vineri, noiembrie 11, 2016

MEDITAȚIE PLANETARĂ 11.11.2016 * 11:11:9*

Postat Maria

11 noiembrie, este una dintre zilele cu cele mai puternice energii din an.

Se deschide Portalul de energie 11:11.

În această zi poți obține o putere de o forță fără precedent.
11 noiembrie, la orele 11 și 11 minute, pune-ți o dorință, vizualizează o Nouă Realitate în care vrei să trăiești.

Pune-ți o dorință de Pace, Iubire, Sănătate, Fericire pentru Cei Dragi, pentru Pământ și Univers și acordează-te la Uniunea cu fiecare formă de viață de pe planetă.

Din toată Inima Ta, vizualizează și imaginează-ți lumea în propria ta țară, care este Acasă, o planetă curată, fără poluanți în apă, sol, minerale, animale, o planetă cu oameni și copii fericiți și veseli !

Armonizează-ți Inima cu Lumină și emite Lumină în zona înconjurătoare (vizualizează).

Fii vesel (ă) și solemn (ă) în acea zi. Și toate acestea, mai devreme sau mai târziu, se vor realiza.

Toate devin mai bune și mai înțelepte, se vor deschide o mulțime de Porți de Lumină, iar energia va curge în comoara vieții – inimile oamenilor și totul se va manifesta în mințile și inimile multor oameni, care vor începe Noul lor Drum de urcare în lumea frumuseții și grației formelor eterne ale vieții și în lumea dezvoltării sale.

Aceasta va fi o încântare!

Așteptați ziua de 11.11
Porțile de Foc ale lui Perseu

Firul Ariadnei este pulsul Pământului și încă o oportunitate de a crea condițiile necesare pentru trecerea prin Porțile de Foc ale lui Perseu.

11:11 este o ieșire din regatul Andromeda și intrarea în câmpul de raze X al constelației Perseu. Aceasta este cea mai mare oportunitate de a schimba lumea care se află la Porțile de Foc ale lui Perseu, care mișcă rapid Pământul.

12:12 – Pământul va intra în Poarta de Foc a lui Perseu și va schimba cursul evoluției planetei și al umanității.

Cea mai mare parte a omenirii a ales să ignore vectorul cu privire la tot ceea ce este în jurul lor. Și, totuși, omenirea se schimbă în bine. Aceasta este, doar, o înțelegere superficială a Pământului și a omenirii scufundate în disperare; însă nu este cazul. Noi am pornit pe o linie Nouă Evolutivă.

Absolut totul în lumea fizică, până la schimbarea poziției și a formei, până la schimbarea modelelor de dezvoltare care înlocuiesc tot ceea ce este vechi, totul se împotrivește unei perspective noi.

În vechea realitate, materia impulsivă reprezintă acele tipuri de conștiință și de energie, care nu sunt dispuse să piardă ceea ce ele cred că au.

Împotrivirea lor provoacă un conflict cu o Nouă perspectivă și un puls de energie, generând o Lumină a Creatorului.

Nimic nu este etern. Totul se schimbă, din forma materială în, însăși, esența Creatorului.

Acest proces este numit Evoluție.

Prin urmare, tot ce este vechi nu poate intra în Nou. Perspectiva este energia creatoare care lipsea în energia veche.

Acesta este motivul pentru care, în această lume de agonie, vechiul se împotrivește schimbărilor masive care vor transforma conștiința umanității.

Firul Ariadnei este o perspectivă care este dată umanității evolutive, astfel încât aceasta să intre pe Porțile de Foc ale lui Perseu și să activeze 11:11, ceea ce este un dar al lui Dumnezeu.

Acest dar este ADN-ul nostru, care activează, deja, spațiul multidimensional al genelor, cu o influență pozitivă.
ADN-ul nostru este Dumnezeu! În ADN-ul nostru este Totul! Șablonul ADN-ului este creat de perspectiva întregii auto-cunoașteri umane.

A-L cunoaște pe Dumnezeu, asta înseamnă să activăm toate genele din ADN-ul nostru, care au fost, anterior, în stare de „somn”.

ADN-ul nostru răspunde foarte subtil la schimbările din spațiul energetic. Și, Acum, când trecem prin una din Porțile de Foc ale lui Perseu, părăsind Andromeda 3D, ne angajăm în procese Noi.

Noi conducem Familia de Lumină!

ADN-ul, în persoana informației genetice, care trebuie să fie activată, va fi deschis, ca Lumina lui Dumnezeu, pentru că singura cale în spațiu, care are efect pozitiv asupra genelor noastre, „ se trezește”. Aceasta omenire conștientă este nevoită să înțeleagă că noi suntem Creatori.

Noi trebuie să ne eliberăm de relația tridimensională a minții noastre, de vechile energii pe care le-am trăit în trecut, care, Acum, nu mai au loc în prezentul nostru. Prezenta noastră este un impuls puternic, în care genele, pentru un Program Divin al Omului Nou, vor fi activate.

La intrarea în porțile 11:11, genele, în formă de antene, vor capta puternice impulsuri de radiații cu raze X ale lui Perseu.

Astfel, fiecare persoană evolutivă va intra în Porțile de Foc ale lui Perseu și vor începe să-și schimbe spațiul lor.

Vreți să știți ce este spațiul pentru noi toți? Spațiul, ca un potențial creativ imens sau ca un singur organism, reglează procesul energetic, astfel încât totul devine armonios. Prin urmare, energia Cosmosului trebuie să realinieze pe cei care evoluează odată cu Cosmosul, care este în dezvoltare.

Astfel, energia Porților de Foc ale lui Perseu este Portalul 11:11, ceea ce face posibil ca voi să migrați spre o nouă conștiință a pulsului cosmic.

Și, din moment ce noi suntem Creatorul, atunci nouă ni se oferă Voia lui Dumnezeu și este necesar ca noi să profităm de ea.

Acest lucru înseamnă că fiecare conștiință evolutivă poate realiza că există, încă, vechi și demodat. Este necesar să se evalueze fiecare în sine, în legătură cu ceea ce ar dori să elibereze.

Acest lucru vă va permite să eliberați energiile vechi ale minții voastre, astfel încât aceasta să poată suferi transmutare, în timpul trecerii prin Porțile de Foc ale lui Perseu.

Portalul conștient de trecere 11:11 vă va permite să vă construiți conștiința cu Noi Energii Cosmice, care activează genele latente ale ADN-ului.

Acest lucru înseamnă că vom putea să îi atragem pe cei care sunt pregătiți pentru această schimbare, însă, din cauza diferitelor procese obiective și subiective, încă, nu există posibilitatea de a începe procesul.

ADN-ul nostru este un generator cuantic cu funcții de invertor și transmițător.

Va exista o redirecționare cuantică a tuturor energiilor cosmice latente ale genelor. Este, doar, o hologramă. Dacă privim ADN-ul nostru, ca pe un generator al procesului evolutiv, se schimbă structura genetică într-o singură persoană, ceea ce va duce, în mod inevitabil, la schimbări ale altor persoane.

În perspectivă va fi numai așa!

Mergând prin Porțile de Foc ale lui Perseu, umanitatea evolutivă își va exprima intenția de manifestare a Creatorului, unde se deplasează și care sunt obiectivele sale.

Pentru aceasta, vă invit pe toți să participați la meditația colectivă 11:11, moment în care noi, toți, putem exprima, împreună, intenția Marelui Cosmos Creativ.

Dragi prieteni, vă invităm pe toți cei cărora le pasă de procesul de evoluție!

Puteți medita, chiar, și în grupuri!
Noi Suntem, Aici, pentru a învinge!
Link original:

Traducere:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...