vineri, octombrie 07, 2016

Energiile lunii octombrie: Iubire nelimitata si neconditionata

Postat Maria

Octombrie este luna in care ne vom simti din nou bateriile incarcate iar energiile Universului ne vor pregati sa imbratisam oportunitatile care ne apar in cale.
Septembrie a adus multe sfarsituri in vietile noastre si multa eliberare. Portalul 9-9-9 ne-a oferit puterea de a spune la revedere multor conexiuni din trecut care ne raneau. In acelasi timp, ne-a ajutat sa taiem legaturile cu tot ceea ce ne consuma energia.
De aceea, avem acum timpul si spatiul necesar de a ne deschide si de a aprecia noul, pozitivul, conexiunile si experientele care ne schimba viata. Acum avem spatiu sa oferim dragoste din abundenta, fara sa ne punem intrebari si fara sa ezitam.
Septembrie a fost o luna plina de energie, dureroasa emotional, turbulenta. Ne-a fost greu uneori sa ramanem in moment si sa vedem ce se intampla exact in vietile noastre.
Au fost atatea schimbari interne, incat probabil ne-am simtit toata luna dezechilibrati. Poate ca am simtit ca am pierdut controlul in anumite interactiuni si situatii.
Pe parcursul acestei luni, energiile de care am avut parte ne-au coplesit uneori. A fost pusa in miscare multa energie. Nu a fost mereu placut si uneori ne-am simtit neputinciosi, fara dorinta sa facem ceva sa o stapanim.
Energiile benefice stabilitatii
Pe masura ce inaintam in luna octombrie, vom avea constientizari care ne vor permite sa vedem totul cu claritate. Ne vom simti imputerniciti de energiile acestei luni sa restructuram ce s-a prabusit in relatiile noastre, in prietenii, in cariere si in interiorul nostru. Toate lucrurile care ne-au fost revelate sunt acum lucruri pe care suntem pregatiti sa ne concentram.
Intuitia iti va fi din ce in ce mai clara si ne va ajuta mult la stabilizare si impamantare. Acest lucru ne va permite sa stim exact ce avem nevoie sa reparam din ceea ce a fost tulburat.
Este esential ca, pe masura ce ne adunam bucatile sparte din noi sa ne aducem aminte de dragostea neconditionata, nu numai catre alti oameni dar chiar si catre noi. Iertarea, compasiunea si acceptarea pentru lucrurile prin care am trecut sunt esentiale, astfel incat sa navigam usor inspre ceea ce urmeaza.
Noiembrie va aduce emotii inalte vibrational si vom experimenta iubire autentica si abundenta. Insa, inainte sa ajungem in luna noiembrie avem ceva munca de facut in luna octombrie pentru a pune fundatia pentru a atrage conexiuni de durata in viata noastra.
Lucrurile esentiale pe care le putem face pentru a ne alinia cu energia lunii octombrie sunt: sa ramanem calmi si sa luam lucrurile usor, pe masura ce inaintam in aceste zile.
Luna octombrie ne cere sa devenim mai respectosi, mai atenti si mai generosi in mod neconditionat. Suntem chemati sa vorbim frumos cu noi si cu ceilalti si sa imprastiem dragoste si bunatate oriunde ne ducem.
Energia iubirii neconditionate
Desi vom face toate astea fara asteptari, energia noastra va incepe sa vibreze pe o frecventa inalta. Energia iubirii va curge continuu in jurul nostru si acest lucru va seta tonul pentru a ne pregati pentru luna noiembrie.
Nu conteaza daca esti singur sau intr-o relatie serioasa. Radarul iubirii va fi in alerta si spre sfarsitul acestei luni vom simti ca ne scufundam intr-un vortex de iubire pura, sincera, autentica.
Iubirea ne urmareste, dar depinde de noi daca suntem pregatiti sa o primim. Daca esti deja intr-o relatie plina de iubire, vei putea observa cum intensitatea emotiilor creste.
Schimbari de perceptie
Pe masura ce ne schimbam, totul in jurul nostru se schimba.
Pentru a percepe acest flux de energie, avem nevoie insa sa eliberam toate resentimentele. E nevoie si sa ne focalizam pe intentiile pozitive si pe un anumit nivel de angajament catre oamenii si lucrurile care chiar conteaza pentru noi.
Putem sa incepem cu un aspect al vietii noastre. Poate fi o persoana, un hobby, un animal, o calatorie sau orice lucru care ne aduce bucurie si este aproape de inima noastra.
Si astfel, ne putem da seama ca avem nevoie sa schimbam perspectiva, astfel incat sa incepem sa vedem lucrurile printr-o noua lumina.
Acest lucru ne permite sa apreciem si sa acceptam anumite parti din viata noastra, fara sa ne simtim vinovati ca nu avem timpul si atentia necesare, pe care ne dorim sa le acordam.
E o ocazie buna insa sa ne iubim mai mult pe noi si sa recunoastem ca nu suntem super-eroi, ca facem ce putem mai bine si ca nu putem intotdeauna sa dam totul, in toate domeniile vietii noastre.
Daca am neglijat ceva sau pe cineva, acum este timpul sa ne aratam recunostinta. E momentul sa ne facem timp sa ne deschidem si sa exprimam cat de importanta este o anumita persoana sau o anumita situatie pentru noi.
Putem sa comunicam autentic si sa-i lasam pe cei apropiati sa stie ca sunt iubiti si pretuiti. E momentul sa acordam timp hobby-uri-lor care ne implinesc si ne fac fericiti.
Ne vom reenergiza astfel iar capacitatea de a iubi se va extinde doar prin redirectionarea atentiei si a energiei. Astfel, ne vom alinia in directia lucrului sau a persoanei cu care simtim o conexiune din inima.
Noiembrie si energiile benefice implinirii dorintelor
Orice vis pe care il avem este posibil si accesibil. Atunci cand ne deschidem si realizam ca meritam sa ne simtim minunat zilnic. Si apoi cand ne concentram pe energia de a face orice lucru care ne ajuta sa ne simtim bine si fericiti ca suntem in viata. Si sa traim in curgerea momentului.
Noiembrie este aproape. Noiembrie este despre dragoste, abundenta si conexiunile dintre sufletele gemene. Daca facem munca interioara acum, vom fi pregatiti sa intampinam tot ceea ce energiile ne pot oferi in aceasta luna.
Pentru a ne ridica vibratia, a manifesta si a atrage ce ne este destinat trebuie sa crestem in iubire. Sa avem sperante mari, fara asteptari insa. Sa radiem recunostinta, sa ne simtim pozitivi si multumiti, relaxati si, cel mai important, sa credem. Sa incepem acum, fara rezistente sau dorinta de a forta.
Cream astfel Universului ocazia sa ne arate magia sa naturala si magentica si sa ne conecteze cu ceea ce rezonam cel mai mult prin vibratiile pe care le trimitem in afara noastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...