vineri, iulie 29, 2011

Scaneaza corpul tau pentru furie si frica

Multi dintre noi sunt reticenti in a procesa furia. Acest lucru se datorează faptului că furia este o sursă puternică de energie defensiva, pe care ne gândim că dacă am pierde-o, nu vom mai fi în măsură să ne apăram impotriva altora. Şi acesta a fost folosita cu succes pentru a tine oamenii in depresie sau in relatii abuzive, aşa că trebuie să fie buna, nu? Furia este cu adevărat un pas deasupra fricii. Este o frecventa de energie a fricii, care este construita pe întuneric. Este, de fapt, foarte distructiva atât pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru. Deci, sunt două lucruri pe care trebuie sa le impacam, unul este că, dacă vom elimina furia nu vom deveni vulnerabili, iar al doilea este că nu avem nevoie de furie pentru a acţiona in convingerile noastre. De multe ori furia este cea care va propulsa să faceti ceva pentru a opri un război, de exemplu. Şi de multe ori este furia pe cei care încearcă să ne intimideaze si sa ne calce pe picioare.. Şi acesta este un lucru bun. Dar, odată ce suntem împuterniciti, nu avem nevoie de furie pentru a face aceste lucruri, avem instrumente mai bune. Furia ne poate duce să ne pierdem cumpatul. Şi când ne pierdem cumpătul , putem rani pe ceilalti ,emoţional, psihologic şi fizic.
Ne pierdem proporţiile, echilibrul nostru.
De la o vârstă fragedă suntem învăţaţi să controlam temperamentul nostru. Pentru a subjuga şi suprima furia noastră. Aceasta este, de asemenea, negativ. Pentru a deveni liberi, trebuie sa recunoaştem şi exprima mânia noastră in viaţa noastră, in situaţia şi oamenii care ne-au rănit sau respins. Dar emoţia, cum ar fi frica, este distructiva. Dacă o tinem in noi ,ea poate izbucni in orice moment. În procesul de ascensiune, ea ne ţine cu fermitate într-o vibraţie mai mică. Şi acesta este un punct foarte interesant. Mulţi oameni m-au întrebat cum putem creşte percepţia asupra ghizilor spirituali, asupra Sinelui inalt, asupra ingerilor pazitori, sau cum să comunice cu alte fiinţe de lumină dimensionale. Avem atât de multe moduri de a explica acest fenomen. Dar întrebarea este aceeaşi. Cum ne creşte percepţia noastră, cum putem sa ii contactam mai usor. Ei bine, există două blocuri fundamentale care opresc aceste fiinţe să vină lângă noi, unul este frica, iar a doua este furia.
Mda, este nevoie multa capacitate psihica de a contacta aceste fiinte. Ei trec prin vise, sincronicitate şi alte metode, dar este dificil si pentru ei şi pentru noi. O persoană extrem de psihica poate contacta într-adevăr, aceste fiinţe pure, dar imaginaţi-vă ce pot face ele fără ca vreunul din aceste blocuri(frica si mania) Mi-am dedicat o parte mare din acest site pentru a explica modul in care se poate procesa frica. Şi încă mai este cea mai importantă misiune aici, pe Pamant, pentru cât mai mulţi oameni posibil de a începe procesul de procesare a fricii lor cu succes.
Şi acum vine a doua fază, de prelucrare a furiei.
 Deci, vă rugăm să folositi o metodă de prelucrarea furiei. Eu o folosesc , este foarte simplă şi identică cu cea pentru prelucrarea fricii:
Respira adanc de trei ori
Inchide ochii
Scaneaza corpul tau pentru furie si frica
Odată ce ai găsit în corpul tău furie si frica , observa-le.
 Nu analiza, nu cauta motive, validări sau amintiri, pur şi simplu fii observator.
Acum, lăsa-le să crească, lasa-le sa se faca uriaşe, mai mari decat casa in care vă aflaţi, din lume, haideţi să vedem dacă pot ajunge la fel de mari ca şi universul.
Permite orice amintiri, cuvinte, situatii sau imagini sa se exprime, facandu-le emotie, spune pur şi simplu, "mulţumesc memorie / vizual / cuvânt / emoţie"
Apoi, umple mânia cu iubire si lumina.
Se repetă.
Aceasta ar putea dura un timp, zile, săptămâni, sau chiar luni, dar nu va faceti griji, continuati să faceti acest lucru pentru atata timp cat este nevoie. Fiecare sesiune nu contează doar pentru tine, ci pentru întregul colectiv uman. Uneori furia se va transforma in teama , uneori in durere, dar continuati ,manifestati si terminaţi procesul .
 Traducere Mariana Gheorghe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...