duminică, aprilie 11, 2010

A vedea dincolo de dualitate -Grupul


Salutări de Acasă,
Bun venit Acasă. Uitându-vă în jur prin sală vă vedeţi poate unii pe alţii pentru prima dată. Aici vedeţi un frate care găseşte o soră pe care nu a mai văzut-o de multe vieţi. Iar aici vedeţi un altul, vecini care s-au luptat şi care acum sunt cei mai buni prieteni. De atât de multe ori aţi jucat Jocul încercând să vă plasaţi chiar în centrul pasiunii voastre. Ne auziţi râsul care uneori vă provoacă confuzie. Dragilor, nu aveţi nici o idee despre cum vedem noi lucrurile din această parte a vălului. Vă salutăm cu amintirile de Acasă, astfel încât şi voi să vă re-amintiţi umorul minunat pe care-l avem noi aici. Umorul este singura energie care trece nestânjenită între partea noastră a vălului şi partea voastră. Şi totuşi, uneori vă simţiţi de parcă am râde de voi, iar acest lucru vă frustrează. Păstrătorul ne-a spus de nenumărate ori, atunci când stăm aici şi râdem, că data viitoare el va sta aici sus şi va râde, iar noi vom coborî să jucăm Jocul. Vom vedea, nu-i aşa? Auziţi râsul nostru acum? Vă spunem că acest râs vine direct din inima a ceea ce voi numiţi familia lui Mihail. În acest moment, zâmbetul de pe faţa voastră vă deschide fiinţa spre un flux de energie care vă aduce din nou Acasă. Bun venit Acasă. Sunteţi parte din noi, iar noi suntem parte din voi, iar atunci când împărtăşiţi energia unii cu alţii, aşa cum am făcut noi cu voi, creaţi Acasă acolo unde sunteţi în acel moment. Voi sunteţi Îngerii Umani.
Uneori este atât de greu pentru voi, pentru că aţi venit cu intenţia expresă de a nu fi capabili să vă vedeţi pe voi înşivă. Aţi venit aici cu cea mai mare intenţie de a vă alătura Jocului pe Planeta Pământ, luând formă în biologie ca fiinţe confuze. Vă spunem că aţi făcut foarte bine toate acestea. Vă uitaţi la noi pentru a primi răspunsuri atunci când întrebaţi: "Unde merg? Ce urmează? Unde voi fi de cel mai mare folos?" Iar preferata voastră: "Unde este pasiunea mea?" Dragilor, noi nu putem vedea viitorul, pentru că, mai întâi, trebuie să-l scrieţi. Totuşi, putem să vedem direcţia în care călătoriţi şi contractele pe care vi le-aţi plasat în cale. Vă spunem acum că nu este nici un plan măreţ în desfăşurare, deoarece aţi depăşit chiar şi cel mai mare potenţial. Vă rugăm să înţelegeţi că, în fiecare minut din fiecare zi, voi sunteţi cei care deţineţi controlul. De aceea pasiunea voastră este mai importantă acum decât a fost vreodată, deoarece aceasta este harta spre cel mai înalt scop al vostru şi cu aceasta vă descurcaţi mult mai bine decât vă daţi seama.
Evoluţia vederii
Dragilor, astăzi dorim să vă împărtăşim o parte din propria voastră evoluţie în domeniul vederii. Am vorbit înainte despre noi culori ce vor apărea pe prima Planetă a Liberei Alegeri. Vă spunem astăzi că există o culoare pe care nu aţi înţeles-o niciodată. O vedeţi deseori şi totuşi nu aţi înţeles niciodată ce aţi văzut, nici semnificaţia ei. Acum este timpul să începeţi să înţelegeţi ceea ce vedeţi. Am vorbit despre Energia Universală ca energia care există în toate lucrurile. De fapt, este fundalul pe care jucaţi jocul vostru de-a v-aţi ascunselea. Cam la fel, există o culoare ce subliniază fiecare lucru şi tot ceea ce vedeţi. Ea pătează toate viziunile voastre în câmpul polarităţii. Un ajutor în următoarea voastră treaptă de evoluţie, acum când părăsiţi dualitatea, îl puteţi avea devenind conştienţi de această culoare şi văzând-o ca pe o bază pe care toate lucrurile sunt colorate. Este culoarea clară. De multe ori în timpul Jocului aţi căutat o înţelegere care, în mod misterios, vă scăpa. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmpla pentru că nu aţi înţeles culoarea de bază a clarităţii. Fondul pe care aţi construit înţelegerea voastră nu a fost clar; de aceea, toate lucrurile văzute pe acest fundal sunt pătate. Vă puteţi imagina cum este să călătoriţi toată ziua purtând cei mai minunaţi ochelari de soare roz. Noi credem că voi, oamenii, sunteţi atât de plini de imaginaţie în încercarea voastră de a vă schimba percepţia de bază. Aici lucraţi cu culoarea clară pentru că schimbaţi percepţia voastră de bază cu ochelarii de soare coloraţi. Oamenii sunt atât de plini de imaginaţie! Cu ochelari, biologia fizică se adaptează repede şi consideră nuanţa roz ca fiind normală, sau "clară". Provocarea apare atunci când vedeţi un trandafir roşu şi nu puteţi percepe culoare reală, deoarece culoarea "clară" este deplasată.
Ochelari roz
Culoarea clară nu este limitată la simţul vostru al vederii. În formă umană aveţi mult mai multe simţuri decât conştientizaţi. Simţul vostru al absorbţiei este un domeniu în care această informaţie va fi deosebit de utilă. Absorbţia este modul în care absorbiţi toate formele de energie, inclusiv energia emoţională. Poate fi util pentru voi să înţelegeţi faptul că, de fapt, cu simţurile voastre nu percepeţi culori, sunete, arome sau energie. În realitate, percepeţi doar modificări ale acestora. Biologia voastră se poate adapta uşor la modificarea bazei în toate aceste domenii. De aceea, adevărata culoare clară este foarte importantă ca bază pentru tot ceea ce trăiţi. Dacă locuiţi în apropierea unei fabrici de parfum, veţi simţi mirosul parfumului doar când vă întoarceţi acasă, deoarece atunci percepeţi modificarea. Mai târziu, în aceeaşi seară, nu veţi mai simţi parfumul. În mod asemănător, dacă trăiţi într-un oraş aglomerat în care este zgomot mult dincolo de ferestrele voastre, zi şi noapte, puteţi considera liniştea unei săptămâni la o fermă, la ţară, ca fiind asurzitoare. Tot ceea ce vedeţi prin ochelarii voştri este puţin pătat şi de aceea, oarecum alterat. Este folositor să ştiţi că şi atunci când vă puneţi ochelari de soare, culoarea clară subliniază tot ceea ce percepeţi, inclusiv nuanţa roz a ochelarilor. Găsiţi culoarea clară şi veţi avea o bază pentru tot ceea ce experimentaţi ca spirit mascat în costum uman.
Culoarea clară
Haideţi să vă arătăm unele domenii în care puteţi vedea culoarea clară, deoarece devine tot mai importantă cu fiecare zi ce trece, nu doar legat de evoluţia vederii, ci şi de modul în care vă trăiţi viaţa în vibraţiile mai înalte ale Noii Planete. Vieţile voastre pot fi confuze odată ce schimbările încep să aibă loc. Atunci când luaţi decizia de a păşi în pasiunea voastră, acest lucru poate însemna că ieşiţi din altceva pentru a face loc acestei pasiuni. Pe măsură ce deveniţi oameni cu vibraţii mai înalte nu mai aveţi toleranţa pe care o aveaţi în vibraţiile mai joase. Nu mai este posibil să vă aflaţi într-un serviciu de vibraţie joasă care nu suportă vibraţia voastră mai înaltă. Mulţi dintre voi v-aţi coborât în mod intenţionat vibraţia pentru a putea merge zi de zi la serviciu. Acum nu mai dispuneţi de acest lux. Acum este vorba despre pasiune. Este vorba despre bucurie. Acest lucru nu este nou, doar mult mai important în noua energie, deoarece acum toleranţa a fost îndepărtată. Această schimbare în direcţia trăirii vieţii în căutarea pasiunii şi bucuriei necesită foarte multă energie. Pentru a face o schimbare de asemenea natură veţi avea nevoie de o bază solidă, iar pentru a obţine această bază trebuie să înţelegeţi culoarea clară.
Culoarea clară a fiecărei persoane poate fi uşor diferită. Culoarea clară este cea care vă determină să aveţi o atracţie sau repulsie faţă de altă persoană, atunci când o întâlniţi pentru prima dată. Doi oameni cu aceeaşi culoare clară se pot întâlni într-o bună zi şi se pot lega, ca şi cum ar fi prieteni de o viaţă. De fapt, se poate ca având comune experienţele multor vieţi, să fi ajuns amândoi să aibă aceeaşi culoare clară. Majoritatea dramelor se petrec datorită faptului că această culoare clară este uşor diferită de la o persoană la alta. Ca oameni, sunteţi în continuă mişcare de a vă reconcilia culoarea clară cu toţi cei pe care îi întâlniţi.
Întreaga voastră experienţă pe Pământ este ceea ce vedem ca Marele Joc. Acest joc este o mare piesă care se joacă în cele mai mici detalii. Jocul în sine este o formă de dramă umană şi este o componentă necesară a jocului. Trebuie să înţelegeţi, de asemenea, că energia este întotdeauna legată de dramă. Este aşa cum trebuie să fie, cu excepţia cazului în care drama se auto-întreţine şi formează o buclă. Atunci este foarte posibil să fiţi prinşi în bucla fără sfârşit, pierzând din vedere baza voastră şi lucrurile care sunt cu adevărat importante. Dacă înţelegeţi culoarea clară, puteţi juca în dramele vieţii fără să pierdeţi vreodată din vedere sensul adevărat.
Umanitatea mişcându-se cu viteza iubirii spre următoarea treaptă de evoluţie, multe drame vor fi jucate pe scenă. Când pictorul începe o pânză nouă, primul său pas este să amestece culorile pe paleta sa. Ce vă sugerăm este ca, înainte să amestecaţi culorile pentru următoarea voastră treaptă în viaţă, să examinaţi cu atenţie culoarea de bază a paletei însăşi, deoarece aceasta va modifica fiecare punct desenat de pensula voastră de acum încolo.
Văzând culoarea voastră clară
Pentru a găsi culoarea clară, vă cerem să examinaţi fără teamă motivaţia voastră în toate acţiunile vieţii voastre. Nu vă temeţi de motivaţiile voastre, deoarece sunt doar simple motivaţii. Câmpul de polaritate se subţiază pe măsură ce vă apropiaţi de Acasă. Drept urmare, iluziile polarităţii încep să devină tot mai transparente. Începeţi să vedeţi că Bine şi Rău, Corect şi Greşit, Sus şi Jos, Iubire şi Teamă şi chiar şi Negru şi Alb sunt toate iluzii. În realitate nu există negru, nici alb, doar nuanţe de gri. Sunt părţi ale Jocului pe care le scrieţi pentru voi înşivă în fiecare moment al fiecărei zile. Pentru a găsi culoarea limpede vă rugăm să eliberaţi judecăţile pe care le aveţi asupra propriilor voastre motivaţii. Nu sunt corecte, nici nu sunt greşite. Peste tot în natură se aplică o regulă simplă:
Pentru fiecare acţiune există motivaţie.
Identificaţi cu adevărat motivaţiile voastre şi faceţi inventarul lor, fără să judecaţi. Apoi şi numai apoi veţi începe să vedeţi culoarea clară. Partea care ni se pare nouă nostimă este că motivaţiile voastre de bază sunt toate foarte asemănătoare, oricât de hidoase credeţi voi că sunt. Vălul pe care-l purtaţi face să fie foarte dificil pentru voi să vă vedeţi pe voi înşivă şi totuşi, stabilindu-vă intenţia şi permiţând vederii voastre să devină clară prin renunţarea la judecată, vă veţi vedea într-o nouă lumină.
Pasul 1 Ceremonia de clarificare
Înainte de a trece de uşile ce se vor deschide în curând, vă sugerăm să vă faceţi timp pentru a realiza o ceremonie pentru a localiza culoarea voastră clară. Aşezaţi-vă, într-un moment de linişte, inspiraţi pentru a vă curăţi câmpul şi centraţi-vă propria energie. Dacă preferaţi, cereţi-le ghizilor, îngerilor sau sinelui mai înalt să vă ajute să aranjaţi imaginea pe care o veţi vedea. Aşezaţi-vă într-un teatru, pentru că spectacolul trebuie să înceapă pe ecranul din faţa voastră. Înainte ca spectacolul să înceapă, suspendaţi-vă judecata în mod conştient, pentru un timp şi permiteţi-vă să nu faceţi altceva decât să vă bucuraţi de spectacol. Apoi începeţi să urmăriţi imaginile ce urmează, despre diverse evenimente din viaţa voastră. Când fiecare dintre ele trece, examinaţi-o pentru a vedea dacă puteţi găsi un singur fir de motivaţie care o străbate. Când veţi începe să vedeţi motivaţiile, veţi începe să vedeţi culoarea clară. Aceste motivaţii nu sunt bune, nu sunt greşite, doar sunt.
Acum, după ce vă acomodaţi cu acest proces, vă cerem să etichetaţi în mod îndrăzneţ fiecare dintre aceste motivaţii, temporar, chiar dacă aceste etichete v-ar putea crea repulsie la început. Continuaţi să permiteţi multor asemenea viziuni să intre în gândurile voastre şi, fără teamă, identificaţi şi etichetaţi motivaţiile din fiecare dintre ele. Odată ce aţi identificat culoarea clară, aşa cum este ea văzută prin motivaţia de bază, puteţi începe să identificaţi aceste motivaţii în dramele pe care le jucaţi pe Tabla de Joc. Acum porniţi fluxul de imagini care arată dramele ce v-au schimbat cel mai mult viaţa. Priviţi din nou cum vi se revelează motivaţiile de bază. Aţi putea descoperi că examinându-vă propriile motivaţii de bază, veţi vedea mai clar motivaţiile altor participanţi la aceste drame. Este important să eliberaţi în totalitate judecata, deoarece acest exerciţiu ca judecată în sine este un exerciţiu în polaritate. Identificând motivaţiile de bază, puteţi înţelege nevoile voastre reale, ca spirite mascate în corpuri umane. Toate spiritele au nevoi şi dorinţe, în forma umană. Nu există nevoi greşite sau egoiste, toate nevoile sunt reale. Provocarea vine atunci când cineva ascunde aceste nevoi de bază de sine însuşi, datorită unui sistem de credinţă sau a unei judecăţi pe care o provoacă.. Priviţi fără teamă la motivaţiile de bază care v-au modelat viaţa până acum şi veţi începe să vedeţi culoarea clară.
Pasul 2 Păşirea în spirit
Odată ce aţi etichetat mai multe dintre aceste motivaţii primare din viaţa voastră, vă rugăm acum să vă uitaţi la ele într-o lumină diferită. Vă rugăm acum să păşiţi afară din corpurile voastre fizice şi să le examinaţi pe fiecare dintre ele ca spiritele care sunteţi. Găsiţi moduri de a re-eticheta fiecare din aceste motivaţii pentru a reflecta nevoile de bază ale unui spirit în formă umană. Ceea ce iniţial se poate să fi fost etichetat ca gelozie, poate fi acum re-etichetat ca nevoia de a fi iubit. Experienţa Iubirii este cea mai mare speranţă a tuturor sufletelor ce intră în Joc. Ceea ce iniţial se poate să fi fost etichetat ca o nevoie de aţi hrăni eu-l, poate fi acum re-etichetat ca o nevoie de recunoaştere. Spiritele intră în Joc cu intenţia de a experimenta şi acest lucru nu este posibil dacă sunt invizibile şi nerecunoscute. Ceea ce iniţial se poate să fi fost etichetat ca a avea mai mult sau teama de a nu avea nimic, poate fi acum re-etichetat simplu ca teama de a muri. Toate sufletele sunt aduse în Joc cu o teamă înnăscută de moarte. Din perspectiva spiritului aceasta este mai degrabă o teamă de a muri înainte de a vă termina principala lecţie de viaţă. Cei care nu se mai tem de moarte s-au ridicat de-asupra în această viaţă. Ceea ce iniţial se poate să fi fost etichetat ca lene sau trândăvie, poate fi acum re-etichetat ca nevoia de a te îngriji pe tine însuţi. Toate spiritele în formă umană trebuie să înveţe să se îngrijească pe sine mai întâi, înainte să poată accepta să fie îngrijiţi de alţii. Ceea ce iniţial se poate să fi fost etichetat ca şi competiţie sau nevoia de a ajunge în vârf, poate fi acum re-etichetat ca nevoia de a experimenta creaţia. Sunteţi parte integrală a lui Dumnezeu cu aceleaşi abilităţi de creaţie. Aceste abilităţi trebuie utilizate, altfel veţi îndrepta energia creaţiei înspre interior, iar acest lucru produce inutila emoţie umană a vinovăţiei. Deşi vă spunem că emoţia umană de vinovăţie v-a servit foarte bine în vibraţiile mai joase din care evoluaţi, în vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ este deosebit de inutil să o purtaţi cu voi. În schimb, vă vom oferi acţiune. Dacă există ceva ce puteţi face legat de un anumit lucru, acţionaţi! Dacă nu, eliberaţi vinovăţia pentru că vă va păta culoarea clară mai mult decât vă daţi seama. De fiecare dată când vă treziţi că aveţi de-a face cu cuvântul cu "V", vă rugăm să vă treziţi şi să râdeţi. Bucuraţi-vă de umorul a cine sunteţi, pentru că aceasta este într-adevăr perspectiva îngerilor. Râsul este cel care armonizează energia într-o clipă. Dacă vreodată vă luptaţi să vedeţi culoarea clară sau dacă vă găsiţi prinşi într-o dramă şi nu reuşiţi să fiţi foarte clari, opriţi-vă şi râdeţi de situaţia voastră. Simpla acţiune va aduce culoare clară într-o clipă, deoarece claritatea poate fi obţinută doar atunci când energia este aliniată. Odată ce începeţi să lucraţi cu acestea, oferiţi-le altora, deoarece aceasta este acţiunea Îngerilor Umani. Întindeţi mâinile spre ceilalţi, pentru că nu sunteţi singuri în experienţa voastră de a juca existenţa umană. Este de asemenea motivul pentru care aceia dintre voi care ne aud, aud în acelaşi timp şi râsul divin.
Pasul 3 Ajustarea culorii clare
În timp ce jucaţi jocul, vă puteţi schimba sau ajusta culoarea clară. Chiar şi ca un colectiv uman, motivaţia voastră principală se modifică în timp ce ridicaţi vibraţia voastră colectivă. Până în acest moment, motivaţia principală a întregii umanităţi a fost motivaţia simplă a supravieţuirii. În nivelele mai joase din care veniţi, toate acţiunile şi dramele au putut fi reduse la motivaţia principală de supravieţuire. Pe măsură ce evoluaţi, aceasta nu mai este motivaţia voastră principală. Nu vă temeţi să muriţi. Nu este minunat? Atunci când credinţa colectivă a fost că aveaţi doar "acum", aţi simţit ca şi cum eraţi sub presiunea de a folosi fiecare moment, iar timpul era un articol preţios ce trebuia stors la maxim. Totuşi, datorită acestei evoluţii, culoarea voastră clară şi baza a ceea ce sunteţi s-a alterat. Semnalul cosmic este că acestea vă permit să folosiţi cât mai bine fiecare moment şi acum aveţi timp doar pentru a fi. Doar atunci când cunoaşteţi culoarea clară aveţi libertatea de a face cele mai grozave alegeri în fiecare secundă a fiecărei zile. Culoarea voastră clară poate fi ajustată pentru a se potrivi cu vibraţia voastră mai înaltă în timp ce evoluaţi în formă umană. Acum vă vom arăta cum să integraţi aceste ajustări.
Acum vă rugăm să vă luaţi un moment pentru a avea un dialog interior cu sinele vostru superior. Observaţi conexiunea cu sinele vostru superior şi apoi rugaţi sinele vostru conştient, inferior, să vi se alăture în dialogul interior. Cu ambele sine - atât cel superior cât şi cel inferior - prezente, examinaţi fiecare dintre aceste etichete pe care acum le-aţi ajustat. Dacă atât sinele superior cât şi cel inferior sunt de acord, luaţi aceste etichete drept noua voastră culoare clară. Dacă există discordie între cele două, atunci vă rugăm să vă întoarceţi la teatru şi să priviţi din nou acele imagini şi să puneţi noi etichete motivaţiilor de bază. Odată ce etichetele au fost găsite pentru a defini în mod clar motivaţiile de bază din viaţa voastră, puteţi merge mai departe cu o înţelegere de bază a culorii clare. Acum că aţi identificat, fără să judecaţi, nevoile şi dorinţele voastre ca spirit în formă umană, veţi descoperi că sentimentele de a fi blocaţi sau limitaţi vor dispărea, iar mişcarea voastră de înaintare va prinde viteză. Atunci veţi fi o tăbliţă clară, pregătită pentru un nou scenariu. Vă rugăm să vă concentraţi asupra celei mai înalte şi mai bune realizări a motivaţiilor voastre de bază. Dansaţi cu pasiunea voastră, jucaţi-vă cu bucuria voastră. Căutaţi acele lucruri care vă fac corzile inimii să vibreze la cel mai înalt nivel. Bucuraţi-vă de drum şi înţelegeţi-vă propriile voastre motivaţii primare, deoarece unii dintre voi veţi fi motivaţi de realizare, unii dintre voi veţi fi motivaţi de o vibraţie mai înaltă. Unii dintre voi veţi fi motivaţi de încorporarea adevărurilor înalte într-o realitate mai înaltă. Toate sunt alegerile voastre, pentru că voi sunteţi creatorii. Alegeţi bine, dragilor, şi dacă, la vre-un moment dat nu sunteţi fericiţi cu alegerile făcute, aveţi curajul să alegeţi din nou.
Fiecare alegere este întotdeauna respectată. Este dreptul vostru din naştere. Până de curând aţi jucat Jocul vostru pe singura Planetă a Liberei Alegeri. Nu aţi avut nici o predeterminare. Aţi luat aceste măsuri drastice pentru ca Dumnezeu să-l vadă pe Dumnezeu. Iar acum păşiţi spre următorul nivel, în vreme ce Copiii Noului Pământ intră şi îşi iau locul. Aţi evoluat ca spirit de-a lungul a eoni de timp, viaţă după viaţă. Intenţia voastră a fost să evoluaţi ca fiinţă spirituală, doar astfel putând experimenta Jocul în formă umană, pentru a întinde mâna şi a atinge altă mână, tot în formă umană. Aceasta este cea mai mare evoluţie a spiritului. Totuşi, nu-i înţelegeţi magia. De fiecare dată când întindeţi mâna şi atingeţi un alt suflet în formă fizică, vă aplaudăm.
Păstrându-vă puterea
Vă rugăm să nu ne daţi nouă puterea voastră întrebându-ne încotro să vă îndreptaţi. Vă rugăm să nu priviţi spre noi căutând răspunsuri, deoarece nu pentru asta suntem aici. Al doilea val al împuternicirii înseamnă trecerea de la a urma conducătorii, la a vă urma pe voi înşivă. Nu este o tranziţie uşoară, deoarece nu aţi fost învăţaţi să vă urmaţi propria inimă. Ne priviţi pe noi şi doriţi să faceţi cea mai bună şi mai înaltă alegere. Spuneţi: "Dacă mi-aţi arăta drumul pe care să o iau pentru a-mi atinge ţelul! Atunci mi-aş găsi pasiunea şi aş trăi bucuria. Atunci aş fi de cel mai mare folos pentru Univers." Iar noi vă spunem, dragilor, dacă puneţi această întrebare, aţi ratat deja punctul de cotitură, pentru că drumul nu este o destinaţie, ci este călătoria. Dacă doriţi să vedeţi culoarea clară, trebuie să o vedeţi şi să o auziţi acolo unde sunteţi în acest moment. Dacă doriţi să vedeţi culoarea clară, trebuie să înţelegeţi că nu există alegere bună sau proastă. Dacă doriţi să vedeţi culoarea clară, trebuie să fiţi aici, acum. Pentru că nu este o destinaţie. Este despre a îndrăgi Jocul şi de a îndrăgi călătoria. Munca noastră ca şi îngeri este de a reflecta măreţia voastră şi de a vă ajuta să vă re-amintiţi cine sunteţi cu adevărat. Suntem aici doar pentru a vă ajuta să vă vedeţi pe voi înşivă din perspectiva de acasă, apoi veţi găsi acele răspunsuri în interiorul vostru. În momentul în care fiecare dintre voi îşi asumă propria putere, aduceţi Jocul mai aproape de Acasă în re-uniunea care este acum pe cale să se împlinească.
Nu aveţi idee cine sunteţi. Nu aveţi idee ce aţi făcut. Nu aveţi idee că sunteţi fii şi fiicele regelui. Voi sunteţi dintotdeauna moştenitorii tronului. Dragilor, voi sunteţi cei aleşi. Nu aţi putea fi singuri nici dacă aţi încerca. Este vorba despre a găsi o cale de a vă bucura de fiecare zi chiar dacă descoperiţi că trebuie să mergeţi la muncă şi să vă coborâţi vibraţiile încă o zi. Vă cerem să găsiţi acel minut din acea muncă pe care îl iubiţi. Faceţi acest lucru şi veţi vedea culoarea clară.
Cu ajutorul vostru am creat astăzi spaţiu sacru. V-am spus toată ziua că aţi fost în energia de Acasă. Astăzi, întreaga zi, nu aţi îmbătrânit. Astăzi v-aţi reîntinerit energia. Aţi ales să staţi în faţa clasei. Aţi ales să fiţi aici - să fiţi semnalele de lumină pentru cei care vor urma pe măsură ce umanitatea va evolua. Suntem onoraţi să ne aflăm în prezenţa voastră. Suntem onoraţi să vă ajutăm să vedeţi culoarea clară. În aceste momente în care vă pierdeţi pe voi înşivă, în aceste momente în care nu vă puteţi găsi calea, în aceste momente în care priviţi în oglindă şi nu vă puteţi vedea reflexia, lăsaţi familia spirituală să vă reflecte. Reţineţi că nu sunteţi singuri. În timp ce păşiţi în următoarele etape de evoluţie care se află acum în faţa voastră, re-amintiţi-vă culoarea clară. Este cea mai frumoasă culoare dintre toate. Cu cea mai mare dragoste vă rugăm să vă trataţi unii pe alţii cu respect. Aveţi grijă unii de alţii. Găsiţi căi de a face loc omului împuternicit şi jucaţi-vă frumos împreună.
Espavo.
Espavo!
Calde ÎMBRĂŢIŞĂRI şi blânde ghionturi
sursa http://www.Lightworker.com/beacons/




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...