sâmbătă, decembrie 08, 2012

Secretul vindecarii spontane

Postat Maria

Ce ar fi daca ti‑as spune ca, doar prin faptul ca devii constient de o problema, o si poti rezolva? „Sigur”, vei spune, „devin constient de o problema si apoi iau masurile necesare, pentru a o corecta. Ce e asa de special in asta?”
Cam asa se desfasoara viata, nu‑i asa? Dar eu nu despre asta vorbeam. Cum ar fi daca, doar devenind constient de o problema, fara a mai face vreun efort, constienta insasi ar rezolva problema respectiva. Ar fi ceva deosebit? Sigur ca da. Despre asta vreau sa vorbesc. Poti sa devii constient de un genunchi artritic, de o indigestie sau de o migrena, de furie sau teama, de o relatie care se destrama sau de pierderea unui loc de munca, poti sa devii constient de acestea in modul just, iar geniul organizatoric al constientei va repara ceea ce a fost stricat. Asta nu e doar ceva deosebit – este o minunatie. Este o abilitate care iti poate schimba lumea, care poate sa schimbe chiar intreaga planeta, in moduri dintre cele mai de neimaginat. Este un fel de a imbratisa viata, care va face mai placuta lumea in care traim si o va insufleti, transformand‑o in lumea visurilor noastre. Mai simplu spus, constientizarea fortei de vindecare si de organizare a constientei este raspunsul la problemele care ne‑au bantuit inca din momentul in care ne‑am ridicat in doua picioare si ne‑am avantat, cu capul inainte, spre conditia umana.
Daca ti se pare ca am exagerat rolul pe care il are constienta – de a ne armoniza viata cu intelepciunea care ne este inerenta – sa stii ca nu e deloc asa. Si vei avea nevoie doar de cateva minute, pentru a descoperi exactitatea afirmatiei mele. Aceasta este o carte mica, dar cu un potential imens. Si nu trebuie nicidecum sa ma crezi pe cuvant. Ceea ce ofer eu este un proces stiintific reproductibil, pe care il poate parcurge oricine. Tot ce trebuie sa faci este fii constient. Esti constient? Esti constient de faptul ca citesti aceste cuvinte? Stii daca, acum, stai jos sau in picioare? Stii la ce te gandesti, chiar acum? Atunci e in regula. Poti invata pasii simpli, prin care iti vei rafina constienta si iti vei vindeca trupul si mintea. Poti invata sa vindeci si trupurile si mintile celorlalti. Si, cu putin ajutor din partea prietenilor, esti pregatit chiar sa transmuti necazurile omenirii de pe Pamant.
Esti gata? Ai, cumva, un sentiment de anticipare, ca o descoperire este pe cale sa se faca? Aceasta carte simpla iti prezinta ceea ce va deveni calatoria ta personala. Vom evalua impactul sau, dupa faptele pe care le vei face dupa ce o vei citi. Restul e usor. Nu trebuie decat sa intorci pagina, pentru a‑ti schimba viata, pentru totdeauna.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

Here is my blog - diets that work

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...