miercuri, martie 06, 2013

Meditatie pentru D 4: Fotonul


Postat Maria

In acest moment relaxati-va. Centrati-va in inima voastra si spuneti:
- Exprim intentia catre sinele meu divin, catre ghizii mei spirituali si catre ingerii mei personali de a ma asista si ajuta in calatoria mea de evolutie catre un nivel superior de vibratie. Relaxati-va total corpul si incepeti respiratia pranica constienta.
- Deschid toate fatetele emotiilor mele care sunt pline de temeri si frici limitatoare si le inteleg si le eliberez. Cer prin intentie ca aceste energii pe care le respir, sa absoarba indoielile si fricile mele cele mai profunde. Ma conectez la Sinele meu Superior si renunt la aceste temeri care m-au tinut in suferinta si mi-au provocat bolile sau disfunctionalitatile din corpul fizic. Continui sa respir prana si fotoni abandonandu-ma Sinelui Divin care stie care este binele meu cel mai inalt.
Respirati si constientizati ca energia este captata de chackra coroanei si o aduce in corpul vostru. Fotonul impreuna cu prana intra in celula divina, glanda pineala si sunt aliniate/echilibrate.
- Exprim intentia ca fiecare celula din organism sa fie procesata si aliniata la noua energie. Exprim intentia ca aceasta energie sa patrunda in miezul fiecarei celule din organismul meu si sa fie reunite cu nivelul superior de divinitate cu Sinele meu Divin. Exprim intentia ca matricea energetica a fiecarei celule din organismul meu sa fie adaptata pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati mai mari, din ce in ce mai mari de energie pura, fara a-mi afecta buna functionare a formei fizice. Exprim intentia ca energia fotonica sa intre in corpul meu si in stare de somn; aceste transformari ale corpului meu fizic sa se produca incetul cu incetul pentru a ma putea adapta.
Concentrati-va respiratia spre zonele in care stiti ca aveti disfunctionalitati si respirati constient in acele zone.
Practicati aceasta respiratie pranica si inhalare de fotoni apoi expirati-i si construiti prin intentie un balon de fotoni in jurul vostru. Stati in acest balon si luati atata energie din foton cat aveti nevoie.
- Exprim intentia de a primi din balonul de energie cu care sunt inconjurat, atat cat imi este necesar pentru reconstructia si evolutia corpului meu.
Cer ajutor Sinelui Divin pentru a-mi furniza ce trebuie sa stiu si sa fac in aceasta meditatie de asimilare a energiei pentru binele meu cel mai inalt. Accept acest ajutor divin si sunt recunoscator-oare pentru acest lucru.

Aceasta energie va va putea tine la curent cu mai toate planetele cu mai multa usurinta si va ajuta mult in evolutia voastra.

Fotonii trebuiesc schimbati periodic, pentru ca planeta isi schimba vibratia. Acum ca e in D4 va trebuiesc fotoni avansati, de D4.
Aceste energii fotonice abia acum incep a se localiza in corpurile voastre. Vor lucra si in timpul somnuluiui, dar inainte de culcare, va rog sa controlati respiratia cateva minute. Respirati in asa fel ca abdomenul vostru sa se umfle.
sursa 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...