sâmbătă, august 08, 2015

Raport energetic pe luna august 2015

Postat Maria

Raport energetic pe luna august 2015
Jennifer Hoffman
Daca ar fi sa rezum energia lunii august intr-un singur cuvant, acela ar fi usurare, odata cu trecerea lunii iulie. A fost o luna lunga si dura, care a parut sa nu se mai sfarseasca. Dar tot ce am reusit sa depasim ne-a ajutat sa stabilim noi limite energetice; ne-a deschis noi cai de potential si a curatat o multime de deseuri din realitatile noastre individuale si colective. August incepe cu o luna plina si Venus retrograd, ceea ce indica faptul ca incheierile sunt mai puternice decat inceputurile. Planeta Saturn incheie si ea un ciclu de 33 de ani si un ciclu mai mare, de 99 de ani, se incheie si el. In acelasi timp, toate planetele personale (Mercur, Venus si Marte) isi schimba semnul in aceasta luna, asa ca energia colectiva se afla acum in miscare. Trenul inaltarii a plecat din statie si accelereaza. Amintiti-va ca sfarsiturile si inceputurile se suprapun, asa ca fiti atenti la ce inceputuri apar atunci cand va deconectati de la ceea ce nu va mai serveste, pentru ca lucrurile se intampla simultan.
Luna august are un element foarte spiritual in energia sa si acesta nu are nimic de-a face cu spiritualitatea sau cu religia, ci cu puterea si energia spiritului, portalul divinitatii ce reprezinta exprimarea multi-dimensionalitatii noastre. I-am tot dat tarcoale acestui concept in ultimii 30 de ani si acum a venit momentul sa il punem in practica. Primul pas nu este acela de a ne invita prietenii extra-terestrii la masa, ci acela de a deschide calea exprimarii sinelui nostru divin, in cadrul propriilor sisteme de credinta, lucru pe care l-am facut deja de ani buni. Al doilea pas este cel care conteaza acum si el consta in intrebarea Ce inseamna sa fii divin?, la care vom gasi raspunsul atunci cand Jupiter isi va schimba semnul, pe 11 august. 
Jupiter trece in aceasta luna din Leu in Fecioara, lucru care s-a intamplat si in Septembrie 2003. Atunci mi-a aparut pentru prima data Arhanghelul Uriel si m-a intrebat daca vreau sa lucrez cu el. Prima data i-am raspuns nu, multumesc dupa care m-am razgandit. Atunci am inceput adevarata lucrare de inaltare si pentru multi dintre noi, printre care ma numar si eu, lucrurile au luat-o razna, ca sa spun asa. Nu am fost niciodata mai speriata, mai leftera, mai lipsita de control si mai neajutorata decat am fost atunci. Cu Jupiter in Fecioara, in 2003 am devenit cu totii martiri vindecatori in toata puterea cuvantului si am inceput sa lucram la vindecarea lumii. Si am dat tot ce aveam si chiar mai mult. Ne-am asumat pe deplin rolul de Lucratori intru Lumina si aproape ca ne-am omorat muncind. Lucrarea aceea continua dar ea este acum mult diferita, acum facem o cotitura si in luna august devenim balize de lumina.
Acum intelegem o noua paradigma a acestei energii deoarece in ultimii 12 ani am devenit mai intelepti in ce priveste caile energiei si am invatat ceva din ultimul tranzit al lui Jupiter in Fecioara si anume ca nu putem vindeca lumea, crucificandu-ne . Ne putem afla in serviciul lumii dar nu ca servitori, ci putem fi si stapani si victoriosi. Asadar, acum putem primi cu bucurie intrarea lui Jupiter in Fecioara si ne putem bucura pe deplin de energiile acestui semn, care includ compasiunea, gratia, atentia acordata detaliilor si perfectiunea. Este, in acelasi timp, si un semn al sanatatii si interesul acordat unui mod de alimentatie sanatos, exercitiilor fizice si unui mediu inconjurator mai curat a inceput in 2003, ultima data cand Jupiter s-a aflat in Fecioara. Urmariti cum vor lua avant toate aceste domenii acum. Aceia dintre voi care se ocupa de medicina alternativa ar trebui sa observe o crestere a afacerilor in domeniu, ca si o crestere a oricarui aspect legat de o mai buna constientizare a starii de sanatate. Facem o noua cotitura in acest rol, de aceasta data dintr-o perspectiva mai plina de putere, una care ne serveste in primul rand noua, raspunde nevoilor noastre personale si ne angajeaza potentialul si energia, fara sa ne conduca spre crucea martiriului.
Un alt aspect important al lunii august il constituie Saturn care intra in miscare directa pe 1 august, pregatindu-se sa paraseasca semnul Scorpionului. Acesta este cel mai mare eveniment al secolului, deoarece marcheaza incheierea unui ciclu de 99 de ani, care a inceput in 1917. Saturn trece anevoios peste ultimele doua grade din Scorpion, pe parcursul intregii luni, parasindu-l definitiv pe 19 septembrie, exact la timp pentru echinoctiul de toamna. Ca sa intelegeti ce inseamna asta, ganditi-va ce vi se intampla in 1982 si 1983, atunci cand Saturn s-a aflat ultima data in Scorpion si inainte de asta, in 1950. Acest deceniu a fost martorul aparitiei in retelele de energie a Pamantului a primei generatii puternice de Indigo si acum, cu doua cicluri in Scorpion mai tarziu, aceasta si-a atins, intr-un final, capacitatea maxima.
[N.tr: Pe pagina http://enlighteninglife.com/august-2015-energy-report/ puteti vedea un filmulet in care Jennifer explica ciclurile de 99 si de 33 de ani.]
Luna noua minunata, la 22 de grade in Leu, de pe 14 august, reprezinta o foarte buna demarcatie intre aceste incheieri si inceputuri. Atunci vom simti intr-un mod mai direct potentialul lunii august, deoarece primele doua saptamani pot fi petrecute incheind ce este de incheiat, asa cum se intampla de cele mai multe ori in lunile care incep cu o luna plina. Si asta face parte din actiunile care sunt posibile in luna august, pentru ca intr-adevar, noile inceputuri sunt mai fructuoase atunci cand nu sunt ingreunate de bagajele emotionale si fizice ale trecutului.
Il mai avem pe pionierul si revolutionarul Uranus in Berbec, primul semn al zodiacului si pe Chiron, vindecatorul ranit si cel care ne reaminteste karma in Pesti, ultimul semn al zodiacului. Atunci cand Uranus incearca sa ne smulga din disconfort, Chiron tine sa ne reaminteasca sa curatam mai intai mizeria pe care am facut-o, un fel de a ne face curat in camera, dupa ce am terminat lectiile, inainte de a iesi afara, la joaca. Desi s-ar putea sa va doriti sa mergeti inainte, asigurati-va ca v-ati ocupat de vindecarea si incheierea pe care le poate aduce aceasta luna. Va trebui oricum sa o faceti si daca nu va ocupati de asta acum, va trebui oricum sa o faceti mai tarziu. Cine isi doreste sa ramana blocat in casa, cu un mop si o matura, cand toti ceilalti se distreaza, jucandu-se pe afara?
Daca va simtiti acum energizati si motivati, unul dintre darurile lunii august, aceasta reprezinta o renastere a energiei voastre si a nevoii de a trece la actiune. Acest lucru nu inseamna neaparat sa faceti ceva, actiunea incepe cu alegeri, ceva ce se petrece in interiorul fiintei noastre. Stabiliti-va intentiile pentru rezultatele pe care doriti sa le creati si apoi urmariti ce iese la suprafata pentru a fi curatat. Nu fiti atat de nerabdatori sa ajungeti la sfarsitul calatoriei, deoarece atunci cand va creati inceputurile, multe alte lucruri devin si ele posibile. Daca atat de multa din energia voastra a fost implicata in vindecare si transformare, ce se va intampla atunci cand veti da deoparte obligatiile si veti intentiona sa aveti o viata fericita si imbelsugata? Indiferent ce intentionam pentru intreaga lume, trebuie sa ne includem si pe noi in iubirea, belsugul, bucuria si pacea pe care la intentionam cu atata compasiune pentru altii.
August este o luna a constiintei de sine, a grijii fata de sine, a ingaduintei fata de sine si a atentiei fata de sine (observati accentul care se pune pe sine?). Scapati de prejudecati, mai ales de cele legate de a face ceea ce este bine, sau de a fi suficient de buni. Ingaduiti-va sa va bucurati de visele si viziunile pe care le aveti, legate de viata pe care va doriti sa o duceti si dati-va voie sa va relaxati, sa va reimprospatati si sa va reinnoiti inainte de marele efort din septembrie. In timp ce va creati un mare container pentru energie, asigurati-va ca il si goliti din cand in cand, deoarece intentiile noi scot intotdeauna la iveala vechi credinte, tipare si limitari. Fara presiune sau stress, doar pastrati curatenia, pe masura ce inaintati.
August este o luna in care sa ne oprim din a fi si a face lucrurile ca vindecatori si invatatori ai lumii, pentru a lasa putin praful sa se aseze. Vom sti asupra carui lucru sa ne concentram, dupa ce vom fi petrecut ceva timp evaluand ce a mai ramas de facut, dupa ce vom fi decis ce vrem sa pastram si la ce suntem pregatiti sa renuntam. Am muncit deja atat de mult, hai sa vedem si de cat de multe este capabil colectivul (probabil mult mai mult decat stim) au si ei nevoie sa participe in acest proces. Noi ne-am ocupat multa vreme de muncile grele, acum sunt si ei pregatiti sa participe si trebuie sa le dam sansa sa o faca.
Energia acestei luni este mai relaxata si mai putin agitata si cu cele cateva noi cicluri de energie care incep acum, nu mai trebuie sa muncim chiar din greu. Petreceti putin timp in aceasta luna, gandindu-va la felul in care ar arata viata voastra plina de uimire, extraordinara si cu viziune reimprospatata, astfel incat sa ii dati putere prin consimtamantul vostru energetic. Cuvantul cheie in luna august este ingaduinta ceea ce inseamna gratificatie, incuviintare, toleranta si permisiune. Ce va puteti ingadui sa faceti in aceasta luna, dandu-va permisiunea sa va bucurati de ceea ce ati muncit din greu sa creati si facandu-va timpul necesar pentru a mirosi florile minunate din gradina vietii voastre? Sa aveti o luna minunata,
Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...