miercuri, august 03, 2011

Trezirea Lumii- Fiecare inima conteaza si Dansul Ne-Supunerii.David Icke Important

Mereu mi se pune intrebare: Ce putem face? Ei bine, va propun sa facem impreuna ceva, ce are un potential extraordinar, fara a fie nevoie sa va ridicati de pe scaun. Este usor, simplu, are beneficii imense pentru cei ce participa si va schimba literalmente lumea daca vor fi destui oameni implicati, care sa dedice acestui proiect cel putin 20 minute in fiecare zi. Cu cat mai lunga perioada de timp cu atat mai bine, insa sugerez cel putin 20 minute pe zi pentru proiectul Trezirea Lumii - Fiecare inima conteaza.
Noi avem puterea, mai mult decat credem, sa daramam zidurile inchisorii vibrationale, daca intelegem principiile de baza pe care functioneaza aceasta. Sistemul de Control nu este intamplator structurat pentru a genera o energie haotica a inimii, la fel si ganduri si emotii cu vibratie joasa cum ar fi frica, stresul, furia, frustrarea si depresia. Toate acestea sunt facute in mod sistematic cu scopul de a mentine umanitatea intr-o stare haotica de vibratie joasa ce genereaza energia dorita de ei, inrobeste oamenii in ignoranta mintii limitate, si cel mai important, proiecteaza in mod constant in atmosfera Pamantului o energie electromangnetica de vibratie joasa, haotica si dezechilibrata.
HAARP si tehnologiile de radiatie asociate cu aceasta sunt de asemenea folosite pentru a dezechilibra si mai mult vibratia oceanului energetic, in scopul de a manipula pestii (oamenii) sa ramana in aceleasi stari de vibratie joasa. Aceasta creeaza un circuit in care oamenii, sub influenta oceanului energetic, intra in stari haotice pe care la randul lor le transmit oceanului, ceea ce mareste influenta negativa a acestuia. Trebuie sa intrerupem acest circuit si sa transformam campul energetic individual si colectiv, de la starea haotica de care depinde Sistemul de Control, la fluiditatea si armonia care ne va elibera la nivel individual si colectiv. Avem puterea de a manifesta energetic armonia din haosul produs prin manipulare. Vom putea face asta, daca suficienti oameni se vor implica in proiectul Trezirea Lumii - Fiecare inima conteaza.
Este nevoie de milioane, zeci de milioane de oameni si mai multi.

Oamenii ar fi uimiti daca ar cunoaste impactul pe care il au asupra energiei Pamantului, minut de minut. Tehnologia existenta poate masura acest lucru, precum si variatiile aparute in campul energetic al pamantului atunci cand au loc reactii globale masive, cum a fost de exemplu cea de la 9/11. Evident, frica si emotiile declansate de atacurile de la 9/11 sunt convenabile pentru scopurile conspiratorilor, insa noi putem avea un impact incredibil asupra deschiderii campului energetic al Pamantului spre iubire, pace si armonie, energii care vor darama castelul de nisip dependent de haos si dezechilibru pentru a sta in picioare.
Aceasta este o noua sectiune a site-ului, Trezirea Lumii - Fiecare inima conteaza, ce ofera posibilitatea zilnic la ora 21:30 ora Londrei, de conexiune globala a inimilor in scopul de a transmite iubire, pace si armonie (energie armonioasa) in campul energetic uman colectiv. In fiecare zi vom posta cate o imagine care sa ajute concentrarii noastre. Poate fi o imagine a Pamantului, a oceanului, a orasului Tripoli sau a unui om care are nevoie de vindecare si armonie in fata atacurilor raului si haosului.
De asemenea incurajez oamenii din toata lumea, din fiecare oras, metropola, sat sau comunitate sa ia initiativa de a organiza grupuri sau manifestari la care oamenii sa se intalneasca in mod regulat pentru a proiecta in atmosfera si in campul energetic uman colectiv iubire, pace si armonie. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. De asemenea, avem nevoie de largi grupari organizate in asa numitele “locuri sacre” sau percepute ca fiind sacre pentru ca sunt localizate in mari vortexuri energetice, de unde impactul planetar este mult mai mare. Avem acum o rubrica a forumului Davidicke.com special pentru cei care vor sa comunice si sa organizeze manifestari ce au nevoie de stabilirea unei date si a unui loc.
Fac de asemenea un apel catre cei care ies pe strada din ce in ce mai mult pentru a protesta la ceea ce se intampla. Este bine ca oamenii cer ca vocea lor sa fie auzita, dar avem nevoie de intelepciune aici. Daca protestele sunt furioase, agressive si ostile, ele vor avea exact efectul dorit de manipulatori - vor produce mai multa energie negativa de care acestia sunt dependenti. Imaginati-va efectul extraordinar, atunci cand protestele furioase de strada sunt inlocuite cu atentia focalizata a miilor de oameni ce isi conecteaza inimile pentru a genera energia iubirii si a pacii, energie care s-a dovedit a fi de cinci mii de ori mai puternica decat cea a furiei si resentimentului. In loc sa strigam slogane si sa aducem ofense autoritatilor si politiei, pur si simplu stam jos si tacuti ne concentram asupra inimii pentru a transmite iubire, pace si armonie. Impactul va fi uluitor.
Inima este centrul constiintei, sanatatii, echilibrului emotional si mult mai mult. De aceea inima este atacata in mod constant de care Sistemul de Control.
Noi suntem puterea din fiecare,
Noi suntem dansul Soarelui si al Lunii.
Noi suntem speranta care nu piere niciodata.
Noi suntem schimbarea valului.
Dansul Ne-supunerii  Danseza pentru Lume


Daca va revoltati si protestati cu furie, resentimente si ostilitati, le veti da exact ceea ce vor. Haideti sa le dam tocmai ceea ce nu vor, ceea ce ii sperie cel mai tare  puterea dezlantuita a energiei colective umane.
Trezirea Lumii - Fiecare inima conteaza va roaga sa protestati (sa va directionati energia direct spre ei) in numar mare, foarte mare, peste tot in lume, stand jos, focalizandu-va atentia asupra inimii si conectandu-va cu alte inimi- zeci de milioane, sute de milioane in intreaga lume, pentru a transmite iubire, pace si armonie spre campul energetic colectiv uman cu care interactionam in mod constant.
Si apoi sa DANSAM impreuna in iubire, bucurie si raset. Impactul energetic al acestei actiuni asupra voastra si a lumii va fi fantastic. Haideti sa dansam cu iubire, bucurie si raset, sa oferim acelei energii a iubirii si armoniei si mai multa putere, prin miscarile de dans ale campurilor noastre electromagnetice ce vor afecta oceanul energetic electromagnetic si il vor face sa danseze in ritmurile electrice ale vibratiilor de iubire si armonie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...