duminică, aprilie 02, 2017

Oamenii se TRANSFORMĂ încă din 2012. Nu ne dăm seama, dar trăim pe altă planetă

Postat Maria


Un cunoscut biofizician din Rusia spune ca in corpul oamenilor au avut loc transformări importante in ultimii doi ani, dar încă nu si-au dat seama.

Omul s-a transformat in extraterestru si deja noi traim pe alta planeta, conform biofizicianului rus, Valentina Mironova. Potrivit acesteia, care are o experienta de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, lumea noastra s-a schimbat fara sa simtim. Acest lucru s-a intamplat la momentul schimbarii cuantice, pe care multi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.

„Atunci toți au sărit în sus, spunând ca nu s-a întâmplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fără ca noi sa simțim”, spune femeia, citata de Retro.

„Oamenii de știința care lucrează cu atomul de hidrogen au descoperit o pulsatie ciudata. In zece ani, intre 2003-2013, particula de protoni s-a micsorat cu 4%. Acest fapt are un impact semnificativ asupra omului si asupra mediului. Deoarece hidrogenul modificat se găsește in apa, deci in toți oamenii, atunci si aceștia se schimba la rândul lor”, a continuat biofizicianul.

„Structura noastră biologica este deja alta, de aceea atat de multe medicamente nu mai au efect asupra noastră. Oricum, noi suntem acum extraterestri si traim pe alta planeta. Legile fizice care au dăinuit pana in 2013, deodată au încetat sa mai aiba efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, a mai spus Mironova.

Ea mai aduce un argument in sprijinul afirmațiilor sale, amintind cuvintele catorva intelepti ai vremurilor stravechi care spuneau: „Va veni un timp cand veti vedea Galaxiile de Aur”.

Telescopul german Spitzer a descoperit galaxii infrarosii care sunt de 60 de ori mai stralucitoare decat cele obisnuite.

„In decembrie 2012, aceste galaxii nu se vedeau, iar in ianuarie 2013 au aparut pentru o zi. Sunt sau nu acolo?”, se intreaba rusoaica. Aceasta mai spune ca si corpul omenesc se schimba, cele doua parti ale creierului se transforma in altceva. „Treptat, corpul nostru va deveni tot mai usor si va incepe sa straluceasca”, incheie ea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...