vineri, ianuarie 07, 2011

Frecvenţele Luminii pentru anul 2011.Important


Ce  bucurie şi  ce minunat este că Pământul a finalizat tranzitia care a început cu  alinierea Marii Cruci în 2010. În acel moment, ai ştiut că au fost schimbări majore în lumea ta si ca planeta a început să se realinieze pentru fazele finale de trecere în a cincea dimensiune şi in timpul nou. Până în momentul eclipsei de Soare pe 04 ianuarie, Pamantul va fi în deplină concordanţă cu traiectoria ei noi şi frecvenţa ei noua, care va asigura ca ea va ajunge la timp în decembrie 2012, pentru rendez-vous cuTimpul Galactic şi intrarea ei în "nici un moment" sau "de frecvenţă infinit".
Într-adevăr, schimbarea care a fost făcuta în ultimele luni ale anului 2010 a fost în primul rând despre timp şi percepţia de timp în raport cu viaţa pe Planeta Pământ. Trecerea în a cincea dimensiune de Lumina este o schimbare într-o frecvenţă mai mare a Constiintei. Energia la acest nivel vibrează la o rată mai mare şi mai accelerat decât in a treia dimensiune. Dar, şi aici ni se cere atenţie, pentru că există un paradox aici,  este importanta  experienţa dvs. in Noua Realitate. În a cincea dimensiune de Lumina, frecvenţa accelerata este experimentata ca timp mai lent! În a treia dimensiune, frecvenţa noua este experimentata ca timp mai rapid şi lucrurile par sa se miste prea repede.
Pământul însuşi s-a mutat pe deplin în planul nou al cincilea-dimensional, si ca un act de gratie, se  permite ambelor dimensiuni să continue şi să co-existe  până în 2012. Populaţia de pe Pamant are astfel timp să se adapteze la noile frecvenţe şi cronologie. Ambele vor fi disponibile ca opţiuni  până la jumătatea anului 2012, când calendarul vechi 3D va fi prăbuşit si  Pamantul incepe calatoria lui  prin poarta timpului 2012 în "Timp zero / Infinit de frecvenţă", sau zona  Constiintei Infinite. În acest moment, tot Pamantul va începe pregătirea pentru saltul uriaş de "evolutie constienta" în New Age de lumină şi pace.
Preaiubitilor, ati fost pionierii pentru această schimbare, şi acum vă rugăm să deveniti conştienţi de modul în care percepţia dvs. de timp, va fi cruciala pentru schimbarea voastră personala în următoarele optsprezece luni. Veţi învăţa să ştiti când sunteţi în paradigma timpului vechi cand sunteti  într-o fundătură, şi atunci când vă aflaţi în paradigma timpului nou nimic nu va sta in cale. In cronologia veche, veţi experimenta accelerarea frecvenţei ca un sentiment de timp care trece prea repede, grăbit, anxietate, cu prea multe de facut.
In cronologia a cincea nou-dimensionala veţi simţi cum totul a încetinit şi că există o mulţime de timp pentru a realiza ceea ce este necesar. Vă veţi simţi calm şi liniştit, şi veţi şti că totul este in Ordinea Divina in viata voastra. Veti experimenta un sentiment de abundenta si Bunăstare, indiferent de  situaţia  voastră financiară. Şi, veti avea un sentiment ca exista  miracole in viata voastra ,în aventura vieţii pe Pământ.
Împământare în Timpul Nou
Preaiubitilor, este important ca voi sa permiteti Corpului vostru de Lumina si corpului fizic să se obişnuiască cu aceste noi frecvenţe şi vibraţii.Corpul tau va vibra din punct de vedere energetic, la o rată crescută, dar  experienţa de viaţă va fi mai lenta.
Iniţial, este posibil să aveţi unele confuzii interioare, corpul vostru se poate simti inconfortabil si greu, te poti simti stangaci şi iesit din  tine însuţi. Puteţi de asemenea, experimenta anxietate, probleme legate de somn, epuizare, ameţeli şi greaţă, corpul tau se ocupă cu frecventa noului timp. Aceste simptome sunt temporare ,organismul se adapteaza si recalibreaza pe noi frecvente.
Deci, vă sugerăm să hrăniti corpul vostru cu dragoste şi grijă şi să vă asiguraţi că trăiti o viaţă echilibrată. Relaxati-va de orice drame vechi care rămân in trecut şi intrati pe deplin în energia dragostei şi a iertării. Şi, asigurati-va corpul fizic şi corpul de lumina sa fie aliniate cu Vointa Divina.
În scopul de a realiza acest lucru, vom oferi aici o activare de zi cu zi şi o meditaţie, care va fi de ajutor. Începeţi prin a a va concentra pur şi simplu energia voastra in inima si respirati profund. Ştiu că în a cincea dimensiune, constiinta voastra este ancorata in inima voastra. Experientati realitatea ca un profund sentiment de Iubire Neconditionata şi conectare pentru Tot Ce Este. Simţiţi-vă, de asemenea, in pace profunda, care face parte din aceasta Constiinta.
Apoi, permiteti ca energia să se deplaseze în jos, prin plexul solar, prin chakra sacrală şi chakrele de bază şi în jos, în  Chakra Pamantului, situata în interiorul Pamantului sub picioarele tale. Simţiţi modul în care ancorati acum energia voastra in pamant, in noile retele cristaline din a cincea dimensiune. Acum, lăsaţi ca energia sa mearga mai departe în jos pentru a te conecta cu Inima de cristal de la centrul Pamantului. Aici simti profund şi necondiţionat cum Iubirea Mamei Pamant vine la tine, prin chakra  Pământ şi în inima ta. Susţine iubirea din inima ta, şi să ştiţi că sunteti profund iubiti şi hrăniti de Mama Pământ, şi că sunteţi în aliniere cu Vointa Divina pentru Pamant, exprimata prin evolutia planetei in realitatea multi-dimensionala.
Acum, lăsaţi energia sa se  deplaseze in  corpul vostru, prin chakra  sprâncenelor şi chakra coroanei, care este situata chiar deasupra capului. Aici, vă conectaţi cu sufletul vostru şi Sinele vostru Superior, prezenţa dvs. eu sunt in aceasta forma fizica. Aici vă puteţi conecta, de asemenea, cu scopul vostru de a fi aici, acum, şi cu Esenta voastra Divina. Simte Iubirea necondiţionată şi frumuseţea sufletului tau asa cum va aliniati cu scopul vostru Superior pentru aceasta viata. Va simtiti  minunat şi plin de lumină strălucitoare şi radiantă. Acum, lasa ca energia sa se mute  prin Dimensiuni ale Luminii cosmicee. Aici  simti Iubirea Infinita a Sursei pentru tot ce este. Lumina  care pulsează şi lumina radianta adu-o înapoi în inima ta şi ţineţi-o acolo.
Acum sunteti  aliniati cu Voinţa Divină, si tu si  Pamantul. Când vă aflaţi în această aliniere, veţi găsi că este o chestiune simplă pentru a experimenta energiile de pace, Calm si Abundenta. Viaţa va deveni simpla şi clara, urmaţi orientarea divină.
Manifestarea pacii în Noul Pamant
Preaiubita Familie de Lumina, sa vorbim acum un pic despre energia de pace, care este atât de importanta în acest moment.
Pacea nu este doar absenţa războiului şi a conflictelor. Pacea este mai degrabă o energie distincta care radiaza Iubirea Neconditionata si Compasiune şi acceptarea tuturor. Este în primul rând o energie interioară, care trebuie să fie cultivată în inima, înainte de a putea fi experimentata în realitate exterioară.
Stim ca ati lucrat din greu in ultimii ani pentru a vindeca toate aceste conflicte interioare ,mânia care v-au împiedicat de la intrarea în experienţa de pace interioară, şi acum multi dintre voi trăiesc în acea bucurie şi pace interioară şi aşa sunt capabili să fie puncte de ancorare pentru aceste energii pe Noul Pamant.
Cerem,sa  continuati să lucrati pentru starea de pace interioară şi de luminozitate, pe care le puteti impartasi cu ceilalti. Cheia la această stare de pace interioară este de a avea constiinta voastra ancorata la inima, şi de a trăi mereu într-o stare de conştientizare şi iertare.  În această stare conştientă, veti fi capabili să menţineti pacea  interioară pentru perioade mai lungi, şi astfel să creati acea energie a Pacii si Iubirii din jurul vostru. Această energie va fi un punct de manifestare a Noului Pamant. Fiecare persoană care realizează acest lucru devine un Maestru al Luminii si este capabil de a începe să manifeste Noul Pamant în viaţa lor acum.
Condiţii de viaţă autentică
Veţi deveni conştienţi de fluxul de lumina a  Sufletului vostru în viaţa de zi cu zi, şi veţi auzi aceste direcţii şi sugestii care vin din sursele Sinelui  superior. Veţi învăţa să aveti încredere în aceste direcţii şi sincronicităţile şi dorinţele şi minunile se vor materializa in  fluxul de parteneriat creativ între Sinele Superior, şi Sinele Eului ca Maestru al Luminii. Asta este ceea ce înseamnă să trăieşti un "suflet-plin" de viaţă, unde fiecare zi este plina de pasiune şi lumina de orientare a sufletului şi Sinele Superior.
Atunci când se trăieşte în acest fel, atunci viata voastra devine  expresia autentică a Cine Sunteti la toate nivelurile. Sinele Superior, şi Sinele Ego-ului, lucrează împreună într-un parteneriat minunat care să asigure că aveţi pace şi bucurie la toate nivelurile fiintei voastre si vei începe să manifestati noi realitati , in viata voastra.
Şi astfel, Preaiubita Familie de Lumina, în acest an, care se afla înainte, veţi fi  pusi in situatia de a invata. Data cea mai important pentru  voi în acest an va fi 11 noiembrie, atunci când poarta 11/11/11 va oferi recalibrarea finala a Pamantului pentru călătoria sa de a aliniere Galactica pe 12/12/12.
Deci, preaiubitilor, va dorim multa Bucurie si Iubire in calatoria voastra in anul 2011.Celia Fenn 
traducere Mariana Gheorghe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...