duminică, aprilie 16, 2017

Ochiul furtunii O meditație mondială hathor prin Tom Kenyon

Postat Maria

Traducere: Ana Nicolai
Folosim metafora uraganului sau ciclonului, pentru a descrie situația cu care lumea voastră se confruntă în clipa de față.
În mijlocul puterii distrugătoare a acestor „furtuni” metaforice, există un punct central de liniște. Este numit „ochiul furtuniii”.
Pe măsură ce crește intensitatea actualului nod de haos, forțe haotice și distructive din numeroase surse se vor învolbura în jurul vostru, asemenea unui uragan sau ciclon. Pentru a supraviețui intacți acestor timpuri, găsirea „punctului de liniște” din centru constituie o necesitate spirituală.
În mesajul nostru precedent, intitulat Restaurare

http://tomkenyon.com/restaurare


v-am împărtășit un aliat sonic ce vă poate ajuta să ajungeți în acel „punct de liniște” central din interior și să vă refaceți la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual.
Acum solicităm o meditație mondială ce folosește Restaurarea ca mijloc de a transmite aceste energii hrănitoare și vindecătoare celor care sunt receptivi la acest gen de elevare.
Înainte de a discuta despre detaliile legate de această meditație mondială, dorim să vorbim despre cui vor fi trimise aceste energii și despre natura acestor emanații.
În unele genealogii din budism, termenul de sangha este folosit pentru a descrie o reuniune, o comunitate de oameni care împărtășesc o intenție similară. Această reunire a indivizilor în jurul unei intenții comune creează, alchimic vorbind, o a treia forță. Atunci când două sau mai multe persoane se reunesc pentru a împărtăși aceeași intenție, este creată o a treia forță, care e mai puternică decât forțele individuale.
În această meditație mondială, vom direcționa energii vindecătoare și reconfortante în întrega lume, spre ceea ce ar echivala cu o sangha mondială, dar această sangha mondială nu are nimic de-a face cu religia. Are de-a face cu fizica – fizica conștiinței.
Meditația
Pe 27 mai 2017, ne vom strădui să creăm un punct de joncțiune, un „punct de liniște” mondial, de restaurare și vindecare. Emanațiile acestui „punct de liniște” vor fi direcționate în întreaga lume și vor crea un câmp de energie armonios. Acest câmp energetic poate fi folosit de oricine dorește să îl primească sau trăiește în acea dimensiune a conștiinței.
Această energetică este precum o briză  blândă și, asemenea tuturor fenomenelor senzoriale din această lume, unii o vor observa, alții nu. Cei care vor remarca acest val blând de restaurare vor fi profund atinși și elevați în mod spontan. Indiferent cine sunt, indiferent unde se află, ei pot atrage în ei înșiși energeticele restaurării.
Dacă veți alege să participați alături de noi la această meditație mondială, veți intra într-o dimensiune a conștiinței aflată dincolo de timp și space. Prin intermediul rețelei interconectivității, ne vom reuni cu alte persoane din întreaga lume.
Nu toți cei cu care veți lua contact în timpul acestei meditații vor fi oameni. Unii dintre ei vor fi animale, căci asemenea oamenilor, unele animale sunt mai conștiente decât altele.
Unele animale sunt foarte evoluate spiritual și s-au încarnat într-un corp de animal din rațiuni cunoscute doar aspectelor celor mai profunde ale ființei lor. Unele dintre ființele cu care vă veți conecta vor fi spirite ale naturii, căci multe dintre ele sunt destul de obosite din cauză că natura este tot mai asaltată de omenire.
Este important de înțeles faptul că nu veți impune nimic nimănui. Mai degrabă veți introduce în biosferă și în interconectivitatea tuturor ființelor, o energetică vindecătoare și reconfortantă. Ființele sunt libere să o aducă în ele sau nu, potrivit voinței lor suverane.
Dacă alegeți să vă alăturați nouă în timpul meditației, veți oferi unul dintre cele mai extraordinare daruri pe care îl puteți oferi Pământului și tuturor ființelor care trăiesc pe el și în el.
Energetica acestei meditații va dura 24 de ore.
Meditația mondială va avea loc în timpul unei reuniuni din Manhattan, New York, la încheierea unui atelier de lucru intitulat Sound Immersions (Cufundări în sunet).

http://www.symphonyspace.org/event/9556/Music/sound-immersions


Ea va dura treizeci de minute. Timp de douăzeci și șapte de minute se va asculta meditația Restaurare, iar ultimele trei minute vor fi petrecute în tăcere. Meditația mondială va începe sâmbătă 27 mai la ora 5:30 pm East Coast Daylight Savings Time (DST), care corespunde zilei de sâmbătă 27 mai ora 21:30 Greenwich Mean Time (GMT) [Ora României, GMT+3 ore, adică duminică 28 mai, ora 00:30. N.tr.]. Crearea punctului de joncțiune al meditației se va încheia la ora 6 pm East Coast DST sau 22:00 GMT [01:00, ora României]. În acest interval de treizeci de minute, cei aflați fizic la atelierul de lucru Sound Immersions

http://www.symphonyspace.org/event/9556/Music/sound-immersions


Sound Immersions se vor reuni cu noi pentru a genera punctul de joncțiune. Va fi o experiență foarte influentă și puternică pentru cei prezenți în sală, precum și pentru cei care se vor conecta cu noi de la distanță.
Notă: Pentru a afla momentul punctului de joncțiune potrivit fusului orar al zonei voastre, intrați pe Time Zone Converter (Convertor al fusului orar), care face parte din World Time Clock (Ora pe glob). Sau puteți intra pe linkul de mai jos, ce vă va duce direct la Time Converter:

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html?iso=20170527T213000&p1=179&p2=tz_gmt

După ce va începe meditația mondială, ea va continua, precum sunetul unui gong, timp de douăzeci și patru de ore. Puteți să vă alăturați și să intrați în acest câmp vibratoriu de vindecare și restaurare în orice moment, în această perioadă de douăzeci și patru de ore.
Dorim să subliniem din nou faptul că această dimensiune a conștiinței nu e limitată de timp și spațiu. Cu alte cuvinte, puteți pătrunde total în câmpul vibratoriu de restaurare planetară, oriunde vă aflați fizic.
Meditația are două faze. În prima fază se meditează pe meditația acustică Restaurare.
Ar fi foarte util să citiți mesajul Restaurare

http://tomkenyon.com/restaurare


precum și să lucrați cu meditația acustică, înainte de desfășurarea meditației mondiale.
La modul ideal, veți folosi forma avansată, după cum este descrisă în acel mesaj. Atenția voastră va fi în corpul fizic, imaginându-vă corpul precum o galaxie de stele. Acest lucru îi va permite lui shakti sau energiei spirituale a codurilor acustice să pătrundă mai adânc în corpul vostru. În timpul acestei faze veți asculta meditația acustică o dată.
În faza a doua a meditației vă îndreptați atenția în al treilea ochi sau în centrul ajna. În această fază veți asculta de 2 ori Restaurarea. Cu atenția în al treilea ochi, vă imaginați că plutiți în spațiul cosmic, având în fața voastră Pământul.
Atunci când aveți senzația că plutiți în spațiu împreună cu Pământul, îndreptați-vă atenția asupra Pământului, în timp ce continuați să ascultați Restaurarea.
Menținându-vă atenția concentrată asupra Pământului, veți direcționa energiile restaurării asupra planetei și a ființelor care trăiesc pe ea și în interiorul ei.
Pentru unii dintre voi planeta va fi aproape. Pentru alții planeta va părea departe – și alte senzații intermediare. Apropierea voastră de Pământ din această meditație va fi dictată de relația voastră interdimensională cu planeta.
Dacă vă simțiți chemați să participați alături de noi la meditația mondială, vă mulțumim.

În trecut v-am oferit diverse daruri acustice, precum și concepte intelectuale care să vă ajute să accesați dimensiuni mai înalte ale conștiinței voastre. Pentru noi, meditația acustică Restaurare este cel mai mare dar pe care l-am oferit până acum.
Spunem acest lucru deoarece originile acestei meditații acustice se află în dimensiunile a 10-a, a 11-a și a 12-a ale conștiinței noastre colective. Hathorii care trăiesc în aceste dimensiuni mai înalte sunt învățătorii noștri spirituali. Ei locuiesc într-o dimensiune a non-dualității și emană continuu câmpul vibratoriu de pace, oferire de grijă și atenție iubitoare și restaurare.
Noi numim acest câmp de energie și inteligență Aethos, iar din perspectiva noastră ființele care trăiesc aici sunt precum curcubeele.
Fie ca pacea și restaurarea ce depășesc orice putere de înțelegere să fie cu voi și cu relațiile voastre, în timp ce lumea voastră intră într-o perioadă foarte instabilă.
Hathorii,
29 martie 2017

Gândurile și observațiile lui Tom
Link-ul către meditația acustică Restaurare este dat la sfârșitul acestei discuții. Este un fișier audio mp3 pe care îl poți descărca, gratuit, pentru uz personal.
Instrucțiunile hathorilor pentru meditația mondială sunt foarte clare, așa că nu cred că e nevoie să mai adaug ceva.
Când au făcut această transmisiune, au existat însă câteva momente interesante, pe care cred că unii cititori le-ar putea considera interesante.
Atunci când au spus:
„Pentru unii dintre voi planeta va fi aproape. Pentru alții planeta va părea departe – și alte senzații intermediare. Apropierea voastră de Pământ din această meditație va fi dictată de relația voastră interdimensională cu planeta.”
În timp ce hathorii transmiteau aceste cuvinte, am avut senzația că sunt catapultat în spațiul cosmic și, în timp ce priveam cu ochiul minții Pământul, i-am întrebat ce vor să spună prin acea afirmație enigmatică. Mi-au spus că, în a doua fază a meditației, celor care au o istorie karmică profundă cu Pământul, planeta li se va părea aproape. Dar cei care sunt pe Pământ nu atât de mult datorită unui atașament karmic, ci pentru că sunt într-o misiune spirituală, vor percepe Pământul la distanță. Ei au mai spus că în unele cazuri, și cei care și-au încheiat în această viață karma cu Pământul ar putea percepe planeta în depărtare.
Corpul mi-a vibrat din cauza unui aport de energie, atunci când hathorii au spus:
„Va fi o experiență foarte influentă și puternică pentru cei prezenți în sală, precum și pentru cei care se vor conecta cu noi de la distanță.”
Am mai simțit până acum astfel de energetice din partea hathorilor, iar ele au vestit mereu ceva puternic și semnificativ.
Sentimentul meu este că întregul atelier de lucru, Sound Immersions

http://www.symphonyspace.org/event/9556/Music/sound-immersionsde la Symphony Space din Manhattan, din data de 27 mai, va genera transformări puternice pentru toți cei care vor fi prezenți în sală.
Așa cum au descris hathorii, ultima Cufundare în Sunet din cadrul acestui eveniment o va constitui meditația mondială. Singura diferență este că voi introduce un grup de hathori ce trăiesc în dimensiunile a 10-a, a 11-a și a 12-a, pentru a transmite coduri acustice ce se vor suprapune pe meditația acustică înregistrată (Restaurare). Acest fapt ar trebui să fie interesant, întrucât meditația acustică înregistrată conține deja coduri acustice din dimensiunile a 10-a, a 11-a și a 12-a ale hathorilor.
Experiența mea cu hathorii din dimensiunile a 10-a, a 11-a și a 12-a pe care i-am întâlnit este că ei sunt forme geometrice – adesea sfere. Iar în timp ce mulți dintre ei emană o lumină albă, un mare număr dintre ei emană o lumină de culoare ca de curcubeu.
După ce hathorii au transmis acest mesaj, le-am cerut părerea cu privire la ființele care trăiesc în Aethos (dimensiunile a 10-a, a 11-a și a 12-a) și care se aseamănă cu curcubeul.
Ei au explicat că, deși mulți hathori din dimensiunile mai înalte arată ca niște sfere luminoase albe, ei întrupează toate frecvențele luminii. Iar atunci când emană energii benefice devin adesea precum curcubeul, emanând simultan mai multe culori.
Fișierul audio
Meditația acustică Restaurare durează 9:01 minute și se află în secțiunea Listening/Ascultare de pe pagina noastră de Internet, sub formă de fișier audio mp3 ce poate fi descărcat.
Te rog să ai în vedere că e necesar să descarci fișierul pe computerul personal, înainte de-l transfera pe alte dispozitive.
De asemenea, te rog ca în timpul meditației mondiale propriu-zise să eviți să îl asculți de pe pagina noastră de Internet, întrucât acest fapt ar suprasolicita serverul nostru.
Când faci click pe link-ul de mai jos, vei fi condus la secțiunea Listening. După ce îți dai acordul cu condițiile de Ascultare, vei avea acces total și gratuit la toate fișierele audio, pentru uz personal. Derulează în josul paginii până vezi Restoration.
sursa 
Editura For You 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...