luni, aprilie 03, 2017

KRYON "TIPARUL CUANTIC"

Postat Maria

Acest channeling a fost transmis în San Antonio,Texas pe 23 ianuarie 2016


Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Acesta este un moment în care partenerul meu se dă la o parte. Noi spunem din nou acest lucru, astfel încât să știți că el nu mai face parte din conștiința mesajului. Channeling-ul poate părea misterios și ciudat pentru voi, pentru că folosește intelectul , educația, vocea, maturitatea și înțelepciunea Ființei Umane , dar mesajul vine din altă parte. Partenerul meu îl numește un flux constant de grupuri de gânduri intuitive. Partenerul meu este aici, dar el nu este aici. Când spun: "se dă la o parte", el deschide literalmente acest vas [trup] și prin pineala și Sinele său mai Ínalt vin mesajele pe care le auziți. Vă spun acest lucru, astfel încât să o știți că nu este el cel care vorbește.

Peste tot în jurul vostru există energie și lucruri invizibile. În această dimineață, am discutat despre " Anturajul Kryon", iar acesta este încă aici. El nu este numărabil, deoarece este energie pură. Mare parte din ceea ce vedeți în jurul vostru, simțiți în jurul vostru, este energie. Energia vine ín multe multe forme, și nu este chiar toată documentată ca energie. Pentru ca voi să credeți acest mesaj despre energie, de multe ori oamenii au nevoie să o cuantifice și să o califice. Voi vreți să-i măsurați atributele vibraționale, iar uneori nu puteți. Motivul pentru care nu puteți este pentru că știința voastră nu este încă acolo. Aceasta nu este o critică la adresa științei, ci o simplă constatare că mai există încă multe de învățat. Sunetul a apărut fără ca urechile să-l audă, iar lumina este acolo fără ca ochii să o vadă.

Prejudecățile Științei

Există o întrebare pentru Kryon care mi-a mai fost pusă înainte: "Este lumea ezoterică ceva despre care vom știi mai multe într-o bună zi prin știință?" Iar răspunsul este da. În acest moment, din cauza unui pământ care nu a ajuns încă independent, sunt mult mai multe lucruri care sunt separate și liniarizate, care ar fi mult mai înțelese dacă nu ar fi. Am mai vorbit despre asta înainte. - cele mai înalte universități și colegii educaționale de pe planetă au decis să separe toate studiile pe categorii. Acest lucru se face pentru specializare și eficiență, dar vine cu un preț.

Fizica, chimia, biologia și medicina sunt toate abordate ca și cum ar fi științe de sine stătătoare. Desigur că acestea sunt legate, dar nu există nici un loc în campusurile educaționale în care să există o "clădire de integrare" pentru a le aduna pe toate împreună. Vor exista unii care vor spune: "Ei bine, trebuie să o facem așa pentru că fiecare are nevoie de propriul plan de studiu. Nu există nici o cale în care să le putem pune împreună, devreme ce trebuie sa fie studiate ín mod independent. Sunt prea multe de știut despre fiecare. " Dă-mi voie să-ți spun ceva, dragă Omule: Există într-adevăr, o cale de a pune aceste lucruri împreună. Pur și simplu nu v-ați gândit încă și nu ați luat în considerare faza de "integrare" a acestui puzzle. Dacă ați fi cunoscut profunzimea relației pe care totul o are cu toate, ați fi înțeles imediat că este nevoie de o schimbare. Puteți avea "pași de integrare" sau revizuiri. Dar chiar și acestea lipsesc.

Un lucru duce la altul și descoperirile apar. Dar, din moment ce studiați proprietățile izolate ale unui domeniu al științei, descoperirile adeseori dezvoltă numai o știință. Chimia duce la mai multă chimie, etc, și doar chimiștii sunt implicați. Există, puzzle-uri reale în fiecare dintre studiile independente, care sunt rezolvabile numai prin integrarea cu celelalte. Dar, destul de des, ele rămân puzzle-uri, deoarece nimeni nu " privește" la alte domenii de studiu. Știați că, doar acum recent știința a postulat ideea că este nevoie de câmpul magnetic al planetei pentru ca viața să existe? V-am spus acest lucru în 1993, și totuși nu există încă nici o știință care să -l demonstreze, chiar și cu toate instrumentele voastre. Prejudecata de separare a științelor a păstrat multe lucruri nedescoperite de voi. Pur și simplu nu vreți să aliniați fizica cu biologia.

Există mai multe moduri de a le integra pe toate, mai ales chimia și fizică. Atunci când începeți să faceți acest lucru, dragii mei, acesta va duce la o mare descoperire, dar acest lucru nu se va întâmpla atâta timp cât ele sunt separate. Aveți specialiști într-un domeniu și specialiști în altul. Uneori, ei se adună și petrec împreună dar cam atât. Ei nu se adună împreună cu adevărat pentru a discuta despre domeniul în care se specializează. Cum poți separa aceste lucruri și să fii un om de știință complet?

V-a luat mai mult de 20 de ani pentru a descoperi că mai mult de 90 la suta din ADN conține informație, nu o chimie care să conțină coduri. În tot acest timp, el a fost numit "deșeu", deoarece l-ați diagnosticat greșit. A fost nevoie să fie descoperit de lingviști. Ei au văzut tiparul limbajului nu tiparul chimic. Asta este ceea ce este în neregulă în a avea numai chimiști și biologi care privesc la puzzle-uri complexe si necunoscute din chimie. Presupunerile și prejudecățile voastre v-au împiedicat să descoperiți această informație frumoasă timp de decenii.

Venirea Integrării științei

Deci, prima predicție,care v-o oferim este una academică. Vine o nouă conștiință și cu ea vine o nouă înțelepciune. Vor exista unii cu un "bun simț științific", care vor vedea valoarea incredibila a alinierii acestor confluențe de studiu care de obicei erau separate. Asta este tot ce vă pot spune, nu vă pot da detalii.

Cu toate acestea, este atât de evident că așa trebuie să fie , căci va veni o zi când veți privi în urmă și veți spune: "Oare la ce ne-am gândit?" Vă puteți imagina o lume in care alimentele nu au fost niciodată amestecate împreună pentru a face o mâncare, apoi dintr-o dată bucătarii specializați se adună și fac descoperiri importante ale produselor culinare? Ingrediente de mare anvergură sunt puse laolaltă și fac mâncarea mai bună. Ce concept!
Vă puteți imagina cum ar fi comunicațiile dacă ați încerca să învățați o limbă și ar trebui să vă raportați la construcția verbulului, apoi la departamentul de adjective și, în cele din urmă, pavilionului substantivului? Nimeni nu ar putea să vorbească limba, doar să o discute despre ceea ce conține "puzzle-ul părților". Limbajul fizicii va fi văzut și vă va aduce unele dezvăluiri despre biologie, chimie si conștiință.

Channeling-ul de astăzi este despre noua conștiință care vine și despre modul în care ea va schimba lucrurile. Există unele lucruri noi pe care vrem să vi le spunem și câteva lucruri pe care dorim să le discutăm cu voi. Ne place să vorbim despre viitorul omenirii și despre potențialele ce se află înaintea voastră.

Vasta lume invizibilă care se află în fața voastră

Ce știți voi despre lucrurile invizibile? În primul rând, haideți să discutăm despre lucrurile invizibile care nu sunt ezoterice. Haideți să pătrundem în ceea ce este real pentru voi și, de asemenea invizibil. Haideți să începem să vorbim despre punctele esențiale ale invizibilității. În jurul vostru sunt energii multiple, fizice, profunde și puternice, care interferează cu voi în fiecare zi, dar care sunt complet si total invizibile pentru voi, ca și Ființe Umane. Cu toate acestea, le acceptați și lucrați cu ele și spuneți, "Ei bine, ele sunt invizibile, dar așa stau lucrurile. Nu mă deranjează."


Gravitatea. Toți cei de pe Pământ sunt afectați de gravitate! Dar ea este invizibilă! Noi v-am oferit multe channeling -uri despre fizica gravitației, și v-am spus că este variabilă și controlabilă și în cele din urmă veți ști de ce. V-am spus că nu este legată în mod necesar de masă, în modul empiric în care credeți. De fapt, o puteți regla până în punctul în care doriți, dacă ați ști un pic mai multe despre cum se poate schimba masa obiectelor. Este doar o chestiune de timp și de descoperire, iar ceea ce va urma va fi foarte rezonabil și foarte logic din punct de vedere științific. Un lucru duce la altul și la altul și, în cele din urmă, vor exista descoperiri care vă vor permite să faceți lucruri, care, în trecut, păreau ridicole științific. Într-o zi gravitatea va putea fi văzută și măsurată cu instrumentele pe care mai trebuie încă să le descoperiți. Atunci când veți știi mai multe despre fizica gravitației, veți ști cum să o vedeți în toată splendoarea ei. Acest lucru urmează.

Știința a orice devine mai reală pentru voi, atunci când puteți vedea tiparul fizic al acesteia. Apropo, atunci când veți vedea în cele din urmă tiparul gravitației, veți înțelege un pic mai mult despre cum să o modificați. Vor exista secrete revelate în tiparele pe care nu le puteți vedea în acest moment. Lucrurile cuantice nu există în modul în care le vedeți așa cum sunteți obisnuiți în 3D. Acest lucru va necesita descoperiri care urmează, care vor fi științifice și dezvoltate cu o nouă înțelegere și conștiință.Și asta este doar una.*

Tiparele care vin

Partenerul meu vorbește în mod constant despre câmpul magnetic. Știți că este acolo, pentru că busolele voastre indică spre partea de sus a acesteia. Ceva este fizic acolo și este invizibil. Această canapea a constiintei pe care stați, care este literalmente legată de forța de viață de pe planetă, este complet si total invizibilă. Cu toate acestea, va veni o vreme în care nu va fi. Ochii voștri nu o vor vedea, dragilor, dar instrumentele care vor fi descoperite o vor face. Vă imaginați să vedeți gravitația? Vă imaginați să vedeți câmpul magnetic? Cum vor arăta? Ce vă vor spune instrumentele cum sunt culorile și vibrațiile? Vor exista tipare, sau va fi doar o masă turbionară de energie?

Dați-mi voie să vă spun un secret, care nu este un secret pentru nici un fizician sau biolog. Totul are tipare - totul. Fractalii sunt mereu acolo.De la mare la mic, de la mic la mare și chiar formele tiparelor și designului la tot ceea ce vedeți dezvăluie literalmente copia fidelă a ceea ce le creează. Acest lucru vă va conduce apoi la pasul următor. Veți intelege de ce grila magnetică se comportă așa cum o face, iar voi veți intelege cum se aliază cu biologia și gândirea Umană. Ați putea chiar să fiți ín stare să vă acordați ușor la ea pentru vindecare! Toate aceste lucruri urmează. Va fi știință, și nu va fi nimic esoteric, dar vor duce la frumoase descoperiri ezoterice.

V-am spus din nou și din nou că va veni un timp în care tocmai aceste instrumente vor fi îndreptate spre Ființele Umane și că va avea loc o revelație în știință. Va fi dezvăluit în mod clar că Ființele Umane au un fel de cuanticitate în jurul lor. Pe măsură ce instrumentele devin mai rafinate, vor exista modalitati de a vedea și măsura defapt tiparele din jurul Ființei Umane. Dragii mei, aceasta este fizica sacră a omului - Merkaba.

Mai bine puneți cap la cap toate aceste lucruri curând, pentru că, dacă stați în cutiile și compartimentele voastre, nu veți primi răspunsuri. Nu veți înțelege corelațiile și confluențele și modul în care lucrează unele cu altele. Oameni de știință, este momentul să gândiți în afara cutiei de specializare. Aceasta este o abordare liniară la rezolvarea problemele care sunt circulare.

Predicțiile viitorului

Toate aceste lucruri de mai sus, le prezic. Pot prezice aceste lucruri, pentru că potentialele sunt aici. Aceste potentiale identice au fost observate până acum în alte societăți, care au ajuns în punctul în care vă aflați și voi, cu o știința similară cu ceea a voastră. Pot prezice acest lucru, pentru că s-a mai întâmplat, iar unii din această cameră vor înțelege că mingea se rostogolește [învățătură despre realitate în cadrul seminarului]. Este inevitabil. Există oameni de știință pe această planetă chiar acum, care primesc intuiții care vor conduce chiar la aceste descoperiri în viitor. Toate aceste lucruri vin în calea voastră. Există o progresie logică în gândire și înțelepciune. Mergeți înainte de a alerga, prin urmare, pot să vă spun că aceste lucruri urmează.

Dați-mi voie acum să vă spun ceva despre această cameră în care vă aflați - nu vă fie teamă [Kryon este amuzat]. Știați că există lucruri invizibile în această cameră, care sunt periculoase? Știați că, chiar acum, în această cameră există lucruri invizibile, care stau la pândă, și care pot duce la boală dacă nu sunteți atenți? Stiați asta? Ele sunt aici cu voi! Trageți aer în piept ! Nu vă fie teamă, nu vă fie teamă, deoarece aceștia sunt - microbii!

Acum, dacă aș fi spus acest lucru acum 100 de ani, nu aș fi fost crezut . "Ah, asta este doar o conversație ezoterică iar astfel de lucruri nu ar putea fi reale." Mulți ar fi râs de această idee. Dar, știința voastră a făcut acest lucru real pentru voi. Atunci când ați dezvoltat instrumentele care pot vedea atributele microscopice, micuțe ale vieții, vi s-a deschis o lume cu totul nouă. Aceasta a fost tot timpul ascună, dar dintr-o dată știința a făcut-o reală. Vedeți unde vrem să ajungem cu asta? Dragilor , este moștenirea voastră să ajungeți în locul în care știința și fizica și cunoștințele voastre încep să se alieze cu confluența unei noi conștiințe, mai înțelepte. Veți avea noi invenții, și se vor deschide mai multe domenii de un imens ajutor pentru voi.

Aceste invenții vă vor oferi apă atât cât veți avea nevoie vreodată pentru a crește lucruri, și pentru a bea, aproape oriunde pe Pământ. Sarea din oceanele voastre va fi îndepărtată cu ușurință în timp real,cu inventii eficiente care folosesc magnetismul. Energia va fi mult mai ușor de obținut, și va fi produsă din abundență cu o căldură liberă și abundentă. Creșterea numărului populației nu va fi o problemă, deoarece o conștiință mai înaltă va crea înțelepciunea de a ști când și dacă este nevoie să aveți copii (așa cum au făcut indigenii de mii de ani). Veți privi în urmă într-o bună zi și o să spuneți: "Am fost proști. N-am știut nimic despre nimic, și este uimitor cum am supraviețuit chiar." Vă spun asta din cauza a ceea ce vine. Acest lucru ma face să vă vorbesc despre conștiința Umană.

Conștiința Umană

Ce credeți că este conștiința ? "Ei bine, Kryon, este gândire. Este modul în care oamenii gândesc. Ați putea spune că conștiința este descrierea paradigmei de gândire." Într-adevăr este! Dar ați omis evaluarea gândirii înalte și joase. Ce s-ar putea întâmpla dacă ați dezvolta instrumente fzice care ar putea vedea de fapt conștiința? "Kryon, vrei sa spui ca este vizibilă?" Desigur, este fizica! Ce se întâmplă atunci când sunteți frustrat și vă blocați computerul sau descărcați o baterie ? Nu este aceasta o interferare cu lucrurile fizice? O descoperire majoră, folosind sateliți meteo, a arătat o corelație continuă între variațiile în putere ale câmpului magnetic și conștiința de masă a compasiunii Umane. Cu alte cuvinte, împotriva tuturor cunoștințelor predominante, câmpul magnetic reacționează la dezastrele și sărbătorile internaționale! ** Conștiința este legată de fizică. Cu echipamentul potrivit, veți vedea într-o bună zi tiparele. Acest lucru urmează.

Tiparele Omenirii ce Vine

Ceea ce vreau să fac este să vă dezvălui ceva ce nu am mai dezvăluit înainte, este vorba despre cum vor arăta tiparele conștiinței Umane. Acum, noi am stabilit premiza că fizica multidimensională are potențialul de a dezvălui multe tipare ale lucrurilor până acum invizibile. Aproape tot ceea ce implică energie cuantică va avea tipare vizibile. Asta nu este o surpriză. Cum credeți că vor arăta tiparele daca veți putea vedea conștiința unei persoane? Acum, asta este conștiința individuală, spre deosebire de conștiința de masă. Acest tipar va fi de natură fizică, individuală și va avea un câmp.Din acest motiv , acesta va fi măsurabil în cele din urmă și va avea modele- "modelul vostru personal".

Credeți că acest lucru este prea îndepărtat? Dacă simple descoperiri și experimente au ales deja fizica schimbării conștiinței de masă, de ce v-ați îndoi că aceasta nu ar fi rafinată în viitor? Cum va arăta? Am să vă dau două exemple. Cele mai mari două producătoare de energie ale conștiinței umane sunt perechi: Frica și ura, iubirea și compasiunea. Ele se află la cele două capete ale spectrului și amândouă sunt puternice, extrem de puternice.Ele pot declanșa alarme, pot bloca computerul; vă pot înmuia inima; vă pot afecta chimia ; și pot face acest lucru în toată camera sau pe întreaga planetă. Ați stat vreodată într-o cameră în care o persoană a fost furioasă și ați simțit-o ? Este palpabil; o puteți simți. Atunci când se întâmplă acest lucru, nu doriți să stați acolo. V-ați dori să plecați. Atunci când cineva este furios sau plin de ură, spuneț : "Este un nor intunecat aici." Voi simțiți energia și tiparul specific al acesteia. Ar fi fost o energie diferită dacă persoana respectivă ar fi fost un maestru și ar fi trimis iubire? Da! Atunci ați spune: "Imi place acest loc! Vreau să rămân aici și să mă bucur de acest sentiment." tocmai ați definit tiparul conștiinței!

Toată energia, oriunde în Univers, are moduri de a fi măsurată și văzută. Vor exista moduri de a vedea tiparele în tot. Ar putea începe cu unde simple, dar în cele din urmă tiparele elegante vor fi observate cu instrumente mai bune. Cei care au stat într-o încăpere cu marii maeștri ai acestei planete au simțit iubirea copleșitoare și compasiunea sursei creatoare, și acestea vin în valuri de euforie. Vă face să plângeți de bucurie pentru că sunteți conectați cu totul. Asta este energia! Vedeți despre ce vorbesc ? Puteți măsura iubirea? Da! Are un tipar și îl puteți vedea. O întreagă nouă lume se va deschide în cele din urmă. Dați-mi voie să vă arăt ce sunt tiparele.

Tiparele -JOASE

Acum, acestea sunt predicții. Dar ele sunt predicții din cauza potențialelor care vin. Este un potențial atât de puternic încât este o certitudine. Va veni o zi când aceste tipare vor putea să fie văzute. Atunci când veți vedea tiparele conștiintei Umane, veți vedea ceva foarte interesant. Tiparele pe care am de gând să vi le dau chiar acum vor fi validate atunci când acestea se vor produce. Acest channelling va fi auzit de mii de oameni, astfel că va fi ușor de găsit pentru referință.

În primul rând, să vorbim despre ceea ce este cea mai joasă conștiință, dar foarte puternică. Să înțelegeți că conștiința joasă poartă o incredibilă putere și la fel face și conștiința înaltă. Cu toate acestea, joasă sau înaltă nu este o măsură a puterii lor efective, ci este mai degrabă doar o măsură a vibrației. Nu amestecați acest lucru cu frecvența, pentru că tehnologia acesteia nu este atât de liniară. Ceea ce se vede în tipar este vibrația gândirii, și încotro poate aceasta să meargă sau nu, sau cât de restricționată sau expansivă este. Puterea sau forța, este foarte profundă. Știți deja asta. Puterea urii creează răul și frica și este foarte puternică. Puterea fricii poate înrobi națiuni dacă acestea nu sunt atente. Îi cunoașteți puterea sa din trecut. Așa că haideți să vorbim despre tiparul specific pe care îl va crea un instrument care o să apară, măsurând-o pe o persoană care are acest atribut.

Conștiința joasă va crea tipare de bază extrem de simple. Aceste tipare creează sau emană un cerc puternic - o confluență a energiei, care se va uni pentru a forma o barieră în calea altor vibrații mai înalte. Va apărea ca un cerc în jurul persoanei sau a energiei conștiinței pe care persoana o creează. Cercul este ca un tipar închisoare sau un fractal de bază, care nu se repetă. El se deține pe sine înăuntrul propriului sine, iar tiparul nu va fi conștient de nimic în afara propriului său cerc. Puterea vine din faptul că este atât de puternic încât alții pot fi influențați de el și să i se alăture cu ușurință pentru un cerc mai puternic. Cercul apoi va deveni și mai larg și mai mare în acapararea conștiinței din jurul lui, creând un cerc și mai mare, dar numai un singur cerc.

Acum, voi credeți că eu vorbesc într-o limba pe care nu o înțelegeți? Poate, dar aici există un punct. Este simplu. Acesta este un recipient care este un cerc iar el nu poate vedea înafara lui însuși. El se vede doar pe el, și își cunoaște doar propria sa răutate. Emite judecăți și ia decizii bazate doar pe ceea ce el cunoaște în el însuși. Este conștiința joasă. Programul lui este doar el însuși, și nu vede nimic altceva. Cercul îi poate înrobi pe cei care gândesc la fel. El poate deveni un cerc mai mare, dar nu poate ieși din el însuși. El nu poate vedea dincolo de ceea ce știe. Nu există nici un tipar înafara cercului care să aparțină cercului. Este restrictiv. Acest tipar va fi profund evident: Simplu, de vibrație joasă, supraviețuire de bază.


Tiparele-ÎNALTE

Acum haideți să vorbim despre celălalt. Acesta este o conștiință mai înaltă a iubirii pline de compasiune, a gândirii mai elevate,a integrității și afecțiunii față de ceilalți. Cum arată acesta? Așteptați, nu vă pot spune eu totul. Acesta creează fractali multipli. Creează o confluență de energie, care crează apoi mai mult din ea însăși în modul armonicilor proprii [mai mulți fractalii de frecvență mai înaltă, care sunt multipli specifici ai originalului]. Aceste unde fractale emană spre exterior, sporind ceea ce se află în jurul lor într-un ciclu fără sfârșit. Acestea sunt expansive; sunt ușor de adăugat [aditive]; sunt structurate într-o manieră complexă; iar armonicile crează alți fractali mult dincolo de propria lor sferă de acțiune. Are o influență asupra altor materii peste tot.

Așa că, de la cel mai simplu la cel mai complex, care vedeți că este diferența reală între tipare? Unul din ele este restrictiv și puternic prin singularitatea sa. Celălalt este expansiv și puternic prin expansiunea sa multiplă. Până în acest moment, dragii mei, pe această planetă conștiința umană a avut tendinta să se încercuiască pe ea însăși în cea mai joasă vibrație posibilă. Ură, război, atitudini argumentative, grosolănie, răutate - pentru că era vorba de supraviețuire. Victoria a fost singurul lucru care existat în interiorul cercului. Așa au supraviețuit oamenii ! Aceștia au devenit apoi un grup împotriva altui grup, o țară împotriva altei țări, un cerc împotriva unui alt cerc, iar asta este ceea ce ați primit de la acest tipar. El a creat moartea în masă și durere incredibilă. Omul împotriva omului este ceea ce ați obținut de asemenea iar tiparul cercului fost unul în care conștiința nu putea să se extindă. Așa că tot ceea ce a făcut a fost să se tot repete pe sine..Bine ați venit la istoria planetei.

Nu au existat armonici care să fie trimise înafară, și nu a existat nici o expansiune (extindere). Nu a existat nici o creștere, numai stagnare, și aceasta s-a tot repetat. Nu a avut unde să se ducă, din moment ce nu a putut "vedea" dincolo de sine însăși.
Dragilor, energia de pe această planetă va schimba vechile tipare. Tiparele conștiinței se află în atributele grilei magnetice ale planetei,așa cum au fost alterate de către heliosfera soarelui. Această rețea, combinată cu noul loc în care vă aflați în spațiu [încotro se îndreaptă sistemul vostru solar], va modifica tiparele ambelor exemple de conștiință și îl vor face pe cel care este cel mai complex , cu fractali, cu mult mai puternic decât cel de bază , pentru supraviețuire. Înțelegeți ? Noua energie schimbă modul în care umanitatea reactioneaza la alți fractalii umani! Este timpul să vă maturizați iar conștiința Umană va evolua și nu va mai exista o balanță a luminii și întunericului asemeni balanței dreptății pentru că răul va măsura apoi o influență de departe mult mai redusă decât vibrațiile armonice complexe și pline de compasiune. Lumina va depăși, pur și simplu tiparele simpliste ale răului pe planetă cu o marjă uriașă.

Întunericul nu poate vedea dincolo de sine însuși.

Aș vrea să vă dau o dovadă încă o dată despre ceva neobișnuit și foarte elocvent cu privire la modul în care funcționează vibrațiile joase. În cadrul primului channeling al anului [2016], am vorbit despre tânărul lider nord-coreean. Am de gând să o fac din nou. Am de gând să o fac din nou, ca un exemplu profund a modului în care o conștiință joasă nu poate vedea mai sus de sine ínsăși.Asta înseamnă că ea poate funcționa numai cu ceea ce vede și știe. Așa de puternică, inteligentă, și intelectuală cum crede că este, nu poate ieși din propriul ei cerc.

Fostul lider al Coreei de Nord a fost un egocentric clasic. Când a murit, fiul său a preluat și a putut face tot ceea ce dorea. Băiatul ăsta l-a urmărit pe tatăl său timp de zeci de ani și știa că va prelua într-o bună zi. În mod natural, el a moștenit atributele pe care tatăl său i le-a predat despre importanța de sine, și el, de asemenea, a devenit condus de egoism la maxim. Când a preluat puterea, el a avut posibilitatea de a face schimbări chiar i-ar fi permis să fie chiar mai măreț decât tatăl său. El a vrut ceva care i-ar fi ridicat numele și poziția în cel mai înalt loc egoist imaginabil. Tatal lui a fost modelul, iar acum el ar fi putut să facă orice pentru a fi și mai faimos. Ce s-a întâmplat este clasic. El a ratat complet cea mai mare oportunitate de a fi devenit cel mai faimos și cea mai iubită persoană de pe pământ. Nu i-a venit niciodată această idee. Chiar dacă el a fost educat în lumea occidentală, el a ratat-o.

Dacă el ar fi luat ìn considerarea calea mai înaltă și ar fi inclus pământul în locul unei populații mai restrânse a propriei sale țări, el ar fi putut fi cel mai faimos și mai iubit lider de pe Pământ, toată viața lui. In momentul în care a preluat conducerea, tot ce trebuia să facă era să se gândească dincolo de cercul lui. El se afla în poziția unică de a fi " foarte imprevizibil " și de a face ceva uimitor - să unească Coreea de Nord și de Sud, să renunțe la operațiunile militare, care au avut loc între aceste țări, să aducă familiile împreună după generații, să oprească programele nucleare de care nu a avut cu adevărat nevoie decât ca să pară important și, prin asta, să ofere poporul său belșug, hrană pentru toți și pacea în regiunea sa. Toată Coreea l-ar fi venerat iar ìntregul pământ ar fi răsuflat ușurat în semn de mulțumire pentru înțelepciunea și curajul lui.

El ar fi primit ovații la intrarea în sala mare a Organizației Națiunilor Unite iar ei s-ar fi aplecat înaintea lui și i-ar fi acordat cele mai mari premii de pace. Ego-ul lui ar fi fost mângâiat și mângâiat și mângâiat și mângâiat și ar fi fost cu mult mai măreț decât a fost tatăl său vreodată. Dar nu i-a trecut niciodată prin cap acest lucru. In schimb, el a perpetuat cutia întunecată pe care a moștenit-o , iar acum menține cea mai joasă energie posibilă ceea ce reprezintă energia renegată cea mai periculoasă de pe planetă. Cu prețul menținerii poporului său sărac și împovărat și creând instabilitate în regiunea sa, el ajunge sa fie o persoana puternică și faimoasă pentru un timp într-o mică populație. Asta nu va dura mult timp. El nu poate vedea că ceea ce face nu are nici o susținere din partea majorității populației planetei, iar el va pierde totul. Nu este interesant cât de puternic este cercul care menține un nivel de vibrație joasă. Toate acestea încep să se schimbe, dragiilor. Dacă examinați oamenii personal și modul în care aceștia acționează, veți vedea această schimbare venind. O veți recunoaște.

Persoanele

O persoană vine la voi și este furioasă. Este nepoliticoasă și lipsită de bunătate. Tot ceea ce iese din gura ei este nepoliticos și plin de ură, iar voi plecați din acea experiență gândindu-vă , "Ce o fi în neregulă cu această persoană?" Vreau să vă spun asta : Nu este nimic în neregulă cu ea. Ea este pur și simplu implicată în supraviețuire. Lipsa de amabilitate și nepolitețea va atrage atenția și va pregăti scena pentru a fi observată. Ea poartă o energie, deși nu este una pe care ați dori-o, care cere atenție și poate chiar autoritatea prin frică. Din nou, s-ar putea să nu vă placă, dar așa supraviețuiește o persoană ca aceasta, și multe sunt în acest fel. Într-o energie veche, aceasta a funcționat pentru ele și nu este nimic altceva din ceea ce ele pot vedea pentru a-i lua locul. Pentru ele, asta înseamnă că ele vor supraviețui íntr-o lume în care toată lumea dorește ceea ce au ele. De fapt, există culturi astăzi, chiar și astăzi, care sunt acordate la nepolitețe deoarece spun că compasiunea și bunătatea este echivalată cu slăbiciunea. Ele cred ca, "Nu vei cuceri pe nimeni cu compasiune și bunătate. Asta este pentru oamenii slabi de pe planetă." Din perspectiva lor, ele nu pot vedea dincolo de cercul de supraviețuire, astfel că și în această zi ele vin la voi cu energia joasă a forței, nepolitețe și lipsă de bunătate.Nu au nici o idee că există ceva mai bun.

Atunci când vedeți acest lucru astăzi, începeți să mirosiți ceea ce nu doriți. Cea mai mare parte a Pământului este obosită de această abordare și caută un mod mult mai elegant de a fi. O persoană plină de compasiune, nu este deloc o persoană slabă. Energia din jurul unei persoane pline de compasiune vă invită înăuntru. Energia din jurul unei persoane nepoliticoase vă face să simțiți respingere. Vedeți diferențele despre care vorbim? Pe care le-ați prefera?

Tocmai v-am dat tiparele. Iată ce vă spun: conștiința Umană începe să se ridice deasupra a ceea ce a fost, pentru că raportul întunericului și luminii de pe planetă s-a schimbat, iar lumina începe să câștige. Asta înseamnă că compasiunea, integritatea și bunătatea o să strălucească o lumină atât de puternică încât oamenii o vor vedea mult mai repede și mai ușor decât lipsa de bunătate și forța. Nepolitețea și lipsa de bunătate vor fi în cele din urmă văzute ca un comportament disfunctional și vă veți îndepărta. Vă spune multe despre energia unei persoane și despre unde se află aceasta și ceea ce crede. Este veche, este supraviețuire pentru mulți, dar noua supraviețuire va fi lumina și o conștiință mai înaltă și mulți vor începe să o vadă.

Cei cu atribute mai înalte vor trăi mai mult. În cele din urmă ei vor fi conducătorii voștri, iar asta este ceea ce vă doriți. Alegerile se vor schimba din cauza asta, afacerile se vor schimba din cauza asta, iar voi veți vedea mai multă lumină, mai multă compasiune și soluții mai reale, din cauza efectului de undă, în care armonicele fractalilor merg peste tot. Atunci când sunteți plini de compasiune, toată lumea simte. Știați că, o persoană plină de compasiune este văzută drept sigură? Sigură! "Hai să fim cu această persoană, deoarece ea ascultă și este plăcut să stai lângă ea. Ați simțit energia din jurul ei? Nu-i așa că a fost minunată?"

Este sigur să te afli în preajma acestor persoane echilibrate .Ele nu vă vor răni. Ele nu vor concura cu voi sau vă vor spune lucruri neplăcute sau insensibile. Ele vă vor asculta, și vă vor iubi. V-ați dori asta în afaceri, nu-i așa? Este acest lucru prea ciudat pentru voi? Este atât de ciudat pentru voi să gândiți că, în viitor, acest lucru se va prezenta ca o normalitate? Veți putea vedea și măsura asta, iar voi veți ști de ce funcționează. Acest lucru v-a schimba planeta.

Asta nu este numai știință, dragilor. Conștiința umană va ieși în cele din urmă din supraviețuire. Va ieși din întuneric într-un fel de supraviețuire mai elegantă - un sistem în care cei care supraviețuiesc vor fi capabili să pună lucrurile împreună mai elegant, în loc să cucerească și să dezbine lucrurile. Aceștia vor fi oameni obișnuiți care vor privi dincolo de judecată și vor privi dincolo de diferențele dintre sistemele de credință. Acestea sunt persoanele care îl vor vedea pe Dumnezeu pretutindeni, în toate sistemele, și se așteaptă în primul rând la lucruri bune. Ele vor vedea diferențele dintre sistemele de credință în același fel în care vor vedea diferențele între preferințele de produse alimentare. Acesta este Omul înțelept, care este echilibrat.

Asta este ceea ce vine, iar o parte din aceste lucruri sunt deja aici. Asta este tot ce am vrut să vă spun în acest mesaj. Unde vă aflați ? Care este tiparul vostru? Începeți să simți realitatea acestuia? Începe să fie sigur, dragilor. Este sigur să vă relaxați și să lasați garda jos un pic, să vă uitați în jur și să fiți mai plini de compasiune și mai buni. Unii dintre voi se mai așteaptă încă la ceva rău de la ceea ce ați lăsat în urmă. Este ca și cum ați fi ieșit din peșteră dar nu sunteți încă siguri că tigrul bengalez a plecat într-adevăr.Tigrii sunt energia veche iar ei fug în toate direcțiile. Rămășițele acestei energii vechi, răul și întunericul, pierd teren peste tot. Realitatea acestui întuneric se diminuează peste tot, și începe să se arate, să se focalizeze pe ea însăși și știe ca zilele îi sunt numărate. Atunci când vedeți această luptă, să știți că aduce o veste bună. Asta înseamnă că sfârșitul acestei vechi conștiințe a lumii se apropie.

Dacă ați face un sondaj al națiunilor de pe planetă, al bărbaților și femeilor cu familiile lor, ei ar dori pace! Ei nu doresc să se lupte reciproc și nu doresc ca lideri lor să facă acest lucru. Ei nu doresc să se anihileze reciproc din cauza resurselor limitate sau doar pentru a fi puternici. Curentul s-a schimbat iar conștiința planetei dorește cu o copleșitoare majoritate ceea ce fiecare mamă și tată dorește pentru copiii săi. Este începutul a sute de țări care se unesc și care planifică modalități de a crea o pace echilibrată și o unitate - pentru a se înțelege bine. Diferențele culturale vor exista întotdeauna acolo. Dar, compasiunea și echilibrul sunt atributele Umane comune. Aveți foarte multe lucruri în comun pe care noua înțelepciune vi le va arăta.

Nu ați avut acest echilibru în urmă cu 100 de ani. Asta este ceea ce este diferit astăzi și ce este diferit pentru viitorul vostru. Veți înceta să repetați trecutul și în schimb veți crește în maturitatea și înțelepciunea frumoșilor fractali și a armonicelor de compasiune.

Bine ați venit pe Noul Pământ. Acesta vine.


Și așa este.


KRYON

* Acest channelling a fost oferit înainte de descoperirea undelor gravitaționale de către colaborarea științifică LIGO din 11 februarie. Considerată ca una dintre cele mai importante descoperiri în domeniul fizicii, ea a ajutat la demonstrarea ideilor originale ale lui Einstein oferite acum exact 100 de ani în 1916.
** https://www.heartmath.org/research/global-coherence/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...