joi, decembrie 24, 2015

Ori de cate ori nu iertam pe cineva, intemnitam acea persoana in mintile noastre

Postat Maria
Relaxati-va cu cateva respiratii lente si profunde, inchideti ochii si asezati-va intr-o pozitie confortabila. Apoi incepeti urmatoarea meditatie:
"Imaginati-va ca stati in picioare intr-un camp de la tara. Un drum se indreapta spre locul unde stati. Pe el vine tot ce aveti nevoie in plan material, emotional si spiritual. Drumul trece printr-un tarc inainte de a ajunge la voi.
Tarcul are doua porti: una spre drum si cealalta spre voi. Daca amandoua portile sunt deschise, tot ce aveti nevoie poate veni catre voi si darurile voastre catre lume vor putea porni de la voi.
Ori de cate ori nu iertam pe cineva, intemnitam acea persoana in mintile noastre si o biciuim mental cu verdictele noastre de vina si de condamnare. Imaginea acelei persoane care ne infurie este prinsa in tarc in constiinta noastra, iar portile tarcului se inchid precum portile inchisorii.
In mod necesar intrati in tarc impreuna cu persoana pe care o judecati, pentru a o controla in timpul intemnitarii. Deci ambele porti sunt inchise si se blocheaza atat ceea ce daruiti, cat si ceea ce aveti nevoie sa primiti.
Priviti in interiorul tarcului acum si vedeti cine e acolo. Constientizati pretul mare pe care il platiti pentru tinerea in tarc a acestor oameni. Daca sunteti pregatiti sa iertati, imaginati-va ca portile tarcului se deschid automat.
Vizualizati ca oricine este in tarc iese liber, fericit si iertat. Transmiteti-le ganduri bune. Daca vi se pare greu, incercati sa iertati persoana si nu actele sale.
Pe masura ce iertati, simtiti eliberarea, usurarea si energia reinnoita, in timp ce resentimentele dispar. Asigurati-va ca nu ramaneti singur in tarc, lasand acolo doar judecata ego-ului fata de voi insiva."
Primita pe mail...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...