joi, iunie 09, 2011

Faceti ce puteti pentru a gasi un scop in inima voastra si pentru a putea merge inainte

In prezent timpul este magic pentru umani , pentru ca va treziti dintr-un vis, nu numai ca indivizi, ci ca o rasa de spirite pretinzand ca poarta o bula fizica de biologie.
Toti umanii de pretutindeni isi cresc vibratia.
Da, priviti in jurul vostru si vedeti vibratiile joase de pe planeta si acestea sunt cele care fac adesea subiectul principal al ziarelor. Noi v-am spus ca avansarea voastra umana este limitata de vibratiile cele mai joase ale planetei. Chiar si asa, nu santeti restrictionati de acestea.
Pentru ca va cresteti vibratia colectiva in acel segment al limitarii vibrationale, cand atingeti un nou nivel, cel mai inferior nivel creste automat.
Nu va preocupati de salvarea lumii sau de a schimba o persoana.
Priviti-va pe voi si concentrati-va in interior. Priviti la ceea ce puteti face pentru a activa acea lumina din ochii vostri.
Faceti ce puteti pentru a gasi un scop in inima voastra si pentru a putea merge inainte.
Acum, sa vedem cine santeti voi.
Corpul fizic este intr-o stare a schimbarii si aceasta se intampla acum in multe feluri diferite.
Recalibrarea fizica de pe aceasta planeta a inceput deja in multi oameni si voi incepeti sa fiti activati in feluri de care nu santeti constienti inca.
Exista nivele ale propriilor voastre dimensiuni care au fost separate de eoni de timp.
In momentul in care va recalibrati, toate aceste divizii ale separarii incep sa plece si de aceea va spunem ca fiecare dintre voi incepe sa devina constient multidimensional.
Incepeti sa realizati ca nu santeti o singura persoana.
Exista 11 dimensiuni diferite ale timpului si spatiului in care existati.
Acele dimensiuni incep sa se adune impreuna, in liniste deoarece indicatorii dimensionali dintre fiecare din aceste nivele incep sa se dezintegreze.


Recalibrarea continua, corpul vostru fizic va incepe sa perceapa lucruri prin ochi, prin urechi, nas si gura, pe care nu le-ati mai perceput niciodata.
CRISTALELE PINEALE
Corpul fizic evolueaza si una din acele schimbari are loc in glanda pineala, asadar nu sant limitate doar la acea locatie.
Cristalele se formeaza in glanda pineala ; acestea sant structuri cristaline pe care voi le numiti cristale de calcit , care se formeaza in creierele umanilor, peste tot.
Aceste cristale pot fi acordate pentru a primi frecvente electromagnetice.
Voi ati comunicat unul cu altul prin frecventele electromagnetice ( undele radio ), care calatoresc prin corpul vostru.
Fara macar sa va stanjeneasca , multe frecvente electromagnetice alearga prin toate corpurile voastre fizice chiar acum si totusi voi nu santeti constienti de acestea.
Situatia se v-a schimba acum. La inceput, voi puteti deveni hiper-constienti , ceea ce poate fi deasemenea problematic.
Ideea este sa le aduceti in zona voastra de confort , pentru a va activa. Aceasta nu este o competitie, dragii mei. Va rog sa aveti rabdare si nu va foartati corpurile prea repede, deoarece ele nu pot face atat de mult.
Totusi, o veti face si o veti face bine.
Cristalele care s-au format in creierele voastre, sunt in numar de 3 de ceva timp.
Realitatea este ca voi ati inceput al 2-lea val de imputernicire acum 60 de ani si la acelasi timp aceste cristale au inceput sa se formeze.
Aceste cristale au stat adormite in corpul vostru, asteptand sa fie activate. Stiinta medicala incepe acum sa le vada si puteti privi la desenele acestor cristale care se formeaza in glanda pineala.
Pot fi probleme in legatura cu lumea medicala, deoarece acestea pot cauza provocari si dificultati in structura psihologica umana. Voi credeti ca este ceva ce ati facut rau. Noi va spunem ca, aceasta este o parte naturala a evolutiei voastre si incredibil de entuziasmanta, pentru ca, voi acum puteti vedea.
Am vorbit despre comunicarea interna si telepatie, voi chiar le-ati practicat. Acestea chiar sant reale si asa au fost intotdeauna, de neatins pentru altii, dar nu mai este asa.
Cum puteti activa si folosi cristalele pentru scopul vostru cel mai inalt? Si mai important, cum le acordati doar intr-o singura pozitie odata?
Aceasta este provocarea cu care multi dintre voi incep sa lucreze, acum, cand activati aceste cristale.
Cristalele sant vii, pamantul este viu.
El este o fiinta simtitoare, foarte constienta. Si daca cristalele sant la nivelul cel mai inalt vibrational din regatul mineralelor, ati putea spune cu usurinta ca in planeta Pamant cristalele sant creierul.
De fapt, cristalele sant glanda pineala a planetei Pamant.
Cristalele cu care santeti cei mai familiarizati sant la nivelul cel mai inalt vibrational al regatului mineralelor.
Acesta este motivul pentru care multi dintre voi vorbesc cu cristalele, primesc mesaje de la cristale sau detin inregistrari in cristale.
Voi aveti cea mai inalta clasa vibrationala din regatul animalelor, la fel cum si cristalele o au in regatul mineralelor.
Ati auzit despre Copiii de Cristal si de Copiii Indigo, care vin cu capacitati telepatice de comunicare deja construite in ei. Nu stiu cum sa le foloseasca, dar au o comunicare interioara, care, cu putina munca, o pot acorda cu finete si o pot folosi.
Si voi o aveti. Invatand sa folositi aceste cristale si cum sa va adaptati la ele, aceasta v-a avea un efect foarte interesant asupra umanitatii.
Daca va uitati la structura celulara a vietii plantelor, veti vedea ca din ce in ce mai mult viata plantelor devine cristalina.
Incepeti sa vedeti plantele si animalele luandu-si caracteristicile energiei cristaline, ceea ce nu s-a mai intamplat pe planeta, niciodata inainte.
Aceasta face parte din evolutia voastra naturala; voi deveniti cristal. Nu este o schimbare dificila.
Daca ati vedea una din diagramele voastre periodice, ati sti ca structurile bazate pe carbon pe care le aveti acum si structura de silicon, sant actualmente la cateva molecule departare. Cu cateva re-aranjamente, aveti o schimbare de la o forma la alta.
Aceasta se intampla nu numai peste tot pe Pamant, ci deasemenea si plantelor, insectelor si regatelor animalelor, care trec la structura cristalina. Partea interesanta este ca v-a veni un timp cand nu veti mai avea nevoie de cristalele fizice si ele vor incepe sa se dizolve.
Acestea sant situatii temporare pentru voi, dar santeti in punctul unde ele incep sa se formeze.
Exista depozite de calciu in glanda pineala a majoritatii umanilor, din diverse motive.
Oamenii vostrii de stiinta cred ca asta are de a face cu fluorura din apa.
La inceputul folosirii telefoanelor celulare pe planeta voastra, a fost evidenta formarea unor tumori si au urmat o multime de discutii.
Noi va spunem ca a fost foarte real, totusi, aceasta nu s-a intamplat in mod covarsitor, asa cum s-a asteptat.
Era vorba despre glanda pineala, care era vulnerabila la o noua frecventa care era foarte apropiata de ea, dar asta deja s-a schimbat.
Datorita apelurilor in masa a telefoanelor celulare, corpul uman s-a adaptat si a invatat sa se acordeze la acea frecventa singulara.
Incepeti sa va adaptati in multe feluri.
Aceasta adaptare a fost inafara supravietuirii si la un nivel inconstient.
Acum, veti invata sa va acordati la un nivel constient.
Veti fi capabili sa comunicati nu numai cu voi insiva, dar si cu restul Pamantului. Veti fi capabili sa aveti o conversatie cu un cristal.
Aceasta se imtampla cu toti cei de pe planeta, fie ca sant tineri sau in varsta.
http://www.vavivov.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...