miercuri, august 12, 2015

INIMA-mintea unificate: deprinderea magiei


26 iulie 2015, de Lauren
An nou planetar fericit! Ziua de azi, 26 iulie, marchează deschiderea portalului Leului, ceea ce înseamnă că coduri solare (christice) de frecvență nouă/mai înaltă saturează acum Pământul și omenirea și vor contiua să o facă, cam până pe 8 august.
Pentru cei care nu știu, portalul Leului are loc în fiecare an, pe 8 august… când Pământul se aliniază cu Sirius și centrul galactic, pentru a crea o poartă stelară ce ne trimite unde de energie activatoare, pentru înălțare personală și planetară.
Acest an are un impact și mai mare, pentru că avem o triplă activare 8-8-(8) rară (2+0+1+5 = 8), despre care mi se spune că vine la fix, ca să ne pregătească pentru apropiata eclipsă de Lună din septembrie… cea din urmă (și foarte profețită) Lună sângerie din tetradă. (a patra și ultima dintr-o serie de patru eclipse totale de Lună, ce au avut loc în perioada 2014 – 2015.) Citiți: lucrurile se intensifică CONSIDERABIL, fapt ce semnalează un final IMPORTANT.
Tot azi începe anul nou galactic al Magului alb planetar… a cărui esență nu ar fi putut fi mai relevantă pentru apariția noastră colectivă în lumea nouă. Dintre toate informațiile disponibile online, cele de aici sunt în acord perfect cu perspectiva pleiadiană:
Magul alb este magul al cărui puteri sunt activate de înțelepciunea ce provine din alinierea minții cu inima”.
Sunt două lucruri pe care le găsesc relevante, și anume: 1) energia de puritate, pe care o evocă imaginea unui mag alb și 2) faptul că anul acesta e guvernat de tonalitatea planetară a materializării, energia desăvârșirii și producerii… însemnând că e timpul să transpunem în realitate aceste frecvențe noi, ale inimii-minții echilibrate, în viața noastră de zi cu zi.

De la cel mai recent ciclu al lui Mercur retrograd, din luna mai, facem în mod constant o trecere relevantă la echilibrul minții și inimii… ceea ce pleiadienii numesc adesea „inima minții (5D)”… în scopul de a ne perfecționa aptitudinile de materializare, în lumea fizică, CA DUMNEZEI.

Această stare de uniune poate fi dobândită doar atunci când centrul cap-minte (coroană), centrul primar (superior) al inimii și centrul inimii (plexului) solare sunt purificate, activate și unite, pentru a lucra în armonie cu sufletul. Pentru a atinge și menține conștiința „inimii minții”, este obligatoriu să: 1) transcendem frica, pentru a  subordona mintea inferioară (supraviețuirea), minții superioare, a lui DUMNEZEU, și 2) să ne purificăm centrul primar al inimii de toate emoțiile bazate pe frică, ce provin din programele false… ambele constituind o parte foarte mare din ceea ce acest an al autorității îi aduce, fiecăruia dintre noi.

Întrucât mintea inferioară își pierde atât de repede controlul asupra vieții noastre, toți trecem printr-o perioadă accelerată și intensă de evoluție, care a produs multe schimbări în răspunsurile… în unele cazuri re-acțiile… noastre emoționale… și în reacția celulelor noastre la programarea din trecut. Acest proces de „transmitere a torței”… între, să spunem, mintea umană și cea a lui DUMNEZEU… și-a croit calea în corpul și viața noastră fizică, pregătind noi circuite neuronale, pentru răspunsuri noi la vechile tipare, astfel ca să putem elimina treptat programarea expirată, în scopul de a trăi realitatea nouă, pentru care fiecare dintre noi este aici ca să o întrupeze și să o etaleze.

Cu certitudine că nu a fost ușor și că, pentru a ieși din vechile moduri de a concepe și vedea lucrurile, e necesar un efort conjugat și un întreg arsenal de instrumente spirituale, dar rezultatul final e mai mult decât satisfăcător… este revenirea la starea noastră naturală/neutră de FIințare. Sinele nostru suflet, în corp fizic.

Pentru a susține acest proces – și începând cu Luna nouă în Rac, din 15 iulie – descărcăm totodată coduri lunare și solare noi, ce ne activează complexul pineală-pituitară să se alinieze cu noua noastră stare de percepție (iluminată). Această activare e intensă și are loc în fiecare an, în perioada dintre Luna nouă în Rac și intrarea Soarelui în Leu, deoarece… și după cum e arătat într-un mod atât de relevant în astrologia ayurvedică… Soarele și Luna, planetele guvernante ale Leului și respectiv Racului, reprezintă „centrul cap-minte”. În gândirea yoghină, Soarele și Luna sunt considerate ochiul drept (masculin) și stâng (feminin) al celor ce au atins nivelul cosmic de conștiință sau principiul universal… și anume, atunci când Soarele interior trezit se deschide și ne activează întregul sistem de chakre.


În general vorbind, Racul (Luna) și Leul (Soarele) reprezintă polaritatea dintre emoție și rațiune și, an de an, ne-am apropiat tot mai mult de punctul final de echilibru al celor două. Totuși, anul acesta avem ocazia să atingem echilibrul perfect dintre gândire și simțire/minte și inimă și, potrivit Surselor mele, exact în direcția asta lucrează mulți dintre noi cu mult zel, de când Soarele (și Mercur) s-a aflat în Gemeni.

La nivel inferior, acest proces de echilibrare poate fi simțit în corpul fizic, pe măsură ce complexul pineală-pituitară… care înseamnă mecanica fizică a procesării noastre dimensionale mai înalte… se unește. În timpul acestor activări e posibil să întâlniți unele valuri trecătoare de ceață mentală, confuzie, dezorientare, înțelegere întârziată, vedere deteriorată, „scurgeri” din liniile temporale și peripeții multidimensionale ciudate, lăcrimare-mâncărime de ochi, sensibilitate la miros, dureri de cap, amețeală, oboseală și somnolență… și, apropo, mult noroc în a înțelege acest raport, căci eu, una, știu foarte puțin ce spune sau înseamnă Imagini inline 3... dar asta se va întâmpla doar cât timp se adaptează structura fizică a centrului nervos din creier, ca să găzduiască frecvența mai înaltă care sunteți VOI. Traducere: pe măsură ce peisajul interior se modifică, ca să includă mai multe dimensiuni ale realității, percepția noastră (proiectorul holografic) trebuie și ea să se schimbe, pentru a ne proiecta în mod adecvat noua hologramă, în „afară””. Acest lucru poate provoca unele experiențe stranii, mai din zona crepusculară, așa că faceți alegerea de a vă obișnui să spuneți bun venit, ciudățeniilor.

La nivel superior – și pe măsură ce se trezește al treilea ochi – inima-mintea noastră divină devine procesorul dominant, ceea ce înseamnă că începem să atragem noi forme-gând (care au la bază IUBIREA universală), prin accesul la tărâmuri noi și extinse de inteligență, în scopul de a proiecta o realitate nouă, bazată pe IUBIRE, pe pânza lumii noastre fizice/holografice.

Pe măsură ce vă conștientizați capacitatea de a gândi CA DUMNEZEU, în mod simultan, vă deschideți spre natura voastră reală, ca aspect autorealizat AL LUI DUMNEZEU. – Consiliul Suprem Pleiadian

Pe măsură ce ne avântăm în acest nou an planetar și invocăm puritatea și puterea Magului alb planetar, începem să ne creăm viața pornind dinspre interior spre exterior, dintr-o conștiință creată de un echilibru real al inimii-minții. Cei care își amintesc că toată puterea stă în percepție… în imaginația fermecată… vor reveni la starea înnăscută – și totuși o aptitudine dobândită cum se cuvine – de a face lucruri magice cu ajutorul minții.

E timpul să facem apel la Sursa magiei noastre!
Apariția SINELUI

Tema cea mai evidentă și urgentă pentru a doua jumătate a lui 2015 – și posibil pentru întregul an nou planetar (26 iulie 2015 – 26 iulie 2016) – e conștientizarea Sinelui (sufletului) nostru  autentic, în formă fizică. Este un lucru foarte important… fiind deopotrivă rezultatul final/răsplata perioadei FOARTE lungi și grele de ucenicie, pentru acei deschizători de drum care sunt în frunte pentru întreaga omenire, și începutul unei vieți cu totul noi, ca IUBIRE, în formă fizică.

Înainte de a începe la modul serios, să facem mai întâi o remarcă despre amploarea a ceea ce s-a petrecut de la raportul anterior. Pentru cei aflați la început, a fost o schimbare uriașă a conștientizării corpului fizic și felului în care răspunde la energia gândului. Acest grad nou de receptivitate face parte integrantă din sistemul noii biologii umane și a matricei cristaline ce ne alcătuiește noua structură celulară.

Am vrea să începem de aici, pentru că acesta e punctul din care începeți VOI.

Mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, intră acum zilnic în noua lor biologie. Vrem să spunem că în prezent deveniți totalitatea VOASTRĂ, în formă, iar asta nu e o treabă ușoară!
Că faptul că fiecare dintre cei care citesc aceste rânduri se deschid la acest nivel nou de a trăi, CA DUMNEZEU, depășește înțelegerea actuală a colectivității, fiind imposibil majorității ei. Și totuși, iată-vă… „realizând imposibilul”, într-un mod perfect, strălucit. 
În funcție de unde vă aflați în procesul de trezire… adică, dacă sunteți conștienți cu privire la originea sufletului vostru/naturii autentice sau dacă mai dați peste unele adevăruri mai profunde, pentru prima oară… oricum, mi se spune că mulți trec la un alt nivel, mai profund, de conștientizare/descoperire a condiției noastre galactice… sau a ceea ce consiliul numește natura stelară și/sau moșternirea noastră cosmică.
Pe aceia dintre voi pentru care aceste aspecte mai înalte ale Sinelui sunt noi, pleiadienii doresc să vă asigure că indiferent peste ce dați în interiorul vostru… adică lucrurile la care ajungeți, în felul și momentul vostru… este exact așa cum v-ați planificat.
Adevărul e că toți devenim conștienți de amintirea că nu suntem altceva decât manifestarea a ceea ce am creat deja pentru noi… doar că în dimensiunile planului fizic, ale timpului și spațiului… iar această înțelegere devine foarte importantă pentru întruparea noastră, ca ghizi galactici și deschizători de drum pentru toți ceilalți.
Pe măsură ce vă întrupați natura reală și deveniți conștienți de rădăcinile voastre, să spunem, deveniți profund conștienți și de mecanismul pe care chiar voi l-ați folosit, pentru a-i servi Sinelui vostru superior.
Ne referim la faptul că ajungeți să conștientizați că natura reală a ființei voastre e foarte legată de rolurile voastre de a aduce un serviciu mai însemnat acestei planete. Că cine sunteți ESTE serviciul vostru și că în acest moment amintirea acestui fapt devine mai evidentă în câmpul vostru energetic, exact pentru acest motiv. 
Ea nu e o amintire din minte, ci din inimă, așa că s-ar cuveni să stați în umbra acestei dezvăluiri, să lăsați aceste informații să iasă la lumină, fără concepte mentale, așteptări sau altele de acest gen.
Un alt lucru extrem de important în acest moment este conștientizarea crescândă a felului și motivului pentru care sistemul noii voastre biologii este, în realitate, corelat cu natura voastră cosmică… căci înțelegerea noii voastre biologii vă permite să înțelegeți mecanismul pus în aplicare pentru a vă percepe drept VOI, în formă fizică.

Asta ar putea părea complicat, dar oricât de complex ar fi, este de asemenea foarte simplu de înțeles. În procesul de transfigurare, ne dăm seama că natura noastră fizică devine o extensie reală, o replică exactă, a naturi autentice a sufletului nostru… ceea ce înseamnă (în mod foarte interesant) că ceea ce putem folosi la nivel sufletesc, putem folosi acum (din câte se pare) la nivel fizic.

Potrivit consiliului, acest proces se desfășoară ACUM… iar ei îmi spun că ne va deveni clar foarte repede că ne realizăm potențialul sufletului nostru, în formă. Și da, devine evident, în moduri mărunte, cum se petrece de fapt acest lucru și sunt sigură că în săptămânile ce vin vom dobândi o înțelegere mai bogată, însă iată ce spune CSP despre cum va începe să se întâmple:

Ramificațiile desfășurării procesului pomenit vor fi după cum urmează: veți ajunge la o înțelegere mai deplină, mai viscerală, despre ce înseamnă să ai sufletul întrupat. Moment în care veți simți gradul profund de pace, inerent experienței sufletului vostru, în experiența fizică. 

Aceasta va fi, în și de la sine, experiența unei descoperiri revelatorii, întrucât până în prezent condiția umană nu a servit acest grad de mulțumire.

Mai aflu că aptitudinea de a ne schimba într-o clipă sistemul realității se datorează întrupării noastre și că în curând va fi descoperită mai ușor. CSP a vorbit despre asta în trecut, dar transpunerea în realitate a acestui concept este acum în fața noastră, acesta fiind motivul pentru care remarcăm că e necesar foarte puțin, ca să urcăm din adâncurile disperării umane, la înălțimea conștiinței divine. Devine realmente o chestiune de schimbare a perspectivei, prin care putem observa cu mai multă ușurință că restul sistemului corpului urmează acum în mod implicit locul în care ne concentrăm atenția.

Vă asigurăm că asta va schimba totul cu privire la faptul de a fi om… cel mai important va fi capacitatea voastră de a obține pacea, adevărata stare de neînfricare. Căci atunci când nu există frică, ceea ce puteți înfăptuiți nu are limită și, într-adevăr, acesta e întreaga idee despre transcendență.

Faptul de a înainta dincolo de târâmurile fricii marchează sfârșitul vieții umane și începutul vieții divine. 

Până acum, a trăi fără frică a fost doar un concept, o expresie, un program al realității ‘încercat’, dar suntem aici ca să vă spunem că această realitate e reală… și există ACUM.

În cele din urmă, am avansat până în punctul în care nu mai există nevoia de a folosi frica ca pe un instrument de învățare, întrucât în 5D frica doar ne stânjenește experiența. În 3D – și prin intermediul conceptelor polarității puse în aplicare prin dualitate – frica a fost un instrument de învățare esențial… dar a fost doar un instrument pentru supraviețuirea noastră umană.

Acum a venit momentul să transcendem, oficial vorbind, acel sistem al realității 3D-4D și să trecem la starea de adult spiritual, la iluminarea noastră, ca societate, și la apariția unei conștiințe de masă, ca IUBIRE.

Știm că toate acestea sună ca niște afirmații mărețe, dar vă asigurăm că acum aceasta ESTE realitatea voastră… DACĂ și atunci când o susțineți.

Și rețineți că scopul jocului dualității este acela de a avansa la nivelul următor, ca să spunem așa. Creația cauză și efect a fost pusă în joc ca să ajute omenirea să depășească conștiința supraviețuirii.

Victoria finală este însă întoarcerea la IUBIRE. Nu iubirea, ca opus al fricii… ci IUBIREA ca cea din forța de creație uni-ficatoare, uni-versală. – De la creație cauzală, la creație conștientă.
Elementul de construcție

Hotărârea noastră de a renunța la frică (restricția), ca instrument de învățare, și de a alege în fiecare clipă IUBIREA (expansiunea), ne restructurează însăși fundația de sub picioare.

Atunci când spunem că acum aveți capacitatea de a alege IUBIREA, nu înseamnă că înainte nu ați avut această ocazie, ci doar că acum aveți un grad de disponibilitate, de pregătire, de a alege doar IUBIREA, tot timpul.

Vă puteți imagina ramificațiile acestui fapt?

CSP ne roagă să ne gândim la următorul lucru: dacă ne-am creat starea actuală a realității personale și colective, pe baza unui amestec de frici străvechi și progrese ale omului modern, ce ar fi creat, dacă ar fi să creăm conștient o realitate bazată pe cunoașterea sacră străveche și progresele omului modern?

Răspunsul la întrebare este nelimitare absolută.

Și ne referim la asta în sensul cel mai real și mai practic al cuvântului.

Iată însă cum stau lucrurile… pentru a crea nelimitare în forma fizică, e necesar ca mai întâi să creați nelimitare în conștiința umană. 

Asta e ceea ce fac chiar în acest moment aceia dintre voi care în prezent își fac apariția în divinitatea lor. VOI deveniți exemplele vii despre ce înseamnă a fi cu adevărat nelimitat… a fi nestânjenit de „fricile străvechi, de supraviețuire”, ca să spunem așa.

Iar asta înseamnă că ceea ce faceți pentru omenire creează un bloc de beton… și folosim intenționat acest cuvânt… pe care să construiți noul Pământ. 

Da, fiecare dintre voi, ca maestru de lumină întrupat, devine un adevărat pilon pentru crearea noului Pământ, întrucât voi, voi înșivă, SUNTEȚI o creație a noului Pământ. VOI v-ați creat pe voi, în formă fizică, ca să îi arătați lumii ce înseamnă să trăiești nestânjenit… ELIBERAT de grijile lumii fizice, dar ca aspect AL lumii fizice.

Vă dați seama ce înseamnă asta?

Înseamnă că ceea ce deveniți, întrupați, este principalul element de construcție al materiei, căci fiecare dintre voi conține în el frecvențele și elementele, structura moleculară, atomică și subatomică a universului… cele care constituie materia fizică pe care o vedeți chiar în fața ochilor voștri.

Ce va însemna asta pentru lumea în curs de evoluție este de o amploare monumentală, căci voi înșivă veți vesti trezirea omenirii, doar prin faptul de a exista, ca instrument al lui DUMNEZEU. Practic spus, toate particulele creației vă fac semn, pe măsură ce vă acceptați în totalitate DUMNEZEIrea.

Pe măsură ce ne eliberăm de gândurile care au la bază frica, trecem la înțelegerea întrupată că materia  fizicalității e doar o „materie” a concentrării noastre… că lucrul pe care considerăm că merită să ne concentrăm atenția devine realitatea noastră, cam instantaneu acum. Deja ne dovedim acest lucru nouă înșine, prin capacitatea crescândă de a ieși rapid din tiparele trecutului, de a alege noi linii temporale, în scopul de a crea într-o clipă noi rezultate posibile pentru noi…  dar pe măsură ce ne dezvoltăm această capacitatea, ea începe să se transfere în lumile noastre exterioare, în maniere remarcabile.

Mi se spune că pentru unii dintre voi acest lucru se întâmplă deja, pentru cei mai mulți dintre voi se află doar la nivel de „posibilitate”, dar toți devenim martori conștienți la felul în care puterea gândului nostru e accentuată, într-o măsură cu care nu suntem obișnuiți… dar care este totuși foarte familiară.

CSP precizează că această putere a gândului care apare este noua stare obișnuită și că abia începe să înflorească în viața noastră fizică.

De fapt, în rapoartele trecute ni s-a spus că puterea gândului va fi în final responsabilă de aducerea vieții și sistemului corpului nostru într-o stare înălțată, iar acum asta FACEm (!)… descoperim acțiunile necesare (în noi înșine), în fiecare zi în care ne aventurăm în lumea nouă. Observăm că suntem nu doar expuși la toate gândurile, ca și creație, dar că, simultan, ne creăm din nou realitatea, din mers. Zilele de așteptare a materializării gândurilor noastre s-au încheiat, iar în locul lor există un instrument de etalon imediat, un sistem nou de inteligență (cristalină), ce ne permite să rămânem fixați, ancorați în zona noastră vibrațională.

Acest sistem interior de navigare (simț ascuțit) este un mecanism foarte important al noului om, care ne dă capacitatea de a ne angrena în lumea din jurul nostru, ca o extensie a Sinelui. El este un instrument de creație holografic, ce ne furnizează înțelegerea imediată a realității noastre, ca să avem capacitatea de a modifica și ajusta cursul, pe moment, din zbor. Nu mai e vorba de acumulare de karma și de a te ocupa de ea „mai târziu”, ci despre creație în timp real, în care nu există „ nici timp, nici spațiu”, pentru a fi creată karmă. Și încă cum.
Centrul de comandă

Luna aceasta a fost intensă, iar acum, că portalul Leului este oficial deschis, înmulțiți asta cu 10… DAR rețineți că aceste noi coduri solare (christice) sunt aici ca să ne ajute să răzbatem până la nivelul de conștiință christică… acele forme-gând (iluminate) ce ne așteaptă tot timpul, chiar în afara buclelor mentale, cărora le place să ne țină legați de roata de hamster a trecutului.

Anul acesta, o mare parte a autorității noastre constă în cizelarea aptitudinii mentale, în faptul de a fi responsabili de creșterea puterii gândurilor noastre. De aceea… și în special dacă vă treziți prinși într-o buclă a limitării… e important să vă amintiți de puterea voastră și să afirmați că acum VOI vă comandați destinul.  
În mod interesant… și acum, că ne este activat al treilea ochi, sub Soarele din Leu… chakra a șasea e numită în sanskrită „ajna”, care înseamnă centru de comandă. Hmmm… nu e deloc întâmplător. El este și sediul creativității, iar atunci când e deschis portalul către inteligența divină… el guvernează toate gândurile/viziunile care vin și pleacă și ajustează de asemenea toate celelalte chakre, în scopul de a dezvolta concepte în realitatea fizică/materială.
Alegerea/vibrația gândurilor cu care interacționăm determină materializarea exterioară… adică, prin intermediul „centrului de comandă”, învățăm să ne organizăm în mod conștient realitatea, prin alegerea gândurilor (mai elevate) bazate pe IUBIRE, în fiecare moment.

În timp ce facem asta, pe măsură ce înlocuim fiecare program preexistent (bazat pe frică), efectiv ne „reconstruim” templul, viața și lumea… cu câte un gând (al lui DUMNEZEU) pe rând.  
Excavare inovatoare

Ne aflăm abia la începutul etapei apariției/reconstrucției noastre, dar, începând din această lună am început, oficial vorbind, o nouă construcție.

Luna iulie (cu cele 2 Luni pline ale ei) servește ca o importantă perioadă de escavare (emoțională), necesară pentru a ne pune noile fundații, așa că e firesc că a existat/există ceva ‘muncă anevoioasă’. Intrarea în luna august – și măsura în care am putut îndepărta molozul din trecutul nostru – va determina viteza și eficiența cu care putem construi noua structură necesară să găzduiască adevărul sufletului nostru. Până la sfârșitul lui septembrie, ar trebui să începem să vedem primul semn al eforturilor noastre în formă… o realizare palpabilă a noii noastre vieți centrată pe inimă.

Din cauza acestui impuls din partea universului, de a crea (conștient) modelul Sinelui și vieții noastre noi, avem nevoie să gândim cu INIMA, în maniere impecabile. Orice locuri în care încă mai onorăm limitările sunt și vor continua să fie neînduplecate în a ne reclama atenția, până când alegem IUBIREA în absolut toate privințele. Înțelegeți că în dualitate (cu un sistem minte-inimă scindat) creăm mai mult cu ajutorul sentimentelor decât al minții, deoarece emoțiile (adunate, nevindecate) tind să păstreze în câmpul nostru vibrația dominantă.

Dar în unitate (având o rezonanță purificată), avem autoritate asupra gândurilor, iar oceanul nostru emoțional e calm… această neutralitate (punctul zero) ne oferă capacitatea de a opera direct cu energia Sursei, care răspunde la gânduri (purificate). Din această cauză a fost concentrată fără încetare atât de multă energie pe purificarea inimii și minții… va fi necesar să învățăm să ne stăpânim mintea, astfel ca inima să poată atrage potențiale noi, pentru a făuri o realitate nouă.
Creația dinspre interior spre exterior

Pe măsură ce construim această realitate nouă – partea noastră unică din Planul vast și  insondabil al Raiului – e util să înțelegem că apariția noastră este un proces ciclic, repetitiv, în care ne cufundăm în interior și apoi ne îndreptăm spre exterior… în care pătrundem în interior, pentru adevărul sufletului nostru, apoi ieșim la lumină, ca să punem în aplicare acea conștiință a inimii, pentru a făuri lumea din jurul nostru, cărămidă cu cărămidă. Această „creație dinspre interior spre exterior” poate părea plictisitoare, dar (odată terminate lucrările de excavare) ea este în realitate un proces care aduce foarte multă satisfacție, dacă putem să ne detașăm de rezultat, ca fiind obiectivul, și să savurăm construirea, ca fiind călătoria. 

Într-adevăr, întrucât creăm din mers această realitate cu totul nouă, e esențial să o privim în felul acesta, pentru ca pe parcursul procesului să rămânem plini de putere, ca nu cumva să încercăm să copiem trecutul în viitorul nostru și/sau să cădem victimă vreunui gând de lipsă de putere și să cădem înapoi în acele realități rezultante. Fiți avizați că fiecare gând creează următoarea experiență A acelui gând… atunci când, din Sursa puterii noastre, cădem înapoi în separare, ne întoarcem din nou la creație în timp-spațiu. Obiectivul e să rămânem conectați cu inima-mintea unificate, în care există unitatea și atemporalitatea… în care vidul abundent, fertil în potențiale, este o constantă.

De fiecare dată când uităm de puterea noastră, creăm un interval în timp, un obstacol în calea  măreției noastre și a manifestărilor ulterioare ale acestei măreții.

Nu mai avem nevoie să facem asta. Zilele acelea s-au dus și, totuși, faptul de a intra în interior, în scopul de a crea în exterior, poate aduce la suprafață frici și sentimente vechi, care ne tulbură temporar viziunea, așa că așteptați-vă la asta. În acele clipe, asigurați-vă însă să rămâneți ferm în contact cu înțelegerea faptului că acele frici preced, de departe, orice eveniment actual declanșator… că orice „teste” prin care trecem în prezent sunt doar o mică oglindire a trecutului nostru și că putem ieși ușor și conștient din el și să ne aliniem cu Sinele nostru, ca fiind Sursa.

Pentru a face asta, intrăm în centrul nostru, comandăm puterea de a ne crea destinul adevărat din interiorul nostru și dăm drumul la orice altă opțiune, ca fiind viabilă. Iar dacă simțiți că nu aveți autoritate, consiliul ne spune că putem de asemenea „comanda să avem autoritate” (!)… că ne putem afirma voința, CA DUMNEZEU, pentru a ne comanda mai întâi autoritatea interioară, în scopul de a ne comanda realitatea.  #călătoria minții
Ideea este că creația karmică (dualitate) s-a încheiat… că e vorba doar de finalizarea acelor realități rezultante, dându-le voie să se joace (cuvânt cheie) până la capăt, iar acum va fi suficient să fim total detașați… să avem doar gânduri bazate pe observare, precum „ăsta a fost trecutul meu”. Apoi să ne întoarcem în IUBIRE, ca să punem următoarea cărămidă a vieții noastre noi. Și repetăm ciclul.
Pentru a făuri noul, e necesar să încetăm să mai fim de acord cu vechiul… citiți: să renunțăm la dependența de a mai cre-de în programarea noastră veche, chiar dacă e la fel de „reală” ca faptul că ziua e lungă. E necesar să ne împuternicim să materializăm ceea ce are importanță pentru noi, renunțând la ceea ce nu mai are importanță, la ceea ce nu ne mai e de folos… chiar dacă în prezent acele vechi scenarii pulsează de viață, demonstrându-și puternic existența, e necesar să rămânem treji și conștienți de amintirea că, dacă ele nu sunt reflectarea reală a intențiilor sufletului nostru, sunt niște iluzii. 
Și, la fel ca orice iluzie, pur și simplu putem/trebuie să dorim să dispară, cu ajutorul unui gând mai măreț, mai aliniat. Suntem ATÂT de puternici. 
Abracadabra. Și așa este. 
Întoarcerea magiei

Consiliul îmi spune că, pe măsură ce intrăm în luna august, ne vom reconecta cu puterile noastre magice… cultivând creativitatea, până în punctul în care chiar am putea să FACEM ceva cu ea.

Până în acest moment din an, creația fizică a fost neregulată pentru cei care se întrupează, în principal pentru că majoritatea energiei noastre creative e focalizată pe recrearea noastră, prin transfigurare. Am putea să ne aruncăm vrăjile creative și să ne fluturăm baghetele magice, dar de cele mai multe ori ele au fost neproductive. În mod frustrant, nu există o metodă cu privire la aceste cufundări creative și momente de liniște… ele fac parte din proces și, în general, sunt neplăcute, dar ne fac să ne menținem atenția acolo unde trebuie, ca să ne înălțăm… asupra noastră.

Știm că până în prezent v-ați străduit să vă echilibrați procesul de ieșire din ființa voastră, cu creațiile exerioare, dar acestea două vor ajunge în curând la un echilibru mai consistent.

Dar acum aflu că în curând vom încheia un ciclu de explorare interioară și că vom începe un nou ciclu de materializare și manifestare… ODoamneîțimulțumesc… că el va aduce multe idei și concepte noi pentru creația nouă, dar că va servi totodată ca imbold pentru a finaliza numeroase proiecte vechi existente, pentru a face loc unui nou șuvoi de creativitate.

Focul creativ (Leu) e întotdeauna excelent pentru a valorifica potențiale noi și îndrăznețe, care aduc în primplan idei geniale pentru proiecte noi, dar, de obicei, acele potențiale nu ajung în planul de jos, până nu intrăm în Fecioara cu picioarele pe pământ. Acestea fiind spuse, poate că mă înșel, deoarece CSP mi-a precizat că vechiul mod de a crea s-a încheiat și că noul/străvechiul mod de a crea va fi acum cu totul obligatoriu. Ei spun că intrăm într-o perioadă de „deprindere a magiei” și că luna care vine vom vedea/simți această schimbare, într-un mod real.

Am dori să clarificăm faptul că noul mod de a crea nu e diferit de cel vechi, deoarece primează același principiu al gândului… diferența constă în faptul că, în această dinamică nouă a energiei, e necesar să creați, ca să fiți creativi

Vrem să spunem că acțiunea de a crea este acum de așa manieră, încât trebuie să preceadă conceptul.

Ca să fim mai expliciți…

În trecut, când creați, o făceați de pe o poziție în care înțelegeați, dinainte, ceea ce urma a fi creat… poate că, pentru a vă construi o viziune, prelucrați un plan sau un set de planuri… dar aici, în absența timpului, mecanismul creației nu funcționează de fapt așa.

În sistemul nou (străvechi) de creație, veți munci ca să vă creați pașii următori, ÎN TIMP ce îi creați, în timp real. Pentru unii dintre voi, nu e un concept nou, dar pentru cei care nu sunt obișnuiți cu mecanismele inimii-minții unificate, e posibil să urmeze o curbă a învățării.

Mie mi se pare că este o creație în care pui carul înaintea boilor… adică, te pui în mișcare, în scopul de a fi pus în mișcare. Ei bine, dacă te poți da jos din pat Imagini inline 4

Consiliul spune că în săptămânile care vin vom examina din nou acest subiect, pe măsură ce ne devine mai clar, într-o manieră mai bazată pe experiență, dar că, pe măsură ce pătrundem mai adânc în aspectele mecanice reale ale creației divine, vom remarca de asemenea, în mod clar, structura holografică a vieții și lumii noastre… bravo, „voi nu sunteți în lume, lumea e VOI”.

Am mai spus înainte că acesta e anul făuririi noului Pământ. Am spus și că acesta e anul în care veți începe să vă transpuneți în realitate Sinele divin, în formă fizică.

Ceea ce am dori să clarificăm este înțelegerea faptului că aceste două lucruri nu se exclud reciproc… că ceea ce sunteți, creați. 

Magia este că, atunci când vă realizați puritatea, realizați o lume pură.

Iar pe măsură ce deprindeți aptitudinea de a crea, ca o întrupare a creației însăși, veți folosi de asemenea forța universului într-un mod ce îi susține și elevează pe toți ceilalți.

Acesta e un produs secundar natural al creației adevărate, este puritatea dorinței de a valorifica pentru alții ceea ce susțineți pentru voi. În final, acest lucru se va traduce într-o lume în care fiecare e inspirat să împartă fără rezervă, întrucât va ști, în mod implicit că, într-un univers holografic, faptul de a dărui cu adevărat poate avea loc doar în împlinirea Sinelui, mai întâi.
Amintiți-vă de puterea voastră

Pe măsură ce pătrundem mai adânc în manifestarea noastră CA DUMNEZEI, e posibil să continuăm să provocăm unele tipare din vremea în care credeam că suntem doar oameni. Căutați să nu lăsați să vă descurajeze acest lucru. E foarte important să continuăm să emitem frecvența puterii și nu a trecutului nostru.
Atunci când apar probleme pentru a fi rezolvate, pe cât puteți, asigurați-vă să vă ocupați de ele de pe o poziție de autoritate. Dacă nu vă puteți aduce la o frecvență a împuternicirii, așteptați până ce sunteți într-o poziție în care vă îndreptați spre trecut dintr-un loc de calm centrat, apoi dați-i Sursei povara oricărei greutăți. Înțelegeți că nu mai avem nevoie să purtăm vreo greutate, de fapt, corpul nostru (cristalin) nu o mai poate susține.
 Pentru a trece la destinul nostru mai măreț, e necesar să învățăm acum să folosim FIECARE moment, fiecare factor declanșator. Aceasta este acum o realitate în care să practici ceea ce propovăduiești, în „timp real”, cu pauze puține până la inexistente, dar ne aflăm la un nivel în care nu avem nevoie să trăim ceva negativ în lumea exterioară, DACĂ ne facem lucrarea interioară de a alege IUBIREA, în fiecare clipă. Putem transforma rezultatele din trecut și programe ale realității concrete care nu ne mai servesc, în moduri miraculoase, DACĂ ne amintim că, în 5D, ziua de ieri nu are influență asupra zilei de mâine. Toate potențialele există ACUM. Nu mai suntem legați de ceea ce a fost, pentru a creea ce este.

Asta se rezumă într-un fel la faptul că... dacă întreaga viață e o iluzie, în care din ele veți alege să participați? Alegeți cu înțelepciune! Simplu spus: dacă aveți mai puțin decât ceea ce v-ați dorit, alegeți iar… și iar și iar… până când vedeți că vă este reflectat ceea ce doriți. Acest lucru va reclama uneori o capitulare profundă (spunând DA), alteori va reclama să luați o atitudine fermă (spunând NU)… iar uneori le va reclama pe ambele, în același timp.

Indiferent ce atrage după sine, e necesar să ne amintim de puterea noastră de a revendica.
Dacă sunteți prinși într-o capcană a minții, ce vă atrage într-un contracurent emoțional… nu intrați în panică… relaxați-vă și înotați cu curentul, nu departe de el, până când apele sunt liniștite, iar voi vă redobândiți centrul. Este indiscutabil că nu putem trece la un rezultat superior, de pe o poziție a emoției… emoția ne împiedică să accesăm câmpul nelimitat, pentru că, sincer vorbind, într-un sistem al realității instantanee, este periculos. Emoția este energie în mișcare, dar Sursa este în starea de nemișcare.

Obiectivul e să ne neutralizăm și nu să ne materializăm emoțiile… care sunt polarizante… și să transcendem gândurile care le-au dat naștere. Odată ce sunt transcense gândurile care provoacă tulburare emoțională, suntem liberi să creăm, cu ajutorul magiei minții (superioare).  

Aveți la dipoziție restul acestui anotimp, ca să ‘aduceți jos’ asta, să spunem. Folosiți această perioadă ca să stați în șah cu centrul simțirii, în scopul de a vă asigura în fiecare clipă că nu interacționați cu o realitate care nu vă mai servește. 

Pentru a transforma orice programe 3D restante, ignorați toate detaliile realității menționate și, în schimb, rămâneți ațintiți pe VOI. Nu mai e nevoie să reconciliați lumea 3D… reconciliați lumea prin faptul de a rămâne în a voastră. Nu cădeți pradă acelei lumi, nu cădeți victimă fricilor voastre.

Odată ce vă eliberați din capcanele iluziei, lumea voastră exterioară se poate transforma într-o clipă. Dacă veți face asta, dacă veți rămâne centrați cu curaj în puterea voastră superioară, veți ieși la liman din absolut orice labirint, într-un mod ce vă va încuraja să vă asumați următoarea sau orice provocare.

Expecto Patronum*!


ThinkWithYourHEART.com  ©Expect Miracles, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate. 


--
Ana Nicolai 
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...