duminică, august 10, 2014

Toate dimensiunile vă sunt accesibile

Postat Maria
 
Fiinţarea sub formă umană este numai un aspect al Cine Sunteţi. În calitate de fiinţă corporală, concentrată asupra ... celei de-a treia dimensiuni, vi se pare că e tot ceea ce este. Dă impresia realităţii; totuşi, este numai o perspectivă a aspectelor multidimensionale care constituie ceea ce o fiinţă umană / făptură vie este cu adevărat. Fiece dimensiune vă este accesibilă, în orice clipă. Fiecare rezonează la o frecvenţă diferită. Pe măsură ce tot mai multe fiinţe devin conştiente, aceste alte realităţi /dimensiuni încep să transpară.
Venerabilii şi înţelepţii voştri v-au vorbit cu toţii de abilitatea de a trece de la .... o stare de conştienţă, la alta. V-au oferit sugestii pentru rugăciune, meditaţie, post. Şamanii şi misticii v-au oferit ierburi cu efect psihedelic, precum şi ceremonii, prin dans şi tobe, pentru a determina un salt la un nivel superior al conştiinţei ....




Toate aceste sugestii şi tehnici au scopul însemnat de a vă eleva conştienţa, astfel încât să înțelegeți că lumea pe care o vedeți cu ochii fizici reprezintă numai o perspectivă mărginită asupra Întregului.
Amintiţi-vă că sunteţi o conştiinţă şi un aspect ale Minţii Divine. Sunteți multidimensionali, în natură şi funcţii. Modul în care se manifestă aspectul multidimensional, reprezentat de voi înşivă depinde de sistemele voastre de credinţă, de conştienţa voastră extinsă, precum şi de deschiderea faţă de toate posibilităţile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...