sâmbătă, aprilie 10, 2010

Eckhart Tolle-Dependenta de suferinta

Postat MARIA



Eckhart Tolle este un invatator spiritual nascut in Germania. El a studiat la universitatea din Londra si Cambridge. La varsta de 29 de ani o profunda schimbare interioara a schimbat cursul vietii sale. Urmatorii ani din viata sa au fost dedicati intelegerii si integrarii acelei transformari interioare. Mai tarziu, Eckhart a inceput sa lucreze cu grupuri mici in calitate de consilier sau invatator spiritual in Londra. Din anul 1995 el locuieste in Vancouver, Canada.
Eckhart Tolle este autorul cartii bestseller “The Power of Now”(Puterea Prezentului) tradusa in 33 de limbi si a “A New Earth”(Un Pamant Nou), considerate ca fiind unele din cele mai importante carti spirituale ale timpului nostru.
Invataturile simple insa profunde ale lui Eckhart au ajutat deja nenumarati oameni din toata lumea ca sa gaseasca pace interioara, liniste si implinire. La baza invataturii sale sta transformarea constiintei, o trezire spirituala pe care el o considera urmatorul pas in evolutia omenirii. Un aspect esential al acestei treziri spirituale este transcederea constiintei bazate pe ego. Acest aspect nu e doar cheia fericirii personale ci si sfarsitul violentei endemice pe planeta noastra.




Dependenta de suferinta partea 1





Dependenta de suferinta -partea 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...