine. singura diferenta e ca ma imbat mai greu.
acum la modul serios :nu aveti ceva sa ma las de baut?

Anonim spunea...

Multumesc !

MARIA spunea...

Ma bucur ca exercitiul va ajuta. Eu m-am schimbat radical, uneori nu ma recunosc . Sa nu credeti ca e numai lumina , exercitiul scoate la suprafata ceea ce negam cel mai tare , dar ne pune fata in fata si ....alegem. De pe frecventa care suntem.E un fel de nastere intr-o alta lume ...cu alte reguli - nu cititi limite . Si eu va multumesc.

Anonim spunea...

Va multumesc pentru acest exercitiu !

MARIA spunea...

Iti multumesc ca ai ales sa faci acest exercitiu.

Anonim spunea...

mi s-a facut somn, ce inseamna? multumesc

MARIA spunea...

Corpul iti spune sa dormi pentru a procesa ce ai cerut(ce ai meditat) Este ok.

Anonim spunea...

multumesc!am sa reiau exercitiul de cate ori voi simti nevoia

bulgaria spunea...

nu am simtit nimic din pacate , poate din cauza ca sunt foarte stresat in perioada asta o sa incerc iar cand o sa mai scap cat de cat de lucrurile care ma apasa momentan , oricum va multumesc

Anonim spunea...

Buan Maria,
sunt pentru prima data aici...am "vizionat" exercitiul ca sa vad despre ce este vorba si am intentia sa il folosesc...tu spui insa
"Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau."
la ce fel de pregatire te referi si mai ales ce vrei sa spui prin "suficient sprijin in jurul tau"?
Multumesc frumos,

Unknown spunea...

Buna Maria,

o mica rectificare la afirmatia 39, "Izolez corpul meu fizic SI cel energetic, pe toate nivelurile si in toate dimensiunile, de toate influentele negative ale energiei electro-magnetice de origine umana"

Namaste!

Anonim spunea...

Multumesc ptr exercitiu...acum voi observa ce schimbari se produc cu mine si voi relua acest exe benefic....Multumesc ! Multumesc ! Multumesc !

Anonim spunea...

Exercitiul este foarte bun.
Multumesc MARIA.
Spor la treaba!..cu ADEVARAT VINDECA!

Anonim spunea...

este prima oara cand vizionez filmuletul,am sa rein asupra lui..sper sa mearga si la mine :D

Anonim spunea...

si acum putina parte juridica.....Prin aceasta exclud orice responsabilitate pentru orice cereri, pierderi sau daune de orice natura (indiferent daca aceste cereri, pierderi sau daune au fost previzibile, cunoscute sau de alta natura) care decurg din utilizarea sau legate de utilizarea acestui website sau a informatiilor, continutului sau materialelor incluse în acest site, inclusive, fara limitare, orice pierderi sau daune indirecte, în particular, orice obligatie, în masura maxima permisa de lege pentru orice consecinta (adversa sau de alta natura) fizica, emotionala sau mentala ca urmare a vizualizariii si/sau utilizarii continutului acestui site.
Aceasta declaratie nu modifica drepturile tale legale.

Acum intrebarea me este exista posibilitatea ca ceea ce a.ti spus mai sus sa afecteze cu adevarat???, probabil daca nu ar avea "reactii adverse" nu ar mai fii acest mesaj de avertizare, iar acest mesaj suna destul de compromitator Astept un raspuns !!

MARIA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
MARIA spunea...

Cuvintele au efect asupra noastra, precum si ceea ce credem . Daca in interior crezi in aceasta schimbare , in aceasta vindecare ea se va realiza. Daca te indoiesti , sau daca crezi ca-ti va face rau .....mai bine nu o face .Nu este nici o magie aici , este vorba de o reprogramare a fiintei. Tu hotarasti !

Anonim spunea...

Eu il consider super interesant si util. Reuneste in 30 min, afirmatii pozitive vindecatoare pe toate planurile intr-un fundal melodios fermecator. Subcontientul are nevoie de asa ceva pentru a da sansa constientului sa preia controlul. Multumim!
Cu siguranta, voi repeta exercitiul... Cu drag, Luminita

Anonim spunea...

acu va vindecati dar tot o sa muriti sa nu uitati orice ati face nu aveti scapare o sa muriti :)))))

Anonim spunea...

E benefic. Te relaxeaza. Te incarca energetic.

Dorina spunea...

Multumesc, Maria!
Este foarte util si bun exercitul. Eu sunt atacata cu arme psihotronice zilnic de niste nebuni. Sper ca ma va ajuta. Multumesc din suflet!

Anonim spunea...

Exista cristale si pentru boli venerice...?!

Eva spunea...

Multumesc ! Multumesc ! Multumesc !

Elena Vîrban spunea...

Multumesc, Maria !

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...