vineri, iunie 10, 2011

Ce înseamnă „să lupţi”?

 Cineva m-a întrebat recent: „Oare să nu lupt pentru omul pe care-l iubesc? Oare să nu lupt pentru acela care-mi face ziua întreagă mai frumoasă”? Dar, ce înseamnă „să lupţi”? Ce înseamnă lupta atunci când prezenţa celuilalt sau un cuvânt de-al lui îţi face ziua fericită, dar lucrurile nu stau aşa şi viceversa? Dacă nu-i o bucurie reciprocă în dragoste, în prietenie, în bucuria de a vorbi unul cu altul, în aceea de a ne întâlni unul cu altul, dacă nu împărtăşim aceeaşi stare în orice situaţie am fi, pentru ce luptăm şi cu cine? Oare putem noi visa să-i trezim altuia în inimă şi-n minte dragostea pe care n-o poate simţi? Putem găsi vreo armă pe lumea asta, fie ea şi o pană de înger sau o puşcă, pentru a forţa pe cineva să ne iubească?

Eu cred că se poate să gândim, să visăm, să ne dorim aşa ceva, dar nu pun pariu pentru frumuseţea consecinţelor. Dragostea este sau nu este. Nu poate fi forţată şi de aceea nu cred că ea poate fi obiectul unei lupte. A, dacă iubeşti un om  care te iubeşte, dar se opune altcineva iubirii, se opun alţi oameni sau circumstanţe de viaţă, se poate... Atunci chiar eşti obligat să păşeşti într-un război pentru dragostea ta. Atunci să nu-ţi laşi iubirea răpusă de alte forţe, de alte opinii, de oameni care nu iubesc şi nu trăiesc în locul tău. Pentru dragoste merită să lupţi: poate că numai într-un război pentru dragoste merită să fii implicat într-o viaţă întreagă.
Dar, una-i să te războieşti cu alţii, cu circumstanţele vitrege, cu opoziţiile şi aberaţiile mentale ale altor oameni şi alta-i să vrei iubirea de la cineva care... dă toate semnele că nu simte la fel. Într-un asemenea caz, pierzi energie şi, adesea, obţii efectul opus celui dorit pentru că iubeşti prin respingere. Îl iubeşti pe acela ce te respinge. Într-un asemenea caz, ar fi mai util să lupţi cu tine însuţi, cu tiparul din mintea ta, care te stimulează şi te atrage să te vindeci. Să vindeci percepţia că nu eşti iubit, percepţia că eşti respins, dar şi percepţiile greşite pe care le-ai acumulat în inconştient despre sexul opus.
Majoritatea oamenilor iubesc măcar o dată în viaţă pe cineva care... nu le răspunde sentimentelor pentru că majoritatea oamenilor trec prin experienţe în care sunt părăsiţi. Reacţiile, atitudinile şi percepţiile pe care le creăm odată cu primul abandon în dragoste se înregistrează în inconştient şi, mai devreme sau mai târziu, tiparul creat atunci se activează în relaţia cu un om care ne va respinge. Inconştientul nostru recunoaşte omul instantaneu şi-i transmite conştiinţei; „uite-l pe acela care te atrage. Îl iubeşti tocmai pentru că el te va respinge.” Aşa începe povestea de iubire în care vom fi respinşi pe măsură ce vom insista că iubim. Respingerea în dragoste devine teribil de greu de vindecat pentru că ne opunem vindecării, emiţând continuu gânduri şi sentimente de suferinţă, de respingere, de singurătate.
Peste toate acestea se suprapune „atracţia”! Fenomenului de atracţie nu-i putem rezista, el este cel mai greu de înţeles şi de învins. De fapt, atracţia este tocmai semnalul comunicării noastre subtile cu celălalt; în măsura în care izbutim să apelăm la raţiune, să ne orientăm atenţia spre alte preocupări, să ne dorim în mod conştient un partener care ne iubeşte, să ne creionăm portretul partenerului dorit, atracţia se diminuează. Pe măsură ce atracţia dispare, gândurile de suferinţă şi dorinţele pe care le avem într-o relaţie neprofitabilă, care ne dezenergizează şi ne frânge inima, se diminuează şi ele până la dispariţie. În această stare, mulţi au surpriza fantastică de a-l vedea pe cel ce le-a trezit dragostea, făcând paşi vioi către dragoste.
Cel ce părea că nu te iubeşte până mai ieri, se întoarce către tine cu dragoste. Nu se întâmplă, însă, întotdeauna acest fericit scenariu; uneori, el devine şi mai fericit pentru că atragem în câmpul nostru exact acel partener pe care-l visăm. Într-un alt caz, cel dorit se întoarce, dar noi ne trezim într-un pustiu, nu mai simţim iubire pentru el, nu ne mai interesează, ba ne putem întreba ce anume ne-o fi pus inima pe jar până atunci, ce am văzut la omul acela? Respingerea în dragoste cere „vindecare” în mintea şi-n sentimentele noastre. Respingerea în dragoste ne conştientizează: cînd suntem respinşi, noi ştim cu precizie cum anume ne dorim să fie omul pe care-l vrem lângă noi pentru toată viaţa.
MARIA TIMUC

10 comentarii:

Bogdan Vasiliu spunea...

Frumos scris!

Anonim spunea...

Foarte frumos si foarte adevarat, dar foarte putin constientizat! Multumim pentru ca ni se atrage atentia din cand in cand!

miss fatima spunea...

contactați-l și problemele tale vor fi rezolva imediat. După ce a fost în
relație cu el timp de șapte ani, Mi-a lăsat, am făcut tot
posibil să-l aducă înapoi înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut înapoi
din cauza iubirii am pentru el, l-am rugat, dar el a refuzat, până când am
a explicat problema mea cu cineva online și ea a sugerat că eu ar trebui
mai degrabă ne un caster vraja care ar putea să mă ajute o vrajă să-l aducă
înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vraja, am avut de ales decât să
încercați să-l, am trimis rolă vraja, mi-a spus nu a existat nici o problemă că
totul va fi bine înainte de trei zile, ca fosta mea va reveni la mine
înainte de trei zile Dr.OGUN poți să-l e-mail dacă aveți nevoie de asistență sau în relația pe drogunlade@yahoo.com, am
promisiune, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi,
care a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, am răspuns
apela și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat,
că a vrut să se întoarcă la mine, că mă iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit și
surprins. De atunci am făcut o promisiune că toată lumea știu voi
nu au o problemă relație, că le voi referi la vraja
pudră pentru a le ajuta. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de turnare vraja, sa
e-mail drogunlade@yahoo.com
De asemenea, el a aruncat atât de multe vraja cum ar fi,

(1) vreau ex-vă înapoi.
(2) Trebuie întotdeauna coșmaruri.
(3) Pentru a fi promovat în biroul tău
(4) Vrei un copil.
(5) Nu vrei să fii bogat.
(6) vrea să dețină soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna singur.
(7) au nevoie de asistență financiară.
8) Nu vrei să fie în control de tine căsătorie
9) Vrei să fii atras de oameni
10) childlessness
11) NEVOIE DE UN soț / soție
13) cum să câștige LOTERIA DVS.
14) promovarea SPELL
15) vrajă de protecție
16) precizează BUSINESS
17) precizează treabă bună
18) leac pentru orice boala / h.i.v.
Contactați-l astazi pe: drogunlade@yahoo.com
site-ul web :: http://drogunlade.wix.com/dr-ogun
sau WhatsApp / l numesc +2348032230074

Kelly Nakisha spunea...

Buna ziua numele meu este Kelly nakisha de la stat unit vreau ca toți să se alăture-mi să-i mulțumesc pe acest om pentru restabilirea casa mea cu fostul meu sot care ma benă de o altă femeie timp de 5 ani,. La început nu am crezut DR saguru Udo va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi soțul meu EX din această altă femeie, ci pentru că eu încă îl iubesc și nevoie de el în viața mea .. am de lucru și urmați DR saguru Udo instruire și mă surprinde că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR saguru Udo, soțul meu ma sunat EX-mi ceri să ierte și să uite totul a făcut să-mi că încă mă mai iubești ... acum eu si sotul meu sunt din nou impreuna si smectica suntem foarte multumiti de noul nostru de viață ... toate mulțumită DR saduru Udo pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împărtășească întotdeauna munca bine pentru toată lumea largă și dacă orice organism este acolo trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l contacteze prin e-mail cu amabilitate: drsagurusolutions@gmail.com

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este Lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, din cauza ajutorul Dr.saguru a prestat pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul înapoi cu magia și iubirea vraja. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil că soțul meu a fost într-adevăr mă înșeală și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex înapoi și de a ajuta fixarea relationship.and face pe oameni pentru a fi fericit în relația lor. I-am explicat situația mea la el și apoi să caute ajutorul lui, dar, cel mai mare surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie de mine și nu se poate face nimic fără cadoul meu. i sînt într-adevăr se bucură de căsnicie, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua să ateste pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat o adevărată rolă vraja. Ai nevoie de ajutor ATUNCI luați legătura cu medicul SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau suna +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și de a face să vă simțiți fericit în relationship.and ta sa, de asemenea, perfectă în 1 DRAGOSTE SPELL 2 WIN EX ÎNAPOI 3 rodul pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIA SPELL 6 SPELL BUSINESS 7 Buna treaba SPELL 8 LOTTERY SPELL și un teren de CASE vraja.

Dr Abiku spunea...

Sunt Dr. Abiku puternic rolă vraja care poate rezolva problema în termen de 72 de ore sau după caz ​​poate dovedi a fi. Am fost un fugă pentru peste 29 de ani si munca mea vorbesc foarte mult pentru mine. puteți să mă contactați de mai jos sau contactati-ma prin e-mail meu privat pentru drabikuspellhome@gmail.com
Treci prin această situație de mai jos:
(1) Vă place ex-ul?
(2) Fac ai mereu coșmaruri?
(3) Vrei sa fie promovat la locul de muncă?
(4) Nu doriți femei / bărbați difuzate după ce?
(5) Vrei un copil de-a ta?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Nu doriți soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
(8) nevoie de ajutor financiar?
(9) Vrei pentru a recupera banii pierdut?
(10) Vrei să nu mai divorț?
(11) Vrei un divorț?
(12) Nu doriți în fiecare doresc să fie acordat de cineva?
(13) vrajă a concepe un copil sarcinii nevoie?
(14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
(15) Vrei să se oprească căsătorie sau relație sau de a sparge.
(16) Vrei să te căsătorești partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

Contactați-mă imediat la toate problemele și de a rezolva situația în termen de 3 zile.
DR. Abiku ...

Dr Abiku spunea...

Sunt Dr Abiku puternic, care vraja unghiului de fugă poate rezolva problema în termen de 72 de ore sau dupa caz poate dovedi a fi. Am fost un aparat de turnare de peste 29 de ani și munca mea vorbesc mult pentru mine. puteți să mă contactați de mai jos sau contactați-mă prin e-mail meu privat la drabikuspellhome@gmail.com
Tu du-te prin această situație MAI JOS:
(1) Îți place fosta ta?
(2) Sunt ai mereu coșmaruri?
(3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
(4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
(5) Vrei un copil al tău?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
(8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
(9) Doriți să recupereze banii pierdut?
(10) Vrei să opriți divorțul?
(11) Vrei un divorț?
(12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
(13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
(14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
(15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
(16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

Contactați-mă imediat la toate problemele și de a rezolva situația în 3 zile.
DR. Abiku ...

Dr Nazeem spunea...

Ai nevoie de un aparat de turnare vraja pentru a aduce înapoi fostul tău soț, soție, amant,
Inbox-mi astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să aducă el sau ea din nou, pentru tine și trăiesc fericiți împreună așa cum vă dorește să contactați-mă dacă needthese de mai jos:
(1) ortografică pentru promovare la birou
(2) Vrei să aducă înapoi iubitul tău, soț, soție
(3) ortografică pentru a face pe cineva să facă ce vrei pentru tine
(4) ortografică pentru sarcină
(5) Spell pentru a opri Bad Dreams
(6) ortografică de a obține bani
(7) Ești mereu coșmaruri?
(8) Vrei să opriți divorțul?
(9) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?

Email-mă drnazeemspelltemple@gmail.com
Aceasta este singura cale de fugă o vrajă te poate ajuta
În cazul în care aveți nevoie de orice contact drnazeemspelltemple@gmail.com ajutor chiar acum și de a lua problema rezolva fără nici o întârziere
Dr Nazeem .......

LauraWoods spunea...

Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
{2} Dacă căutați un loc de muncă.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie.
(8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului.
(9) Vraja de afaceri.
(10) Numerele câștigătoare la loterie.
(11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele.
Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau ce-l scrie: +234 906 167 0869

Ulrika Charles spunea...

.. ne-am putea bucura de minunile pamantului de multi ani. Dar aici nu suntem prea plictisiti mereu gândindu-ne la acea persoana speciala din viata noastra. Pentru mai mult de două săptămâni nu m-am odihnit, căutând internet și magazine medicale pentru a găsi tratament pentru a vindeca Cancerul, am observat un lumb imens pe pieptul stâng al meu de mult timp, dar eu consider ca este minor ca ususal, până de curând câteva săptămâni lombul pe piept a început să crească mare, cu dureri severe, nu am destui bani pentru a-mi permite operațiunea spitalului să-mi îndepărtez lombul din piept. Până în ultima seară de vară, când navighez și citeam un comentariu postat pe un blog special, am citit un comentariu de la un jurnalist din Los Angeles, care a dezvăluit cum sa vindecat permanent de la erecție slabă și de la spec. Scăzut după trei săptămâni, soția lui la lăsat cu doi copii .
am fost atât de multivat de mărturie și, de asemenea, am avut noroc să copiez adresa de e-mail a doctorului Oduduwa vindecătorul spiritual care restaurează sănătatea cu ajutorul medicamentelor tradiționale pentru a vindeca orice fel de boală. i-am trimis rapid un mesaj către dr.oduduwa pentru a mă ajuta să opresc creșterea lombului pe pieptul meu, el mi-a răspuns la mizeria mea și ma asigurat că mă poate ajuta și mi-a spus că cazul meu a fost ușor pentru el să rezolve.
Nu am înțeles prea mult până când, la trei zile mai târziu după prânzul de vrajă, am început să observ modificări și vindecare pe pieptul meu. a fost ca o magie cum dispare lombul câteva zile mai târziu, a fost un miracol și până în prezent nu există nici o urmă de lomb în sân totul dispar și astăzi sunt călduros mulțumind lui Dumnezeu pentru trimiterea Sfântului său profet pentru a restabili sănătatea mea.
acest om numit Oduduwa este puternic și este un om bun, nu percepe bani pentru munca sa, cumpărați doar articole și totul se face în numele tău. puteți vizita pagina lui facebook @ Oduduwalovespells
Astăzi toate grijile mele s-au terminat, am 100% recomanda Oduduwa pentru că aveau vreodată probleme de sănătate sau ai criză de căsătorie, te rugăm să trimiți un mesaj de ajutor la oduduwa adresa de e-mail personal dr.oduduwaspellcaster@googlemail.com

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...