luni, aprilie 13, 2015

Ușa spre destin: manifestarea divinității Lauren Gorgo

Postat Maria
 Traducere Ana Nicolai
.Raportul 5D, Viața pentadimensională într-o lume tridimensională

Un an nou astrologic fericit!

Oficial vorbind, suntem în portalul mult așteptat și extrem de încărcat, produs de combinația eclipsă de Soare/super-Luna Nouă*/echinocțiu… ce a fost vestită de ființele stelare, ca fiind momentul definitoriu din 2015.

[*Fenomen ce se produce atunci când, pe orbita ei, Luna Nouă/Plină ajunge la cea mai mică distanță de Pământ, apărând mult mai mare decât în celelalte nopți. Înainte ca astronomul Richard Nolle să introducă, în 1979, termenul de super-Lună, astronomii numeau acest fenomen „Luna Nouă/Plină la perigeu. Într-un an se produc 3-7 super-Luni. Ntr.]

Pe drumul către acest moment, în noi s-au schimbat atât de multe, încât e oarecum ciudat și misterios. Ne-am desprins atât de total de viața 3D, încât în ultimul timp ne simțim ca Sandra Bullock în filmul Gravitația… plutind liberi prin universul propriu, pierzându-ne uneori controlul și noțiunea timpului/spațiului și rămânând doar cu gândurile noastre.

Pe lângă tăcerea asurzitoare, mai există acele persoane, locuri și situații ce se estompează, dar care încă ne mai susțin trecutul 3D. Foarte mult din lumea veche și din cei care mai iau parte la ea par acum foarte departe… din nefericire, chiar și cei pe care îi iubim sincer, dar cu care nu mai putem avea legături. Știm însă că a venit timpul să ne împăcăm cu trecutul, să vedem binecuvântările din suferința noastră și să ne eliberăm de orice motive de nemulțumire rămase.

În aer plutește un sentiment clar de finalitate, un gol ce uneori poate fi umplut de mâhnire, atunci când jelim pierderea a foarte multă luptă și a acelor oameni cu care ne-am luptat pe parcurs. Alteori, simțim multă recunoștință pentru toate rolurile pe care le-am interpretat, pentru lecțiile pe care le-am învățat și chiar pentru sentimenul vag de anticipare, amestecată cu neliniște și poate un pic de trepidație, cu privire la locul și modul în care nașterea noastră va fi asistată de cealaltă parte a eclipselor.

Observați că în acele momente de melancolie este de asemenea obișnuit să avem gânduri sau frici trecătoare legate de moarte, deoarece, ei bine… efectiv murim, în timp ce suntem vii. De aceea a fost necesar să ne eliberăm de tot atașamentul lumesc, ca să ajungem aici, întrucât, la modul real și proverbial, nu îl putem lua cu noi… în lumea cea nouă. Și niciodată nu a fost mai evident ca acum, faptul că nu ne-a mai rămas nimic de care să ne agățăm.

Întrucât e vorba de o încheiere de proporții absolut epice, am lâncezit într-o stare aproape suspendată, încă din momentul 11-11, dar mai ales pe măsură ce energiile noului an au început să se acumuleze, ajungând la această combinație de evenimente cerești, rare și fără precedent. Această stare continuă de suspensie, ca de peltea, diferă de orice alt vid pe care eu l-am întâlnit până în prezent… ea nu este o stare de nostalgie sau chiar nemulțumire, în care să reflectezi asupra trecutului sau viitorului. Ea, pur și simplu, E… goală.


Și da, a fost foarte greu să ne orientăm, pentru că nici nu am avut un sprijin în lumea veche sau în cea nouă, așa cum am fost obișnuiți în ultimii 3 ani (de la vestitul moment 21.12.2012), să avem un picior în AMBELE lumi. Ne obișnuiserăm atât de mult cu formula 1 pas înainte și 2 înapoi, pentru integrarea Corpului de Lumină, încât ne este străin să fim efectiv nicăieri, dar, din câte mi se spune, nu mai există cale de întoarcere la cele vechi, așa că bănuiesc că pur și simplu stăm… suspendați… așteptând răbdători setul perfect de evenimente cosmice, care să declanșeze combinația cerească exactă, pentru a descuia poarta spre destinul nostru. Apropo, mi se spune că această combinație cosmică ajunge, în prezent, la un aspect exact… iar pe măsură ce o face, ne vom reconecta din nou cu bucuria noastră, cu toate că la un nivel mai profund/înalt, mai întrupat.

Ne facem apariția într-o realitate în care IUBIREA conduce, divinitatea ghidează, iar rezonanța purificată, guvernează…

Este clar că am fost total separați de starea de normalitate, deoarece nimic nu ni se mai pare la fel de – sau vag – familiar… dar și puține sunt lucrurile care ne-au atins corzile inimii. Vechea noastră viață, acele lucruri care altădată ne hrăneau, nu ne mai umplu cupa IUBIRII noastre… dar privim înainte, prin vortexul apropiatului portal, și ne întrebăm ce anume va lua locul acelor piese ale puzzle-ului, care se potriveau în trecut?

Iar răspunsul este: nimic și totul.

Dacă abordați acest portal schimbător de viață, cu nimic altceva decât cu Sinele vostru autentic după voi, sunteți pregătiți să vă deschideți către toate lucrurile pe care Sinele sufletului vostru dorește să le creeze și să le trăiască, în această lume nouă în care ne naștem. Dacă ați fost aduși la cel mai mic numitor comun al vostru, fiind purificați până la desăvârșirea IUBIRII proprii, atunci vă pregătiți să vă întoarceți pe dos… să vă aduceți IUBIREA pe cale și să o împărtășiți cu lumea.

Nu vă faceți griji dacă nu știți cum arată asta… de fapt, asta e cea mai bună strategie a voastră. Acest portal reclamă extrem de multă încredere, dar nu e ceva pe care voi, eu sau vreunul din noi îl putem da în bară. Nu ne rămâne decât să ne ținem pe poziție, în credința supremă a puterii noastre superioare. Adevărul diluat este că ne facem apariția într-o realitate în care IUBIREA noastră conduce, divinitatea ne ghidează, rezonanța noastră purificată, guvernează. Cum va arăta asta poate părea de neimaginat în acest moment, dar adevărul este că, la nivelul cel mai înalt, deja am creat-o. Acum începem să o trăim în forma materială.
Că veni vorba… dacă mai aveți lucruri de finalizat, de înțeles, considerați aceste 4 săptămâni care urmează drept ultima chemare de a da o formă finală, trecutului vostru, înainte să vă îmbarcați pe nava spațială care vă duce spre viitorul vostru. Ni s-a dat foarte mult timp/spațiu pentru a ne rezolva viața 3D… după cât se pare, ocazii i n f i n i t e de a ne elibera de tot ce nu ne mai servește… dar, din câte spicuiesc, pentru cei pregătiți să primească noua lume, perioada favorabilă se încheie. Citiți: aceasta e o perioadă-de-eliberare-a-oricărui-atașament-uman… dacă v-a mai rămas de echilibrat vreo polaritate, dați-i zor.
.Încă mai suntem în chinurile purificării finale, dar suntem îndemnați să trecem rapid la acele detalii obositoare ce au totuși nevoie de soluționare. Trebuie să împingem înainte, pentru a fi atât de DESCHIȘI și de limpeziți pentru ceea ce urmează să se întâmple, încât să putem materializa MULT dincolo de orice convingeri sau așteptări, despre ceea ce-i posibil. Aceasta e întotdeauna binecuvântarea eclipselor.

Mi s-a precizat că evenimentul eclipsă solară/Lună Nouă, prin care tocmai am trecut, este o încheiere/un început simultan, de proporții de neconceput, pentru care, de la ultima serie de eclipse din octombrie 2014, am muncit ore suplimentare ca să-l întrupăm. Asta înseamnă că perioada eclipselor ar putea fi momentul nostru de smulgere… moment în care ne eliberăm, în sfârșit și pe deplin, de toate modurile vechi de a FI, de acele moduri care ne-au împiedicat să ne recunoaștem natura autentică, să ne simțim ca Acasă în corpul și în lumea noastră.

Pe durata numeroaselor săptămâni de suspensie dintre lumi, am avut spațiul și perspectiva de a observa foarte bine micimea eului și vieții noastre (3D) epuizate de energie, putere sau entuziasm… acele limitări pe care le-am onorat și care ne-au ținut priponiți atât de strâns de natura umană, încât am uitat de divinitatea noastră. Și da, fiecare dintre noi a trecut prin cantitatea perfectă de neplăcere extremă, pentru a ajunge în acest punct de pe drum, dar acum e timpul să trecem dincolo de toate astea… să smulgem restul bandajului, ca să vedem și să simțim cu adevărat vindecarea produsă sub el.

Acum știm că niciodată nu am fost cu adevărat distruși sau răniți, ci doar am jucat sub nivelul capacităților noastre, pentru ca, treptat, să putem să ne activăm, să ne adaptăm la și să ne întrupăm rolurile foarte vaste. Consiliul Suprem Pleiadian și Ierarhia Spirituală îmi spun că acest moment, perioada foarte sacră în care ne aflăm în clipa de față, exact pentru asta a fost.
.Am fost pregătiți (purificați) dincolo de orice con-vin-ge-re și prin intermediul fiecărui strat din ființa noastră… inclusiv cel fizic… pentru ca acum să pășim pe ușa către destinul nostru suprem.
.Pentru mulți, acesta e sfârșitul sfârșitului.
.-Zona fără zbor

Perioada prin care treceți, începând cu ciclul echinocțiu-Lună Nouă, este unică. Știm că sună banal, având în vedere totalitatea călătoriei voastre de a ajunge aici, dar dați-ne voie să spunem că în repertoarul vostru nu există nimic cu care să comparați acest moment.

Există senzația că ceea ce se află în fața voastră este cunoscut – și, la nivel profund, chiar este – dar vă asigurăm că perioada în care intrați diferă total de cea din care ieșiți. – Consiliul Suprem Pleiadian

Unul dintre primele lucruri pe care mi le-au spus cei din Consiliu, despre acest prim set de eclipse, este că intrăm în ceea ce ei numesc zonă fără zbor… însemnând că intrăm într-o lume pe care nimeni nu a traversat-o vreodată. Și, apropo, dacă simțiți vreo temere legată de această afirmație, să știți că nu e deloc un lucru de care să ne temem, ci mai degrabă pe care să-l acceptăm din toată inima, pentru că urmează să ne îmbarcăm în ceva ce foarte puțini oameni au avut plăcerea și capacitatea privată de a trăi, în timp ce se aflau în forma umană.

Asta nu înseamnă că, întrucât nu a mai fost făcut înainte, ar fi imposibil… ci că doar câțiva au avut cele necesare pentru a rezista la frecvențele inferioare, până în punctul de a le transcende. Iar după tot ce am îndurat, excavat, rezolvat din 1999, pe plan personal, cred că acum îl înțelegem. Acestea fiind spuse, CSP ne aduce în atenție faptul că, întrucât în prezent foarte mulți dintre noi pornesc împreună în această aventură a noii lumi, există foarte multă susținere împărtășită, care face ca această ancorare colectivă să fie total posibilă… și un pic mai suportabilă?

Vrem să înțelegeți că inaugurați o nouă frontieră umană, care începe cu fiecare dintre voi.

Acum… să știți că nu vrem să vă pară de parcă vă veți naște într-o existență nouă și veți fi lăsați să vă descurcați singuri, pentru că, în mod sigur, chiar dacă creați această aventură, pe măsură ce înaintați, nimeni nu e lăsat vreodată singur. Dimpotrivă, numeroase ființe mărețe și extraordinare vor lucra cu voi, iar în unele cazuri o vor face direct.

Mi se spune că, pe măsură ce intrăm în această zonă fără zbor, vom înțelege multe lucruri extraordinare despre natura noastră reală… că unii dintre voi, care citesc aceste rânduri, vor înțelege pentru prima oară niște lucruri despre Sinele lor, că alții vor da la iveală straturi și mai adânci – de la cele străvechi, până la cele viitoare – ale adevărului. În orice caz, deschidem foarte larg carapacea întărită care a împiedicat revelarea adevărului despre cine suntem cu adevărat.

Acest nivel nou și revelații profund de personale fac parte din planul divin mai amplu și din participarea noastră unică și individuală la el. Unele dintre aceste informații noi și felul în care vor fi transmise ar putea părea mai vaste decât viața… dar tocmai asta-i ideea. Ca prototipuri ale omului nou, suntem destinați să devenim mai vaști ca viața (3D), să folosim imposibilul ca dovadă despre ceea ce e de fapt posibil, având de partea noastră toată forța universului.

Eclipsele au un stil misterios de a deschide un portal care să dezvăluie stăfulgerări uluitoare despre decorul nostru viitor… dar, dintr-o perspectivă multidimensională, s-ar putea spune că aceste revelații sunt străfulgerări despre trecut, deoarece, în realitate, noi deja am creat totul. (mai multe despre asta, în ultima parte) Sarcina noastră este ca doar să rămânem deschiși și să lăsăm piesele să se îmbine perfect, fără rezistență. Dacă excludeți orice frică sau judecată despre ceea ce intuiți, veți înainta cu viteză superluminică*.

[*Viteza superluminică este o viteză ipotetică, mai mare decât viteza de propagare a luminii în vid perfect. Termenul se poate referi atât la viteza de propagare a informației, cât și a materiei, dar până acum nu a putut fi observată o astfel de viteză, în realitatea înconjurătoare. N.tr.]


ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate. 

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...