vineri, august 12, 2011

Maria si meditatia de asimilare a energiei fotonice

Astazi energia fotonica este 3.87, 3-adevarul, increderea, 8-comunicarea intre doua lumi, 7- este tranzitia, 9-intregirea, completarea.
In fiecare zi , gandurile ne coplesesc mintea, subtil ele se insiruie haotic , facand valuri , tulburandu-ne si aducand noroiul Umbrei ascunse la suprafata.
Si atunci ne invinovatim, ca nu suntem „curati”, ca ceilalti se amesteca in viata noastra si incepe „nebunia „ incercarii noastre de a face slalom printre cuvinte si ganduri , doar doar vom gasi solutia iesirii din aceasta perpetua nefericire care si-a facut loc in noi.
Nu reusim decat sa ne afundam si mai mult in propriile noastre concepte si reprezentari despre cum „ar trebui „ sa fim.
Este o zi perfecta, cerurile sunt deschise pentru lumile de dincolo , le putem accesa , este posibila tranzitia catre frecvente mai inalte .
Va propun ca astazi sa facem Meditatia de asimilare a energiei fotonice in corpul fizic
In acest moment relaxati-va .Centrati-va in inima voastra si spuneti:
• Exprim intentia catre sinele meu Divin, catre ghizii mei spirituali si catre ingerii mei personali de a ma asista si ajuta in calatoria mea de evolutie catre un nivel superior de vibratie. Relaxati-va total corpul si incepeti respiratia pranica, constienta .
• Deschid toate fatetele emotiilor mele care sunt pline de temeri si frici limitatoare si le inteleg si le eliberez .Cer prin intentie ca aceste energii pe care le respir sa absoarba indoielile si fricile mele cele mai profunde .Ma conectez la Sinele meu Superior si ma angajez sa renunt la aceste temeri care m-au tinut in suferinta si mi-au provocat bolile , disfunctionalitati in corpul fizic.Continui sa respir prana si foton abandonandu-ma Sinelui Divin care stie care este binele meu cel mai inalt.
• Respirati si constientizati ca energia este captata de chackra coroanei si o aduce in corpul vostru.Fotonul impreuna cu prana intra in celula Divina –Glanada pineala si sunt aliniate , echilibrate .
• Exprim intentia, ca fiecare celula din organism sa fie procesata si aliniata la noua energie. • Exprim intentia ca aceasta energie sa patrunda in miezul fiecarei celule din organismul meu si sa fie reunite cu nivelul superior de Divinitate , cu Sinele meu Divin.
• Exprim intentia ca matricea energetica a fiecarei celule din organismul meu sa fie adaptata pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati mai mari, din ce in ce mai mari de energie pura , fara a-mi afecta buna functionare a formei fizice.
• Exprim intentia ca energia fotonica sa intre in corpul meu si in stare de somn, aceste transformari ale corpului meu fizic sa se produca incetul cu incetul , pentru a ma putea adapta. • . Concentrati-va respiratia spre zonele in care stiti ca aveti disfunctionalitati si respirati constient in acele zone.
• Practicati aceasta respiratie pranica si inhalare de fotoni , apoi expirati-l si construiti prin intentie un balon de fotoni in jurul vostru .Stati in acest balon si luati atata energie din foton cat aveti nevoie..
• Exprim intentia de a primi din balonul de energie cu care sunt inconjurat , atat cat imi este necesara pentru reconstructia si evolutia corpului meu .
• Cer ajutor Sinelui Divin pentru a-mi furniza ce trebuie sa stiu si sa fac in aceasta meditatie de asimilare a energiei pentru binele meu cel mai inalt .
• Accept acest ajutor Divin si sunt recunoscator (oare)pentru acest lucru Si asa este Multumesc .
Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...