duminică, septembrie 18, 2011

Acest coridor e coridorul prin care vei trece ca aspect fizic al întregii fiinţe. Dar felul în care treci prin coridor e la latitudinea ta.

Ca să spun aşa, există două tipuri de Liber Arbitru: Liberul Arbitru a ceea ce numiţi de obicei Sinele Suprem sau, dacă vreţi, Sinele de grup şi Liberul Arbitru al persoanei individuale ce devii fizic. Mă urmăreşti până acum? Liberul Arbitru al Sinelui Suprem, al Sinelui de grup, devine scenariul general pe care persoana concentrată îl va juca fizic; determină felul cum va arăta în general locul de joacă, de acţiune. Pentru Sinele fizicalizat, Liberul Arbitru al Sinelui Suprem poate fi numit soartă sau destin sau orice alt cuvânt reprezentând această idee. Însă e pur şi simplu o expresie a Liberului Arbitru la care Sinele fizicalizat va adera cel mai adesea, deoarece a fost creat cu alegerea distinctă şi recunoaşterea conştientă a faptului că experienţa generală în care este proiectat Sinele fizic este experienţa dorită de întreaga fiinţă, de întregul suflet, de Sinele complet. Un videoclip sugestiv!
Felul cum trece prin această experienţă generală aleasă de Sinele Suprem depinde în totalitate de Liberul Arbitru al Sinelui fizicalizat. Metodologia se află în mâinile tale. Sinele Suprem, întregul Sine ar putea spune: „Acest coridor e coridorul prin care vei trece ca aspect fizic al întregii fiinţe. Dar felul în care treci prin coridor e la latitudinea Liberului tău Arbitru ca fiinţă fizică. Poţi alerga, poţi merge încet, poţi merge cu spatele, poţi merge înainte, poţi merge pe tavan, pe pereţi, în întuneric, în lumină, singur, cu prieteni, poţi înota, te poţi târâ, poţi deschide toate uşile, poţi trece rapid până în capăt... Nu contează. Poate fi pozitiv, poate fi negativ. Asta rămâne la latitudinea Liberului tău Arbitru. ” Deoarece tu eşti reprezentantul, tu eşti emisarul pe tărâmul străin al realităţii fizice. Şi depinde de tine să decizi cum să te armonizezi cel mai bine cu mediul tău. Dar „misiunea” generală, ca să-i spun aşa, cel mai adesea, în termeni foarte generali, a fost decisă de Liberul Arbitru al Sinelui Suprem.Deci, uneori există reacţii ce au loc, ce vin dintr-o viaţă fizică, mergând la nivelul sufletului, după care se proiectează într-o altă viaţă şi reprezintă continuarea unui anumit impuls ce poate, din nou, părea a fi „destin” sau „soată” sau o „cale prestabilită”. Dar tot ceea ce e asta, e o continuare a unui impuls pe care tu ai ales să-l începi, poate, la un moment dat, în altă viaţă. Conştientizând faptul că nu este neapărat un nod de legătură directă la acea alegere iniţială, te poate elibera de el, dacă eşti dispus să înveţi lecţia de bază în orice fel vrei tu.
De obicei, singurul lucru ce menţine un individ din realitatea fizică în sentimentul că este „legat” de o anume „roată karmică” sau o „cale predestinată” este lipsa conştientizării că există mai mult de un fel, de o cale de a învăţa ceea ce are nevoie să înveţe. Uneori, numai încăpăţânarea sau refuzul de a crede în sinele voastre extatice este ceea ce vă forţează să mergeţi pe singura cale rămasă, cea a strădaniei şi a urcuşului pe scară.Înţelege că este acelaşi Tu. Tu ai făcut acea alegere iniţială. E doar că în societatea voastră, în trecut, tu ca şi fiinţă fizică ai uitat că tu eşti, de asemeni, Sinele Suprem care a făcut alegerea iniţială. În realitate, nu există nicio diferenţă între Liberul Arbitru al Sinelui Suprem şi Liberul Arbitru al acelui tu fizic. Sunteţi o singură fiinţă.Tot ceea ce alegi este la fel de important şi la fel de puternic. Toată ideea e că tu eşti încă fiinţa iniţială ce a făcut alegerea iniţială. Iar când conştientizezi asta, va exista o separare mai mică între tine ca fiinţă fizică şi tine ca una non-fizică. Iar alegerile pe care descoperi că ţi le doreşti în mod automat cu Liberul tău Arbitru ca fiinţă fizică, se aliniază în mod mai automat şi lipsit de efort cu alegerile iniţiale pe care le-ai făcut ca fiinţă non-fizică.
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...