miercuri, iunie 08, 2011

Mai sunt încă în dimensiunea a treia? Grupul

Pământul evoluează în ziua de astăzi mai repede decât şi-ar fi imaginat cineva. Voi aţi creat Acasă, în timp ce căutaţi adevăruri mai înalte pentru a vă susţine vibraţiile mai înalte. Datorită întrebărilor pe care le puneţi acum, aţi deschis uşa către o realitate la care doar aţi visat până acum. Noua Planetă Pământ a luat fiinţă acum, iar voi aveţi picioarele ferm ancorate în ambele lumi.
V-aţi făcut atâtea griji despre locul în care vă aflaţi. „Mai sunt încă în dimensiunea a treia? Sunt în a patra sau sunt în a cincea?” Aa, ne place când încercaţi să aplicaţi atribute umane în partea noastră de văl. Oamenii sunt atât de imaginativi. Unii dintre voi spun chiar că nivelul dimensional actual pe Pământ este 4,4324. Noi credem că este atât de minunat ceea ce faceţi. Deşi vă spunem că nu sunt unităţi de măsură care să cuprindă evoluţia voastră colectivă, să ştiţi că toate aceste concepte sunt într-un fel adevărate. Dar cel mai important lucru pe care vă rugăm să-l reţineţi este că evoluaţi cu viteza iubirii şi că aceasta este substanţial mai rapidă decât viteza luminii.
Vă spunem că aţi deschis o uşă şi că păşiţi acum cu fermitate în cea de a cincea dimensiune, precum colectiv al omenirii. Aţi simţit rezistenţa unora dintre cei care nu au fost pregătiţi să păşească înainte. În orice caz, avansarea voastră este pe cale să reînceapă. Un cântec preferat al Păstrătorului este Undeva, dincolo de curcubeu (Somewhere Over the Rainbow). Suntem onoraţi să vă spunem că tocmai aţi făcut primii paşi ,,dincolo de curcubeu“ (over the rainbow).
Haideţi să ne întoarcem puţin şi să vă povestim din istoria voastră, ca să înţelegeţi încotro vă îndreptaţi. Un proces interesant a avut loc pe când începeaţi jocul de-a v-aţi ascunselea. Marele joc al Liberei Alegeri a început într-un câmp de Conştienţă unitară, pentru că voi toţi eraţi un întreg şi parte inseparabilă din ceilalţi. Marele joc de-a v-aţi ascunsele a început când aţi decis să vă puneţi vălul uitării şi să mergeţi prin a doua dimensiune pentru a găsi un loc de odihnă în dimensiunea a treia.
Pe când treceaţi prin cea de a doua dimensiune, fiinţa voastră s-a desfăcut în părţi şi aşa aţi dobândit iluzia dualităţii. În acest câmp al polarităţii sau dualităţii, aţi găsit lucruri pe care le-aţi etichetat ca fiind „bune sau rele”, „sus sau jos”, „negru sau alb”, „stânga sau dreapta”, „drepte sau nedrepte”, „frică sau iubire”. Apoi v-aţi hotărât să măriţi şi mai mult iluzia dualităţii, prin împărţirea prin diviziune sexuală pentru fiecare încarnare în formă fizică. Acest lucru a fost necesar pentru a crea iluzia completă a dualităţii în jocul vostru. De asemenea, a fost sursa unor mari confuzii pentru voi, pe măsură ce aţi evoluat.
În mod efectiv, v-aţi separat prin iluzia că sunteţi doi: unul masculin şi altul feminin. Aceasta a dus la convingerea că sunteţi doar jumătate de persoană, nu o fiinţă întreagă, şi v-a făcut să credeţi că există o persoană perfect potrivită pentru fiecare dintre voi, care vă aşteaptă în mod miraculos undeva, unde nu puteţi ajunge. Întregul concept de „suflete pereche” şi „flăcări gemene” se bazează pe iluzia dualităţii. Această iluzie a separării a fost importantă pentru lecţiile voastre primare de viaţă.
Vă rugăm să ţineţi minte că atunci când marele joc al Liberei Alegeri a fost pus în mişcare, voi aţi fost cei care aţi determinat grosimea vălului. De fapt, a fost dorinţa voastră cea mai mare să intraţi în forma fizică sub impresia că sunteţi doar jumătate de persoană. Acesta este unul din motivele pentru care noi râdem tare şi adesea glumim pe seama voastră, pentru că, aşa cum vedeţi acum, creaţiile voastre au avut mai mult succes decât v-aţi imaginat la început. 
Iluzia dualităţii se subţiază acum şi o nouă realitate se întrevede. Trinitatea va avea o semnificaţie mai profundă, pe măsură ce treceţi la următoarea voastră fază de evoluţie.
Tocmai din acest motiv vă spunem că soluţia pentru trecerea confortabilă în vibraţiile mai înalte ale noii planete Pământ este echilibrarea masculinului şi a femininului fiecăruia dintre voi. Conceptul energiei voastre „diferite” nu este în afară, ci mai degrabă înlăuntrul fiinţei voastre. Echilibraţi-vă partea masculină cu cea feminină şi veţi atrage o relaţie complementară armonioasă în câmpul vostru sau o veţi accentua pe cea pe care o aveţi acum.
Poate v-ar ajuta să ştiţi că nu este posibil să creaţi o relaţie; este doar posibil să atrageţi o vibraţie armonioasă la cea pe care o aveţi. Când veţi deveni pe deplin conştienţi de vibraţia repetată pe care o emiteţi, veţi putea înţelege cu uşurinţă ceea ce vi s-a trimis ca răspuns. Universul are un singur răspuns la toate cererile: „Şi aşa va fi.” Acum că ştiţi răspunsul, poate veţi vrea să reformulaţi întrebarea. Acest proces este atracţia armonioasă şi este baza întregii creaţii. Primul pas în atracţia armonioasă este echilibrarea energiei masculine cu cea feminină. Acest proces de atracţie armonioasă devine o parte importantă a evoluţiei voastre de acum.
Energia de cristal continuă să vină din Soarele central şi să pătrundă prin propriul vostru soare, ceea ce furnizează energia nouă necesară evoluţiei omenirii. Energia de cristal a fost prevestită timp de mulţi ani şi, cu toate că întoarcerea ei a fost interpretată greşit de către teologi, ea se află deja pe drumul de întoarcere.
Vă rugăm să înţelegeţi că acesta este motivul pentru care în aceste timpuri în lumea voastră e război, agresiune, confuzie şi neajuns. Aceasta este prima reacţie la contactul cu Energia de cristal. Pe măsură ce Energia de cristal se echilibrează perfect cu energiile masculine şi feminine, ea este simţită ca o ameninţare de către cei care sunt cel mai mult în dezechilibru cu ei înşişi. Ni se pare foarte interesant faptul că sunt foarte puţine femei conducătoare pe Pământ. Acesta este un exemplu perfect al dezechilibrului vostru colectiv în acest domeniu, iar noi vă promitem că, pe măsură ce vibraţia voastră colectivă creşte, acest lucru se va schimba.
Deşi fiecare dintre voi se simte singur într-o anumită măsură, să ştiţi că nu sunteţi. De fapt, fiecare dintre voi este parte integrantă din ceilalţi. De aceea, ar fi bine să înţelegeţi că toate relaţiile sunt personale. Totodată, să ştiţi că relaţiile, indiferent de natura lor, sunt de fapt un mod de a trece dincolo de văl şi de a vă conecta cu Energia Universală care leagă toate lucrurile între ele. Energia Universală este de fapt sursa întregii creaţii şi toate legăturile cu ea accentuează ridicarea conştienţei voastre.
Toate experienţele ca fiinţă umană sunt transmutate înapoi în Energia Universală şi îşi găsesc în final drumul înapoi spre Conştienţa Unitară, ca o trăire a lui Dumnezeu în formă umană. Această experienţă este ceea ce îi permite lui Dumnezeu să se vadă pe El (Ea) Însuşi (Însăşi). Acest lucru vă reaminteşte de străvechea întrebare: „Dacă un copac cade în pădure şi nu-l aude nimeni, chiar a căzut?” Răspunsul este: „Nu”, pentru că nu a fost legat de Energia Universală printr-o experienţă împărtăşită. De aceea, o experienţă care nu a fost împărtăşită este o experienţă care nu îşi are rădăcinile în colectivitatea Energiei Universale. Acesta este adevăratul scop al relaţiilor de orice fel. Actul de împărtăşire a experienţei în cadrul unei relaţii, conectează experienţa la Conştienţa Unitară, prin conectarea acesteia la Energia Universală. Cea mai dificilă relaţie de menţinut, dar şi cea mai eficientă în acest proces, este relaţia de iubire, pentru că ea fundamentează toată experienţa într-o energie de bază a iubirii.
Pe un ton mult mai personal, datorită infuziei de Energie de cristal, mulţi vor asista acum la schimbări drastice în relaţiile personale. Din nou, acele persoane cu dezechilibre în energia masculin-feminină vor trăi primele şi cele mai evidente schimbări. Pe măsură ce evoluaţi, ridicându-vă nivelul de vibraţie ca individ, veţi pierde în mod natural toleranţa pe care aţi avut-o odinioară faţă de nepotrivirile vibraţionale. Intoleranţa legată de dezechilibrul masculin-feminin atinge un nivel critic, iar multe relaţii vor simţi această tensiune. Unele vor ceda şi se vor destrăma. Păstrătorului îi place să spună: „Pe măsură ce evoluaţi, toleranţa voastră faţă de porcării scade vertiginos.”
Comunicarea: cheia spre dezvoltarea relaţiilor
Acum, mai mult ca oricând, este necesar să lucraţi în mod conştient la dezvoltarea relaţiilor. Dacă, pe măsură ce evoluaţi, doriţi să vă ridicaţi relaţia la nivelul următor, va fi necesar mai întâi să o dezvoltaţi. Acest lucru poate fi făcut cu un efort suplimentar de a comunica din inimă, plasându-vă întotdeauna pe voi înşivă pe primul loc. Comunicarea la toate nivelele devine tot mai importantă, pentru că acesta este primul pas în echilibrarea energiilor voastre masculine şi feminine. Încercaţi să dezvoltaţi comunicarea prin cuvinte, fapte şi prin vraja atingerii. Faceţi aceasta înainte ca ea să devină critică într-o relaţie, iar când relaţia va trece la nivelul următor va fi mai puţină tensiune.
Oamenii au capacitatea stranie de a se auto-convinge că nu trebuie să se schimbe, chiar şi în faţa unor mari suferinţe. Spre deosebire de multe alte jocuri care există pe întreg cuprinsul a tot-ceea-ce-este, oamenii au alegere liberă în totalitate, pe tot parcursul existenţei lor de spirite ce joacă un joc în formă umană. Datorită acestei legături cu alegerea liberă,  deseori vă găsiţi consolarea în faptul că nu luaţi nici un fel de decizii. De fapt, chiar şi puşi în faţa unor mari suferinţe, se pare că puteţi să vă convingeţi că a vă schimba este mai rău decât suferinţa însăşi. Şi aşa începeţi să vă simţiţi în mod miraculos confortabili cu durerea.
Sunteţi o rasă de fiinţe atât de interesantă! Să ştiţi că această capacitate stranie de a vă simţi confortabil în suferinţa voastră nu va mai fi atât de uşoară pe cât a fost odinioară, datorită toleranţei care a scăzut. Sunteţi într-o uimitoare stare de evoluţie, iar sinea voastră superioară merită mai mult decât mulţi dintre voi i-aţi dat. Acum este timpul să păşiţi în dragostea de sine şi să-i permiteţi luminii voastre să strălucească, chiar dacă aceasta implică confruntare sau schimbare dramatică. În realitate, meritaţi să fiţi fericiţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...