sâmbătă, iulie 30, 2011

Intruparea sacra- Simptome 5 D

"Există o frumoasă desfasurare in lumea voastra fizica, care va va ajuta sa intelegeti... pentru a vedea, simti, si sa atingeti realizarile viselor voastre în materialul fizic. " -
Renaşterea fizică
În conformitate cu punctul de vedere al celor şapte surori, şi de la ultimele trei eclipse cuplate masiva reconectare a inimii pe care le-am sustinut, am început procesul de aliniere fizica cu corpurile noastre mentale si emotionale. Acest lucru înseamnă că o mare parte din sprijinul energetic, ceea ce primim acum este spre intelegerea si experienta de a trai ca un sistem complet integrat galactic / spiritual fiind ... intr-un corp uman. Accentul cade pe partea umana-corp. (Re) nastem noi înşine în dimensiunile fizice, un strat la un moment dat, şi în curs de pregătire pentru primirea divinitatii noastre adevărate în cazul în care vom fi capabili de a împărtăşi în cele din urmă cadourile cu lumea exterioară. Pleiedienii subliniaza faptul că trupurile noastre fizice sunt astfel o parte importantă din această etapă a călătoriei, deoarece corpul este punctul nostru de contact între taramurile fizice şi eterice ... unde putem structura şi ancora potenţialul nostru în formă. Cu alte cuvinte, "noi" suntem locul unde spiritul se întâlneşte cu Materia ., costumele noastre de biologie modernizate ofera fiecaruia dintre noi hardware-ul necesar pentru a participa la lumea dimensionale a cincea. Chiar daca, am avut întotdeauna înţelegerea faptului că ascensiunea este mai mult o cadere ... un proces lent şi anevoios de acordare a sufletelor noastre în corpurile noastre şi a trai intr-un fel oarecum confortabil. Şi nu am să vă spun că intrând în corpurile noastre şi de şedere în ele este / a fost destul de mult o corvoada.
 De fapt, pentru multi dintre noi in aceasta calatorie, de împământare în dimensiunile fizice nu a fost doar o preocupare neobosita si plictisitoare , intotdeauna. Există atât de multe seminte stelare / raze albastre pe această planetă care nu au ajuns chiar aproape de a atinge solul ... sa nu mai vorbim intr-un mod pe deplin întruchipat ... şi din păcate acest lucru a făcut pentru unele sa traiasca destul de complicat în 3D. Unii dintre noi nu am putut niciodată sa ne simtim confortabil în 3D, deoarece toate aceste mutatii sunt cablate diferit ... şi scopul / rezultatul a fost că am evitat cu succes toate automulţumirile ... Motivul principal pentru care (în special generaţiile mai tinere) au refuzat să coboare in jos , în dimensiunile mai mici se datorează faptului că frecvenţa necesara nu a fost disponibila pentru noi, până de curând ..si asa ne-am simtit nesiguri. Fiind într-un corp dens poate fi nelinistitor din cauza limitărilor din tărâmurile inferioare .Este ca si cum incearca sa se integreze un ocean intr-o sticla de Coca-Cola ... doar pare ridicol să încercam chiar şi la sol toate limitele noastre sa le extindem într-un recipient pe care il simtim foarte restrictiv. Dar acum, trupurile noastre  vin on-line cu restul din noi, ceea ce înseamnă ca ni se da lumina verde pentru a ţine pasul hotărâtor pe deplin. Sistemele noastre de biologie ne pregătesc pentru a începe călătoria noastră fizică împreună într-o 5D, ceea ce înseamnă ca o renaştere este în curs de desfăşurare, precum şi dezvoltarea unui noi (co-creative), relaţii cu lumea noastră externă.
Piese de schimb mobile
"Ne-am dori să subliniem necesitatea de activitate în acest timp, amintindu-ne fiecare dintre noi că este vital pentru a începe mişcarea corpurile noastre fizice într-un mod care să sprijine sistematizarea celulelor noi." –Cele sapte surori
Partenerul meu Leon mi-a spus o dată pe un ton sarcastic ... pasiv ştii""masinile au parti mobile, ... El se referea la faptul că parasesc cu greu casa (invocand oboseala), şi, ca urmare masina mea sta in garaj, uneori, zile în şir. Greutatea constantă fizica , emotionala si letargia, care însoţeşte calea poate fi descurajatoare, si sunt prima care recunoaste o aversiune faţă de exercitii regulate ... chiar şi mai ales yoga ... ugghh. De la începutul acestei călătorii am simtit ca fac un efort prea mare pentru o recompensă mult prea mica ... care, din păcate, a făcut sa fie foarte uşor să renunţ şi să cad victimă inactivitatii .... asa ca chiar şi gîndul de exerciţiu poate fi descurajator cu atât de multe simptome. Acestea fiind spuse, am primit mesaje repetitive, prin care mi s-a spus ca va fi mult mai bine dacă ne împingem prin oboseala (suprarenale) şi începem " mişcare pieselor noastre", în mod regulat. Cu alte cuvinte, nu mai putem fi sedentari fără consecinţe ,ca urmare a spectrului în creştere. Ca întotdeauna, corpul nostru este cel mai bun indicator pentru ce şi cum ... şi dorinţa noastră este combustibil. Dacă se poate cultiva dorinţa de a obţine mai mult fizic, de a face ceva ce iti place si a trece peste ceva ce iti teamă, iti va dubla rezultatele, dar chiar şi cea mai simplă mişcare cu intenţia de a stabiliza, revitaliza sau regenera va aduce mai multe rezultate palpabile acum. "As dori, de asemenea, să adaug că, împreună cu mişcarea, corpul fizic are încă nevoie de odihnă şi de întinerire prin perioade de integrare ... a face şi a fi, de activitate şi recuperare ... această formulă va fi necesară pentru optimizarea auto-îngrijirii şi de hrană echilibrata în acest timp. Dacă vom da atenţie acestui apel pentru a misca trupurile noastre în mod regulat,ele ne vor fi sprijinite pentru a îndepărta energiile blocate .In timpul acestor sedinte, orice parte a corpului nostru care are nevoie de vindecare (iubire) isi vor face cel mai probabil prezenţa cunoscuta în timpul acestui ciclu, , şi că vom avea ocazia de a elibera amintiri traumatice celulare responsabile . . Orice rezistenţă primordiala (frică), pe care o simtim cu privire la întrupare va fi evidenţiate pentru vindecare. Ceea ce ne spun cele sapte surori este aceasta:. Pentru a integra aceste frecvenţe in corpul fizic este necesar un nivel profund de predare, de acceptare , astfel încât fiecare celulă sa se poate armoniza cu forţele de creaţie galactice; in cazul în care există rezistenţă, in integrarea acestor energii, organismul se va bloca si creaza mare disconfort.. Pentru acest lucru vă recomandăm o deschidere şi dorinţa de a îmbrăţişa aceste energii pe deplin ... nu un refuz,. relaxarea va uşura presiunea asupra corpului fizic în timpul procesului de renastere intensiv în curs. Permiteţi, spuneti permit, permit, este răspunsul la toata rezistenţa deghizata in suferinta. " -Seven Sisters Biodinamica Inteligentei
"Ceea ce ne-am dori pentru tine să înţelegi este ca aceasta: nouă formă umană... este vorba de o viaţă, de o respiraţie de la sine şi necesită, prin urmare, un nou nivel de comunicare si relationare pentru a menţine funcţionarea ta. In sistemul nou. este mai puţin despre "cum" îl utilizaţi, ci "de ce". " -Seven Sisters Un om 5D diferă foarte mult de un om 3D prin intermediul conştiinţei de sine şi responsabilitate ... adică, starea de a fi treji şi conştienţi de mintea noastră multidimensională. "Deoarece intenţiile noastre trebuie să dea nastere la inima-centrata pe dragoste, în scopul de a trăi într-un flux armonios de viata ... dragoste pe bază de intenţie este, de fapt "programare" pe care prototipul uman nou cere sa functioneze optim. Ni s-a spus de multe ori în trecut că celulele noastre au inteligenţă, şi suntem doar la început să învaţam cum să lucram în cooperare conştienta că inteligenţa va dezvolta o mai profundă, mai iubitoare relaţie cu noi înşine şi să ne onoram organismul ca templu sacru care este de fapt. In aceasta faza următoare vom invata cum să lucram in tandem cu biologia noastră . totul funcţionează mai bine cu participarea noastră conştientă. Ce s-a schimbat?
Până acum, biologia noastră a operat în mare măsură pe pilot automat, fără participarea noastră conştientă, sau fara "programare intenţionată" . Iar faza următoarea va fi de a învăţa cum să utilizam conştient şi de a crea echilibrul în organism şi prin utilizarea intenţionată a forţei –câmpurilor energetice care vor menţine capacitatea noastra de a exista holistic într-o lume încă separata. Punctul de a fi un om 5 dimensional intr-o lume dimensionala 3d in formă, dar cu conexiuni de constienta. Acesta este atât de unic despre acest moment special pe pământ ... că fiecare dintre noi vine cu abilitatea de a co-crea ca zei / zeiţe ce suntem cu adevărat ... în timp ce funcţionam într-un corp uman. Beneficiile sunt vaste, dar in mare parte necunoscute, deoarece acest lucru este ceva care este nou pentru noi toţi ... si acesta este motivul pentru care subliniem faptul că această parte a călătoriei este atât de interesanta, pentru că noi vom invata sa facem atât de multe lucruri noi, pentru prima dată.
Simptomele Îmbinarii
Din moment ce suntem in procesul de imbinare a tuturor lucrurilor fizice, ne gandim că ar fi util să menţionăm că ... în plus faţă de multitudinea sporita de simptome este posibil să aveţi . schimbări profunde în structura creierului în acest timp. Dacă aţi fost confruntat cu crize neobişnuite de vertij, instabilitate, ameţeli, disconfortul sinusurilor, vedere înceţoşată, incapacitatea de a citi sau de concentrare , arsuri / lacrimarea ochilor, craniu / presiunea ochilor, dureri de urechi, dureri de cap / migrene, sau înstrăinare ... cel mai probabil sunt legate de ceea ceea ce spun Pleiadeeni ca "simptome de îmbinare". Soarele acţionează ca un transmiţător de coduri de lumina care sunt interpretate de către glandele noastre pituitara si pineala, care au fost continuu stimulate prin cicluri recente de activitate solară intensă. Este posibil să fi observat o incapacitatea de a sta la soare pentru foarte mult timp în timpul acestor perioade, sau un sistem suprastimulat nervos (anxietate, manie), pentru nici un motiv aparent. Ca şi în cazul tuturor simptomelor, dispar o dată ce corpul nostru poate asimila frecvenţele noi. Deoarece energiile pineala (feminin) şi hipofizei (masculin) se întâlnesc în ceea ce este denumit în mod obişnuit Căsătoria mistica ... sau deschiderea vederii interioare sacre, noi suntem, de asemenea, (surprinzator) în măsură de a vedea aceste coduri de lumina. Dacă aţi fost trezit în miez de noapte ca si cum cineva pune o lanternă în interiorul creierului, şansele sunt de nastere a constiintei voastre multidimensionale, trecerea în a cincea dimensiune şi nu numai. Aceasta poate însoţi, de asemenea, o presiune fermă in craniu şi, uneori, aceasta lumina este sonoră, ca un zumzetul de o frecvenţă foarte mare, enervanta, dar ciudat de interesanta. Poate fi un pic surprinzător dacă nu ştiţi ce se întâmplă, dar aceste radiaţii în creştere in glandele pituitara / pineală (lumina din dimensiunile inalte) sunt o parte naturala a "intruchiparii sacre " din corpul nostru divin ". În cele din urmă, atunci când fuzionarea este completa, cand spiritul şi materia unifica fortele multidimensionale a luminii spirituale in creierul nostru in dimensiunea a treia, noi suntem ACASA . Lauren ThinkWithYourHeart.net
P.S. O alta eruptie solara este de aşteptat sa loveasca planeta in 30-31-07-2011 în timp util pentru lună nouă.
Traducere Mariana Gheorghe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...