CAMERELE CREATIEI

Grupul va invita la CREATIE CONSTIENTA

Acum ca stii ce este o camera sacra ,sa ne afirmam intentiile in scris in camerele create in acest scop.
Aceste opt camere sacre au fost stabilite pentru cea mai eficientă utilizare. Folositi-le in orice mod doriţi sau permite-ne sa -ti sugeram urmatoarele :
Creaza in prima camera cu atentie . Fii atent ceea ce ceri. . caci vei si primi . Apoi, revino in aceasta camera si vezi daca cererea ta este completa. În cazul în care nu este completă, reformuleaza intentia şi posteaza din nou. Atunci când simti ca declaratia catre univers este completa, treci la camera urmatoare .
Îmbunătăţirea viţii tale poate fi pusa în mişcare, în mai puţin de opt zile, însă acest lucru nu este o cursa.Sa te bucuri de calatorie este mai important decât a ajunge la destinaţie. Bucuraţi-vă de plimbare!

Bine ati venit la Prima Camera a intentiei
Totul incepe aici:

Aceasta este o reprezentare a unui spaţiu pentadimensional . În această încăpere intervalul de manifestare in timp a creatiei tale este mult mai mică decât intervalul de timp în a treia dimensiune. În acest spaţiu gândurile se transforma în realitate foarte repede.
1. Începe prin a introduce intentia ta in miscare, facand o declaratie in scris catre Univers.Aici , tu nu scrii pentru altii , totul este intre tine si univers.
2. Întoarce-te aici a doua zi sau ori de câte ori este posibil pentru a revizui declaraţia ta . Dacă o simţi completa, trece la camera urmatoare Intoarce-te a doua zi pentru a revizui din nou, daca simti nevoia.
3. În timp ce esti aici uita-te la alte creatii si trimite energie cu iubire necondiţionată. Vă solicităm să onorati toate Creatiile puse în mişcare aici. Nu comentati postarile altora.
Pentru a posta in aceasta camera  intrati aici Camera creatiei
Pentru a citi ultimile mesaje AICI
Bine ati venit in Camera fricii
Grupul spune ca frica este doar o lipsă de informaţie. În primul rând identifica temerile pe care le ai in aceasta viata.
Frica este principala piedica in realizarea creatiei tale.Odata ce ati identificat temerile voastre , acceptati-le ca facand parte din evolutia voastra si eliberati-va de ele prin intentie.
Iti sugeram sa fii nemilos in identificarea fricii .
Postează-ţi temerile aici şi revin-o a doua zi . În cazul în care simtiti ca ati identificat toate temerile voastre , treci la camera urmatoare .
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera Fricii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera iertarii

A gresi este omeneste – a ierta este Divin .
Grupul spune că actul de iertare este un cadou pe care ti-l oferi in viitor . Setaţi energia viitorului prin iertare.Ofera-ti iertare tie insuti si iarta pe cei din jurul tau.
În acest spaţiu, te rugăm să te uiţi atent la orice resentiment ai .Chiar daca acest resentiment pare a nu avea legatura cu tine si creatia ta , el poate fura energie.
Scrie declaraţia ta de iertare aici. Acest lucru este important.
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera Iertarii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera de vindecare.

Aici este un spatiu sacru creat pentru a te simti destul de confortabil pentru a te schimba si vindeca pe tine insuti.
Aici va oferim sansa de a experimenta vindecarea cu caracter personal ( fizic, emotional si spiritual) Nimeni nu te poate vindeca, doar tu poţi face asta. Aici puteţi seta propria vindecare în mişcare. Minunile se intampla de zi cu zi.
Aici este o oportunitate pentru vindecare in dimensiunea a cincea
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera vindecarii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera responsabilitatii
Grupul spune ca este simplu. Dacă doresti să-ti crească puterea, creşte nivelul de responsabilitate. Aici este o oportunitate de a ne asuma responsabilitatea deplină pentru fiecare aspect al realitatii noastre. Grupul spune ca am jucat prea mult rolul de victima. Am jucat toate rolurile, la un moment sau altul.
Nu există victime aici. Asuma-ti responsabilitatea într-o declaraţie si preia puterea.
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera responsabilitatii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera actiunii
Grupul sugerează că aici este magia creatiei. Foarte multi se incurca in camera creatiei.
Posteaza aici toate actiunile pe care le vei face pentru materializarea creatiei tale. Dupa ce ai stabilit actiunile pe care trebuie sa le realizezi , elibereaza creatia in etapa urmatoare.După ce ai stabilit acţiunile în mişcare, este important să eliberezi ataşamentul faţă de rezultat, sansa de a le indeplini va sosi prin sincronicitate. Asuma-ti un angajament pentru indeplinirea actiunilor postate.
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera Actiunii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera Umorului
Umorul este perspectiva naturala a Ingerilor. În procesul de învăţare a cum sa devenim ingeri umani a Noii Planete Pământ, vom învăţa sa privim evenimentele din viata ,cu o perspectivă de umor. Ei sugerează că cel mai simplu mod de a echilibra energia in orice situatie, este de a găsi o modalitate de a râde despre asta.
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera Umorului
Pentru a citi ultimile mesaje AICI

Bine ati venit in Camera acceptarii
Arta de a accepta este o atitudine necesara.Cele mai multi Lucratori intru Lumina nu au nici o dificultate de a acepta creatia lor.A cceptarea este un atribut învăţat.
Aici iti cerem să faci un angajament scris de a accepta cu gratie toate creaţiile în orice formă. Ai grija ca magia se întâmplă.
Dupa ce totul este spus şi făcut, atunci când vedeţi un rezultat în viaţa voastră, vă rugăm să reveni aici în această cameră pentru a accepta si a fi recunoscatori pentru realitatile din viata voastra.
Pentru a posta in aceasta camera intrati aici Camera acceptarii
Pentru a citi ultimile mesaje AICI


Ai terminat astfel intregul proces de creatie in cele 8 Camere sacre in a cincea dimensiune.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...