marți, decembrie 04, 2012

Le putem permite lucrurilor care nu ne mai sunt de folos, sa devina cenusa din care ne ridicam asemenea pasarii Phoenix?


Postat Maria
Ne aflam pe ultima suta de metri, a unei calatorii foarte lungi; cum va simtiti? Pentru unii, exista usurare, pentru altii, neincrederea ca am fi ajuns. Am facut atat de multe si totusi simtim ca ar mai fi inca multe de facut. Putem fi oare atat de aproape de 21 decembrie 2012 si inca sa simtim ca am realizat atat de putin, in calatoria noastra? Daca ne vom petrece timpul judecand cea ce credem noi ca nu am realizat, nu facem altceva decat sa ignoram o intrebare mai profunda – cum trebuia sa arate calatoria noastra si cine a spus ca ar trebui sa fie asa? Este oare posibil sa ne aflam exact acolo unde trebuie sa ne aflam, exact la momentul potrivit?
Acesta este momentul mult asteptat, punctul culminant al multor cicluri de viata si, in aceasta luna, vom trai ultima data tripla din acest secol, 12-12-12, sfarsitul unui ciclu de 13 ani (din 2000 in 2013), sfarsitul ciclurilor galactic si universal si incheierea Calendarului Maias, pe 21 decembrie. Toate aceste finaluri nu inseamna sfarsitul omenirii, ci un ciclu uman se incheie, pentru ca un altul sa inceapa. Suntem martorii nasterii omului spiritual si ai evolutiei omenirii de la 3D la 5D si mai departe. Un aspect al omenirii si-a incheiat parcursul si urmeaza sa fie inlocuit cu altceva.
Mercur retrograd din luna noiembrie, impreuna cu cuadratura Uranus / Pluton aflata in desfasurare si cu numeroasele planete aflate in semnul Scorpionului, semnul mortii si al renasterii, au adus la suprafata adancimile tulburi ale fiintei noastre. Scorpionul are trei aspecte – Scorpionul, pasarea Phoenix si Vulturul – fiecare reprezentand diferite aspecte ale calatoriei sufletului nostru. Unde ne punem singuri bete-n roate, sabotandu-ne propriile eforturi? Le putem permite lucrurilor care nu ne mai sunt de folos, sa devina cenusa din care ne ridicam asemenea pasarii Phoenix? Ne putem avanta asemenea unui vultur, a carui privire ascutita ii permite sa vada la mare distanta – sau ne concentram vederea asupra fiecarui detaliu negativ? In aceasta luna vom vedea, in cel mai mic detaliu, unde este prezent fiecare dintre aceste aspecte ale Scorpionului in viata noastra, cu scopul de a ne activa renasterea.
Pe masura ce intram in aceasta luna de importanta majora, exista cateva teme pe care sa le urmarim, una dintre ele fiind aceea de a decide ce vom face – vom evolua catre o fiinta noua sau ne vom invarti in jurul trecutului. Inaintam sau ne invartim, incercand sa ne prindem coada? Aceasta reprezinta pragul de trecere catre urmatoarea tema, ce cale alegem si cat de angajati suntem fata de aceasta? Ce aspecte ale noastre, ale vietii, ale felului de a trai, ale iubirii si fiintei dorim sa acceptam? Vrem sa eliberam, sa ardem minciuna separarii, astfel incat sa-i putem da nastere adevarului divinitatii noastre? Putem trai cu inima deschisa? Fata de ce si fata de cine este angajata inima noastra? Acestea sunt intrebarile pe care energiile lunii decembrie le pregatesc pentru noi, atunci cand incheiem aceste cicluri importante.
Dar nu este totul munca serioasa. Sarbatoarea Craciunului este unul din putinele momente ale anului in care majoritatea populatiei lumii sarbatoreste acelasi lucru in aceeasi zi. Putem folosi energia acestei conexiuni pentru a ne concentra cu adevarat asupra pacii si a bunei vointe fata de oameni, pentru a reaminti lumii ca suntem conectati, ca suntem una si ca vom inainta ca si o familie a omenirii. Acestea sunt vremurile pe care le-am asteptat si, acum ca au sosit, nu suntem siguri ce sa facem cu ele, iar asta se intampla pentru ca nu arata sau nu se simt cum am gandit noi ca ar trebui sa fie. Noi suntem creatorii pe care i-am cautat, noi suntem cei care vor stabili noile energii, paradigme, vortexuri, retele si energii pentru Noul Pamant. Este vremea noastra – si noi suntem acum pregatiti pentru ea.
Bucurati-va de fiecare pas, mergeti fara teama pe noua voastra cale, deschideti-va inima, astfel incat sa puteti primi toate binecuvantarile care vin spre voi si fiti impacati mereu, pentru ca divinitatea voastra s-a aflat acolo tot timpul, asteptandu-va sa-i recunoasteti prezenta si sa-i permiteti sa intre in spatiul vostru energetic. Recunoasteti-va omul spiritual, aveti mult de lucru si multa bucurie de trait.
Sa aveti o luna minunata

Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. all rights reserved. 

1 comentarii:

Mugur Ionescu spunea...

Fumos scris :) Bravos

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...