sâmbătă, noiembrie 05, 2016

Deprinderea fuziunii: disoluția identității

Postat Maria

De Lauren, 7 octombrie 2016, raport 5D

Multumim Doamnei Ana Nicolai pentru traducerea acestui mesaj.

Este un lucru confirmat. Septembrie 2016 a fost cea mai l u n g ă lună din istoria tuturor timpurilor.
În unele privințe, a fost de asemenea cea mai chinuitoare, și totuși, pentru că ne-am petrecut atât de mulți ani pregătindu-ne pentru moartea finală (și repetitivă) prin care toți am avut de trecut luna trecută, a existat un sentiment crescând al capacității de a o face… poate chiar al autorității… în timp ce am rămas fermi în fața unora din cei mai vechi demoni din existența noastră, pentru ultima dată.
Pentru aceia dintre voi care și-au făcut un inventar final al celor mai vechi răni și care și-au conștientizat în totalitate deplinătatea… însemnând că, oficial, călătoria de defragmentare (citiți: autovindecare) s-a încheiat… se deschide acum ușa spre noua voastră realitate. Luna aceasta începem să ne croim drumul spre următorul ciclu de 9 ani din autoritatea noastră divin-umană, un ciclu care nu mai necesită suferință, pentru a evolua/a ne extinde/a trăi viața pe pământ.
Se poate să nu simțim asta încă, întrucât am fost scobiți până aproape la stadiul de neființă, dar încă oscilăm între a ne simți goi și plini… reumplându-ne cupele doar cu ceea ce este adevărat. Fortificarea va continua să fie lentă și constantă, dar noile noastre începuturi se ancorează și începem să avem acces la potențiale noi, ce sunt total în acord cu adevărul sufletului nostru.

Disoluția identității reprezintă capacitatea de a trăi în adevăr deplin, fără a fi necesar să-l numești.

Pe măsură ce ne dizolvăm identitatea din lumea veche, noua lume ni se deschide, acesta fiind motivul pentru care ne-am croit drumul prin moartea eului/vieții din trecut, timp de 30 de zile foarte lungi, foarte profunde… din care cel puțin jumătate le-am petrecut scufundați într-un ocean de incertitudine și lipsă de sens. Pentru cei care întreabă, acest proces atotcuprinzător constituie motivul pentru care am ales să nu scriu un raport pentru septembrie, întrucât ceva foarte IMPORTANT s-a încheiat într-un mod atât de total, încât m-am simțit realmente incapabilă să vorbesc despre el în timp ce mă aflam în el… lucru care bănuiesc că spune mai mult decât ar fi putut transmite orice cuvinte. Acestea fiind spuse, acest raport a ajuns să fie considerabil mai lung decât majoritatea rapoartelor (îmi cer scuze😀), așa că până la urmă raportul din septembrie a ajuns în cel din octombrie, la timpul lui potrivit. Voi numi această neașteptată unificare de luni, raportul meu din septembrie.

NOTĂ: Acelora dintre voi care au întrebat despre starea mea de bine, vă mulțumesc și îmi pare rău că v-am făcut să vă îngrijorați. Pentru mine, la nivel personal, a fost profund de provocator și am avut nevoie să mă retrag de tot, pentru a mă orienta, pentru a putea să înțeleg ce se întâmplă, astfel ca să pot vorbi cu claritate despre asta. Deși scriu doar atunci când sunt chemată, știu că asta i-a scos pe unii dintre voi dincolo de zona lor de confort și vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea manifestată pe durata unui moment din viața mea ce a ajuns să fie foarte dureros.

Până în prezent, fiecare gând/cuvânt/faptă a fost realmente lipsit/ă de sens, iar faptul de a îndura cu conștiență acel ciclu ne-a adus pe toți într-un loc în care acum putem începe să înțelegem prin ce am trecut cu toții, de ce și încotro ne îndreptăm acum… fapt ce în final va însemna materializarea celei mai recente transformări personale: crearea/deprinderea/exersarea de noi modalități de a relaționa și de a răspunde vieții, lipsite de participarea karmică, în timp ce unim ‘lumea noastră cândva spirituală’ cu cea materială.
Acum e timpul să cunoaștem o expresie fizică nouă/adevărată a Sinelui, așa că pentru mulți luna trecută a fost asemenea unui moment de act final dintr-un spectacol, un ultim ura și o ultimă incursiune în separare… nu doar sfârșitul anului sau chiar a ultimilor 9 ani… ci a vieți consecutive de tipare karmice și repetitive dureroase/limitative. Și chiar dacă asta pare super tare, teoretic, realitatea este că acest ciclu nu se încheie/nu s-a încheiat fără luptă…��

Echinocțiul, urmat de recenta Lună nouă (neagră) din Balanță, s-a asigurat că tuturor ni se oferă/ni s-a oferit în ultimul minut o doză de adevăr ce te trezește la realitate… o trezire interioară din falsitate, despre care, în unele cazuri, habar n-am avut că o susținem, iar dacă am avut habar, abia acum am înțeles de ce. Pentru a ne finaliza călătoria în dualitate, toți suntem chemați, într-un fel sau altul, să smulgem plasturele ce ne acoperă rănile cele mai adânci și să ne mărturisim alegerile din trecut, care se poate să fi părut bune la momentul respectiv, dar care acum ne cer să echilibrăm efectele motivului nostru inconștient.
Vestea uimitoare este că orice consecințe dure pe care am fost greșit îndrumați (acum mult timp) să le credem a fi adevărul nostru, deși tăioase ca briciul, ne-au adus în final ocazia de schimbare radicală, permanentă.

În lunile rămase din 2016, toți vom fi determinați să aderăm la noul nostru adevăr, tuturor ni se va cere în mod repetat să acționăm pe baza lui… pentru a exista certitudinea că ne onorăm inima și autoritatea interioară, în locul celei a „lumii exterioare/celorlalți”, pentru a construi noul traseu (neuronal) ce ne conectează cu lumea nouă/anul nou.

Lumina de la capătul tunelului morții/nașterii (portalul eclipselor) i-a chemat înapoi Acasă pe toți cei care sunt curățați de densitate, iar acum, că am trecut de luna septembrie și o putem privi într-un mod mai obiectiv (?), vom începe să observăm de cât de grea povară am scăpat.


De-acum toți știm că a trece prin urechea acului înseamnă a nu avea atașamente față de 3D, dar luna trecută am descoperit că inclusiv c-e-l-e m-a-i m-ă-r-u-n-t-e gânduri/sentimente/acțiuni ce mențineau un sentiment fals de siguranță trebuie/au trebuit să fie abandonate, să renunțăm la ele, spre binele nostru mai mare. În unele cazuri, am fost chiar forțați să ne eliberăm de atașamentele față de a elibera. În cele mai bune cazuri, asta a însemnat să găsim un rezultat nou pentru experiențele noastre cele mai dureroase din trecut… să ne înfruntăm fricile având perspective cu totul noi, în loc să ne identificăm prea mult cu rănirea noastră.

În măsura în care am reușit asta luna trecută, luna aceasta și în continuare vom vedea o schimbare radicală în conștiință, pe măsură ce etapa de căutare a părților pierdute din noi se încheie și începe serios călătoria de a trăi în mod spontan, curajos, împuterniciți Ca IUBIRE.
În timp ce în septembrie se poate să fi avut impresia că lumea (veche) ne împresura din toate părțile, în octombrie vom avea impresia că ni se deschide o lume cu totul nouă.
Pentru că este.
Calibrarea de după echinocțiu
De la echinocțiu, am fost fără îndoială într-o perioadă de reconstrucție și tăcere interioară profunde, o etapă foarte importantă, necesară să ne reorienteze spre o viață nouă, după atât de multă moarte/eliberare. Acest spațiu de incubație ne-a pregătit pentru începutul proaspăt ce devine acum viața noastră… ajutându-ne să facem alegeri noi și să întreprindem acțiunile noi necesare să ne umple realitatea cu adevărul despre cine Știm acum că suntem.
Această perioadă de reajustare face parte din recalibrarea de mare importanță ce ne-a fost explicată în raportul precedent și care va continua să se desfășoare în restul anului:
… imediat după ultima eclipsă de Lună și pe măsură ce ne apropiem de echinocțiul din 22 septembrie va avea loc o recalibrare interioară/exterioară foarte necesară, ce îl va aduce pe fiecare dintre noi la o aliniere mai profundă/totală cu conștiința lumii noi, astfel ca să putem începe să ne deschidem, să ne adaptăm și să ne cufundăm în frecvențele lui 2017…
Deja începem să simțim deschiderea pe care o anunță 2017, gânduri și sentimente de eliberare, ce ies la suprafață și pe care abia le înțelegem după atât de mulți ani (vieți) în care am stat închiși în rana și creațiile noastre eronate. Și totuși, putem vedea de asemenea că mai avem încă de făcut multă muncă de echilibrare/calibrare, pentru a ne alinia lumea proprie cu adevărul nostru deplin. Pe măsură ce ne lăsăm în urmă limitările, învățăm ce înseamnă să fii într-un corp, dintr-o stare de totalitate, iar acest fapt ne va forța să schimbăm foarte multe lucruri cu privire la viața noastră și felul în care ne raportăm la ea.
De multe din aceste schimbări nu suntem conștienți, dar putem totuși intui deja potențialul nevalorificat din interior, pe măsură ce aspectele noastre cândva adormite prind viață, iar noi învățăm/ne amintim cum să abordăm viața, având echilibrul fundamental feminin-masculin în ce privește inima/mintea, a FI/a FACE, joacă/creează, iubește/trăieșt e, UNItate/individualizare etc.
Va fi o perioadă captivantă, dar neobișnuită, pentru mulți dintre noi, pe măsură ce intrăm în armonie cu contrariile din noi.
Integrarea polarității
Intrând în noul ciclu universal (de 9 ani), multe se vor petrece într-o manieră nouă, datorită unei dinamici a vieții cu totul nouă (opusă). Anul acesta în special am acordat extraordinar de multă atenție întrupării, iar acum se apropie momentul în care aceia dintre noi care s-au concentrat exclusiv asupra întrupării sufletului vor începe să treacă la concretizarea ei.
Asta înseamnă mai mult decât orice, că aceia care sunt pregătiți (neutralizați) pentru trecerea la o conștiință mai înaltă, se deschid către capacitatea conștientă de a se ancora acolo, permanent.
Ultima săptămână din septembrie (după echinocțiu) a adus unele potențiale neanunțate pentru schimbare în această privință, și chiar dacă e posibil să fi avut impresia că viața noastră și tot ce conține ea au fost puse într-un malaxor, în realitate, tuturor ne-a fost dăruit tot ce a fost necesar pentru a ne aduce la o și mai mare aliniere cu adevărul absolut despre cine suntem.
Toată această alchimie interioară/prefacere este accelerată de forțele de echilibrare ale energiei (masculine-feminine) în interior, exact acele forțe care acum ne cheamă spre experiența noii vieți.
În această privință, aflați că ceea ce a fost cândva povara voastră devine acum bucuria voastră, căci fiecare din voi aduce în prim plan părți din el ce au fost mult timp păstrate inactive.
Până în prezent, aceia dintre noi care au trecut la starea întrupată a conștiinței mai înalte, au lucrat pentru a dobândi echilibrul între 1) acele aspecte din noi aflate în față și bine dezvoltate cu
2) activarea/însuflețirea părților din noi necunoscute, inactive și/sau neexplorate.
Pe măsură ce continuăm să acceptăm/îngăduim/integrăm aceste aspecte nedezvoltate ale Sinelui… și să le punem în acțiune… învățăm cum să păstrăm echilibrul expresiilor masculină și feminină ale Sinelui, în lumea fizică.
Atunci când învățați să vă direcționați părțile mai noi din lumea voastră lăuntrică, începeți să simțiți cum a fost să trăiți fără acele aspecte.
Nu este ca și cum ele au dispărut sau au lipsit, ci doar că încă nu v-ați dezvoltat un simț ascuțit al înțelegerii, care să vă fi permis să vă dați seama ce aveați nevoie de fapt, pentru a deveni întregi… pentru a reveni la expresia divină totală a Sinelui vostru.
Dar iată-vă pe toți aici, în acest moment de dobândire a lor, intrând într-o perioadă cu totul nouă de descoperire, o perioadă de finalizări importante, dar și o perioadă de ancorare a deplinătății voastre în formă.
În timp ce faceți asta, pe măsură ce avansați în ultimele luni din 2016, veți deveni foarte conștienți de ceea ce s-a schimbat în interior. Veți începe să vedeți manifestări ale acestui fapt în primul rând în relațiile voastre… începând cu modul în care relaționați cu voi înșivă, dar și cu ceilalți și cu lumea.
Pe măsură ce ne unim lumea interioară cu cea exterioară, iar înălțarea devine o experiență mai fizică/întrupată, toată această reechilibrare se va manifesta diferit pentru fiecare din noi, individual… și cu un caracter general mai redus. Dacă constituția voastră este/a fost predominant feminină, veți pătrunde mai profund în polaritatea voastră masculină, în timp ce aceia cu o constituție predominant masculină vor pătrunde mai adânc în polaritatea feminină… de bună seamă că indiferent de sexul biologic.
Am mai adăuga că, pe măsură ce vă întrupați natura opusă, vă conștientizați de asemenea capacitatea de neutralitate a genului, în sensul că nu veți mai simți o afinitate deosebită față de niciunul din sexe.
Vrem să spunem că peisajul vostru interior se va modifica, pentru a găzdui totalitatea divinității voastre, care nu are sex, așa că nu veți mai simți o atracție inerentă spre niciuna din cele două direcții.
Acest fapt se va exprima ca un sentiment multistratificat de eliberare de împărțirea pe sexe, precum și de identificarea cu ele.
În termeni practici, asta va aduce mult mai multe contrarii.
De exemplu, dacă ai fost prea mult în lumea interioară, vei fi chemat să fii mai mult în cea exterioară… dacă ai fost prea activ, vei simți nevoia să o lași mai încet… dacă ai fost excesiv de productiv, vei tânji să te relaxezi… dacă nu ai fost suficient de productiv, vei vrea să creezi mai mult… dacă muncești mult, vei simți dorința să te joci… dacă ai trăit retras, vei dori să socializezi mai mult… dacă ai fost foarte social (mira-m-aș), vei tânji după timp petrecut de unul singur… dacă dărui prea mult din ființa ta sau iei prea mult de la alții, vei învăța să stabilești un echilibru în schimbul de energie… dacă ai fost prea deschis, vei lucra să fii mai rezervat… dacă ai fost prea tăcut, vei începe să-ți exprimi părerea… dacă ai fost prea pasiv, vei fi îndemnat să-ți întărești voința personală… dacă ai fost prea energic cu voința personală, vei fi înghiontit să ieși din tine… dacă lucrezi singur, poate că vei fi chemat să te asociezi cu alții etc.
Ați înțeles ideea.
Pe măsură ce învățați să echilibrați aceste polarități interioare, vă veți simți compleți, în moduri în care n-ați știut niciodată că ați fost incompleți.
În această privință, veți descoperi și lucruri noi despre voi, nemaiexplorate înainte, de o asemenea manieră încât va conduce la un sentiment extraordinar de noutate, de uimire… de parcă v-ați naște în viață pentru prima oară.

Așa cum am menționat în raportul precedent, această ultimă acțiune de echilibrare este o chestie care ține foarte mult de viața-pe-pământ, fiind emoționant faptul că suntem în sfârșit „aici”, deși, după cum vă puteți imagina, ne aduce/ne va aduce unele teste de autoritate pe care să le rezolvăm… însemnând că nu va fi întotdeauna ușor sau plăcut să readucem la viață aceste părți ale sinelui în-prezent-în-curs-de-topire-d ar-cândva-crioconservate. E necesar însă să ne contopim, întrucât nu mai putem să ne bazăm exclusiv pe evoluția constituției noastre sexuale dominante.

Spiritualul a devenit material, fapt ce necesită folosirea autorității, iar asta implică echilibrul ambilor părinți lăuntrici (mama și tatăl DUMNEZEU), pentru o adevărată creație în unitate. Pentru cei în curs de întrupare, lumea exterioară devine în sfârșit terenul de joacă al sufletului… dar și sala de clasă.
De aceea luna septembrie i-a adus pe foarte mulți dintre noi la o răscruce atât de hotărâtoare din viața noastră, pentru că rezultatul depolarizării (fuziunea sacră) inversează lucrurile… trăind ceea ce este în interiorul nostru în exterior… trecând la o nouă experiență (oglindită) a Sinelui, în care lumea exterioară nu mai este (percepută ca fiind) separată de cea interioară.
Intensitatea, disconfortul și urgența pe care am simțit-o cu privire la această schimbare este de asemenea natură, încât aduce în discuție exact dinamicile, deopotrivă binevenite și nepoftite, necesare pentru ca noi să transmutăm/depășim orice polaritate restantă în noi înșine, astfel ca atunci când mergem mai departe să reușim să ne confirmăm relația cu toate lucrurile din viața noastră, drept conștientizarea Sinelui. –
Disoluția identității
Ar trebui ca până acum să fie foarte clar faptul că murim față de vechea noastră identitate de când a început 2016… ei bine, în realitate procesul a durat mult mai mult, dar în acest an a fost evident în moduri noi și mai profunde. Și întrucât luna trecută a fost a 9-a lună din ciclul de 9 ani, am devenit realmente duri cu moartea… am eliberat dintr-o singură lovitură atât de mult din vechiul nostru eu, încât a trece printr-o criză de identitate sau existențială în acest moment ar părea ceva normal și așteptat.
Pe lângă faptul că muriți față de vechea voastră identitate, eliberați din celulele voastre și o întreagă genealogie de creație umană deformată, o întreagă matrice de falsitate.
Disoluția identității personale devine din ce în ce mai accentuată (pentru ego), pe măsură ce ne contopim tot mai profund în unitate. Egoul nu reprezintă cine suntem, ci ne oferă
​​
într-adevăr ocazia de a ne cunoaște… este un mecanism cu totul remarcabil (holografic), ce ne permite să cunoaștem autonomia în sânul UNItății eterne.

Și totuși, ascensiunea noastră la unitate ne cere să anulăm dominația individualizată a egoului, pentru a ne menține pe primul loc Sinele-suflet/inima, un proces ce poate amenința aspectul egoului să se simtă de parcă ar dispărea și/sau s-ar confrunta cu moartea sigură… când de fapt sărăcuțul de el doar își face treaba de a menține iluzia separării, în timp ce este de asemenea exclus din poziția lui de conducere.
Sentimentul acesta de dizolvare reprezintă cu adevărat o fuziune cu întregul unificat, dar pentru ego se poate traduce prin: „Chiar exist? Dacă exist, contez cu adevărat?” sau „Cum aș putea să am o valoare individuală, într-un ocean atât de vast de (miliarde de) suflete?”
A nu se confunda cu sentimentul de a fi total singur în univers… ca, de pildă, atunci când ne confruntăm cu o tragedie neașteptată… disoluția identității (egoului) este mai mult un nivel jos/un gând de fundal/un sentiment de neființă. Este un proces ciclic de renunțare la conceptul nostru despre valoare, dintr-un loc a identității personale, și de reorientare a lui spre întregul unificat.
Dacă nu sunteți familiarizați cu procesul de a muri în timp ce trăiți…care este c l a r la fel de normal ca și cina de duminică… pentru simțuri poate fi derutant și copleșitor să simți (în timp ce te afli într-un corp) reabsorbția eului înapoi în întregul creației. Să știți că dacă sunteți/ați fost martori la acest proces în voi, deși puteți avea senzația că dispăreți în neant, în realitate vă contopiți cu totalitatea.
Și deși el înseamnă să ne lepădăm de identitatea veche/măruntă/falsă, continuăm să ne păstrăm scânteia individualității din inima noastră, chiar din perspectiva unității, care implică un Sine mult mai vast (Sinele conectat cu TOTUL).
„În momentul în care sinele nostru (mic) devine uni-versal, „dorințele” noastre… inspirațiile, aspirațiile și motivațiile noastre… transcend/se extind, pentru a cuprinde întreaga omenire, prin care intențiile noastre se îndreaptă în mod organic în direcția binelui suprem al TUTUROR.” – Create As LOVE™/Creează Ca IUBIRE™–
Dez-identificarea
​de spiritualitate
O altă ramificație, demnă de atenție, a caracterului definitiv al morții identității dominate de ego, a fost recenta și totala dez-identificare de toate lucrurile „spirituale”. Dacă ați observat o desconsiderare crescândă, chiar un reflex de vomă, pentru toate lucrurile supranaturale… acesta poate fi un moment foarte captivant din călătoria voastră!
Faptul de a avea un sentiment brusc și/sau temporar de jenă, la gândul la toate acele lucruri ce ne-au susținut cândva, în timpul etapei de recuperare din sejurul nostru (chiar și TWYH, îndrăznesc să spun 😀 ) este un indiciu foarte bun că nu mai percepem spiritualitatea ca pe ceva separat de Sine… că rechemăm înapoi acele fragmente, retrăgându-ne forța vitală din toate acele aspecte ale eului/domenii ale vieții ce nu mai au relevanță.
Pentru unii asta va include să se retragă dintr-o viață „spirituală”, pentru a trăi o viață întrupată.
Realitatea este că așa-zisa spiritualitate devine în prezent fizică, așa că implicarea totală în exteriorizarea (separarea) ei li se va părea lipsită de sens și inutilă celor care nu mai sunt „pe cale”… adică nu mai caută părți pierdute din ei. Atunci când ne-am perceput ca fiind separați de spirit, am avut nevoie să ne cufundăm în teoria despre el, pentru a ne simți UNA cu acel tărâm, dar când suntem UNA cu acel tărâm nu mai avem nevoie să ne identificăm cu el… nu mai avem nevoie să „apelăm la” sau să „încercăm să fim” ceva ce am fost întotdeauna.
NOTĂ: Această realitate nu va fi imediat reală pentru toată lumea în același timp, așa că nu fiți descurajați dacă încă mai simțiți o chemare spre lucrurile spirituale… doar să știți că, la fel ca toate lucrurile din viață, spiritualitatea este doar o stație de pe ruta trenului către adevăr și toți trebuie să onorăm fiecare stație de pe parcurs. Ca întotdeauna, inima vă va arăta drumul.
În principiu, nu mai devenim conștienți de noi înșine, ci devenim noi înșine, renunțând la toate conceptele din jurul spiritualității/înălțării și trăindu-le în schimb acum. Și deși ne dez-identificăm de latura spirituală (ca și ceva exterior sinelui) ne re-identificăm totodată cu latura materială, CA fiind spirituală.
NOTĂ: Reorientarea „materialului drept spiritual” poate fi un pic bizară, deoarece întruparea spiritului este înțeleasă de minte ca și cum înălțarea în primul rând nu a existat niciodată… și bineînțeles că nu a existat (5D). Și totuși a existat (3D). La fel ca restul vieții fizice, tot ceea ce trăim este o iluzie autoproiectată, iar întreaga idee, că a trebuit să devenim altceva decât ceea ce suntem deja în mod autentic, se destramă în prezent chiar în fața ochilor noștri. Sarcina noastră este să observăm toate astea, ca martorul a „treia entitate” la fuziunea naturii noastre umane cu cea divină.
Calea înălțării ne-a permis să ne elevăm conștiința suficient de sus pentru a înțelege adevărul despre cine suntem și să ne ridicăm frecvența personală până în punctul de a putea împământa și trăi acel adevăr în lumea fizică. Dar cu cât coborâm mai adânc în fizicalitate, cu atât mai puțin devine relevantă calea de a ajunge aici și, prin urmare, ca în toate celelalte lucruri, e necesar să ne abandonăm total călătoriei, pentru a o integra pe deplin.
Atunci când o facem, atunci când trecem de la a deveni la a FI, putem recunoaște că acolo unde „spiritualitatea” a fost cândva întreaga noastră lume, întreaga lume devine spirituală.
Prin urmare, dacă ați plutit de ici-colo, într-o stare ca de purgatoriu, deconectați/desprinși de viața și creațiile voastre într-un mod nemaicunoscut până acum, să știți că așa se simte (pentru natura noastră umană) să unești lumile… când tărâmul spiritual devine fizic (întrupat) și nu mai e perceput ca și ceva din afara noastră.
Vă rugăm să înțelegeți că pierderea identității voastre vechi, chiar și ‘spirituale’, precede nașterea deplină a adevăratei voastre identități și că haosul și confuzia de care se poate să vă simțiți acum înconjurați e doar o experiență temporară, tranzitorie.
Gândiți-vă la ea, dacă vreți, ca la procesul nașterii fizice, prin care părăsiți (temporar) realitatea naturii voastre reale, spirituale, și veniți într-o lume în care totul pare să fie exact opusul a ceea ce ați știut cândva ca fiind adevărat.
Pentru că acest moment actual al nașterii voastre aduce cu el dezorientarea cauzată de noul mediu, care nu vă este întotdeauna confortabil sau ușor de recunoscut imediat.
E necesar să vă creați din nou lumea, din partea opusă a vălului, ca să spunem așa… din perspectiva și legea UNItății… total opusă dualității și separării. Acest lucru vine după nenumărate vieți în dualitate și separare, așa că e nevoie într-adevăr de oarecare răbdare, în timp ce avansați pe curba învățării.
Ca lideri ai înălțării/coborârii, ce inițiază toate „începuturile”, am avut tot timpul responsabilitatea de a da ființă noii lumi/existențe prin reamintirea ei dinspre interior spre exterior, un proces ce a reclamat un grad de dedicare și încredere ce depășește cu mult condiția umană normală.
Faptul de a fi primii care materializăm spiritualul… ne duce credința la un nivel cu totul nou.
Deși e necesar să aveți încredere totală în procesul materializării, reamintiți-vă de asemenea că îl creați pe măsură ce avansați… că această realitate ia ființă din actualizarea ei de către voi.
În această privință și pentru cei care se angajează, această cale deja va FI.
Mulțumesc?
Renunțarea la roluri vechi
La nivel colectiv, planetar, trecem de la dinamica lui „eu” la dinamica lui „noi”… de la slujire adusă eului la slujire globală… și totuși, paradoxul este că îi putem sluji pe ceilalți doar PRIN intermediul Sinelui (unificat). Înainte să fi ajuns la această cunoaștere, opusul ei era adevărat, prin aceea că ne percepeam separați de tot ce a creat iluzia de a avea nevoie să ne ajutăm/vindecăm/salvăm/slujim unii pe alții, atunci când de fapt știm (acum) că în esență nu e posibil un astfel de lucru.
Pe măsură ce esența Sinelui nostru spiritual continuă să se integreze în omenirea noastră/fuzionează cu noul pământ, va fi necesar din nou să renunțăm la rolurile, definițiile și toate identitățile vechi, doar pentru a FI… autentici.
Desprinderea de aceste vechi tipare ale identității și roluri reprezintă, în mare măsură, ceea ce anunță restul lui 2016 pentru mulți dintre noi.
În această reorientare a serviciului adus, e posibil să vă amintiți că sunteți mult mai înzestrați și adecvați decât ați crezut până acum, deoarece o parte mult mai mare din voi este disponibilă acum pentru experiența vieții.
Această înțelegere nouă a sinelui poate aduce la început un oarecare disconfort, deoarece sunteți siliți să depășiți tiparele vechi și să acceptați dinamicile noii vieți, dar până la urmă revelarea naturii voastre autentice va muta munți din loc, va crea noi râuri și șuvoaie de forță vitală curgătoare și abundentă.
În cele din urmă, renunțăm la rolurile noastre DE slujire, pentru a trăi întrupați CA slujire. Pentru cei care ne îndreptăm acum spre autoritatea Sinelui nostru, asta ar putea însemna încă o dată să renunțăm la identitatea de vindecător, ghid, învățător, persoană care arată calea etc. și, în schimb, să întrupăm în mod simplu/deplin acele roluri, prin împărtășirea expresiilor Sinelui nostru. Trecem de la a arăta calea, la a trăi calea… pur și simplu prin împărtășirea magiei ce trăiește în noi.
Deși eliminăm separarea dintre cine suntem și ce facem, asta nu înseamnă că nu mai suntem vindecători, ghizi, învățători sau cei ce arată calea… ci că esența a cine suntem este atât de total întrupată, încât pur și simplu existăm ca acele lucruri, fără a fi nevoie să ne identificăm cu ele. Disoluția identității este detașarea finală… este capacitatea de a trăi în adevăr deplin, fără a fi necesar să-l numești.
Atunci când conducem cu adevărat prin exemplu personal, o facem fără a fi nevoie să fim percepuți drept cineva care conduce prin exemplu sau are un atașament și/sau investiție (sentiment de responsabilitate) cu privire la dacă suntem sau nu acceptați. Aceasta este întruchiparea „slujirii”, prin aceea că ne oferă libertatea de a cocrea cu adevărat împreună cu planul cosmic și nu cu interferența și/sau așteptarea umană.
Ea reprezintă de asemenea starea esențială de deschidere pentru noul ciclu de creație, care ne aduce direct în fluxul tuturor lucrurilor bune, dar care reclamă ca noi să trăim în mod autentic, spontan și jucăuș… cocreând împreună cu fiecare clipă din viață, ca IUBIRE. Orice etichetă pe care o avem sau orice identitate pe care o afirmăm, în afară de aceasta, este autoimpusă și, în cadrul unității… fără sens.–
Noul eu
Finalizarea acestui an universal 9 este de maximă importanță pentru următorul, în sensul că vom lăsa în urmă tot ceea ce nu suntem, pentru a cuprinde/întrupa tot ceea ce suntem cu adevărat, în mod autentic. Este clar că nu am ieșit încă la liman, DAR suntem chiar la începutul noilor noastre începuturi.
Luna aceasta, chiar dacă mai are provocările ei, vă va oferi de asemenea o idee vagă despre ce anume vă rezervă „noul Eu” al vostru. Asta nu vrea să spună că veți fi imediat la curent cu întregul conținut al sufletului vostru, ci că veți avea o înțelegere cu totul nouă despre viața de dincolo de 3D.
În plus, pe măsură ce vă îndepărtați de eul vechi, veți fi confruntați cu bucuria și, în unele cazuri, cu responsabilitatea, de a crea o viață cu totul nouă, aflată în aliniere totală cu noul vostru Eu.
Deși ne aflăm încă în „faza de stabilire” a noii noastre vieți și a componentelor ei, octombrie ne oferă un instantaneu despre ceea ce ne așteaptă în noul an. Mai sunt de venit multe și încă și mai multe de făcut, dar acum avem ocazia de a cunoaște un cadru de lucru pentru planul divin personal.
Fiecare dintre noi, conștient sau inconștient, a trecut la o nouă experiență a încarnării. Această experiență nouă de viață va începe să se dezvăluie pe durata lunilor rămase din an, iar când el (2016) se va încheia vom avea ceea ce CSP (Consiliul Suprem Pleiadian N.tr.) numește ‘toate părțile necesare’ pentru a ne începe noul ciclu de creație. Aceste părți (ale Sinelui) necesare să ne asambleze noua viață apar acum… nu într-un mod liniar… ci una câte una, pe măsură ce ne reclamăm/activăm/trezim aspectele și aptitudinile latente.
Mi se spune că este important să fie înțeles acest lucru, întrucât mulți dintre voi se simt de parcă lumea le-ar fi fost dată peste cap, iar în unele cazuri chiar a fost… și totuși, într-un fel sau altul, toți descoperim că ne aflăm pe un teritoriu nou.
În această privință noi spunem… aveți încredere în faptul că ceea ce se află în fața voastră, indiferent cât de străin sau inconfortabil ar fi, va înflori în expresia cea mai nouă a dorinței de experiență a sufletului vostru.
Perioada aceasta nu a fost o ușoară și nici anul nu a fost ușor, dar ceea ce rezultă din toate astea este capacitatea voastră de acum de a vă abandona total adevărului din VOI.
A vă aduce aminte de Sinele vostru într-un mod nou înseamnă a răspunde vieții într-o manieră diferită, din locul UNItății voastre eterne cu TOT ceea ce este.
Asta vă așteaptă acum.
Indiferent cum arată lumea voastră pe moment, să știți că magia ce trăiește în noi… esența noastră divină reală… „cântecul sufletului” nostru… caută să găsească acum o expresie fizică. Forța acelei expresii va crea orice prefacere necesară… prin orice mijloace posibile… pentru a deschide un nou traseu (neuronal) spre viața nouă.
În acest moment fructuos, ne revine doar să lăsăm să aibă loc toate acestea… cu încredere, cu curaj și fără interferență (umană).
Cântecul sufletului vostru
Pe durata acestei luni, veți ajunge să acceptați conștientizări din ce în ce mai mari despre viața nouă ce vă cheamă.
Asta nu înseamnă că veți avea o înțelegere mentală deplină despre ceea ce atrage asta după sine, dar sentimentele voastre cele mai profunde vor fi cu siguranță atinse de noi corzi, ce vor rezona cu esența sufletului vostru.
La început aceste corzi pot părea oarecum melancolice, deoarece conțin vibrațiile necesare pentru a avansa dincolo de trecut, existente chiar de vieți întregi… dar dacă ascultați cu atenție, veți începe să discerneți cântecul adevărat al sufletului vostru, dedesubtul numeroaselor straturi de falsitate ce v-au eclipsat până acum expresia autentică a Sinelui.
Atunci când cântecul sufletului vostru este cântat fără interferența melodiilor false, veți constata că întregul cosmos răspunde conștiincios și armonios sunetului vostru unic… căci voi înșivă faceți parte din întreaga orchestră a Creației, așa că sunetul vostru este în mod sigur căutat.
Cântecul unic al sufletului vostru este necesar pentru a desăvârși simfonia noii vieți ce ia naștere chiar în fața ochilor voștri, și astfel se face că sunteți chemați să-l interpretați, ca pe un stâlp sacru al creației adevăratei voastre vieți.
Momentul în care cântecul sufletului vostru este cântat cel mai tare este acesta… atunci când viața voastră și felul în care o trăiți vă sunt acordate la vibrațiile autentice ale Sinelui autentic, doar atunci sunetul vostru poate traversa dimensiunile fizice, pentru a comunica și cocrea cu viața în general.
Edificarea împărăției noastre
A ne trăi viața acordați la vibrațiile noastre autentice cele mai subtile înseamnă a crea din nou un model de viață nou, bazat pe planul nostru divin real.
În timp ce precedentul ciclu de viață de 9 ani a fost dedicat reclamării Sinelui, văd următorul ciclu de 9 ani dedicat edificării împărățiilor noastre… creării unei vieți/unui stil de viață cu totul nouă/nou… și în final a unui nou Pământ… care este în deplin acord cu adevărul nostru total întrupat.
Așa cum sunteți creatorul și păstrătorul împărăției voastre, tot la fel sunteți acum responsabili și de edificarea ei în lumea formei.
Ce înseamnă asta mai exact, întrebați?
Ei bine, dați-ne voie să precizăm că nu există un sens oficial pentru cele spuse mai sus, pentru că așa cum sunteți creatorul, păstrătorul și constructorul domeniului vostru, tot așa sunteți și cel care definește ce înseamnă asta… pentru Voi.
Toți putem simți că viața noastră pivotează pe axa ei… o schimbare ce nu este neapărat stimulată de stări de beatitudine spirituală, ci care-și are fundamentul în realitatea chiar preferabilă, mai incomodă, dar foarte palpabilă, a relațiilor, contribuțiilor, carierelor, finanțelor, căminelor noastre etc.
Dorințele și motivațiile noastre pentru o viață plină de sens intră într-o viteză cu totul nouă și, în cele mai multe cazuri, nu avem nicio idee încotro ne va conduce asta, dar indiferent unde ne va conduce, toți putem simți un huruit profund, o cunoaștere inevitabilă că viața și felul în care o trăim trebuie să se schimbe… radical, total și permanent… că nimic din ceea ce avem nevoie nu mai e la fel.
Iar pe măsură ce interacționăm cu potențialele noii vieți, ne vom simți de asemenea chemați să eliberăm foarte multe din ceea ce este învechit. Noua noastră relație cu viața creează noi dorințe de experiențe noi, ce fac ca unele din planurile/interesele din vechea noastră viață să fie demodate. Se poate ca în timp ce ne desprindem de vechea noastră identitate, unele din lucrurile pe care le-am susținut să-și fi pierdut strălucirea, așa că și aceste realități trebuie să se destrame.
Rețineți că tot ceea ce este autentic pentru inima noastră nu se poate pierde niciodată, dar e necesar să fim dispuși să renunțăm la totul, pentru a ști ce anume este real și adevărat.
În timp ce renunțăm la acele aspecte ale eului ce se îngrămădesc în spațiul nostru interior, vom simți de asemenea să îndepărtăm dezordinea din spațiile fizice… să ne organizăm, actualizăm, restructurăm și SIMPLIFICĂM viața, pentru a exemplifica puritatea Sinelui nostru nou-născut și creativitatea lipsită de efort/care curge liber a unității.
Calea necunoscutului
Anul viitor îndeosebi va oferi foarte multă experiență la nivel de autoritate, prin intermediul relațiilor, la toate nivelurile… asigurându-se că putem aplica noua noastră relație cu Sinele (relația IUBIRII sincere de Sine), la o lume ce ne reflectă înapoi acel Sine.
Această nouă formă de a relaționa (de a ne cunoaște cu adevărat pe noi înșine) reclamă receptivitatea unei experiențe a vieții fizice cu care toți ne pregătim să interacționăm… dar nu neapărat în moduri ce ne sunt cunoscute.
Cu certitudine că pe măsură ce vi se deschide o lume întreagă, vor fi de luat în considerare atât de multe opțiuni și posibilități, încât s-ar putea anticipa o perioadă de copleșire, așa că dați-ne voie să precizăm că, atunci când spunem că vă veți petrece următorii 9 ani edificându-vă împărățiile, nu vrem să spunem că o veți face neapărat cu un ciocan și cuie.
Deși în unele cazuri expresia poate fi interpretată ad litteram, ne referim în mare parte la faptul că o veți face prin intermediul alegerii și relației… alegând felul în care veți relaționa acum cu lumea din jurul vostru, dintr-o perspectivă unificată..
Ca atare, atunci când porniți în călătoria cu totul nouă a experienței unificate a sufletului, vă vor fi oferite foarte multe ocazii noi de a alege altfel, de a transforma necunoscutul în cunoscut.
Atunci când alegeți altfel, creați altfel… atunci când creați altfel, construiți altfel… atunci când construiți altfel, cunoașteți părți din voi pe care nu le-ați mai cunoscut până atunci.
Asta e ceea ce ne aduce tuturor noul ciclu de creație accelerată… conștientizarea brută (ca în planul fizic) a aspectelor latente ale sinelui, necesară pentru a cunoaște plenitudinea vieții în unitate. Cu alte cuvinte, tuturor ni se va cere să interacționăm cu viața într-o manieră neobișnuită… și în acea lipsă de familiaritate, ia naștere noua noastră realitate.
Pentru că doar atunci când interacționăm cu părțile necunoscute din noi, interacționăm cu adevărat cu potențialele noii vieți ce ne așteaptă… în mod similar, atunci când continuăm să folosim tipare vechi și familiare, vom crea din nou lumi vechi și familiare.
Pentru unii din voi aceasta este o experiență reală, deoarece vă treziți dintr-odată în circumstanțe, servicii, relații, chiar și locuri geografice noi. În unele cazuri toate astea laolaltă.
În acest sens, înțelegeți că toată această lipsă de familiaritate deține cheia expresiei Sinelui vostru autentic, chiar dacă la început ea nu poate fi recunoscută.
Într-un fel sau altul, toți începem acum să lucrăm cu aceste părți străine din noi înȘine, așa că dacă ați fost împinși în situații ce reclamă răspunsuri noi date vieții, e foarte probabil ca acesta să fie motivul. Atunci când suntem cu garda jos, suntem total prezenți la viață așa cum vrea ea să fie și nu neapărat cum vrem noi să fie.
Înțelegeți că ceea ce este inițiat în mod divin debutează întotdeauna cu un grad de lipsă de familiaritate umană, pentru că familiaritatea noastră umană e cea care creează repetiție și reciclare. Sufletul, pe de altă parte, ne va face să intrăm într-o circumstanță nouă de viață ÎNAINTE ca ea să aibă ocazia să ni se pară „normală, la nivel de zi cu zi. Da, e posibil ca în experiența respectivă să existe încorporat un sentiment profund de Acasă, o cunoaștere a inimii că ea este aliniată, dar astfel de acțiuni de zi cu zi au nevoie de timp/spațiu pentru a dezvălui plenitudinea planului nostru precreat.
Așa funcționează lucrurile în creația în unitate, unde edificarea împărăției noastre este într-adevăr un proces de despachetare a conținutului ei, pornind de la interior.
Iar acest lucru se va accelera în moduri la care nu vă așteptați… întrucât părțile și participanții din creația noii voastre vieți sunt atrași în moduri uluitoare, pe care unii le-ar numi magice.
Pregătirea pentru nou
Din perspectiva pleiadiană, octombrie va fi o lună foarte fructuoasă, datorită transpunerii în realitate a viselor noastre îndelung păstrate.
Luna aceasta în special, dar și următoarele două, dețin un potențial foarte mare de însămânțare pentru următorii nouă ani.
Am recomanda să fiți perspicaci cu mecanismele inimii și să acordați atenție acelor domenii din voi și din jurul vostru care vă atrag spre experiențe de viață mai minunate.
Luna aceasta vor avea loc multe nașteri extraordinare… multe proiecte neterminate care au ajuns la stadiul de finalizare vor începe să prindă o formă trainică în octombrie, iar acest lucru are potențialul de a continua până la anul nou.
Mi se arată că, pe măsură ce înaintăm în această lună… jumătatea lunii în special… mult mai multe lucruri vor ajunge să fie dezechilibrate/desprinse, că o Forță extraordinară ne va sprijini să ne debarasăm și să ne reînviem spațiile fizice, ca pregătire pentru aceste energii ce vin de curând.
Aud iar și iar că această etapă de recalibrare majoră înseamnă că e necesar de făcut multă muncă de reorganizare și ordine… sunt necesare structuri noi care să ne susțină noua înțelegere despre Sinele nostru și, în unele cazuri, asta poate provoca alegeri dificile, schimbări și muncă asiduă, în scopul de a ne deschide spre noua traiectorie ce ne cheamă înainte.
Nu ne mai trăim misiunile… misiunile noastre există acum în viețuire… fapt ce ar putea însemna renunțarea la multe chestii în această lună, în special orice roluri/identități ce au fost folosite pentru a susține o percepție (falsă) a valorii, așa cum am pomenit mai sus. Abandonarea acestor roluri poate fi dificilă, atunci când nu știm ce ne așteaptă, dar pentru a putea primi ceea ce ne așteaptă trebuie renunțat și la ele.
Luna aceasta va continua să ne împingă să ne eliberăm de tot ce ne obstrucționează spațiul interior și/sau exterior, astfel ca noul să poată intra, și totuși, acest lucru va fi resimțit ca fiind foarte plăcut și eliberator. Aflu că în cele mai multe cazuri, acest lucru va fi o bucurie, comparativ cu cele 9 luni anterioare, dar vor fi și multe de realizat într-o perioadă scurtă de timp, după câte se pare:
Înțelegeți faptul că simțiți urgența noii vieți ce se trezește în voi, pregătirea camerei copilului înaintea nașterii, dar, ca întotdeauna, totul va ajunge să se petreacă exact așa cum ar trebui.
E posibil să existe senzația unei presiuni iminente ce vă împinge înainte, făcându-vă să vă simțiți zoriți și chiar tulburați în unele feluri, ca și cum n-ați fi în stare să finalizați toate sarcinile actuale.
Aflați că acesta este pur și simplu felul în care complexul minte-corp interpretează în prezent afluxul de energie nouă. În astfel de momente, amintiți-vă că totul e bine și că presiunea pe care e posibil să o simțiți este autoimpusă.
Da, vor exista lucruri de făcut, locuri în care să mergeți și oameni pe care să-i vedeți înainte să se încheie anul, dar asta nu vrea să spună că acele lucruri nu pot fi făcute și în anul care vine… ci doar că acum sprijinul există aici mult mai total, așa că va exista un avânt extraordinar care să vă ajute să realizați multă muncă de încheiere.
Acest lucru e adevărat în fiecare an pe vremea asta, dar din perspectiva noastră, nu a fost nicicând mai adevărat ca anul acesta.
În final, dorim să potolim orice frici că anul acesta a fost ultimul în care să vă realizați obiectivele personale din cei 9 ani precedenți.
Amintiți-vă că fiecare ciclu contribuie la următorul și că, în esență, nu există sfârșit sau început, ci ele sunt percepute astfel din cauza separării… unde veți rămâne CU Sinele vostru înălțat, întrupat în corp fizic.
Sunt atât de multe lucruri de explorat!
Ultimul lucru de care sunt înștiințată este înțelegerea faptului că corpul nostru de lumină a fuzionat atât de profund cu corpul fizic, încât e posibil ca luna aceasta vehiculul nostru fizic să înceapă să se simtă mai inteligent… mai receptiv la gândurile, sentimentele și mediul nostru.
Se poate ca acest fapt să reclame la început o oarecare conștiinciozitate și dedicare cu privire la programarea prin intenție, întrucât nevoia de a rămâne într-o poziție de autoritate conștientă asupra realității noastre va apărea acum mai prompt în corpul nostru fizic.
Amintiți-vă că, cu cât fuzionăm mai mult, cu atât simțim mai mult… și mai rapid… așa că atunci când nu mai suntem aliniați, efectele fizice sunt instantanee acum. E necesar să rămânem continuu la comanda eului și celulelor noastre și să alegem (cea mai înaltă realitate disponibilă) frecvent. Cât de des e necesar.
De asemenea, rețineți că, cu cât ne întrupăm mai mult… cu atât spiritualul devine mai material… cu atât lumea exterioară devine „punctul de control intuitiv”… că pe măsură ce conștiința noastră superioară devine fizică, lumea noastră fizică devine barometrul nostru pentru adevăr. Precum în interior, la fel și în exterior. Asta înseamnă că acum putem privi cu mai multă încredere la lumea noastră exterioară, pentru a ne vedea pe noi înșine cu o privire mai clară… pentru a ne măsura, destul de imediat, alinierea cu expresia autentică a sufletului nostru.
Adică… dacă lumea noastră e decuplată, noi suntem decuplați. Atunci când suntem conectați (aliniați), holograma noastră privește, simte și răspunde, așa cum dorim sincer să trăim/cunoaștem viața.
Vă urez tuturor un septembrie extraordinar!
♡,
Lauren
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2016 Toate drepturile rezervate.

O clarificare ulterioară postării mesajului, adusă de Lauren
Atunci când mă refer la faptul de a ne schimba alegerile, mă refer în primul rând la a trece de la a alege din frică, la a alege din IUBIRE… de la a reacționa, la a răspunde vieții. Alegerile bazate pe frică produc reciclare karmică și ne mențin în lumea cauzală. Alegerile bazate pe IUBIRE (Tot ceea ce sunt/voi fi trăiește înăuntrul meu) ne eliberează sufletul, astfel ca el să răspundă vieții într-un mod împuternicit, îngăduindu-ne să ne exprimăm într-un mod total, liber și autentic. Atunci când luăm hotărâri pentru viitor din experiențele din trecut, (re)creăm cu natura noastră umană (mintea)… atunci când luăm hotărâri pentru viitor din momentul prezent (în mod spontan), creăm cu natura noastră divină (inima). 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...