marți, mai 17, 2011

MAREA ALINIERE

In perioada 10 - 17 mai are loc pregatirea voastra pentru a renunta la, si a va elibera de tot ce nu va mai ajuta sufletul si spiritul sa se uneasca in unime. Acest interval de timp le este cunoscut Maestrilor Iluminati, sub numele de MAREA ALINIERE. In aceste zile, pana cand Luna ajunge in faza de Luna Plina, sunteti invitati sa va aliniati drumul pe care il urmati in viata, cu inima voastra, pentru a va crea libertatea spirituala pentru urmatorul an.
Arhanghelul Mihail sustine pentru voi stalpul Intelepciunii si vi-l ofera acum, ca pe o binecuvantare, invitandu-va sa intrati inlauntrul vostru si sa aveti in vedere urmatoarea intrebare:
 
Intrebare:
Care este lucrul  din anul trecut, pe care l-ati cautat sau in care ati investit energie si timp si care nu v-a adus intelepciune? Care este lucrul fundamental pe care nu l-ati invatat din experienta anului trecut si care ramane nerezolvat, in fiinta voastra?
Oricare ar fi acel lucru, aduceti-l la lumina si spuneti in sinele vostru:
Aduc toate sentimentele si gandurile mele despre
………………………………………………………………………………..
(inserati lucrul din care nu ati tras invataminte) in Lumina si cer ca ele sa fie inlaturate acum din mine.
Ma eliberez acum de toate legaturile, lanturile, atasamentele sau juramintele prin care mi-as fi putut limita fiinta.
………………………………………………………………………….
(inserati lucrurile principale din care nu ati tras invataminte).
Aleg sa ma eliberez si sa caut intelepciunea launtrica, pentru a ma elibera acum de orice sentimente vechi, asociate cu acestea.
Rostiti aceasta fraza de 3 ori, cu intentia de a face acest lucru, iar energia voastra va incepe sa urmareasca si sa-l produca.
Arhanghelul Rafael sustine pentru voi stalpul Iubirii, pe care v-il ofera acum, adresandu-va o singura intrebare.

Intrebare:
Care este aspectul fundamental din voi insiva, pe care nu l-ati iubit indeajuns, pe durata anului trecut, sau pe care nu vi l-ati acceptat si care e posibil sa va fi facut sa nu va conferiti putere, in vreun fel? 
  Ce anume din voi insiva ati evitat sa iubiti?

Oricare ar fi acel lucru, aduceti-l la lumina si spuneti in sinele vostru:
Aduc toate sentimentele si gandurile mele despre
………………………………………………………………………………..
(inserati aspectul principal din voi insiva despre care stiti ca nu i-ati oferit suficienta iubire in decursul anului trecut) inLlumina si cer ca ele sa fie inlaturate acum din mine.
Aduc multumiri pentru acest lucru. Acum aleg sa accept
…………………
(inserati aspectul principal din voi insiva, pe care nu l-ati iubit indeajuns anul trecut) ca pe o parte divina din mine. Aleg sa nu mai evit, sa nu mai exclud sau sa nu mai reneg aceasta parte din mine. Aleg sa ma ridic si sa ma iubesc indeajuns de mult, ca sa accept acest aspect in viata mea, asa cum este el acum, si sa am increderea ca ma pot iubi, exact asa cum sunt acum. Aleg sa imi deschid inima fata de aceasta parte din mine. Aleg sa iert, sa iubesc si sa accept aceasta parte din mine, astfel incat sa ma pot iubi cu adevarat.
 
Rostiti toate acestea de 3 ori, avand intentia de a face acest lucru, iar energia voastra va incepe sa curga si sa-l produca.
In timp ce acceptati acesti stalpi ai iubirii si intelepciunii si va rostiti hotararile, multumiti pentru tot sprijinul, iubirea si Lumina si deschideti-va ca sa primiti si stalpii divinitatii, credintei, slujirii, comuniunii si compasiunii - daca doriti sa ii primiti. Pur si simplu cereti acum sa ii primiti, iar daca veti face acest lucru, binecuvantarile acestea vor fi activate prin corpul vostru energetic, pentru a face ca legatura voastra cu divinitatea launtrica sa devina mai profunda, astfel incat sa puteti incepe sa va aliniati directia pe care o urmati in viata, cu energia si rezonanta inimii, pentru anul urmator.
Arhanghelii Gabriel, Uriel, Şamuel, Jofiel si Zadkiel vor aseza acesti stalpi in centrul chakrelor voastre, pentru a va consolida pregatirea pentru Wesak - daca va doriti acest lucru. Sa stiti ca aceasta e o perioada in care sa va detasati de lucruri, pentru a face loc pentru a primi cat de multa Lumina puteti.
Cel mai important lucru e ca voi sa stiti spre ce anume vreti sa canalizati aceasta Lumina si ca acel lucru sa rezoneze, intr-adevar, cu esenta fiintei si inimii voastre. Datorita simplului fapt de a va pregati, Lumina Lunii Pline Wesak, din 17 mai, va va aduce binecuvantarea acestei Mari Alinieri.
Meditatia din 2011 pentru Sarbatoarea Wesak
Luna Plina in Taur ~ Scorpion
Marti, 17 mai, ora Rom 14:02
 Ne conectam mental cu oameni bine intentionati de pretutindeni, creand un canal de grup, prin care fortele spirituale sa poata deveni accesibile. Facem urmatoarea afirmatie, pentru deschiderea canalului: „Ne reunim, intr-un singur suflet, cu Ierarhia noastra Spirituala." Ne mentinem atentia concentrata pe acest lucru.
Aceasta colaborare pe care o stabilim cu Ierarhia Spirituala, creeaza o unitate intre oamenii din forma umana si Fiintele Marete din Spirit. Este perceputa totodata si Divinitatea Fundamentala intrupata in toti.
In clipa in care am realizat acest lucru, devenim linistiti ...
Portalul mare din Taur se deschide, iar o Lumina alb-aurie se revarsa din el. Ne inaltam, ca sa intampinam aceasta Lumina ~ Lumina aurie a Iluminarii. O mai recunoastem si ca Lumina a Cunoasterii.
In miezul fiintei noastre, simtim un impuls, un indemn de a ne misca si de a evolua. Apoi, dorinta si aspiratia sunt transformate in inspiratie si iluminare. In interiorul nostru, personalitatea descreste, iar Sufletul straluceste. Evoluam.
Lumina din Taur detine secretul Menirii Divine. In timp ce ne acordam cu ea, cu fermitate si in mod constant, ni se dezvaluie Planul Divin.
Darul Iluminarii adus la Sarbatoarea Wesak contine intrebarea ~ Va prevala Taurul Dorintei, sau Taurul Iluminarii Divine? Depinde de noi, cautatorii care ne aflam pe Cale.
Fie sa canalizam si sa folosim aceasta Lumina cu intelepciune, in confruntarea cu intunericul si greutatile din lumea noastra. In aceasta lucrare, Sufletul de Grup isi revarsa Lumina, demonstrand puterea, scopul si puritatea mobilului actiunii noastre.
Buddha si Christos reunesc Calea Mintii si Calea Inimii. Traind aceasta legatura extraordinara, viziunea noastra se extinde. Compasiunea si intelegerea se revarsa din fiinta noastra, dat fiind ca Mintea si Inima noastra sunt unificate si mai mult.
Lumina din Taur aduce forta Shamballei, care ne stimuleaza Vointa-de-a Sluji. Christos si Buddha, Iubirea Divina si Intelepciunea, se reunesc prin noi, pentru a ne dezvalui Menirea noastra.
Inima si mintea noastra rezoneaza ...
Cunoasterea Menirii Noastre ne dezvaluie Directia.
Cunoasterea Directiei noastre ne dezvaluie Menirea noastra
Ne inaltam
Cunoastem
Slujim
In acest curent ni se alatura Lucratorii intru Lumina din toate colturile planetei si din taramurile inalte, pentru a incanta Marea Invocare, spunand cu totii:
MAREA INVOCARE
Din punctul de Lumina din Mintea lui Dumnezeu
Sa curga Lumina in mintile noastre
Sa coboare LUMINA pe Pamant.
Din punctul de Iubire din Inima lui Dumnezeu
Sa curga Iubirea in inimile noastre
Fie ca IUBIREA sa creasca pe Pamant.
Din centrul in care Vointa lui Dumnezeu este cunoscuta
Intentia sa ne calauzeasca vointa
INTENTIA pe care maestri o cunosc si o slujesc.
Din centrul pe care il numim Omenire
Planul Iubirii si Luminii sa fie dus la bun sfarsit
Si fie ca el sa zavorasca usa
in spatele careia locuieste raul.
Lumina, Iubirea si Puterea sa restaureze Planul pe Pamant.
Lumina, Iubirea si Puterea sa restaureze Planul pe Pamant.
LUMINA, IUBIREA SI PUTEREA
sa restaureze Planeta Pamant!

sursa 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...