luni, august 01, 2016

Masculin-feminin: o scrisoare sacra catre femeile lumii

Postat Maria


O viziune asupra relatiei masculin-feminin din perspectiva barbatilor constienti si treziti:
Femei frumoase ale lumii,
Stim ca sunteti furioase pe barbati. Stim ca timp de vieti, barbatii lumii si jocul masculin-feminin la nivel colectiv nu v-au recunoscut valoarea si meritele si asta v-a ranit la nivel celular.
Stim ca in trecut barbatii au facut ca lumea intreaga sa fie doar despre cuceririle lor masculine, ceea ce v-a pus la dispozitia agendei masculine timp de secole.
Barbatii v-au tratat ca pe o proprietate. Dansul masculin-feminin a fost, timp de secole, doar despre putere si posesie. Chiar si astazi, trebuie sa va ridicati cu furie si agresivitate pentru a va gasi locul, vocea si adevarul in lumea barbatilor.
Toate sentimentele si plangerile voastre au o sursa. Raportul masculin-feminin a fost puternic tulburat.
Ca barbati constienti si treziti, intelegem si validam frustrarile voastre, avand in vedere ca unii barbati sunt incapabili sa va onoreze sentimentele si sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce este al lor.
Intelegem ca barbatii au nevoie sa fie trasi la raspundere pentru modul cum actioneaza in relatia masculin-feminin. Intelegem si ca atunci cand barbatii va trateaza ca pe un gunoi, voi alunecati in negare.
Permiteti sentimentelor sa va umbreasca abilitatea de a auzi si de a vedea adevarul. Va inchideti. Va micsorati. Va faceti mici. Va ascundeti.
Va comportati ca fiind mai putin capabile si mai putin puternice decat sunteti, pentru ca nu aveti idee cum e sa fiti atat de marete precum sunteti…intr-o lume de barbati marunti.

masculin-feminin
Masculin-feminin si dansul relational
Te simti invalidata, neauzita si respinsa. Ca victima, esti de blamat.
Sfarsesti deziluzionata, pretinzand ca nu ai nevoi si dorinte. Incerci sa faci totul singura si in realitate te simti singura.
Esti flamanda dupa conexiune emotionala si intimitate adevarata. Sufletul tau are nevoie sa fie hranit, dar nu stii sa iei ce ai nevoie.
Te gandesti la iubire, afectiune si dorinte si asta nu te lasa sa vezi ce este in fata ta. Nu vezi clar. Iti permiti sa fii abuzata.
Aceste lucruri te forteaza sa renunti la ceea ce vezi si stii si ceea ce nu-ti place devine mai putin valabil decat ceea ce ai nevoie.
In final, tu esti cea care se raneste pe ea insasi in viata ta si in relatia masculin-feminin. Intre timp, totul este exact asa cum ar trebui sa fie.
Tratamentul prost pe care il primesti te invata o lectie. El te trateaza exact cum ai nevoie sa te trateze astfel incat sa trezesti durerea pe care ai indurat-o.

masculin-feminin1
Relatia cu tine insati

Te-ai intrebat de ce pare sa existe doua realitati in relatia ta?

1. Dinamica imperfecta pe care o ai: probleme, neimplinire, lupte de putere, nevoi neimplinite si nefericire.
2. Relatia perfecta din capul tau: locul in care esti intalnita complet, pretuita, imputernicita, pasionala si libera sa fii cea mai buna versiune a ta posibila.
Te-ai oprit sa te intrebi: “De ce exista polaritatea asta?”
Exista pentru ca nu te cunosti pe tine atat de bine pe cat crezi. Relatiile servesc ca o platforma incredibila pentru tine si partener de a-ti invata punctele oarbe.

Daca crezi ca meriti mai mult si apoi permiti sa fii tratata prost, atunci esti versiunea ta care nu vrei sa fii, si nu versiunea care crezi ca esti.
Fie ca vrei sa auzi asta fie ca nu, relatiile oglindesc relatia ta cu tine insati.
Cand acel magar te trateaza rau si tu suporti asta, acel magar este o reflectie a unui aspect de-al tau.
Barbatii care s-au trezit stiu ca tu vrei dragoste, compasiune si intelegere.
Nu ai nevoie de noi sa te ridicam la ceruri. Poti s-o faci singura.
Vezi, nu suntem aici sa fim totul pentru tine.
Nu exista lege divina care sa spuna ca este locul barbatului sa aduca femeii extaz divin.
Chiar daca asta este potentialul suprem in relatia masculin-feminin…tu esti responsabila pentru ce creezi in viata ta. Totul in viata ta este adus la suprafata din interior.
Exista un motiv pentru care suntem unici. Putem sa atingem un potential urias impreuma, insa inainte sa atingem orice potential, trebuie sa stii ca…
Tu esti creatoarea vietii tale
Ceea ce iti reflecta lumea, chiar si lucrurile care te ranesc, te devasteaza si te confuzeaza sunt acolo ca sa-ti arate unde esti blocata si unde ai nevoie sa cresti.
Daca un barbat valseaza in viata ta si nu te onoreaza, de ce te compromiti? De ce ramai in jurul lui, stiind ca meriti mai mult?
Toate credeti ca stiti ce vreti, dar aveti vreo idee cum puteti sa credeti in voi insiva si sa va onorati suficient pentru a lua ceea ce vreti?
Fantezia este frumoasa, dar realitatea te forteaza sa privesti adevarul in fata: meriti ceea ce crezi cu adevarat.
Trebuie sa ne arati ca stii ce meriti. Pana cand nu faci asta, refuzam sa luam asupra noastra vina ca noi nu stim ce meriti in dansul masculin-feminin.
Poti sa fii furioasa pe noi pentru ca suntem sinceri. Este in regula. Putem sa facem fata.
Dar oare cand vei incepe sa privesti in interior? Cand vei inceta sa proiectezi?
Cum sa te onoram si sa te iubim in profunzimile a ceea ce esti tu, daca tu nu te iubesti in profunzimea fiintei tale?
Putem sa fim acolo pentru tine, doar cand tu esti acolo pentru tine.

masculin-feminin2
Barbatii pe care ii cauti nu te pot salva
Nu suntem aici sa te salvam.
Suntem invatatori si iti raspundem in acelasi mod in care ne raspunzi si tu noua.
Stim cand ai nevoie sa fim altceva decat suntem. Si cand ai nevoie de asta, te respingem.
In timp ce ne astepti pe noi si noi te asteptam pe tine – e nevoie sa gasesti curajul sa nu faci compromisuri in fata adevarului tau cel mai profund.
Inceteaza sa zici ca asta este despre noi. Tot ce ai nevoie este in interiorul tau. Si vom continua sa evitam sa ne lasam prinsi de tine, atat timp cat cauti raspunsurile in exterior.
Cand faci lucruri pentru rezultate, faci aceste lucruri din motivele gresite. Aceste motive false se vor razbuna dureros, daca nu realizezi ca tot ceea ce cauti ai in tine.
Nu ai nevoie de noi sa te trezim. Ai nevoie sa-ti trezesti propriul sine.
Stim ca vrei sa te vedem complet. Stim ca vrei sa-ti exprimi adevarurile cele mai profunde – ca nu esti separata de noi. Nu ai fost niciodata. Dar pana cand nu vezi asta, noi nu putem sa te vedem.
Asa functioneaza.
masculin-feminin3
Yin si Yang: masculin-feminin
Ambele principii trebuie sa se trezeasca. Daca barbatul cu care te intalnesti refuza sa se trezeasca si sa creasca, refuza sa accepti mai putin decat meriti.

Ai incredere in ceea ce stii ca este adevarat pentru tine, chiar daca nu vezi acel lucru oglindit in realitate inca.
Lumea nu iti va revela adevarul suprem, pana cand nu vei sti ca ceea ce vrei poate fi posibil pentru tine, cu incredere in ceea ce stii ca este posibil.
Dar incepe cu o singura persoana. Cu tine.
Nu vine nimeni sa te salveze. Tu ai nevoie sa te salvezi. Tu ai nevoie sa cresti in relatia cu tine.
Ai nevoie sa-ti stapanesti adevarul, indiferent cat de terifiata esti de respingere.
Ai nevoie sa fii dragostea pe care o vrei. Daca vrei flori si mesaje dragute, incepe sa-ti scrii note de dragoste. Fii dragostea pe care iti doresti sa o ai de la un barbat. Incorporeza-o.

In loc sa privesti mereu in exteriorul tau, in lume, la oameni care sa-ti dea ce ai nevoie, intreaba-te: Cum vreau sa ma simt? Ce am nevoie?
Totul iti sta la dispozitie, chiar aici, chiar acum.
Cu cat curge mai multa dragoste prin tine, cu atat ai mai multa dragoste de dat lumii. Priveste ce se intampla. Vei incepe sa vezi tot ceea ce atragi cu iubirea ta.
In timp ca iti gasesti adevarul, in timp ce inveti sa te iubesti, si noi facem acelasi lucru. Te iubim. Si chiar daca nu suntem pregatiti sa ne intalnim, vom fi in curand.
Continua sa iubesti. Continua sa fii. Intra in maretia ta.
Ai nevoie de noi, dar nu ai nevoie de noi ca sa te iubesti pe tine.
Masculinul isi va asuma rolul, femeie, in masura in care femininul isi imbratiseaza adevarul.
Cu adanca reverenta pentru acest dans,
Barbatii sexy, constienti, treziti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...