duminică, iulie 31, 2011

Cutremur artificial ? Mesaj din Japonia

Iata a doua scrisoare primita din parte membrilor Humanity's Team din Japonia, ca urmare a situatiei cauzate de cutremurul din martie 2011:
"Buna  Humanity’s Team din intreaga lume!
Ma numesc Hidetoshi Okuno si reprezint echipa din regiunea Gifu a Echipei Omenirii Japonia (Humanity’s Team Japan).
Dupa cum stiti cu totii, am avut parte de un cutremur coplesitor de dezastruos de magnitudine 9 pe 11 martie, si tsunami-ul care a urmat. Inaltimea valului tsunami a fost de peste 30 de metri in unele zone, si a lovit de asemenea si reactorul nuclear de la Fukushima, ceea ce s-a dovedit a fi un dezastru inca si mai grav.
Peste 20.000 de oameni sunt morti sau dati disparuti, si aproximativ 90.000 fie au fost raniti, fie si-au pierdut casele si au fost afectati in multe alte feluri. Mai mult decat atat, nivelul radioactivitatii este in crestere in zonele din Kanto de asemenea, si oamenii japonezi traiesc in frica si tensiune.
Oamenii care locuiau in apropierea Centralei Nucleare de la Fukushima au fost obligati sa evacueze zona, si nici macar nu stiu daca se putea intoarce vreodata acasa, ca sa nu mai vorbim de reconstruirea orasului.
Cel mai pesimist scenariu legat de Centrala Nucleara Fukushima ar fi ca nivelul contaminarii radioactive sa depaseasca cu mult pe cel al Cernobilului, astfel zona Tokyo-ului si in cele din urma intreaga Japonie ar putea deveni nelocuibila. Inca si acum, centrala continua sa emita foarte multe materiale radioactive, dar deocamdata e in regula.
Slava Domnului, nu am fost martorii celui mai grav scenariu. Totusi, inca mai exista posibilitatea unei explozii nucleare, din moment ce combustibilul nuclear este decantat pe fundul reactorului ca o consecinta a topirii.
As vrea sa multumesc intregii lumi pentru tot ajutorul pe care l-a oferit, cu mesaje venite din inima si donatii uriase. Si in Japonia un numar foarte mare de oameni a participat la actiuni de strangere de fonduri si de voluntariat, de asemenea este in curs o reconstructie foarte activa.
Intamplator, eu sunt inginer insarcinat sa-i anunt pe localnici de aparitia cutremurelor, astfel ca eu colectez date de la aparatul care masoara intensitatea seismica. Am observat ca forma valurilor seismice din 11 martie a fost prea “nenaturala” pentru un cutremur din cauze naturale.
In cazul unui cutremur obisnuit, punctul maxim al undei seismice apare dupa un timp.
De data aceasta, cutremurul a debutat cu punctul maxim inca de la bun inceput. Aceasta este aproape identic cu forma undei provocata de un cutremur artificial datorat unui experiment nuclear. De asemenea, cutremurul a durat aproximativ 10 minute, in cicluri de aproximativ un minut. Se pare ca aceasta a fost cauza uriasului val tsunami.
Agentia Meteorologica a analizat datele care arata ca seismul din 11 martie nu s-a intamplat izolat, ci s-a produs simultan cu inca doua seisme.
Seful Agentiei de Informare Seismica a sustinut intr-o cuvantare detaliata ca aceste trei cutremure s-au desfasurat intr-un mod complex si s-au produs simultan si continuu la fiecare 5 minute, ceea ce este un fenomen foarte rar.
Acest fenomen a fost inregistrat pentru prima oara de cand s-a fondat Agentia de Informare Seismica.
Un producator de seismografe a aratat ca formele undelor acestui cutremur au fost foarte diferite. Conform unor documente interne, aparatele de masurat intensitatea au detectat formele anormale ale undelor care nu sunt cauzate de un cutremur natural si par sa fie similare cu cele din cazul seismelor recente de suprafata, cum ar fi cel din 2004 de la Niigata Chuetsu.
Cu informatiile de mai sus, cred ca exista o posibilitate ca seismul din 11 martie sa nu fi fost provocat de cauze naturale. De fapt, a fost confirmat prin experimente secrete in trecut ca un grup a pregatit un numar de dispozitive nucleare la imbinarea faliei de pe fundul oceanului si le-au lasat sa explodeze unul dupa altul, ceea ce a cauzat cutremure masive si valuri tsunami.
Aceste teste au fost dirijate in afara tarmurilor, in Noua Zeelanda, acum aproximativ 50 de ani. Exista posibilitatea ca aceasta arma Tsunami sa fi fost gata de folosire.
In legatura cu aspectele de mai sus, dl Benjamin Fulford, un jurnalist canadian, a cercetat in detaliu si a descoperit aceste fapte, bazate pe multe bucati de informatii si dovezi, care au fost puse la dispozitia publicului prin cartile si cursurile lui.
Conform investigatiei lui, armele pentru crearea cutremurelor, a valurilor Tsunami, pentru modificarea climei si pentru imprastierea de bacterii sunt acum gata sa fie folosite la modul practic.
Incidentele catastrofale recente au inceput cu atacurile din 11 septembrie 2001 din America. Acum haideti sa ne uitam un pic inapoi la marile dezastre generate pe scara larga dupa cum le voi prezenta mai jos unul cate unul. Peste ocean, prima catastrofa a fost tsunami-ul masiv cauzat de cutremurul din Sumatra la sfarsitul anului 2004 (220.000 de morti sau disparuti), urmat de un cutremur major in China in 2008, de magnitudine 7,8 in Provincia Sichuan (70.000 de morti sau disparuti).
In Japonia primul dezastru major a fost in 2004 – cutremurul din Chuetsu, magnitudine 7 (5000 de morti sau disparuti), si a fost urmat de Marele Cutremur Estic Japonez din 11 martie 2011, de magnitudine 9 (20.000 morti sau disparuti). Dupa cum puteti vedea, in afara de razboi, aceste dezastre majore consecutive din ultima decada au provocat un numar mare de pierderi de vieti omenesti, ceea ce este chiar distinct in istoria umanitatii.
Secventa acestor dezastre implica o conspiratie organizata care a pretins ca acestea au fost dezastre naturale. Totusi, nu exista inca dovezi clare dezvaluite publicului. Va rog sa nu ma intelegeti gresit – aceasta idee se bazeaza doar pe punctul meu personal de vedere. 
Cu toate acestea, noi, Humanity’s Team, nu incercam sa demascam, sau sa incriminam vreo persoana particulara sau vreun grup in ceea ce noi consideram a fi o conspiratie suspicioasa.
Adevarul va fi clarificat si oamenii il vor afla. Pentru ca Adevarul insusi se va ridica singur la suprafata, chiar daca este ascuns.
Noi, Humanity’s Team din Naichi si Nakamura (regiunea Gifu) am discutat despre directia in care ar trebui sa ne focalizam atentia in scopul reformarii constiintei datorita acestei catastrofe.
Dezastrul a provocat pagube enorme si a facut nenumarate victime. Ca rezultat, Compania de Electricitate (Tube Electricity Ltd.) a decis sa opreasca reactorul nuclear cel putin temporar. Aceasta decizie a insemnat un pas mare nu doar pentru Japonia, ci si pentru intreaga omenire.
Reactorul nuclear Hamaoka (regiunea Shizuoka) este localizat direct deasupra unei zone cu activitate subterana, unde este probabil ca va lovi urmatorul cutremur. Datorita acestei situatii periculoase, s-a desfasurat o miscare antinucleara dirijata de locuitorii din zona.
De fapt, accidentul de la reactorul nuclear Fukushima a devenit o lectie dureroasa pentru noi toti.
Promovarea centralelor electrice nucleare este o structura investita cu interese uriase in care sunt implicate domeniul politic, economic, financiar, stiinta mondiala si comunicarea in masa. Multumita unei miscari pornite de la nivelul oamenilor de rand, am deschis in sfarsit o noua posibila abordare privind frica si grijile privind energia nucleara, dar din pacate asta a costat, pe scara larga,  distrugerea proprietatilor si sacrificiul onorabil a mii dintre cetatenii nostri si oamenii iubiti.
Generarea electricitatii cu ajutorul centralelor nucleare este un lucru foarte periculos. E ca si cum ai pune un boiler deasupra unei bombe atomice. De acum incolo, ne vom transfera pe energie naturala in primul rand, si gratuita in al doilea rand. 
Mai mult, dupa cutremurul din 11 martie, modul japonez de gandire a inceput sa se schimbe. Au fost facute simultan demonstratii publice impotriva centralelor de energie nucleara in mai multe orase din Japonia pe 11 iunie. In plus fata de aceste demonstratii, acum sunt expuse la televizor, in ziare si reviste pericolele accidentelor nucleare si interesele promovarii energiei nucleare.
O suma de finantatori si oameni de stiinta care inainte sustineau energia nucleara, acum  isi exprima regretele si promoveaza alternative mai sigure, mai prietenoase cu mediul, precum energia naturala, in schimbul celei nucleare.
Ca rezultat al unui referendum recent in Europa, generatia energiei nucleare va fi abolita in Germania si Italia si aceasta decizie a fost direct influentata de dezastrul de la Fukushima. In Japonia, abolirea energiei nucleare va fi decisa mai devreme sau mai tarziu. Lumea acum pare sa se schimbe in bine ca un rezultat al schimbarii noastre generale de constiinta.
Chiar daca grupurile ascunse au cauzat aceste catastrofe, ele inca sunt parte a umanitatii.
In cele din urma, pentru evolutia constiintei umane, in adancul sufletului, iertarea ofera oportunitatea experimentarii si a opusului, care joaca un rol in incurajarea ridicarii constiintei pe mai departe. Ii iertam cu mare iubire si ne alegem calea prin care sufletul nostru sa evolueze.
Logo’ul Humanity’s Team poate fi vazut ca imaginea sustinerii si salvarii Pamantului, un loc pentru cresterea constientei. Ar trebui sa ne amintim de responsabilitatea noastra de a lasa o natura frumoasa si bogata pentru generatiile urmatoare si de asemenea de a incuraja constientizarea.
In copilarie, traiau in podeaua de lut a casei, raci rosii si galbeni; obisnuiam sa ma joc atarnandu-le muraturi pe o sfoara ca sa-i atrag. Raul din apropiere, intr-o dupa-amiaza de vara, avea multi licurici stralucitori in jurul lui. Doar cu 40-50 de ani inante, era o natura foarte bogata. In generatia noastra, nu ne putem permite sa lasam pamantul dezgolit si contaminat de radioactvitate.
Politicienii se presupune ca ar fi trebuit sa fie de incredere, oamenii de afaceri, academicienii, mijloacele media si curtile de justitie, ca ultimele noastre bastioane, au fost seduse de grupurile de interese ascunse.
Patria noastra a fost devastata de centrale nucleare periculoase si in cele din urma ne-am confruntat cu ce-a fost mai rau.
Dar este de asemenea responsabilitatea noastra pentru ca nu am avut curajul sa vorbim sus si tare.
Am invatat deja cine este Dumnezeu si cine suntem noi, in primul rand. Ca membri ai echipei omenirii, pentru acest dezastru si de la multele suflete care nu au ezitat sa se sacrifice pentru trezirea umanitatii, ar trebui sa ne ridicam vocile si sa actionam cu curaj in modul nostru personal.
In raspuns la aceasta criza, noi suntem inca in mijlocul ei, si sfarsitul nu se zareste. Asa ca privim ferm inainte catre ce se intampla de fapt in lume. In locul furiei si a urii, ne confruntam cu realitatea plini de hotarare si actionand din iubire. Vom trimite acest mesaj tuturor Echipelor Omenirii (Humanity’s Team) din lume."
Traducere: Ioana Orleanu sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...