duminică, iulie 18, 2010

Sa incepem reconstructia noastra!

Postat MARIA
Pitagora spunea: „Fiecare corp ceresc, fiecare atom, produce un sunet aparte, specific datorat mişcării sale, vibraţiei sale, PULS-ului său şi ritmului său natural. Toate aceste sunete şi vibraţii compun o armonie universală în care fiecare element, fără a-şi pierde nici propria funcţie, nici caracterul său, contribuie la TOT-ul universal". Omul trebuie văzut ca un sistem de reţele formate din câmpuri complexe de energie, care interferează cu sistemul celular sau fizic. Energia subtilă joacă un rol deosebit în funcţionarea la nivel de ansamblu a fiinţei umane. Sistemul fizic este unul dintre cele câteva sisteme aflate în echilibru dinamic. Corpurile noastre subtil-energetice, sunt alcătuite dintr-o materie a cărei caracteristici frecvenţiale sunt diferite în raport cu cele ale corpului fizic. Energii aparţinând unui spectru diferit de frecvenţă, pot coexista în cadrul aceluiaşi spaţiu fără ca între ele să se petreacă interacţiuni distructive. Corpul fizic este atât de puternic conectat energetic de corpul eteric în ceea ce priveşte dezvoltarea şi evoluşia celulară, încât corpul fizic nu ar putea exista fără corpul eteric. Corpul eteric este un corp de materie, denumită materie eterică sau materie subtilă. Singura diferenţă între corpul eteric şi corpurile superioare ţine de caracteristicile de frecvenţă. Iată frecvenţele ce reprezintă stadii de emanaţii eliberate în organismul uman de fazele emanaţiilor din perioada creării Universului.
• UT - 396 Hz - eliberează de frică şi culpabilizare  
• RE - 417 Hz - soluţionarea situaţiilor nerezolvate
• MI - 528 Hz - transformare şi miracole (repară ADN-ul)
• FA - 639 Hz - conexiune / relaţionare interumană 
• SOL - 741 Hz - expansiunea constiintei 
• LA - 852 Hz - dezvoltarea intuitiei, restaurează ordinea spirituală 
• SI - 963 Hz - accesarea energiei creatorului
• DO de sus - 174 Hz -fundatia , formarea de bază, baza, sursa
Incepem cu frecventa care ne aseaza fundatia , sursa de existenta pe acest plan de existenta materiala .Eliberati-va de ganduri si traiti pe aceasta frecventa reconstructia voastra.

 

Vibrare ritmica in expansiune , mintea inconstienta si super-conştient coaguleza în echilibrarea vibratiei , impamantare iluminata în rezonanta cu modele de cunoaştere. Aceasta piesa de antrenare ajută la consolidarea şi integrarea de cicluri de evolutie, pentru a permite prelucrarea experienţelor transcendentale

.


vom continua maine

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...