duminică, decembrie 09, 2012

Nu bloca singur universul tau


Postat Maria
Ce se întâmplă atunci când îţi doreşti să atragi iubirea şi să fii fericit? Din păcate, foarte mulţi oameni cad în capcana detaliilor, crezând că numai o anumită persoană particulară le poate oferi relaţia perfectă de cuplu. Universul poate vedea însă oricât de departe în viitor şi ştie dacă persoana respectivă îţi va împlini aspiraţia către fericire sau se va dovedi un coşmar în viaţa ta. Atunci când persoana pe care şi-o doresc în viaţa lor nu le răspunde cu iubire, oamenii cred că Legea Atracţiei nu funcţionează. În realitate, ea funcţionează de minune. Adevărata dorinţă a oamenilor este de a atrage iubirea şi fericirea, iar universul le răspunde că: „Această persoană nu îţi poate oferi iubirea şi fericirea pe care ţi le doreşti. Te rog, dă-te la o parte din calea mea, astfel încât să îţi ofer persoana cea mai potrivită pentru tine”.


Urmăreşte să nu cazi în capcana detaliilor de gen: „cine”, „unde”, „când” sau „cum”, căci în acest fel nu faci decât să îţi blochezi singur îndeplinirea adevăratei tale dorinţe.

4 comentarii:

cazare spunea...

oamenii tind sa se minta in privinta relatiilor. isi impun ca totul merge bine, si nu pot vedea dincolo de aceasta minciuna impusa de subconstientul lor, sau de nevoia de a se simti impliniti.

MARIA spunea...

Cam asa .

producton spunea...

Bune sfaturile.

Carmen RM spunea...

frumos articol!
mi-a placut mult si videoclipul! multumesc!
o seara tihnita!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...