joi, noiembrie 03, 2011

Nimeni nu poate ieşi dintr-un cîmp energetic de stres fără să aleagă aceasta, fără să renunţe la deliciul mentalizării, care-i spune că el “are dreptate”.

Suferinţa şi fericirea sunt incompatibile vibraţional, dar mintea lumii le-a aşezat alături prin alăturarea absurdă dintre suferinţă şi dragoste. De fapt, niciodată nu vom avea dragoste cînd suferim din dragoste. Suferinţa însăşi este semnul despărţirii de omul iubit, de lucrul dorit. Suferinţa reprezintă un cîmp energetic în care afirmăm că nu avem dragostea pe care ne-o dorim, că celălalt nu ne iubeşte, că suntem nefericiţi şi nu avem iubire sau că nu putem avea fericire! Fericirea este un cîmp energetic în care afirmăm contrariul. Iată de ce ele sunt incompatibile şi iată de ce nu vom avea dragoste în viaţa noastră atîta vreme cît..vom alătura dragostea suferinţei. Fiecare dintre aceste trăiri există în plan subtil în cîmpuri diferite. ŞI în plan subtil toate lucrurile sunt ordonate, aşa încît fericirea nu poate sta lîngă nefericire, bucuria nu poate sta lîngă tristeţe şi nici furia nu poate sta lîngă blîndeţe. Toate aceste trăiri interioare sunt expresii ale cîmpurilor energetice, care conţin informaţii cu un caracter precis.
Cînd gîndim, noi captăm informaţii din cîmpurile energetice la care ne conectăm prin gîndurile pe care le acceptăm ca fiind reale în momentul cu pricina.. De cîte ori avem o problemă, indiferent ce natură ar avea ea, mintea va fi atrasă instantaneu către a se gîndi intens la problema respectivă. Fenomenul de atracţie care are loc automat, fără implicarea voluntară a cuiva anume, ne va atrage tot mai mult în problemă şi va aduce către noi tot mai multe gînduri, emoţii şi trăiri specifice. Dacă ne stresează ceva, simplul fapt de a gîndi prea mult la situaţia stresantă este adevărata problemă pe care o avem. Nimeni, absolut nimeni nu poate ieşi dintr-un cîmp energetic de stres fără să aleagă aceasta şi fără să renunţe la deliciul mentalizării, care-i spune că el “are dreptate”. A renunţa la dreptate în schimbul fericirii este întotdeauna o opţiune a conştiinţei înalte şi una care atrage spre noi un cîmp energetic în care putem să fim fericiţi, să accesăm gînduri bune şi – adesea – o existenţă mai apropiată de ceea ce ne dorim să fie.
Dacă suntem implicaţi în relaţii în care nu ne simţim iubiţi şi suferim, suferinţa este semnul că ne aflăm pe o direcţie greşită în ce priveşte căutatea iubirii în viaţa noastră. Cîmpul energetic care sprijină iubirea conţine gînduri de iubire, de acceptare, de bucurie, de înţelegere, de pace şi dăruire, pe cînd acela al suferinţei conţine ..toate gîndurile şi trăirile pe care le accesăm acum. Iubirea adevărată poate fi accesată şi găsită numai cînd o cutăm de la nivelul iubirii, din starea de fericire deja existentă în interiorul nostru. Suferinţa din noi va întîlni, însă, suferinţa din altul cînd nu pornim la drumul dragostei pentru că dragostea este, deja, prezentă în noi…Asadar, nu vom gasi dragostea (sau o relatie bazata pe dragoste) dintr-o stare de suferinta, cand abia am iesit dintr-o relatie in care am suferit, ci numai atunci...cand avem inima libera si numai cand propria noastra stare de iubire interioara o atrage. 

9 comentarii:

Mario spunea...

E adevarat! Procesul insa, doare al naibii, pt ca mintea... "minte"! Dar, mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi trecem prin asta! Cand? Cand "ne vom satura" de supravietuire!

Natural spunea...

Da. Bine ne-am regasit in primul blog and roll de noiembrie. Spor!

Odorica Ion spunea...

Viata m-a facut sa fiu insensibila.
Dar acest articol plin de sensibilitate mi-a placut foarte mult si vreau sa-l pun pe macar unul din blogurile mele. O seara frumoasa, Odorica

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! ~ Doamnei MARIA !
~
Mulţumită doamnei Odorica Ion, care a "distribuit" acest articol ... iată-mă Prezent !
~
Bine v-am găsit !
~
Cornelius, :) (10XI2011.4~5:37AM)

Maria spunea...

@Odorica Ion "Viata m-a facut sa fiu insensibila."
Creaza viata ta cu inima , este timpul. Inima nu minte.
Te imbratisez!

Maria spunea...

Cornelius, ma bucur de prezenta ta.

Anonim spunea...

NIMENI NU FACE O ALEGERE PE CARE NU O INTELEGE

Maria spunea...

Alegerea o faci in functie de perceptia si constienta ta.

Anonim spunea...

asa este,MARIA,an fie care zi facem alegeri in functie de perceptia noastra an mediul anconjurator ,nu conteaza la ce nivel, toti facem alegeri.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...