luni, septembrie 19, 2011

APEL MONDIAL URGENT de Arcturius 4 Sept 2011

Către toate persoanele care au dorinta si intentia supremă de a face să domnescă în permanentă si de o manieră definitivă Iubirea, Pacea si Bucuria.
Din dorinta de a ajuta Planeta si pe toti locuitorii săi să creeze o Lume nouă, le cerem tuturor Creatorilor de Lumină, ce simt ca si noi necesitatea, de a se implica în emiterea în permanentă a acestei Stări de A Fi la maximum de intensitate.
Aceata este o urgentă pentru a putea creea Saltul Cuantic necesar de care avem cu toti nevoie pentru a re-naste.
Pentru a vă implica, este suficient să spuneti cu voce tare
EU HOTĂRĂSC AICI SI ACUM SĂ DOMNEACĂ ÎN PERMANENTĂ , IUBIREA, PACEA SI BUCURIA, ÎN MINE SI ÎN CEI DIN JURUL MEU ÎN BINELE MEU SI BINELE SUPERIOR AL TUTUROR !
Apoi trebuie să simtiti emotiile voastre ca fiind "îndrăgostite" de ceeea ce voi vreti să obtineti ,mentinând această frecventă de o manieră cuasi-obsesivă si bine înteles să aliniati actiunile voastre în consecintă.
Trebuie să vă implicati pentru o perioadă de minimum 21 de zile, pentru a putea crea si activa retelele neuronale si energetice necesare.
În timpul acestor 21 de zile veti repeta SUNT IUBIRE , PACE ,BUCURIE simtind emotiile corespunzatoare si în plus veti începe să creati toate astea în voi si în jurul vostru.
Rezultatele sunt colosale.
"Un individ care trăieste si vibrează în acord cu Energia Optimismului si a Dorintei de a nu judeca pe altii va contrabalansa negativitatea a 90.000 de persoane ,care au cel mai jos nivel de energie.
 Un individ care traieste si vibrează în acord cu Energia Iubirii si Respectului pentru tot ce este viu va contrabalansa negativitatea a 750.000 de persoane care au cel mai jos nivel de energie.
 Un individ care trăieste si vibrează în acord cu Energia Iluminării, Fericirii si Păcii Infinite va contrabalansa negativitatea a 10.000.000 de persoane care au cel mai jos nivel de energie."
                                                                  Dr. Wayne W Dyer
 TOATĂ CREATIA VĂ MULTUMESTE ANTICIPAT PENTRU DĂRUIREA VOASTRĂ , CE VA FI RĂSPLĂTITĂ ÎNSUTIT !
@2011 - CRONICILE LUI ARCTURIUS     Traducere - Elena Morar si Adrian Iliescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...