vineri, august 08, 2014

Ne putem activa ADN-ul pentru a ne extinde perspectivele asupra lumii

Postat Maria
ADN-ul poate fi influentat prin cuvinte, frecvenţe radio şi luminoase, este ca un rezonator multiplu si ne leaga la un „internet biologic”. Trebuie mentionat insa ca viul recunoaste si notiunea de timp, dupa cum dovedesc experimentele biochimistului Sorin Comoroşan. Incă din anul 1980, într-un articol din faimoasa revistă „Nature” Sorin Comoroşan susţinea că lumina verde (lungime de undă 546 nanometri) influenţează direct reacţiile organice (dintre enzime şi substraturi de enzime) şi o face în „rafale” de 5 secunde sau multipli de 5 secunde! Într-un fel încă necunoscut, în procesul de absorbţie a luminii în cristale părea să se fi implicat un parametru neaşteptat: timpul! După părerea Domniei sale, cercetările pot duce pe de o parte la inovări în domeniul calculatorului cuantic, dar şi la utilizarea luminii verzi pentru neutralizarea radicalilor liberi (acei radicali OH îngrozitori, care se agaţă de pereţii celulelor, determinând cancerul în ţesuturi). Nu este deci vorba numai despre cercetarea influenţei unor câmpuri electromagnetice asupra altora ci, pentru prima dată se studiază ştiinţific, cu mijloace ultramoderne, ce poate face un flux de fotoni asupra unui sistem teribil de complex, organismul viu. Dacă toată lumea, până la Comoroşan, a încercat să neutralizeze aceşti radicali liberi cu tot felul de chimicale, savantul român a încercat să pună în rol de “gunoier” lumina verde! Şi a reuşit, aşa cum certifică articole publicate în „Journal of Biological Physics” şi „European Biophysics Journal”.

Ruşii lucrează entuziaşti la dispozitive care le permit să influenţeze metabolismul celular prin frecvenţe radio şi luminoase corespunzătoare şi astfel să repare defecte genetice şi să vindece anumite boli. Rezultatele spectaculoase au fost obţinute doar prin folosirea vibraţiilor şi a limbajului în locul tehnicilor oarecum barbare de chirurgie moleculară.
Limbajele umane nu au apărut la întâmplare, ci sunt rezultatul ADN-ului.
(De mentionat ca in stravechea sanscrita si ivrita, nici semnele grafice corespunzatoare sunetelor nu sunt intamplatoare, fapt relevat de cimatica - http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/cimatica-stiinta-viitorului-partea-2/ ).
ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin cuvinte, gânduri şi anumite frecvenţe. Ne demonstreaza Grazyna Fosar şi Franz Bludorf , biologul rus Piotr Gariaev şi echipa sa.
Dr. Peter Gariaev şi echipa lui strălucită de geneticieni şi lingvişti au folosit unde radio-luminoase pentru a dovedi puterea sunetului de a activa ADN–ul si că ADN-ul deteriorat poate fi vindecat fără divizarea fizică a genelor, prin simpla lor imersare într-un mediu de unde radio-luminoase codificate după modelul frecvenţelor limbajului uman.
.
Leonard Horowitz descrie in lucrarea Coduri vindecătoare pentru apocalipsa biologică, în care tema principală este utilizarea sunetului în vindecarea corpului fizic, prin restaurarea integrităţii sale genetice, semnificaţia războiului rece biologic organizat de instituţiile medicale împotriva unei populaţii ignorante în acest domeniu. Metoda potenţării utilizează mai ales nota „mi”, cu frecvenţa de 528 Hz, folosită la repararea unor defecte genetice de unii specialişti de vârf din domeniul biologiei moleculare.
Şarpele cosmic şi originile cunoaşterii, scrisă de antropologul francez, Jeremy Narby este o explorare a ADN–ului din perspectivă şamanică, ce arată modul în care poate fi utilizat sunetul la stimularea unui mecanism genetic de autoregenerare.
Maeştri spirituali au insistat mereu asupra „potenţării” prin limbaj a codului nostru genetic – de unde şi efectele vindecătoare ale rugăciunilor, hipnozei, afirmaţiilor şi mantrelor.

La inceputul anilor ’90 Eugen Celan, presedintele Asociatiei Romane de Cercetari Psihotronice - http://ro.wikipedia.org/wiki/Eugen_Celan -, ne informa ca gandurile noastre sunt niste energii care plutesc ca un nor in jurul Pamantului.
În cercurile de biologie se acordă tot mai multă atenţie sistemului numit „comunicaţie cu lumină biofotonică”, esenţial în multe din procesele de autoreglare specifice organismelor vii.
Deepak Chopra a remarcat că „există o profundă similitudine între gând şi foton”. Un foton este o particulă sau o cuantă de energie sau de radiaţie electromagnetică. Dr. Chopra presupune că există o legătură între gând şi lumină. În multe din tradiţiile şamanice, gândul (intenţia) este considerată o formă sau o funcţie a luminii de dimensiune înaltă. Energia minţii poate materializa pe baza unei raze de lumină.
Într-una din cărţile clasice despre vindecarea energetică, Medicina vibraţională, dr. Richard Gerber concluzionează că materia, inclusiv celula umană, este de fapt „lumină solidificată”. Cercetătorul de frunte în domeniul vindecării, dr. Leonard Horowitz, ajunge exact la aceeaşi concluzie, afirmând fără echivoc în cartea ADN - piraţii spiralei secrete că oamenii sunt „lumină cristalizată şi precipitată”. Această demonstraţie vine în acord nu numai cu modelul holografic şi cercetările recente ruseşti despre energia de torsiune, dar şi cu descoperirile din domeniile de vârf ale fizicii cuantice, care au demonstrat că lumina (la fel ca şi ADN-ul) are capacitatea de a transporta şi memora date.
Urmărind firul acestei raţiuni, ne putem imagina că suntem nu doar „lumină condensată în forme” (pentru a-l cita pe dr. Richard Gerber) ci şi „forme-gând materializate”.

Dintr-o perspectivă cuantică, noi suntem în esenţă nişte unde a căror coerenţă generează particule printr-un act de conştienţă. Modificându-ne nivelul de conştienţă, ne schimbăm atât forma, cât şi funcţiunile fizice. Vindecarea presupune refacerea întregului. Vindecarea duce la unitate şi iluminare şi implică o acordare (în engleză atonement) care în acest context ar trebui citită ca „menită întregirii” (at-one-ment). Într-o lume în care gândul creează şi biologia este un produs al conştienţei (şi nu invers) mintea capătă puterea de a forja o nouă biologie, una care nu se mai bazează pe dualitate, ci pe principiile unităţii şi armoniei.

Descoperirile rusilor nu fac doar analogia dintre ADN şi un biocomputer holografic, ci se referă direct la un „internet biologic”, ce leagă toate fiinţele umane (printr-un proce de hipercomunicare). Cercetătorii ruşi au descoperit că ADN-ul uman creează niste echivalente ale celebrelor „poduri” Einstein-Rosen, care fac legătura între două puncte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură. Ele sunt ca nişte tuneluri, având capetele în diverse zone din cosmos, prin care informaţia poate fi transmisă în afara legilor spaţiului şi timpului. ADN-ul atrage astfel de informaţii din macrocosmos şi le transmite conştiinţei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat radio capabil să recepţioneze mai multe posturi diferite, în funcţie de frecvenţa pe care ele emit.

ADN-ul a fost comparat cu o antenă de legătură a umanităţii cu Sursa, a cărei capacitate de recepţie poate fi ecranată de toxicitate şi traume. Potenţarea activează ADN-ul, pentru a declanşa eliminarea acestei toxicităţi şi traume, stabilind o conexiune mai clară printr-o mai bună rezonanţă cu frecvenţa iubirii necondiţionate emanate sub forma unor spirale de sunet şi intenţie (lumină) emanate din dimensiunile înalte ale Soarelui vindecător din Centrul galactic. Potenţarea acordează ADN-ul la energia primară de torsiune a Sursei.

Prin natura lui cu preponderenţă sacră, după cum prezintă Gregg Braden în Codul lui Dumnezeu, ADN-ul poate constitui un principiu unificator pentru umanitate, capabil să aducă pace şi armonie unei populaţii planetare care trebuie să decidă între a sucomba în faţa crizei sau a accepta ocazia unei schimbări, anume aceea că ne putem activa ADN-ul pentru a ne extinde perspectivele asupra lumii, iar în acest proces, evoluţia unei biologii fondate pe o conştienţă unitară este un adevărat dar divin la o răscruce istorică în care, pentru a o cita pe Barbara Marx Hubbard, „trebuie să alegem între o evoluţie conştientă şi dispariţia, prin folosirea greşită a puterilor noastre”.

„Conceptul străvechi despre macrocosmos văzut ca un microcosmos ne spune că lumina divină înaltă este reflectată în corpul uman. Cu alte cuvinte, umanul spiritual are codificată în sine o amprentă genetică divină”. Acest model divin, pe care Polich îl numea Adam Kadmon, potrivit tradiţiei cabalei, se mai numeşte şi corp de lumină. Corpul de lumină nu este un concept ezoteric ci o realitate biologică, o realitate care a dat naştere noii biochimii spirituale şi geneticii care admite încorporarea deplinei lumini, conştienţei unitare la nivelul fiecărei celule a corpului.
Corpul de lumină începe să se manifeste atunci când codurile adormite ale ADN-ului sunt reactivate de energiile de torsiune, în special de undele sonore şi luminoase de vibraţie înaltă, astfel încât celulele noastre încep să recunoască lumina ca pe o sursă de energie şi să o metabolizeze, asemenea plantelor în procesul de fotosinteză. Printre multe alte avantaje, această evoluţie celulară este responsabilă de creşterea semnificativă a metabolismului celular, ajutând la detoxifierea, rehidratarea şi, în ultimă instanţă, la regenerarea corpului. În acest proces de transformare profundă, cristalele lichide din celule evoluează de la structura primitivă cubică sau hexagonală observată în ţesuturile umane obişnuite, la ceea ce am numit tetrahedroane stelare. Această modificare structurală este extrem de consecventă. Unghiurile legăturilor hidrogenate din moleculele de apă se măresc şi devin tetrahedroane intercalate, astfel că ele pot susţine mai multă lumină sau energie fotonică rezultată parţial din însăşi expansionarea legăturilor hidrogenate. Aceste structuri, care formează o matrice lichidă a noului sânge şi ţesuturi, seamănă cu steaua tridimensională a lui David sau cu merkabele moleculare. Merkabah este un vechi concept din cabală, care înseamnă „vehicul de lumină”. Acest lucru explică confuzia creată adesea în jurul conceptului de merkabah, considerat a fi un fel de navetă spaţială. Ironia face ca merkabah să fie într-adevăr o formă de vehicul spaţial însă este vorba despre corpul individual de lumină activat genetic. După Barbara Marciniak, merkabah simbolizează fiinţa umană complet eliberată. Corpul de lumină este corpul care a trecut prin mutaţia totală a speciei. El poate jongla cu realităţile prin schimbarea perspectivei de conştienţă, la fel cum sunt schimbate canalele TV cu telecomanda. Similar, Taschira Tachi-ren, în lucrarea Ce este corpul de lumină, descrie merkabah ca pe o structură cristalină luminoasă, ce permite transcenderea spaţiului, timpului, dimensiunilor şi integrarea lor în totalitatea sinelui”.
Corpul de lumină rezultă din şi operează prin întruparea luminii sau conştienţei înalte. El reprezintă rezultatul natural al evoluţiei spre iluminare, care are loc, după multe indicii, la scară planetară. Din această perspectivă, poate că nu există un fenomen de ascensiune, ci mai curând o descindere a luminii în formă fizică. Corpul de lumină poate fi literalmente acea navetă spaţială care ne permite călătoria spre stele.
Tachi-ren vede evoluţia corpului de lumină ca pe un element în cadrul unui proces mult mai extins, prin care toate planurile şi dimensiunile revin înapoi la sursa acestui univers, iar acesta, la rândul lui, se contopeşte cu alte sisteme-sursă şi tot aşa, până la contopirea lor în Unic. Oricum am defini reîntoarcerea acasă, corpul de lumină este vehiculul care duce acolo.
Primit pe mail

3 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc .

Anonim spunea...

Multumesc...
Ti-am mai spus si in comentariile trecute...esti un inger...si iti multumesc pentru toata invatatura primita de la tine prin intermediul acestui site!
Ceea ce reflecta acest articol mi-a luminat mintea si mai bine ...cum lucreaza terapia iertarii Ho'oponopono.......acum chiar pot spune ca inteleg de ce..prin aceasta terapie ma aliniez cu DUMNEZEU si partea Divina din mine penttu o viata armonioasa...
Te iubesc.....iubesc acest site....
Multumesc pentru ca te-am gasit...
Esti un om minunat!
Cu drag Gabi

MARIA spunea...

Multumesc , dar ... ceea ce vezi la mine exista in tine . Tu esti un om minunat. Te imbratisez.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...