joi, decembrie 06, 2012

Descarcarea de vibratii inalte are unele efecte nedorite, cum ar fi intensitatea deranjanta din zona negativa a spectrului dualitatii.Mesaj Matei


Postat Maria
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Simtiti, din punct de vedere fizic si emotional, efectele talazurilor energetice, mai mult decat sa vedeti remarcabilele lor rezultate. Noi simtim si vedem imboldurile majore pe care aceste talazuri le-au dat planetei si majoritatii locuitorilor acesteia. Gaia, sufletul Pamantului, este foarte bucuroasa de apropierea corpului sau, de pragul celei de-a patra densitati; speranta in vremuri mai bune ranaste pentru oamenii ale caror conditii de viata sunt disperate si sufletele proaspat trezite stralucesc pretutindeni pe Pamant.
Se apropie o lume plina de intamplari minunate – dar, in zilele astea, descarcarea de vibratii inalte are si unele efecte nedorite, cum ar fi intensitatea deranjanta din zona negativa a spectrului dualitatii. Poate ca, in acest moment, cea mai vizibila este confruntarea incordata dintre palestinieni si evrei. Ne grabim sa va asiguram ca a trecut vremea declansarii unui razboi in adevaratul sens al cuvantului, ca inamicii de astazi vor evolua catre relatii pasnice de cooperare si ca razboiul dintre doua tari va deveni de neconceput.
Pe un alt front, dar tot datorita intensificarii vibratiilor inalte, multi trec prin stari cum ar fi slabiciune, dezorientare, pierderi de memorie, epuizare, schimbari bruste de dispozitie si alte senzatii neobisnuite. In corpurile sanatoase care au absorbit lumina, anomaliile sunt putine si de scurta durata, deoarece celulele lor cristaline se adapteaza mai usor la fluctuatiile de energie, decat celulele pe baza de carbon, ale corpurilor cu mai putina Lumina.
Va rugam sa nu folositi aceste simptome, drept unitati de masura pentru evaluarea cantitatii de Lumina din voi! Bolile cronice si unele forme ale bolilor mentale inca mai afecteaza corpurile in atmosfera Pamantului si sufletele care radiaza Lumina pot continua sa traiasca acest disconfort, pana cand vor ajunge mai profund in puternicele vibratii vindecatoare, ale celei de-a patra densitati.
Pentru a micsora severitatea si durata acestor anomalii temporare, dormiti suficient, evitati intalnirile stresante, beti multa apa, petreceti cat mai mult timp linistiti in singuratate si mancati cu cap. Legumele si fructele sunt cele mai bune si o dieta cu mai putina carne, zahar, mancaruri ce contin amidon si grasimi va va ajuta sa va ridicati nivelul energetic, sa reduceti oboseala si sa va stabilizati o perspectiva pozitiva.
Va recomandam cu putere sa nu recurgeti la antidepresive sau alte astfel de medicamente prescrise sau direct disponibile in farmacii. In prezenta energiilor care prevaleaza acum, chimicalele din medicamente pot suprima sau chiar distruge mecanismele proprii de vindecare ala corpurilor. Daca va aflati sub un anumit tratament medicamentos, consultati-va cu medicul pentru a vedea daca dozele pot fi reduse in conditii de siguranta.
Un alt efect al apropierii Pamantului de cea de-a patra densitate este ca timpul liniar trece din ce in ce mai repede. Daca ajungeti la sfarsitul zilei, simtindu-va frustrati ca nu ati avut timp sa va acoperiti toate responsabilitatile, stabiliti-va prioritati si nu va mai agitati, daca renuntati la lucrurile pentru care nu aveti timp.

Nivelele vibratorii predominante au contribuit semnificativ si la ceva cu totul diferit. Iluminatii, care au crezut nu numai ca se pot agata de ramasitele controlulului lor, dar si ca isi pot reconstrui fosta baza de putere mondiala, stiu acum ca situatia lor este fara speranta. Ei si-au bazat sperantele si si-au pus banii pentru castigarea alegerilor prezidentiale in SUA, de catre dl. Romney.
Oamenii din aceasta tara si din restul lumii vad realegerea presedintelui Obama ca pe alegerea facuta de votanti. Asa a si fost, dar victoria sa este mai mult decat o numaratoare a voturilor – este o materializare a stiintei, o reflectare a fluxului energetic al Universului. Viziunea presedintelui privind o lume a pacii, readusa la starea ei de sanatate si frumusete anterioara si scopul sau de a realiza asta, sunt aliniate cu campul vibrational al Pamantului. Telul dlui. Romney este acela de a pastra resursele lumii si marile ei averi, in mainile a cativa oameni – ori asta nu este in aliniere cu campul vibrational al Pamantului.
Asemenea tuturor surselor de negativitate, vibratiile joase ale lacomiei si controlului sunt incompatibile cu vibratiile inalte ale iubiri,i care curg din ce in ce mai abundent prin intreaga lume si aduc Pamantul inapoi la o stare sanatoasa de echilibru. Energia echilibrului este Iubirea-Lumina si nimic ce are vibratii joase nu poate coexista cu ea, cea mai puternica dintre toate energiile universului.
Faptul ca rezultatul alegerilor este in consonanta cu fluxul universal – dupa cum au stiut de mult planificatorii Epocii de Aur ca va fi – nu a diminuat cu o iota alegerea libera a cetatenilor din Statele Unite. Fiecare a votat in concordanta cu reactia proprie la energia emanata de candidati.
Va rugam sa intelegeti ca nu judecam si nici nu criticam votantii sau candidatii – explicam doar rezultatul alegerilor, in contextul legilor ce guverneaza viata in acest univers. Acelasi lucru se aplica si alegerilor pentru congres din aceasta tara, cat si alegerilor din oricare alta tara, in care cetatenii pot alege dintre candidatii la posturile de conducere.
Legile afecteaza nu numai guvernele nationale si organismele de conducere de la nivel local – oriunde, negativitatea mai este inca inradacinata, vibratiile inalte dau nastere la zguduiri, pentru a separa graul de neghina, ca sa spunem asa. Acest lucru se poate intampla chiar si de la nivelul foarte apropiat al familiei, vecinilor si colegilor, pana la nivelul indepartat al corporatiilor multinationale, al ONU, al fortelor militare, religiilor, educatiei, sistemelor juridice si al surselor de informatii de pe intregul glob.
Vibratiile inalte covarsesc vibratiile joase ale oricarui lucru ce poate avea un efect negativ asupra vietii din lumea voastra. Acest lucru a trebuit sa se intample, pentru ca Pamantul sa-si poata recapata echilibrul, dupa ce aproape a murit in urma lungilor secole se dezechilibru datorate brutalitatii oamenilor, manifestata unul fata de celalalt, fata de animale si fata de planeta insasi. Infuzia masiva de Lumina, de acum saptezeci si ceva de ani, provenind de la surse indepartate, i-a permis Pamantului sa -si inceapa calatoria de intoarcere catre echilibrul datator de viata – voi cunoasteti aceasta calatorie, ca fiind inaltarea.
Acum este un moment bun sa ne referim la un mesaj primit recent de mama: „Tocmai v-am gasit site-ul, dar eu stiam despre Dezvaluire, de multa vreme. Ce ar trebui sa facem pana cand familia noastra de extraterestrii ajunge aici: sa continuam sa asteptam rabdatori si sa speram ca vor veni cu adevarat? Pot decide sa nu o faca? Daca da, inseamna asta ca este responsabilitatea noastra, sa punem capat razboaielor si tuturor celorlate forme de violenta, sa reparam mediul inconjurator si tot restul ce merge prost in lume? Pare imposibil sa facem asta, fara ajutorul civilizatiilor avansate.”
Sunt atat de multe de spus in legatura cu asta, incat nu stim de unde sa incepem.
Poate ca este bine sa incepem cu legea universala, conform careia, nicio civilizatie nu are responsabilitatea – cu atat mai putin dreptul – de a merge intr-o alta lume si de a face acolo schimbarile pe care le considera necesare, chiar daca acestea s-ar dovedi a fi extrem de benefice pentru locuitorii acelei lumi. Civilizatii, in esenta intunecate, au violat aceasta lege si au distrus alte popoare si caminul acestora – dar acest lucru nu s-a intamplat niciodata pe Pamant si numai civilizatii luminate se afla pretutindeni in apropierea sistemului vostru solar.
Asadar, da, este responsabilitatea unei civilizatii sa-si indrepte propriile nereguli, dar aici ati putea spune ca exista o portita. Conditiile actuale din lumea voastra – de la mediul inconjurator deteriorat, la razboaiele permanente si distributia complet dezechilibrata a resurselor – reprezinta produsul atitudinii belicoase, brutalitatii, lacomiei, coruptiei, minciunilor, neglijentei si abuzului practicate de generatii succesive ale civilizatiei voastre. Indreptarea tuturor acestor nedreptati este, cu adevarat, o sarcina grea si ea ii poate parea cu siguranta imposibila, oricarei civilizatii din a treia densitate.
Fara indoiala ca, din acest motiv, Dumnezeu a autorizat acordarea unui ajutor civilizatiilor care il cer. Gaia a cerut ajutor, astfel incat corpul ei planetar sa poata supravietui, iar raspunsul a fost cel mentionat mai sus, infuzia de lumina salvatoare venind de la mai multe civilizatii. Dar aceasta asistenta plina de iubire nu se datoreaza numai cererii Gaiei. Dorinta constiintei voastre colective, de a trai intr-o lume a pacii si in armonie cu natura, reprezinta cererea voastra de a primi ajutor pentru a realiza toate acestea.
Din primul moment al transmisiei intense de Lumina, cu multi ani in urma, civilizatii despre care majoritatea pamantenilor nici macar nu stiau ca exista, au ajutat Pamantul pe multe cai de importanta vitala. Asadar, in mod clar, asistenta lor nu depinde de „Dezvaluire” – adica de recunoasterea publica a prezentei extraterestre, de catre guvernele voastre.
In conformitate cu legile universale si ca parte a planului general al Epocii de Aur – inainte de nastere, toti cei din lumea voastra cunosc detaliile planului si au acceptat sa participe la el – intreaga voastra familie universala, care v-a ajutat avea doar rolul de a va arata calea si nu de a prelua indeplinirea planului.
Multe mii dintre acestia traiesc chiar acum printre voi, lucrand alaturi de voi. Ei au o aparitie adaptata, astfel incat sa nu para diferiti de voi, inteligenta lor superioara si calitatile foarte dezvoltate permitandu-le accesul in domenii stapanite de intuneric.
Unii lucreaza pe tacute, in cerectarea si documentarea adevarurilor pe care intunericul vi le-a tinut ascunse, in timp ce altii implinesc sarcina de a-i spune aceste adevaruri, lumii.
Altii initiaza sau influenteaza reforme in diverse domenii, cum ar fi guvernarea, sistemele economice sau juridice, transporturi, sanatate, sport, educatie, minerit, exploatari forestiere, agricultura, tehnologia computerelor, conservarea speciilor, mass media, cercetari stiintifice si metalurgie.
Cativa sunt in domeniul divertismentului si chiar si asa, realizarile lor, care va uimesc, va fac sa va ganditi la ce anume ar putea sta la baza calitatilor lor extraordinare. Ei exemplifica ceea ce ati putea face si voi atunci cand va extindeti constiinta spirituala treaza.
Multi frati si surori au venit din alte lumi sa se imprieteneasca, sa lumineze, sa indrume si sa inspire indivizii care impartasesc aceleasi civilizatii stramosesti cu ei.
Protectia invizibilului, asigurata prin „ camuflare” sau prin intermediul unui scut impenetrabil de Lumina Cristica, este acordata oamenilor ale caror vieti sunt puse in pericol de acolitii Iluminatilor.
Niciuna dintre „temutele” epidemii atat de mediatizate nu a avut loc, deoarece membri familiei ce lucreaza in laboratoarele voastre au neutralizat toxinele din vaccinurile care erau menite sa cauzeze boala si moarte.
Stricaciunile aduse Pamantului sunt mult prea grave, pentru ca voi sa va puteti descurca singuri. Chiar si atunci cand tehnologiile tinute timp indelungat sub controlul Iluminatilor sunt eliberate, ele nu sunt suficiente pentru a gestiona, cu rapiditate, amplele actiuni de restaurare de care are nevoie planeta, in timp ce tehnologiile purtate de navele spatiale aflate in apropiere – unele dintre ele cu control mental – pot face asta.
Chiar daca pasagerii si echipajele acestor nave asteapta sa aterizeze si sa lucreze cu voi la fata locului, in tot acest rastimp v-au ajutat din cer. Cea mai importanta a fost prevenirea mai multor incercari ale Iluminatilor de a folosi armele nucleare in acte teroriste, care ar fi adus mai multi morti si mai multe pagube materiale decat atacurile din 11 septembrie.
Emisiile radioactive provenind de la centrala nucleara distrusa din Japonia ar fi omorat si imbolnavit milioane de oameni, daca echipajele nu ar fi redus dramatic nivelurile lor ucigase.
Nu ar fi supravietuit niciun fel de viata marina, la distanta de mile de puturile de petrol din Golful Mexic, daca echipajele nu ar fi continuat sa curete componentele toxice ale petrolului care tasnea.
Ei au redus si toxicitatea armamentului, a deseurilor industriale si nucleare depozitate, a deversarilor de substante chimice in atmosfera si a altor factori de poluare, din apele de interior si din ocean.
Echipaje de aproape si de departe au dezintegrat sau au schimbat cursul corpurilor ceresti si a reziduurilor facute de mana omului din spatiu care ar fi putut sa cauzeze distrugeri importante daca ar fi lovit planeta.
Prin realizarea unei retele electromagnetice deasupra Pamantului, ei au redus efectele cutremurelor in ceea ce priveste numarul mortilor si al distrugerilor, permitand totusi ca negativitatea sa fie eliberata.
Ei dirijeaza furtunile mari in afara tarmurilor, cu exceptia cazurilor in care zonele vizate au nevoie de curatenia si purificarea aduse de apa.
Si toate aceste mari,puternice si indepartate civilizatii vor continua sa isi indrepte Lumina intensa catre Pamant, pana cand aceasta planeta se va afla in siguranta, in cea de-a patra dimensiune.
Va puteti imagina in ce stare s-ar fi aflat lumea voastra si cei care traiesc aici, daca niciuna dintre masurile de mai sus nu ar fi fost luate de catre nenumaratii membrii ai comunitatii noastre universale?
Asta ne conduce la un punct pe care vrem sa il subliniem, si anume „doar sa asteptati cu rabdare” Dezvaluirea. Suflete iubite, voi nu doar asteptati! Voi stiti in launtrul vostru ca responsabilitatea pentru curatatrea mizeriei este a voastra, pentru ca este caminul vostru si, intr-un fel sau altul, cu totii ati contribuit la aceasta stare. Din acest motiv, multe milioane dintre voi au servit ani buni, pentru a aduce schimbarile benefice ce genereaza Lumina si va inalta lumea.
Sa va dam cateva exemple: adunarile locale si internationale si serviciile de meditatie pentru pace; participarea la o varietate de masuri de conservare a mediului inconjrator; sprijinul banesc acordat organizatiilor care furnizeaza cele necesare, vietii refugiatilor si altor oameni care au conditii grele de viata; eforturile comunitare si individuale pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie; cererile pentru justitie si tratament uman, pentru cei care nu beneficiaza de asa ceva; eforturile de a proteja si imbunanati viata animalelor domestice si salbatice; ingeniozitate, perseverenta si cooperare pentru depasirea greutatilor financiare si a altor dificultati.
Va mai rugam si sa nu treceti cu vederea puterea rugaciunilor voastre! Rugaciunea nu insemana recitarea in biserica, a unor cuvinte cunoscute sau a unor mesaje personale catre Dumnezeu sau cum numiti voi Fiinta Suprema, din acest Univers. Rugaciunea este energia trimisa de catre fiecare gand, sentiment si fapta a voastra si voi ati transmis din plin energia „pacii, prosperitatii, sanatatii si armoniei”!
Dorim sa mentionam si alti factori care tin si ei de „asteptarea rabdatoare”. In mesajele anterioare, am explicat ce a oprit aterizarile in masa, in ultimele decenii si e pacat ca atat de multa confuzie si dezamagire au rezultat in urma informatiilor ostentativ false, transmise anumitor canale, de catre entitati negative care pretindeau sa fie surse bine cunoscute si respectate. Intunecatii fac asta in mod special, pentru a determina reactii negative, deoarece ei se hranesc din energia negativitatii si, pentru a putea supravietui, trebuie sa continue sa o creeze.
Nu a ajutat nici faptul ca numarul mic de planuri actuale, pentru aparitia in public a unui numar mic de ET, au trebuit amanate – va asiguram ca deciziile comandantilor de flota au fost intelepte si au avut in vedere siguranta vostra si a lor.
Din acest motiv si datorita numeroaselor falsificari in legatura cu sosirea extraterestrilor si intentiile acestora, ca si a presupuselor dezastre planetare iminente, Hatonn ne-a cerut sa vorbim mai mult despre declaratia sa din mesajul anterior; ”Daca aparitia noastra devine cruciala pentru ca Obama sa isi pastreze pozitia, vom face asta cu suficient timp inainte de alegeri. Daca vedem ca realegerea lui este sigura, vom aparea curand dupa aceasta.”
„Noi” se refera la membrii contingentului din afara planetei, care au negociat de ceva timp cu unii dintre conducatorii guvernelor voastre si cu altii aflati in avangarda deschiderii caii catre Epoca de Aur. Grupul de vizitatori va fi prezentat inainte de sosirea familiei noastre, care va aduce tehnologii si va ramane cat timp doriti si aveti nevoie de ei, pentru a lucra impreuna.
Decizia in legatura cu momentul acestei zile, de o importanta monumentala, este apanajul consiliului suprem universal, care actioneaza cu mandat de la Dumnezeu. Numai in momentul atingerii acestei maxime constiinte, pot fi cunoscute contractele sufletului tuturor celor implicati, incheierea karmica individuala si globala si reactiile populatiilor voastre.
Mai exista, daca vreti, si un alt aspect al „jocului asteptarii”. Animalele ale caror contracte ale sufletului le furnizeaza suficienta longevitate, trec liber in cea de-a patra densitate, impreuna cu planeta, omenirea insa nu – voi trebuie sa va castigati biletul, ca sa spunem asa. Oricare ar fi algerea voastra contractuala – fie sa traiti in Epoca de Aur a Pamantului, fie sa va bucurati de intreaga ei panorama, privind din Nirvana – este prudent sa folositi acest timp, pentru a va pregati spiritual. Traiti din inima – iubirea este cheia!
Numai in Statele Unite exista o zi pe an desemnata ca Ziua Recunostiintei. Nu ar trebui, oare, ca fiecare zi sa fie o zi a recunostintei, in intreaga voastra lume?
Multumiri familiei noastre universale, care se afla in mijlocul vostru sau in ceruri si tuturor celor catre transmit Lumina intensa, de departe, catre voi si lumea voastra.
Multumiri Gaiei, pentru ca a strigat dupa ajutor, astfel incat, trupul sau si toate formele de viata care il locuiesc, sa poata supravietui.
Multumiri lui Dumnezeu pentru iubirea Sa neconditionata si pentru ca nu judeca niciodata ceea ce faceti sau nu faceti.
Si multumiri unul celuilalt, pentru ca va oferiti ocaziile de a trai ceea ce aveti nevoie, pentru evolutie spirituala si constienta.
Mereu si in toate felurile, respectul si iubirea sufletelor luminate din intreg universul sunt cu voi, familia noastra pamanteana draga.

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com
sursa 

1 comentarii:

reparatii frigidere spunea...

frumoasa poza, mi-au facut pofta strugurii :)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...