sâmbătă, martie 12, 2011

Rugaciune si meditatie pentru Japonia si Mama Pamant !


Astazi , maine si de cate ori simtiti imboldul , sa ne unim intr-o rugaciune comuna pentru Japonia si pentru Mama Pamant care incearca sa elibereze energiile vechi cu cat mai putine victime printre copiii sai.
Respirati adanc de trei ori pentru a primi prana vindecatoare si a raspandi energia voastra de echilibrare si vindecare a fiintei voastre si a fiintei care este si ne sustine: Mama Pamant.
Exprim intentia in fata energiei creatoare pentru a accepta energia Divina ,vibratia inalta direct de la Sursa , pentru a deveni un corp de lumina si de iubire.
Rog sinele Divin, ghizii spirituali si ingerii pazitori pentru a ma asista in aceasta rugaciune si meditatie , sa ma energizeze si sa fie acceptata aceasta vindecare pe care o darui astazi Japoniei si Mamei Pamant.
Trimit binecuvantari profunde si de iubire  din corpul meu de lumina catre Mama Pamant si pentru acele suflete  din Japonia care au ales sa plece in dimensiunile sacre pentru ca noi sa constientizam ca suntem una cu totii si ca Mama Pamant ne imbratiseaza si protejeaza  fiintele noastre materializate , ca pe sine insasi.
Suntem copiii Terei si suntem iubiti .
Exprim intentia de a fi una cu toate fiintele care au ales sa se manifeste material in acest loc din Univers si elimin orice frica si temere ca as putea fi faramitat in uitare a acestui sentiment de unitate.
Iubesc acest Pamant , iubesc fiintele care il alcatuiesc , iubesc trupul meu muritor pe care l-am acceptat si il transform intr-o lumina care elibereaza energie vindecatoare si iubire neconditionata .
Suntem cu totii una si impreuna ne scuturam de fragmentele care nu ne mai sustin.
Ma privesc in oglinda si vad o imensitate de energii care empatizeaza cu mine.
Eu sunt tu si te iubesc omule .
Eu sunt Mama Pamant si te iubesc  ca ma protejezi.
Totul se petrece pentru scopul si telul cel mai  inalt al fiintei.
Si asa este !
Multumesc !
Maria 

7 comentarii:

Anonim spunea...

Si daca aprindem o candela, o lumanare si transmitem un semnal de compasiune ????Poate este si asta bine ?

MARIA spunea...

Este foarte bine !
Aprinde o candela si impreuna cu sufletul tau plin de compasiune , energia va ajunge unde trebuie.
Multumesc Anonim

Ana Maria spunea...

In sfarsit ceva inteligent dupa 2 zile in care mass-media parca a innebunit anuntand sfarsitul lumii... Dumnezeu sa ii ajute pe Japonezi sa treaca peste aceasta grea incercare si sa ne protejeze pe noi romanii de ceva similar! Doamne Ajuta!

MARIA spunea...

Fii binecuvantata Ana Maria pentru caldura ta !
Mama Gaia ne va ajuta si ne va proteja!

Bianca spunea...

Doamne ajuta si fereste ne de rele!

Bogdan Vasiliu spunea...

Nu îmi pot imagina cât de mult ajută chestia asta. Sunt curios dacă Japonezii ar face aşa ceva pentru noi Românii!
Treaba cu Mama Pământ este cam fără rost. Noi facem meditaţii iar marile uzine şi companii poluează planeta schimbându-i ciclul.
Mă rog la Bunul D-zeu să mă ţină sănătos până mor!

MARIA spunea...

Bogdan,
Orice gand pe care-l avem se depoziteaza acolo sus , in astral , si va determina ce se petrece in material , de ce sa nu construim o lume mai buna noi insine?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...