joi, noiembrie 10, 2016

Transformarea

Transformarea

Postat Maria

Inima este sistemul de operare pentru Sinele Multidimensional, în care nu executați vreunul dintre programele ego-ului sau filtre și în care se poate percepe și înțelege adevărata natură a realității, ca Ființă universală a Luminii care generează o experiență umană.

La acest nivel, voi sunteți conștienți de faptul că nu există timp, voi sunteți conectați la tot și la toate și experiențele sunt co-create de voi, o altă conștiință și o altă sursă.

Aceasta este adevărata natură a Treimii voastre Sfinte.

Cine sunteți voi, într-adevăr, se numește

Mari Maeștri Creativi Multidimensionali


Voi sunteți atât de puternici, atât de absolut de puternici.

Puterea voastră, a fiecărui individ, este mai mare decât oricare dintre armele de pe Pământ, în acest moment sau în orice moment care a fost înainte sau care va veni. Fiecare dintre voi.

Priviți realitatea pe care o creați în fiecare moment, inclusiv în ceea ce se numește „deținere împreună a întruchipării voastre fizice”.

Dacă ar fi să faceți un pas înapoi de la această dimensiune în care locuiți, pentru a privi modul în care existați în construcția corpului vostru celular, ar fi ceea ce veți vedea în fiecare micro-secundă a timpului, corpurile voastre licăresc înăuntru și în afară.

Sunteți Aici, nu sunteți Aici,  sunteți Aici, nu sunteți Aici.

Ce  ține totul laolaltă, această colecție omogenă de atomi și molecule, care este cea mai mare parte a spațiului pe care îl numiți corpul vostru, care vă imaginați că este foarte solid?

Ce ține totul împreună?

Dumnezeul / Zeitatea din voi ține totul împreună.

Dumnezeul / Zeitatea, Lumina lui Dumnezeu din voi.

Puterea, acea putere, ține corpul împreună, creează întreaga realitate care credeți că este atât de solidă. Voi faceți asta.



Și voi, în mod colectiv, în ceea ce se numește rezonanța voastră morfogenetică sau ceea ce este conștiința colectivă, sunteți de acord cum ar trebui să fie Universul și așa este.

Ei bine, voi știți, asta este ceea ce s-ar numi a fi destul de puternic! Este minunat … puterea voastră. Este minunat … frumusețea voastră și voi nu știți asta cu adevărat.

Voi sunteți, Aici pentru că ați dorit să fie așa și voi sunteți, de asemenea, un vis a Tot Ceea Ce Este, un vis al lui Dumnezeu, dacă doriți.

Vedeți voi, Dragilor, nu există un răspuns cu adevărat.

Există, atât de multe răspunsuri câți oameni există pe planeta voastră și, apoi, mai mult și mai mult.

Aceasta înseamnă cât de colosali sunteți, vedeți voi, pentru că ceea ce sunteți, este imensitatea de ființe mărețe și multidimensionale, care se confruntă în fiecare dimensiune a realității.

Este, pur și simplu, ceea pe ce vă concentrați în acest moment și este minunat.

Totuși, conștiința voastră se poate extinde, pentru a include mai mult decât această mică realitate.

Acesta este potențialul vostru.

Și aici, Dragii noștri, este o „rețetă” pentru Transformare:

1. Asumați-vă Responsabilitatea:


Oricare ar fi situația pe care VOI ați creat-o. Nimeni altcineva.

2. Îndreptați-vă Judecata:


Asta înseamnă, pur și simplu, să binecuvântați totul; binecuvântați persoanele implicate. Binecuvântați situația; binecuvântați-vă pentru a crea oportunitatea de a găsi perla înțelepciunii dinăuntru.

3. Simțiți Sufletul. Capitulați


și când vă predați, simțirea, mascată de rezistența durerii, este brusc revelată, ca o energie neutră, căreia i se permite, apoi, să se deplaseze din Plexul Solar către Inimă.

Asumați-vă Responsabilitatea * 

Îndreptați-vă Judecata * 

Capitulați * 

Simțiți Sufletul.

– P’taah

  • Cum funcționează Energia Piramidei, cum vă puteți proteja de radiații, de poluarea electromagnetică și modul în care vă puteți ridica vibrația:

Cum funcționează Piramida?


Despre Energia Piramidei

Piramida rezonează cu câmpul magnetic al Pământului și creează o energie forță de viață.

Pyra provine din cuvântul grecesc Foc și Mid din cuvântul latin Mede, ceea ce înseamnă mijloc. Așa că Piramida este, de fapt, „Foc în mijloc”. Foc în mijloc este o descriere potrivită pentru forța energetică naturală a vieții, care se găsește în centrul piramidei.

PiramidaCum acționează Piramida?


Există un volum mare de concentrare magnetică în interiorul limitelor piramidale, care ajută la protejarea organismului uman de efectele adverse ale energiilor negative și ale frecvențelor radio. Cu o utilizare regulată, piramida va ajuta la crearea unui mediu benefic pentru organismul dumneavoastră, pentru a funcționa corect.

Piramida


Forma Piramidei este ca și Atomul de Carbon, care este una dintre structurile de bază ale Creației.

Atomul de Carbon este un tetraedru și are o caracteristică inerentă; atunci când este aliniat la nordul magnetic, sună și cântă.

Forma piramidei se comportă ca o lentilă și concentrează câmpul magnetic al Pământului.

Toate piramidele, indiferent dacă acestea sunt în Egipt sau în altă parte pe planeta Pământ, se aliniază la nordul magnetic, care le amplifică energia.

Această energie este sursa de energie a forței de viață, care înconjoară toate formele de viață atunci când este activă. Piramida atrage energie eterică pozitivă și transformă ionii negativi în ioni pozitivi.

Piramida Pineală

Atunci când Piramidele se poartă ca și o pălărie, acestea au un puternic efect de ionizare în interiorul corpului.

Iată cum funcționează:


Ionii Negativi – Instrumente de Vindecare și Energie – sporesc aportul de oxigen al corpului uman și, prin aceasta, consolidează concentrarea și capacitatea ființei umane se activează.

Glandele endocrine ale corpului sunt activate prin vibrația câmpului electric al piramidelor. Acest lucru echilibrează spațiul energetic în jurul glandelor endocrine și realizează conștiința extinsă.

Piramida Pineală

Piramidele Craniului ajută creierul să își păstreze starea sa de frecvență theta și conștiința de veghe în timpul somnului sau meditației.

Starea Theta este starea de spirit în care vă puteți crea totul și vă puteți schimba realitatea, instantaneu.

Meditația profundă ne aduce în această stare și este benefică pentru vindecare instantanee.

Theta variază între 4 și 7 Hz. Este o stare mentală foarte puternică, o stare de meditație profundă, de relaxare profundă și de claritate mentală.

Ea te eliberează de stres, reduce anxietatea la persoanele predispuse și aduce un calm absolut, perfect.

Starea Theta guvernează partea minții noastre, care se află între conștient și subconștient și, de asemenea, direcționează credințele și comportamentul nostru.

Aceasta vă permite să acționați sub nivelul minții conștiente și vă aduce sentimente de spiritualitate și de inspirație.

Starea Theta poate fi comparată cu un fel de transă și este prima etapă a visării.

Piramida Pineală

Meditația cu o Piramidă pe Cap vă permite să Experimentați:

1. STRESUL MICȘORAT

Studiile arată ca meditația relaxează mușchii și ordonează mintea.

Rezultatul, folosind o Meditație cu Piramidă pe Cap, este:

Întinerirea totală a minții și a corpului și o imunitate aproape totală față de stres și presiuni ale vieții de zi cu zi.

2. SOMN MAI LINIȘTIT

Veți experimenta un somn profund, revigorant, de intinerire . Cu această simplă schimbare în viața de zi cu zi, veți vedea rezultate imediate.

3. CREATIVITATE CRESCUTĂ

Amplifică capacitatea de a concepe idei și de a crea altele noi. Prin conectarea gândurilor, atât ale minții conștiente cât și subconștiente, energia Piramidei vă va ajuta să vă deblocați noi idei, mai ușor decât, oricând, înainte.

4. FOCUSARE MAI CLARĂ

Focusare fără efort și dezvoltarea unei mentalități orientate spre obiectiv.

În această stare de spirit, puteți îndeplini toate sarcinile de zi cu zi, în mai puțin timp.

5. MINTE și CORP SĂNĂTOASE

Meditația cu o Piramidă pe Cap are un impact puternic asupra fiecărui aspect al unei persoane, de la scăderea tensiunii arteriale, până la întărirea sistemului imunitar.



Ridicați-vă vibrația cu energia Piramidei, reduceți stresul și anxietatea, simțiți-vă mai liniștiți și relaxați, obțineți mai multă claritate, percepție, simțiți mai multă bucurie și încredere, creșteți energia cu o Meditație cu Piramidă.

Link-uri originale:



Traducere:

Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...