marți, noiembrie 03, 2015

Experiența sexuală la nivel uman

Postat Maria
Așa cum se întâmplă cu multe alte lucruri, exprimarea sexuală la nivel uman este adeseori greșit înțeleasă, abuzată și ciuruită de conceptele vinovăției și rușinii. De obicei, sexul fie este îmbrățișat cu o plăcere detașată și impersonală ca și cum ar fi ultima experiență, fie este considerat tabu, rău, și ceva de evitat ca și ”păcat”. Nici una dintre ele nu este adevărată. Experiența sexuală la nivel uman nu este nici un sfârșit nici un rău care trebuie evitat.

Există unii care au nevoie de experiențele atracției sexuale pentru a crește și a evolua într-o simțire mai înaltă a iubirii/sexului. Unii nu au nevoie de aceste experiențe, ei s-au încarnat pentru alte motive. Multe contracte ale sufletelor includ nevoia de finalizare a unor experiențe individuale sau sexuale din viețile trecute și, prin urmare, ele vor fi incluse în experiențele acestei vieți.

Ca și în multe alte cazuri, sexul așa cum este el înțeles în experiența umană, este reprezentativ pentru un adevăr mai înalt – un pas către completarea spirituală. Realitatea spirituală este unirea și echilibrarea în exterior a aspectelor masculine și feminine ale sufletului care nu sunt de obicei recunoscute, dar pe deplin prezente în fiecare individ, fie că se află într-un corp de femeie sau de bărbat. Într-un anumit punct din călătoria spirituală, cele două aspecte devin unul, sufletul este complet și se manifestă în exterior ca și un individ nou și iluminat capabil să exprime atât puterea masculină cât și blândețea feminină, după cum este necesar, în viața de zi cu zi. La nivel uman, alăturarea masculinului și femininului, duce la apariția unei noi persoane.

Tot ceea ce este material trebuie înțeles a fi realitate, spiritual. Tot ceea ce o conștiință trei dimensională vede, aude și de ceea ce devine conștientă este înțeles prin filtrele dualității și separării. Gândiți-vă că vedeți lumea și tot ceea ce este în ea printr-un vitraliu de sticlă – ceea ce vedeți este perfect, dar nu sunteți în stare să-l percepeți așa cum este cu adevărat.

Sexul este sacru, nu pentru a fi folosit în mod egoist. Acțiunile sexuale trebuie să îmbrace întotdeauna respectul iubitor și acordul comun dintre parteneri fie că este vorba de relații bărbat/femeie, bărbat/bărbat sau femeie/femeie. Lăsați ca intuiția să vă ghideze întotdeauna, nu orice gând popular în acel moment sau norme și reguli promovate de alții. Atracția sexuală nu indică nevoia de o relație sexuală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...