luni, aprilie 12, 2010

Karen Bishop

Postat MARIA
KAREN BISHOP (ii multumim Irinei)
4 aprilie 2010
Fiti bineveniti!
Pe masura ce ne impamantam tot mai mult (sau, mai degraba, pe masura ce lumina incepe sa capete noua sa putere si sa isi ocupe locul cuvenit de maestru de ceremonii al noului Pamant si al noii realitati), se petrec schimbari interesante, iar scenariile incep sa se dezvaluie.
Noua si legitima noastra putere pe care o avem acum si la care suntem conectati aduce cu ea stadii specifice de evolutie; multe dintre aceste stadii au fost dezvaluite in ultimele saptamani si continua inca sa se dezvaluie.
In prezent, suntem foarte aici si pe Pamant, din toate punctele de vedere, ceea ce inseamna ca nu ne mai aflam acolo, in afara, mutati, instrainati si intr-o stare de meditatie. Ceea ce multi dintre noi s-au straduit sa vada si sa traiasca printr-o stare meditativa, trebuie sa fie aici, acum, in lumea reala. Multe dintre celelalte dimensiuni care existau prin diferite modalitati de accesare sunt acum aici, clipa de clipa, odata ce acum traim intr-o realitate dimensionala noua si de vibratie mai inalta.
Aceasta schimbare de decor sau de locatie incepe, de obicei, cu un simt nou si diferit al puterii. In vremurile trecute, multi dintre noi au trebuit sa se abandoneze pentru a accesa mai multa lumina sau chiar s-au straduit sa „se abata de la calea lor” pentru a se conecta sau a primi unele energii de vibratie mai inalta de altundeva. Dar acum, lucrurile sunt foarte diferite. Am scris despre aceasta schimbare in curs in multe dintre cartile mele recente, iar noi chiar experimentam schimbarea acum, in acest timp de final.

Acum, noi suntem lumina. Acum, noi suntem puterea. Cei mai multi dintre noi au evoluat foarte mult parcurgand prima etapa a procesului Inaltarii, astfel incat nu mai este necesar sa tina cont de parerea altcuiva, care pare sa stie mai multe decat noi. Astfel, nu trebuie sa simtim ca ego-urile noastre fac jocul. Sper ca toate acestea au sens. Cei care au trecut prin si au experimentat cele mai intense procese de evolutie si elevare a constiintei, de-a lungul anilor, se vor simti acum cei mai responsabili.
Astfel, nu mai este necesar nici sa apelam la surse non-fizice din afara planetei. Aceia dintre noi care experimenteaza procesul Inaltarii sunt respectati in suficienta masura de catre stramosii nostri (care stiu foarte bine ca noi ne-am intrupat pe aceasta planeta cu misiunea de a crea un nou Pamant si cata vreme noi continuam sa evoluam mult mai mult decat predecesorii nostri); ei ne lasa sa ne descurcam singuri, daca nu le cerem ajutorul. Protectia sau calauzirea din partea unor surse din afara planetei nu se regaseste la nivelul cel mai inalt.
Pe masura ce incepem acest proces de preluare a noii puteri, incepem, in mod natural, sa ne simtim incurcati de prezentele non-fizice care vor sa ne sopteasca la ureche, spunandu-ne ca nu avem dreptul, sau referindu-se la aspecte legate de responsabilitate, sau chiar spunandu-ne ca nu prea stim ce facem. Daca ne jucam cu ego-urile noastre si cu increderea de sine, aceste energii pot fi interpretate de catre unii drept forte intunecate, dar eu am crezut mereu si le-am experimentat ca pe niste simple aspecte ale sinelui nostru care ies la suprafata, in drumul lor de iesire si care apar din frica lor de moarte.
Ori de cite ori evoluam si ne extindem constiinta, aproapre intotdeauna ne intalnim cu intunericul. Chiar daca intunericul incearca sa ne inhate si sa ne tina priponiti acolo unde am mai fost, acestea sunt doar niste energii care nu mai fac parte din noi si nici nu ne mai pot abate din drum, fiindca noi avem acum o vibratie mult mai inalta decat a lor. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste lumina. Atunci cand comunicam cu lumea non-fizica de nivel mai inalt, noi pur si simplu comunicam cu aspecte ale sinelui nostru pe care nu suntem inca pregatiti sa le luam in stapanire, motiv pentru care ne plasam in afara noastra pana cand, in cele din urma, evoluam, devenind noi insine acele aspecte. Cat despre energiile mai intunecate, inca ne mai intalnim cu ele, dar numai din directii opuse. Sunt atatea simptome ale tranzitiei! Oare se vor termina ele vreodata?
Asadar, pe masura ce ne preluam puterea, ne putem confrunta cu probleme care tin de ego-ul nostru, pentru ca pur si simplu ne reechilibram si sosim in noile locuri legitime. Si, de buna seama, acum am dobandit dreptul de a prelua responsabilitatea privind planeta si spatiile noastre.
Prin urmare, preluarea puterii poate fi legata de grija fata de sine si de stabilirea unor granite mult mai sigure, de reconfigurarea intr-un spatiu nou si diferit si de plasarea noastra pe primul loc, pentru o vreme, intrucat schimbam viteza intr-o treapta superioara, pentru timpurile ce vor veni. In ultima postare WINGS, m-am referit la multe energii ale celor care nu actionau decat in interes personal, dar nu la acest tip de energii ma refer aici.
Pentru a integra noua noastra putere si a ne adapta la noul spatiu, trebuie sa le stabilizam si sa le ocrotim. Astfel, este posibil sa stim cu claritate ce vom permite si ce nu vom permite in spatiile noastre. Ne putem ocupa de situatia noastra financiara, avand grija in primul rand de noi; ne putem trezi epuizati fiindca am tinut cont de nevoile altora, asa cum am facut in trecut, in prima etapa.
Pe parcursul primei etape, sau pana in septembrie 2009, am fost de acord sa sprijinim procesul de ridicare a acestei planete la un nivel mai inalt de constiinta, prin interactiunea cu multe dintre energiile mai intunecate si mai dense. Acum, lucrurile sunt foarte diferite. Pentru ca rolurile noastre sunt cu totul altele decat cele din prima etapa, putem spune acum “destul” in raport cu tot ceea ce am indurat in trecut. In acest fel, putem fi siguri ca ne aflam intr-un loc nou si diferit si ne putem asigura granitele, asa cum nu am mai facut-o niciodata, pentru ca incercam sa fim siguri ca noile noastre spatii sunt imaculate si pure, in timp ce integram energiile unei foarte noi realitati si a unui nou Eu.
Si acest lucru se intampla fiindca ne aflam acum in cea de-a doua etapa, care presupune crearea noii realitati si, nu in mod obligatoriu, sprijinirea si ajutorul acordat altora. Daca urmeaza sa intemeiem o lume noua, trebuie sa fim capabili sa facem acest lucru. Trebuie sa cream spatii care sa ne sustina in ceea ce facem (si suntem) si in ceea intentionam sa facem in viitor. Da, multi dintre noi ii vor sprijini pe cei care se afla la niveluri inferioare noua, aflati la urmatorul nivel de mai jos (si in mod cert in legatura cu dezastrele naturale iminente), dar, vom ajunge sa intelegem ca, in vremurile ce vor veni (sau, de fapt, asa cum a fost dintotdeauna) , noi nu ii putem ajuta pe altii fara sa ne ajutam mai intai pe noi insine.
Prima etapa a procesului Inaltarii a creat multe situatii in care parea ca nu avem de ales, dar am fi preferat sa nu le traim. La nivelul sufletelor noastre, noi ne faceam datoria de a creste vibratia planetei prin noi insine. Acum, ajungem sa fim pe primul plan, din toate punctele de vedere. Acest statut face parte din preluarea noii noastre puteri.
Atunci cand fiica mea era insarcinata cu cei doi gemeni (care vor implini doi ani in luna iunie), am verificat energia acestora, pentru a vedea cum vor fi ei. Fiecare generatie sau succesiune de noi suflete care sosesc pe planeta vine cu o misiune sau un obiectiv ce nu poate fi schimbata. Aceste suflete noi au energii foarte diferite. Ele sunt fiinte foarte hotarate si puternice. Nimic nu ii poate opri sa faca ceea ce doresc. Ele isi cunosc menirea, cunosc modul in care va arata noua realitate si planifica totul printr-o intentie puternica, neezitand in realizarea obiectivelor pe care au venit sa le implineasca. Ei nu vor sovai niciodata….fiindca sunt cu adevarat fiinte puternice.
In timpul ultimei mele vizite la nepoti, ei au devenit obsedati de dorinta de a avea niste crose de golf noi, asa cum avea fratele lor mai mare. Din fericire, am gasit unele din material plastic la magazin, iar baietii se imbaiau cu ele, dormeau cu ele, calareau pe ele in masina si le dadeau tot felul de intrebuintari, in timp ce ma aflam acolo. Intr-una din zile, in timp ce stateam pe canapea, Solomon a facut o miscare puternica cu crosa sa, lovindu-ma atat de puternic, incat mi-a aparut un cucui. Imediat ce m-au vazut suparata si indurerata, cei doi micuti au alergat la patuturile lor si au venit la mine cu paturelele lor, pe care mi le-au pus in poala, in timp ce ma dragaleau cu tandrete, miscati de situatia in care ma aflam.
Aceasta este energia noilor suflete: foarte puternica, agresiva, activa si in forta; dar, totodata, noii copii au inima deschisa, neezitand sa ofere iubire si ingrijire. Aceasta este energia care ne invaluie acum si pe noi. Pe masura ce evoluam pentru a ne armoniza cu energiile noului Pamant, oricare ar fi stadiul in care ne aflam acum, noi “devenim” intotdeauna energia in care traim. Fiecare succesiune de suflete nou venite se potriveste perfect cu cea mai noua energie a Pamantului, iar in ceea ce ne priveste, noi evoluam in mod natural catre aceste niveluri energetice. In acest fel, putem veni ca un anumit tip de suflet, dar ne transformam intotdeauna in conform ultimului model. Poate fi necesar ca acum sa apelam la o noua putere interioara, dar oricum, ne este usor sa ne deschidem inimile atunci cand este necesar si in situatii potrivite (nu in situatii in care se profita de noi). Noua energie a inimii stie cand sa se deschida si cand sa ramana inchisa.
Exista inca un scenariu care se dezvaluie. Exista intr-adevar energii care salasuiesc inca la nivelul celui de-al Doilea Pamant sau care se afla inca in jurul nostru si care nu vad inca imaginea de ansamblu sau ca exista cu adevarat un intreg. Desi multi dintre noi pot fi in prezent in pozitia de a-si purta singuri de grija sau, mai degraba, de a-si consolida fundatiile si modul de a fi, aceasta este o situatie temporara initiata de venirea echinoctiului din martie si de noul spatiu pe care l-am creat in acest fel.
Asadar, chiar daca multi dintre noi se indreapta acum catre sine si catre trebuintele proprii, nu este vorba decat de aceasta etapa, asa ca avem forta necesara si putem fi pregatiti sa ii ajutam pe ceilalti atunci cand este nevoie si, de asemenea, sa incepem crearea noii planete Pamant. Sunt altii care vin dintr-o postura foarte diferita. Acestea sunt suflete care inca nu s-au trezit si inca nu au evoluat. Aceste suflete au grija de propriile lor cerinte si vor continua sa faca acest lucru, fiindca ei vin din energia fricii. Ei nu stiu cum sa interactioneze cu ceilalti, intalnindu-se undeva la mijloc, observand si recunoscand nevoile celor din jurul lor si nu inteleg ca exista un “intreg” undeva acolo, si nu doar un sine singular.
Atunci cand interactionam cu aceste suflete, poate fi provocator, dar noi suntem fiinte care poarta de grija in moduri miraculoase si indreptate catre situatiile si schimbarile potrivite, deci nu mai trebuie sa ne asociem sau conectam cu aceste tipuri de energii. In urma cu cateva saptamani, o astfel de energie a afirmat ca eu “iau lucrurile la modul personal”, atunci cand obiectam cu glas tare fata de situatiile curente. Nu sunt de acord, si o spun din toata inima. Pentru mine, este o problema de integritate si decenta umana tot ce tine de binele acestei planete si de munca in echipa, luand in considerare cerintele tuturor celor implicati. Recent, am primit o scrisoare de la o femeie care tocmai experimentase acelasi lucru.
Ne este destul de greu sa ne amintim de zilele cand eram atat de prinsi in procesul de tranzitie, cand parea ca nu ne puteam conecta cu nimeni si nimic si ne simteam pierduti. Cu fiecare miscare a Pamantului, ne conectam tot mai mult, pe masura ce fiecare energie se adapteaza si aliniaza cu noile energii ale noului Pamant. Cu multe zile in urma, prietenii mei din afara planetei mi-au dezvaluit ca urmeaza o serie mai severa de cutremure, care vor avea loc mai intai in zona Baja California (NT: peninsula din vestul Mexicului) si, pe masura ce fiecare zona seismica activa se aliniaza si se reaseaza, aceste miscari tectonice se vor produce si in sudul Californiei. Astazi, Baja California a inregistrat un cutremur de 6,9 grade (pana la limita superioara de 7,2 grade), fiindca Pamantul nostru isi continua procesul de adaptare la noile energii. Ca intotdeauna, noi vom fi exact acolo unde trebuie sa fim, la timpul potrivit, deoarece fiecare dintre noi dispune de barometre interioare si de o prezenta de spirit, chiar daca acestea sunt, uneori, la nivelul subconstientului.
Odata ce noile noastre spatii devin si mai sigure, la fel se intampla si cu noua noastra putere, odata ce incepem sa locuim in noul si captivantul nostru spatiu, in noua realitate creata de noi.
Cu multa iubire si recunostinta,
sursa http://groups. yahoo.com/ group/editura_ foryou/messages

2 comentarii:

Unknown spunea...

SALUT, sunt propietarul blogului Blogul Lu ZuZ cu care aveti deja schimb de link in blogroll. Am lansat un nou blog "Promovare site-uri Online" si as dori sa va adaug in blogroll/ TOt ce trebuie sa faceti e sa imi trimiteti un link cu confirmarea ca blogul a fost adaugat in blogroll-ul dvs. la adresa contactpromovaresite@gmail.com . Daca vreti sa va promovez site-ul nu ezitati sa scrieti. Primele 10 site-uri inscrise au PARTENER PREMIUM GRATUIT. Va multumesc

Anonim spunea...

I think the admin of this site is really working
hard in favor of his site, as here every information is quality based information.
Look into my website ... Dubai Abogados

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...