duminică, martie 12, 2017

Punctul de cotitură

Postat Maria

De Ute Posegga-Rudel

Dragi Oameni,
După cum ne uităm la treburile voastre, putem afirma că lumea voastră se află într-o perioadă de relansare. Ea se află chiar în punctul de cotitură, unde toate energiile, după ce au atins cel mai de jos nivel pe care-l pot atinge, în mod inevitabil este nevoie să înceapă să urce – și acest punct de cotitură în urcarea lor a sosit acum!

Acest lucru se poate întâmpla pentru că un număr suficient dintre voi vă aflați voi înșivă în acest punct de cotitură după ce ați ajuns la fundul subconștientului vostru, de unde nu puteți coborî mai jos, ci prin lege trebuie să vă întoarceți în cealaltă direcție către lumină: acesta este punctul de cotitură în conștiința umană, după ce ați trecut printr-un imens proces de dezvoltare a gradului de conștientizare, nu numai în ceea ce privește afacerile voastre lumești, ci și potențialul vostru spiritual.

Aceste vești sunt extrem de bune! Acest lucru nu s-a întâmplat încă dinaintea căderii Atlantidei. Chiar și mai bine: faptul că ați trecut prin acest imens proces lucrând prin separarea de propria voastră Divinitate, voi ați ajuns la un nivel de tărie spirituală pe care omenirea nu a realizat-o niciodată până acum în întreaga sa istorie! În acest sens, luați în considerare faptul că voi ați integrat acum dimensiunea dualității în extremă densitate, dar totuși sufletul vostru a reușit să treacă prin ea, să iasă pe cealaltă parte mai radiant decât oricând înainte!

Aceasta este munca unui erou, a unui Erou Divin, de fapt, Munca Divinului Suprem Care a pătruns și integrat în Sine ceea ce este întunecat și absent din Starea iluminată a Divinului prin corpul omenirii.

Acum este important ca cât mai mulți posibil să mergeți cu acest val al învierii, să continuați să profitați de impulsul acestei energii și conștiințe în creștere pentru a face ca acest proces să fie un succes deplin și să-i dați atât de multă putere încât să nu mai rămână piatră pe piatră în vechea voastră lume.

Tranziția va fi cât mai ușoară posibil. Dar asta înseamnă și că vechile structuri vor cădea – inevitabil! Pentru a face în cele din urmă loc unor condiții noi și omenești. Da, ca toate tranzițiile, cere o eliberare a vechiului, va veni un timp în care veți avea foarte puține sau nimic familiar de care să vă puteți ține.

Este bine să vă pregătiți pentru asta cu bucurie și încredere, concentrându-vă întotdeauna pe ceea ce doriți să creați în loc să vă țineți de ceea ce se află în proces de dizolvare.

Să nu uitați niciodată cât de binecuvântați sunteți cu toții și că puterile iubirii Divine și susținerea sunt întotdeauna cu voi exact în modul în care le permiteți să se manifeste.

Suntem mândri de voi deoarece v-ați arătat puterea și adevărata voastră divinitate! Fără aceste calități nu ar fi existat nici o victorie a omenirii, care este acum un exemplu glorios de văzut pentru toți din univers! Voi ați realizat mai mult decât cei mai mulți dintre voi vor fi vreodată conștienți.

Glorie pentru străpungerea Sursei Divine în lumile întunericului! Acesta este începutul unei noi ere care se trezește acum încet spre noi orizonturi. Multă muncă stă în fața voastră! Multe provocări vă așteaptă! Dar în timp ce ați trecut pragul o nouă putere a răsărit în chiar miezul omenirii care crește într-o măreție imprevizibilă.

Acesta ar trebui să fie un timp de perpetuă celebrare în mijlocul trudei și perseverenței voastre angajate pentru a asigura înflorirea și dezvoltarea unei noi omeniri într-o lume nouă.

Este o bucurie că suntem alături de voi!

Noi suntem Păsările Albastre!



Traducere Monica Poka

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...