luni, iunie 08, 2015

V-ați pierdut mințile? Dacă nu, mai este timp!


22 mai, de Lauren

V-ați pierdut mințile? Dacă nu, mai este timp!

Tocmai am intrat în ceea ce ar putea fi cel mai palpitant, cel mai aducător de împliniri Mercur retrograd de până acum… potrivit pleiadienilor, o perioadă, o deschidere, o ocazie favorabilă de a-L realiza pe DUMNEZEU.

Intrăm într-o perioadă de capacitate mentală sporită și, pentru cei pregătiți, asta înseamnă capacitatea de a-ți abandona total mintea inferioară (maimuță), pentru a fuziona cu mintea superioară (divină)… perioadă în care să ne amintim de fundamentul stării de creator, pe măsură ce gândurile noastre devin trambulina cu ajutorul căreia se revelează conștiința noastră christificată.

Până una-alta, să revenim la prezent… faza aparent interminabilă de GOLire a întregului conținut al eului nostru de altădată, pe măsură ce suntem împinși (intenționat) spre limitele naturii noastre omenești… spre punctul nostru de rupere și dincolo de el. Pentru a fuziona cu Sinele superior, suntem constrânși să abandonăm TOTUL din ființa noastră… în credință totală… neantului deplin… în scopul de a ne întrupa natura adevărată, autentică.

Suntem, categoric, într-o situație aflată în afara zonei noastre de confort, iar hotărârea de a ne abandona, implicată în aceste contracții finale, dar herculiene, nu e pentru imbecili. Acum, zicala „Lasă voia ta și lasă să se facă voia divină” capătă un înțeles CU TOTUL NOU.

Pentru cei care-și întrupează sufletul, ultimele 3 luni au însemnat o pierdere a identității diferită de oricare alta de până acum… o renunțare la eul și viața noastră făurite de om, o renunțare la absolut toate rămășițele, în schimbul totalității noastre.

Dacă vă simțiți îngrădiți, împiedicați să fiți fericiți, sleiți de forță vitală, neinspirați, nemotivați, deprimați, înfrânți, abandonați, prinși în capcană, NELINIȘTIȚI, nefamiliari cu voi înșivă, confuzi în ce privește locul vostru în viață și în lume, fără sentimentul unui scop, agitându-vă în timpul unei crize existențiale de proporții nemaipomenite, demoralizați, până în punctul de a vă dezintegra și a vrea să vă întoarceți Acasă… am vești bune: e foarte probabil să vă aflați în chinurile a ceea ce egoul percepe a fi moarte adevărată… iar la celălalt capăt al acelei capitulări finale este realizarea lui DUMNEZEU.


Calmul senin al prezenței ne așteaptă pe toți.


În timp ce întruparea noastră progresează, suntem foarte aproape de a atinge solul și desigur că asta stârnește din nou frici adânci de supraviețuire, însoțite de scenariile tipice de ‘crize de vindecare’. Sistemul corpului inferior este total neobișnuit cu nivelul de Lumină cu care suntem inundați anul acesta și, ca de obicei, tinde să opună rezistență. Pe măsură ce ne împământăm Sinele foarte MARE, în corpul nostru foarte mic, acest lucru poate totodată stârni unele sentimente trecătoare de limitare, claustrofobie și chiar sufocare, în care corpul simte că limitează sufletul.

Dacă aveți extraordinar de multe simptome, e posibil ca de vină să fie rezistența… aveți grijă să vorbiți cu celulele voastre, asigurați siguranța corpului și deschideți-vă total, pentru a întâmpina și primi aceste frecvențe, în scopul de a le pune în circulație prin voi și în Pământ.

Nu pot sublinia suficient de mult importanța de a menține în mișcare aceste energii.  Depresia, anxietatea, bătăile rapide ale inimii, retenția de apă, durerile de oase și rigiditatea musculară rezultă din energii stagnante (emoționale de asemenea), așa că aveți grijă să le puneți în mișcare prin sistemul de chakre și simțiți-vă sentimentele… în special dacă sunteți inundați, foarte împovărați/copleșiți. Exercițiile fizice pot aduce alinare, dar uneori epuizarea e prea mare ca să-ți mai pui corpul în mișcare… în acest caz, puteți folosi apa (băi cu sare) și/sau tehnici de vizualizare, pentru a vă curăța aura și a pune aceste energii în mișcare, prin câmpul toroidal.

Atunci când opunem rezistență (în mod inconștient) la descărcări, energiile tind să fuzioneze în corp și devin captive în celule, provocând simptome mai intense decât ar trebui să fie. Știu că mulți au dificultăți în asimilarea lor, dar alinarea lor și asistența sunt disponibile tot timpul, iar raza de lumină aurie (cu ajutorul intenției) face minuni. De asemenea, e recomandat să cereți asistență atunci când e nevoie, căci există foarte mult ajutor neutilizat, accesibil celor care se întrupează în acest moment, dar trebuie să ne amintim să ne dăm acceptul. Nu e nevoie să fim supereroi… simplul fapt de a fi pe Pământ, în acest moment, reclamă să fii un erou.

În final, înțelegeți că, pe măsură ce vă dați seama cum să vă mișcați în aceste infuzii ale Sursei și nu să vă îndepărtați de ele, veți putea să plutiți pe valuri și nu să fiți scufundați sub ele. E necesară oarecare practică și curaj, dar în mod sigur e posibil să ne mărim puterea interioară, în această perioadă incredibil de intensă. Dați voie, dați voie, dați voie să intre Lumina… ea este absolut sublimă.

Atunci când apare rezistența, amintiți-vă că… ați fost făcuți pentru asta!
Eliberarea din purgatoriu

Experiența din acest an cu energia Sursei e foarte diferită de tot ce am trăit până acum, în călătoria înălțării. Din cauza nefamiliarității și chiar a rigurozității cu care aceste energii reclamă focalizarea noastră exclusivă/sufletească, cei care sunt în avangardă au fost atrași foarte adânc în interiorul lor, pentru a gestiona această fuzionare cuprinzătoare și sacră, cu natura divină. Ea a devenit mai mult decât prioritatea numărul unu… pentru cei care își întrupează sufletul în acest moment - ea devine, treptat, UNICA noastră prioritate.

Din această cauză – și depinzând foarte mult de locul în care sunteți în acest proces de fuzionare – viața normală nu a mai fost nici pe departe cu putință… de fapt, gravitația din lumea 3D a fost adesea prea mult de îndurat, iar uneori poate fi resimțită de parcă am fi înghițiți de ea… chiar dispărând.
Două lucruri:
1- Senzația de dizolvare își are originea în dezintegrarea legăturii egoului nostru cu matricea/sistemul realității 3D. Acest lucru poate fi resimțit ca și cum zidurile ar năvăli peste noi, ca și cum moartea s-ar întrezări la orizont și nu ar exista cale de scăpare. Ceea ce se întâmplă la niveluri mai înalte este comparabil cu faptul că „ștecărul” nostru a fost scos din rețeaua veche, ducând la sentimentul de „dispariție” din matrice. Pe măsură ce schimbăm hologramele, acest lucru e normal și de așteptat… dacă simțiți această strânsoare a morții, să știți că sunteți în siguranță să vă abandonați ei, chiar să o întâmpinați, și că de partea cealaltă se află calmul vostru senin. Moartea este intrarea spre destinul vostru… ca să renaștem în întregime, trebuie să murim față de identitatea noastră veche, iar acum acest lucru e foarte posibil.

2- Dacă pășiți pe ușa aceea și vă abandonați total… și vreau să spun total… Sinelui superior, există acum un nou val de energie care să ne ridice, în timp ce ne reorientăm spre viața nouă. Deși l-am resimțit ca a fi ținuți într-un spațiu de desconsiderare sau ceea ce eu personal numesc purgatoriu, această prindere în capcană a existat doar ca să ne permită să ajungem față în față cu acele rămășite persistente ale limitării… fără a putea fugi… pentru o explorare finală, dacă suntem gata să ne mutăm în noile noastre reședințe.

2015 a adus cu el o vibrație extrem de accelerată, la asimilarea căreia ați lucrat neobosit, de la portalul 11:11, dar acum treceți de la inundarea cu frecvențele Sursei, la integrarea energiilor menționate.

Ne pregătim să schimbăm iar vitezele, să trecem de la energiile crucificării, care au folosit la desființarea ultimelor noastre concepte umane, la energiile necesare să ne reconstruim templul.
Consiliul Suprem Pleiadian dorește să precizeze foarte clar că spațiul foarte provocator în care am fost… mai ales de la 11:11, dar și mai intens începând cu echinocțiul din martie, portalul de eclipse, până la perioada Wesak… este temporar. Din cauza duratei luptei inerente din transcenderea egoului, este tentant să cre-dem că această fază este noua noastră normalitate,  pentru totdeauna… că tranziția e oarecum permanentă sau că nu va ieși niciodată nimic din munca investită în noi înșine.

Nu e deloc așa, dar în mod sigur poate părea așa, deoarece acum infuziile de lumină sunt atât de frecvente, încât nu mai există pauză între descărcări. Această accelerare va continua (citiți: lumina nu o va lăsa mai moale), întrucât scopul e să ne contopim cu ea, să ne ridicăm (scădem densitatea), pentru a fi în concordanță cu frecvența ei. Întreaga muncă constă nu în a fugi de lumină, ci mai degrabă în a ne întoarce, pentru a sta cu fața spre ea. Disconfortul, suferința înseamnă împotrivire LA lumină.

Întruparea conștiinței christificate este o realizare directă, eficientă și practică, ce reclamă prezența noastră TOTALĂ. Înțelegeți că orice distrageri implementate pentru a evita disconfortul… iar asta include faptul de a vă rătăci în învățături spirituale și a fi mulțumiți cu hrana provenită din orice sursă din afara voastră… vă va distrage de la întruparea sufletului vostru și va amâna inevitabilul. Disconfortul are un scop și nimic în afară de sistemul nostru de ghidare interioară nu poate să ne dezvăluie mesajul lui sau să ne servească în procesul de înălțare în acest moment… adică, nimeni din afara voastră nu are răspunsurile voastre. Înălțarea/coborârea înseamnă a deveni VOI, în mod autentic, în corp fizic… ceea ce înseamnă că nimeni în afară de voi nu poate realiza asta. A face acest pas împuternicit, în susținerea sinelui sufletesc, e o necesitate, în scopul de a dobândi, la modul real, libertatea pe care toți o căutăm cu ardoare.

Potrivit CSP, tehnic vorbind, încă suntem în ceea ce ei au numit în martie perioada de ucenicie și, deși ea a fost istovitoare în moduri pentru care nici măcar nu am cuvinte, până la urmă ea ne servește tuturor să depindem în totalitate de autoritatea noastră interioară, pentru a ne detașa complet de toate lucrurile exterioare și a ne reconecta cu Sursa proprie de hrănire. Nu este o acțiune ușoară și nu toată lumea e gata și/sau pregătită pentru asta, dar dacă sunteți, să știți că fuzionarea voastră cu DUMNEZEU e singurul lucru de care Sinelui vostru superior îi pasă în acest moment… divinitatea noastră este foarte puțin – dacă nu mai deloc – preocupată de existența noastră temporală, ea o privește ca pe un mijloc de a fuziona.

De la inundare la integrare

Următorul ciclu de încarnare – pe care îl vom numi de după înălțare – trebuie să înceapă în curând. Am spune că în clipa de față vă aflați în plină ‘înălțare’ și că o întrupați într-un ritm atât de rapid, încât e posibil să știți prea puțin în ce punct vă aflați, ca să spunem așa.

CSP mi-a spus recent că prima jumătate din acest an este/a fost axată în primul rând pe accelerare, care se rezumă la „mărirea vitezei” spinului (impuls propriu de rotire a particulelor elementare și cuantelor. N.tr.) nostru vibrațional, prin absorbirea frecvențelor christice foarte încărcate, ce bombardează planeta… și că a doua jumătate a anului are mai mult de-a face cu integrarea/întruparea lor. După cum înțeleg eu, întregul an e consacrat și concentrat pe fuzionarea și manifestarea noastră, însă sunt faze distincte prin care avansăm și care ne vor conduce la încheierea unui ciclu foarte influent, care a început în 2012.

De atunci, fiecare dintre noi care întrupează în prezent frecvențele christificate a muncit sârguincios în direcția pregătirii corpului fizic, astfel ca el să fie complet echipat pentru a face față trecerii de la structura de carbon la cea cristalină, iar în acea perioadă am ajuns să găzduim mai multă lumină decât probabil am știut că ar fi posibil.

Și totuși, încă mai ajustăm, încă mai scârțâim și gemem, în durerile mutației…
La acestea, noi spunem că cea mai mare parte a adaptării voastre la frecvența christică e încheiată și sunteți constanți în accelerarea voastră.

Vrem să spunem că primul sfert al etapei a fost dedicat accelerării rapide în conștiință, valului de energie necesară să ridice rețeaua planetară la o frecvență prin care în prezent puteți să vă ancorați și să vă mențineți conștiința christificată.

Din această cauză, începutul anului a fost atât de puternic supraîncărcat – activarea corpului christic solar al unui număr foarte mare de oameni a creat un val de o intensitate accelerată, nemaisimțită până atunci pe pământ, în corpul vostru fizic.

Acesta a fost un rău necesar, dacă vreți… și deși stim că a fost extrem de greu să rămâneți ancorați în corpul vostru pe pământ, în lunile anterioare, vă asigurăm că rezultatele a ceea ce s-a realizat… atât în interiorul vostru, cât și în jurul vostru… vă vor ului în cele din urmă.

Mi se amintește din nou că pe pământ nu a mai existat o perioadă de asemenea anvergură, în care atât de mulți devin conștienți de Dumnezeu în același timp. E sigur că acest lucru va stârni niște valuri destul de intense, însă intensitatea cu care aceste valuri de energii foarte electrice și încărcate se poate să vă fi inundat sistemul nervos în ultimele 12 săptămâni… Sfinte SisoeImagini inline 1… în sfârșit, acum se domolește, în noi și în jurul nostru.

Știm că pentru unii acestea vor fi vești binevenite, însă vă mai aducem la cunoștință că procesul nu s-a încheiat încă…

În timp ce faza de restructurare merge mai departe, vor continua să existe accelerări, descărcări și upgradări, ce se vor rezuma la unu din două lucruri (sau ambele): eliberarea continuă de tot ce nu mai servește călătoriei către starea noastră divină…. și/sau vom începe să observăm că aceste energii ne însuflețesc, în timp ce altădată ne trânteau la pământ.

La începutul acestui an, adaptarea la octava mai înaltă a luminii a fost mai mult decât dificilă… a fost resimțită mai mult ca o hărțuire. Să ne extindem și să ne ridicăm vibrația personală,  suficient de mult ca să facem față puterii și forței cu care aceste frecvențe au înghițit planeta, a fost o acțiune extraordinară. În unele momente, îngrozitoare. Viteza și accelerarea energiei este/a fost nemaipomenită, până în punctul în care viața și orientarea noastră față de ea ni s-au părut extrem de ieșite de sub control. A fost o plimbare cu mașina (fără frâne) din care efectiv nu ni s-a permis să ne dăm jos, așa că atenția noastră a trebuit să se concentreze mai departe pe amortizarea șocului continuu al valurilor zdrobitoare ale Sursei, ce au permis fiecărei infuzii să ne satureze celulele, până în punctul în care să putem converti aceste raze solare în combustibil și să reușim să ne menținem sarcina.

Acum, c ne aflăm în al doilea sfert al fazei (integrarea) și ne pregătim să trecem în anotimpul următor… și a doua jumătate a anului (ce…?)… sunt informată că focalizarea se mută, de la inundare, la stabilirea fermă a influxului uriaș de energii în corpul nostru fizic și în planetă. Din această cauză, sper că putem să consemnăm această parte ca fiind năucitoare, să încetinim pentru o clipă lucrurile și poate chiar să spargem cu dalta unele din acele straturi grele, de genul ‘în mod sigur nu voi supraviețui la asta’, înainte să vină vara în emisfera nordică.

În cel mai rău caz, pare să fie un moment bun în care să ne recăpătăm suflul… în cel mai bun caz, o ocazie reală de a „ne pune la curent” cu lumea fizică pe care am lăsat-o în urmă, în noiembrie anul trecut… la partea miraculoasă, care poate fi interpretată ca o șansă reală de a ne upgrada mediul și acțiunile pline de scop, ca să se potrivească cu noul nostru nivel de conștiință. Sau o spălătorie de mașini.

Consiliul mă face să cred că unele (sau toate?) din acestea ar putea fi de fapt posibile…

Intrați acum într-o perioadă de upgradare, ce vă va duce, în sens destul de literal, până la următoarea serie de eclipse din septembrie. Intervalul dintre solstițiu și echinocțiu (septembrie) va fi o perioadă de schimbare a vitezelor, în timp ce sunt pregătite fundațiile pentru co-crearea modelului Raiului.

Indiferent cum vi s-ar părea acum, treceți la o înțelegere mai bună a planului menționat, fapt ce înseamnă că veți începe să atrageți în mod natural resursele, oamenii și ocaziile necesare pentru a vă pune în acțiune proiectele. Asta nu indică nicicum că munca s-a încheiat, căci, în multe privințe, munca abia a început. 

Acelora dintre voi care inițiază noi aventuri ale sufletului, vă spunem că există o nouă mișcare în ce privește ieșirea voastră în public, ca să spunem așa… căci prin capacitatea voastră de a rămâne în viziunea voastră autentică despre adevăr, invocați forțele de creație necesare să vă susțină.

Acelora dintre voi care nu sunt încă conștienți de partea lor din planul divin, vouă, vă spunem… rămâneți ancorați în extinderea voastră. În ciclul care vine veți afla foarte multe lucruri despre orientarea voastră cosmică și cum se aplică ea la structura și planurile voastre pământești.

Mintea lui DUMNEZEU

Potrivit pleiadienilor, începând cu perioada actuală de Mercur retrograd, următorul val de expansiune – destinat celor aflați la cârma înălțării umane și planetare – are de-a face doar cu extinderea gândirii noastre, până în punctul de a descoperi mintea superioară (a lui DUMNEZEU) și a ne alinia cu ea.

Foarte multe lucruri s-au schimbat deja în noi și în jurul nostru, dar abia începem să ne punem la curent cu aceste schimbări, într-un mod conștient. Acest lucru se va schimba în curând, întrucât intrăm într-o perioadă în care vom fi supuși mecanismelor minții într-un mod mai elaborat… probabil compliniri ale lui Mercur, Marte și Soarelui, aflate acum în Gemeni. De fapt, deja am indicii despre acel sentiment al Gemenilor nu-atât-de-odihniți, de împrăștiere exagerată.  Dar divaghez.

Ideea este să nu opunem rezistență, ci să mergem mai sus… să vedem de la înălțimi mai mari. În următoarele câteva săptămâni, e posibil ca mintea analitică să se chinuie să înțeleagă realitatea, așa că… pentru a valorifica cât mai optim această perioadă de creștere… suntem încurajați să ne detașăm de detalii, să mărim suficient de mult distanța focală, astfel ca să putem rămâne cât se poate de prezenți la gândurile minții cosmice/divine/superioare.

E posibil de asemenea să o percepeți ca pe o perioadă în care să fiți foarte conștienți de gândurile voastre… să recunoașteți unde mai susțineți frica, în locul puterii interioare. Locurile în care menținem și acceptăm gânduri de victimizare sunt (în mod ironic) punctele noastre forte, zonele în care avem ocazia să observăm unde ne blocăm accesul la mintea superioară și putem să transcendem acele programe de supraviețuire, odată pentru totdeauna.

Consiliul îmi mai spune că acest Mercur retrograd (versiunea lui 5D) este un ciclu relativ recent pentru omenire, în special pentru cei care în prezent își stabilesc reședința în Sinele lor christificat. Motivul pentru care această dinamică e diferită de toate celelalte este acela că mintea rațională nu mai e îngrădită de conceptele separării, existente în cauzalitate, așa că, pentru cei care sunt conștienți de/acordați la fundalul de UNItate care iese la iveală, există ocazia favorabilă de a ne transpune în realitate potențialul de „Dumnezeu-realizare”, pe durata acestei perioade favorabile foarte influente.

Se apropie o perioadă pe care am numi-o o ‘precipitarea’. Ea nu trebuie confundată cu experiența accelerării, ci mai mult cu o deschidere spre niveluri noi ale energiei gândului.

Această deschidere va produce o expansiune fără precedent în modul în care începeți să vă identificați cu rolurile voastre, ca încarnări ale Dumnezeului-realizat, christificat. Acest rol și   participarea voastră conștientă la el depind de poziția voastră relativă din procesul înălțării, și totuși, în timp ce vorbim, toată lumea de pe pământ trece prin această schimbare.

Înțelegeți că, în timp ce unii dintre voi vor face progrese mentale extraordinare, alții vor traversa o perioadă de reexaminare și bilanț. În unele cazuri, vor exista ambele. Vrem să precizăm că acest lucru nu e un semn de regres sau că nu sunteți pe cale. Dimpotrivă, această perioadă vă va servi ca să eliminați orice piedici care vă împiedică să intrați în tărâmurile mai înalte ale gândirii și ar trebui să fie privită ca atare.

Într-adevăr, această perioadă va avea înțelesuri diferite pentru fiecare dintre voi… unii vor avansa foarte rapid, în timp ce alții e posibil să aibă nevoie de mai mult timp, ca să spunem așa, pentru a se deschide spre noua infrastructură multidimensională a minții. Totul e perfect și bine.

Pentru aceia dintre voi care sunt pregătiți să treacă la o conștiință mai cosmică, cei care s-au eliberat de formele-gând inferioare, înțelegeți că aveți ocazia favorabilă de a face în această perioadă un salt considerabil… ce vă va consolida capacitatea de a vă înțelege și a vă menține conștiința christificată, aici pe pământ. În următoarele câteva săptămâni multe se vor întâmpla, prin aceea că deveniți corpuri de inteligență guvernate de Sine (suverane), prin forțe proprii.

Cei care intră într-o perioadă de analiză mentală, înțelegeți că vă cufundați din nou în acele structuri de gândire cu care vă mai luptați, în scopul de a elibera, de a vă ridica deasupra conceptelor depășite, polarizante. Vouă vă recomandăm să folosiți această perioadă pentru a vă curăța mintea de toate conceptele care vă limitează, astfel ca să fiți liberi să intrați în tărâmurile mai înalte ale gândirii, cele ale minții divine.
Domeniul lui Christos

Pe măsură ce ne realiniem cu mintea superioară, ajungem de asemenea la întreaga putere și întregul potențial, ca Dumnezei creatori.

Înaintea noastră se deschid oportunități care ne vor dezvolta capacitatea de a înțelege energia masculină nouă/superioară, care în prezent își găsește echilibrul aici pe pământ, și cum funcționează ea în mecanismul creației… și anume, faptul că mintea superioară e regizorul (masculin) realității în această lume nouă, și cum să ne valorificăm puterile mentale, pentru a susține acea dinamică.

Mintea superioară este o derivată a arhetipului masculin divin, prin aceea că e responsabilă de crearea materiei. Mintea inferioară (subiectivă, analitică), ca să spunem așa, ar mai putea fi definită ca o expresie masculină, numai că ea nu are gradul de maturitate necesar să guverneze cu adevărat creația. În plus, s-ar putea spune că ‘egoul iluminat’ e instrumentul prin care e accesată mintea superioară, în timp ce trăiți într-un corp uman.

Cei care în prezent sunt înzestrați (și dornici) să înțeleagă în totalitate acest cadru mental în dezvoltare și cum se aplică el la mecanismul creației divine, vor conduce ceata. Aflu că unii dintre voi care citesc aceste rânduri își valorifică în prezent această capacitate mai mare, exact în scopul de a preda, de a fi mentori, de a îndruma următorul val de suflete care se trezesc. Consiliul vă numește „liderii în dezvoltare ai noii gândiri, pentru conștiința unei lumi ce se trezește”, adică, așteptați-vă ca în zilele care urmează să apară multe momente de inspirație genială subită.

Acestea fiind spuse, pentru noi ceilalți, acest nivel cu totul nou de gândire expansivă urmează să scoată la iveală înțelegerea faptului că mintea noastră (superioară) restructurează total ordinea prin care ia formă viața noastră, că în trecut eram obișnuiți să creăm în așa fel, încât gândurile noastre deveneau lucruri, în timp ce în dinamica creației noi/străvechi/holografice, gândurile noastre sunt mult mai mult decât lucrurigândurile noastre sunt realitate. 

Vrem să spunem că intrați în starea de creatori divini și începeți să înțelegeți că gândurile voastre țin de domeniul lui Christos… că gândurile voastre devin platforma prin care se exprimă conștiința voastră christificată.

Acum, ca să spunem așa, aveți concomitent gânduri omenești ȘI christificate, iar această perioadă din fața voastră este punctul de unire, prin care Sinele vostru uman și cel christificat comunică mai deplin.
Mai exact, veți deveni conștienți de observatorul tăcut, într-un mod mai profund, iar prin această noțiune de neutralitate vă veți deschide ca să înțelegeți ce conține mintea lui DUMNEZEU și în ce fel vă va ajuta în planul vostru de re-încarnare, CA un DUMNEZEU creator, pe pământ.
Consiliul descrie conștiința christică ca fiind copilul divin lăuntric, sediul conștiinței noastre pure și perfecte, aflată în aliniere neobstrucționată cu prezența noastră EU SUNT. Această a treia entitate are rolul de observator tăcut și liniștit, observatorul/martorul din noi, care ne oferă perspectiva neutralității divine.
Pe măsură ce putem întrupa acest nivel unificat de conștiință, avem acces la numeroase conștientizări noi și la o cunoaștere mai vastă/profundă. Devenim dintr-odată mai inteligenți, pe măsură ce ne sunt revelate straturi noi de informații, în timp real, pentru ca înțelegerea noastră să devină mai deplină, iar comunicarea mai productivă… și având mai multă forță, mai mult impact și sens, în special atunci când această energie e concentrată pe ajutorarea altei persoane sau pentru a aduce IUBIREA în ecuație.
În plus, mulți vor constata că aceste informații au o sferă de acțiune mai universală/cosmică/galactică… mare parte din ele se vor referi la originea noastră sufletească/stelară, curentul vieții noastre și ce anume avem de exprimat și de contribuit (citiți: partea noastră din Planul Raiului pe Pământ).
Știu că unii dintre voi se deschid deja la aceste informații, având amintiri profunde de la accesul mărit la Sala înregistrărilor… întreaga bibliotecă de date despre omenire și planetă, stocate și protejate de păzitorii siriusieni ai pământului. Dacă nu, nu vă faceți griji… calea e deschisă  tuturor celor care vor să cunoască mintea lui DUMNEZEU, așa că nu vă simțiți îndepărtați, dacă nu ați avut încă momentul vostru de evrika. Toate la timpul lor.
Pe măsură ce vă conștientizați gândurile divine, prin intermediul minții inferioare în care acum se instalează liniștea, veți ajunge să înțelegeți că sunteți MULT mai mult decât ați ‘gândit’ vreodată… mai mult decât ar putea fi transmis vreodată prin cuvinte. 
Și totuși, cuvintele vor veni! Cuvintele vă vor veni într-o asemenea manieră, încât veți ajunge să înțelegeți mecanismele bine orchestrate și complexe ale minții superioare. Drept rezultat, veți fi la curent cu o cunoaștere mult mai vastă a Sinelui, a relației voastre cu această viață și cu lumea din jurul vostru. Este o perioadă glorioasă.
ÎN lume, dar neaparținând lumii
Un alt aspect important al acestei călătorii foarte noi și captivante a minții este faptul de a învăța (prin experiența neutralității divine) cum să fiți în această lume, dar să nu ÎI aparțineți… cum să fiți divin de umani, în timp ce mențineți ambele lumi, concomitent.
Pare mai greu decât este… în realitate, învățăm să FIM DUMNEZEU (încarnat) și, în același timp, să ne JUCĂM de-a oamenii. Și într-un fel e distractiv!
Din experiența mea, simt ca și cum divinitatea noastră ar acționa ca un strat al naturii noastre umane… un sistem inteligent de guvernare care, în lipsa unui cuvânt mai potrivit, ne îndrumă corpul. Faptul de a fi în lume, dar a nu-i aparține, ca experiență concretă (și nu doar ca un concept) e resimțit ca un fel de aspect controlat de la distanță al Sinelui nostru, doar că noi suntem atât cei care controlează, cât ȘI cei care trăiesc experiența. Am mai spus asta înainte, dar la acest nivel viața pare a simula că… ca și cum efectiv ne prefacem că suntem oameni. Detașarea de lumea inferioară face ca experiența vieții 5D să fie total lipsită de obligație… exact ca o joacă! Pare ciudat de similar cu jocurile acelea din copilărie, în care ne ‘dădeam drept adulți’.
Bănuiesc că acest sentiment crescând de detașare divină e rezultatul triadei sacre (copilul divin) care s-a născut după contopirea cu perechea noastră divină, care, după cum se presupune, a avut loc în perioada echinocțiului/Paștelui/eclipselor. Acel al „treilea” aspect, născut din Sinele noastre m/f, e asemănător cu un personaj virtual iluminat din jocurile Sims™, pe care începem în mod conștient să-l creăm și să-l percepem, fiind total conștienți de noi înȘine, ca creatori și cei creați. Dacă putem învăța și cum să zburăm  prin aer…Imagini inline 2
Începeți să comunicați cu divinitatea voastră, în așa fel încât unii dintre voi realmente îl vor realiza pe DUMNEZEU.
Până acum, Dumnezeu-realizare pare să semene foarte mult cu o realitate virtuală… chiar până în punctul în care holograma devine în mod clar (și oarecum uluitor) maleabilă. Observ mai multe distorsiuni ale matricei ca de obicei, schimbări spațio-temporale intermitente… adică, ajung undeva, mai devreme decât am plecat… și chiar ocazii de „modificări”, în momentele în care îmi dau seama că am ales linia temporală greșită și vreau să sar la alta. (Sper ca în viitor să am mai multe cuvinte cu care să descriu asta, deocamdată doar atât pot.)
Îmi dau seama că, pe măsură ce pătrundem mai deplin în conștiința christificată, suntem nevoiți să ne familiarizăm cu menținerea unei legături cu divinitatea noastră, în timp ce ne manevrăm natura umană. Asta înseamnă o legătură conștientă cu ambele lumi, tot timpul… care asigură că ambele realități sunt integrate și dintr-o singură bucată, deși sunt înțelese în mod clar ca fiind separate.
Deveniți Christoși, iar asta prevestește schimbări mari în participarea voastră la matrice. Pe măsură ce pătrundeți mai adânc în această înțelegere, iar experiențele voastre ca Dumnezeu devin mai fluente, veți atrage spre voi numeroase resurse, idei și înțelegeri noi, ce vă vor conduce la realizarea de vieți fizice noi.
O parte din această conștiență nouă va implica planul vostru divin, reamintirea planului sufletului vostru pentru această viață. Această perioadă de trezire e o precursoare a fazei de reconstruire, find o parte necesară din realizarea voastră ca și creatori întrupați.
Pentru mulți dintre voi, asta înseamnă începutul unei vieți noi, dar nu din perspectiva vieții cu care sunteți obișnuiți. Ceea ce deveniți e mult mai vast decât ar putea defini o viață, în orice caz, aceasta va fi prioritatea voastră acum… să definiți pentru voi, prin experiență întrupată, ce înseamnă să ‘trăiești în această lume, dar să nu-i aparții’.

În esență, trecem de la o înțelegere intelectuală la o înțelegere întrupată, despre ce înseamnă să exiști în lumea tridimensională, dintr-o perspectivă pentadimensională (sau mai înaltă). Cu alte cuvinte, acesta e punctul în care, oficial vorbind, începe distracția.
Câteva principii călăuzitoare
Consiliul oferă câteva sfaturi despre cum să parcurgeți această fază, dacă simțiți că e grea…

În primul rând, trecem printr-o perioadă în care mintea noastră superioară va fi la comanda realității noastre, mai deplin ca de obicei. Asta va însemna o perioadă de abandonare totală procesului, precum și de participare activă, ca martori la noile noastre tipare de gândire.

Acest lucru este atât de valoros deoarece ne conștientizăm capacitatea de a descoperi mintea lui Dumnezeu, în timp ce suntem ancorați în corpul fizic, pe pământ. Această deschidere către conștiința christificată asigură că avem capacitatea de a ne reconecta cu adevărurile despre originea, viața, Sursa noastră… în timp ce continuăm să fim în forma fizică… așa că avem responsibilitatea de a ne păstra mintea umană deschisă și neutră, ca să putem recepționa și observa în mod eficient mintea lui Dumnezeu, în această perioadă deosebită.

Nici măcar nu putem începe să explicăm cum va arăta asta, căci nu avem cuvinte… dar vă asigurăm că ceea ce veți observa în voi înșivă – și alegem acel cuvânt cu înțelepciune – va fi absolut miraculos, căci a vă deschide către acest nivel al minții înseamnă a vă deschide către Sursa întregii creații.

Mai mult, ceea ce percepeți acum ca fiind nivelul vostru actual de gândire este doar o fracțiune minusculă din întinderea pe care mulți dintre voi o vor conștientiza în curând. Nu putem sublinia îndeajuns de mult cât de important este în acest moment să vă dați libertatea de a observa și simți acest flux de informații, cu detașare… cu curiozitatea sinceră a unui copil.

De asemenea, CSP spune că ar fi „de datoria noastră” să fim responsabili de această expansiune, prin aceea că va trebui să ne facem partea noastră, de a nu-i permite acestei deschideri către mintea divină să ne copleșească sistemul… e necesar să păstrăm în minte ideea că trecem la niveluri noi, mai înalte de informații și concepte creative, care, în unele până la majoritatea cazurilor, înlocuiesc considerabil manifestarea lor.

Se apropie un val de creativitate care îi va scoate pe mulți dintre voi din starea de deprimare a deconectării de lumea inferioară și îi va ridica direct în tărâmurile culorilor pure.

Rămâneți ancorați în mintea voastră superioară, mai ales în următoarele câteva săptămâni, și folosiți amplificarea frecvențelor pentru a vă susține în reușitele voastre creative. Mai sunt multe de explorat și multe realități noi vor lua ființă, ca urmare a concentrării voastre ferme, în zilele care vin.

Ideea este să nu facem sau să implementăm nimic nou în momentul de față, ci doar să fim martori la noianul de cunoștințe extraordinare și veritabile, ce se va revărsa în mintea și inima celor care se întrupează în acest moment. Faptul că suntem într-un aspect astrologic retrograd face să fie și mai evident că ne aflăm într-o perioadă de absorbire mentală și nu de aplicare.

Acum, că mă gândesc la el, nu mă pot abține să nu mă întreb dacă la asta se referă Consiliul, atunci când spune că avem o experiență cu totul nouă cu Mercur retrograd… poate că, de acum înainte, „scopul” perioadelor retrograde va fi să descoperim concepte noi/de nivel superior pentru planul divin… cicluri consistente, repetate, oferite de cosmos, pentru a ne transmite informații pertinente despre co-crearea Raiului. Sau poate că acesta a fost mereu scopul perioadelor retrograde, cu privire la evoluția umană, doar că nu am avut conștiența de a ști asta.
Și poate, doar poate, toate defecțiunile tehnice și incidentele de comunicare, pe care le-am întâlnit adesea în 3D, au fost doar o reflectare exterioară a fragmentării noastre, a lipsei comunicării cu Sinele superior, a „deconectării” noastre de Sursă. Ahhh, înțelegerea ulterioară… fie asta, fie m-am deșteptat subit Imagini inline 3

Referitor la planul Raiului… ni se mai cere să fim conștienți că o mare parte din acest potop ce se apropie sunt informații împărtășite între colectivitatea implicată în procesul de înălțare și, de aceea, e necesar să rămânem conștienți de partea noastră din planul divin:

Pe măsură ce vă reconectați cu acest val creativ, vă reamintim că nu vă revine să creați tot ceea ce percepeți, că vă vor fi accesibile informații și viziuni despre totalitatea planului de perfecțiune al pământului și că veți deveni conștienți de acele aspecte care au legătură cu voi, dar a căror realizare nu vă revine neapărat vouă.

Va fi ușor să cădeți pradă la atât de multe idei creative care vă vin simultan, dar suntem aici ca să vă spunem că aceste informații nu sunt responsabilitatea voastră… responsabilitatea voastră este VOI. Rolul vostru este unic pentru voi, așa că vă rugăm să rămâneți concentrați pe planul vostru divin, atunci când observați potențialele planului pentru noul Pământ.

De fapt, știu că unii dintre voi se simt foarte pierduți cu privire la scopul și locul lor pe pământ în clipa de față, dar mare parte din el are de-a face cu faptul de a muri față de vechea noastră identitate și orice concepte ale mentalului inferior, cu privire la ceea ce am „gândit” că a fost sau este scopul. Dacă sunteți în situația asta, așteptați înainte de a face ceva și lăsați ca vechiul să dispară, știind că apare un adevăr mai înalt, mai aducător de împlinire. În multe cazuri, asta înseamnă doar o renunțare la atașamentul față de scop și nu la scopul în sine. În alte situații, e posibil ca inima voastră să vă conducă într-o direcție cu totul nouă, necunoscută. În ambele cazuri, înțelegeți că tot ceea ce se arată acum a fost deja creat, DE și PENTRU voi, așa că succesul vă e asigurat… DACĂ îi dați voie.

Mai aflu că unii dintre voi se vor co-aventura cu alții, care introduc noi piese ale planului, ce sunt inerente expresiei Sinelui vostru, în acest moment, așa că vor fi reconectări dintre cele mai importante și sacre pentru voi. Pe măsură ce ne întrupăm Sinele christificat, ne reunim cu mai mulți membri ai familiei de suflet și, în unele cazuri, asta înseamnă vindecarea multor răni de despărțire (unii de alții), pe măsură ce contractele expiră.

Aceasta este o reuniune dintre cele mai importante, care va asigura implementarea unui plan foarte vast și complex. Din această cauză, consiliul ne cere să rămânem deschiși la ceea ce aduc valurile pe țărmul nostru, căci în unele cazuri e posibil să existe un pic de confuzie sau o lipsă de claritate, urmată de o exactitate ce apare odată cu eliberarea de orice atașament de ideile sau planurile preconcepute.

Așa cum vă uniți în parteneriat cu divinitatea voastră, tot așa vă uniți cu aspectele sufletului vostru, cu liniile temporale paralele și realitățile multidimensionale care servesc la consolidarea experienței voastre de pe pământ, din acest moment.

De aceea, veți fi atrași laolaltă cu mai mulți oameni care contribuie la cultivarea și crearea planului Raiului pentru Pământ.  
Mergând înainte
Acum, în sfârșit ne dăm seama că energiile la care v-ați adaptat au fost absolut zdrobitoare pe alocuri… în special în acele părți care mai aveau nevoie de IUBIRE și defragmentare. Deși am vrea să spunem că această perioadă s-a încheiat pentru voi toți, nu putem face o afirmație atât de generală. Putem totuși să vă asigurăm că aceia dintre voi care și-au încheiat eliberarea de rana de bază vor avea o perioadă mult mai ușoară.

Nu putem face o prezicere generală în acest moment, deoarece fiecare dintre voi se află la un stadiu în care procesele voastre se desfășoară foarte diferit și în intervale de timp foarte diferite. De aceea, e posibil să observați diferențe distincte între grupurile de suflete care se înalță, iar în unele cazuri liniile de demarcație pot fi neclare. Pentru acest motiv, vă sugerăm din nou să rămâneți concentrați pe sistemul vostru de ghidare interioară, întrucât în zilele care vin va deveni tot mai neclar care este linia temporală cu care conlucrați.

Înțelegeți că unii dintre voi abia încep etapa de întrupare, în timp ce alții fac acest lucru de câțiva ani. În fiecare caz, există o schimbare sesizabilă de energie, care vă va influența calea menționată.
Acelora care abia încep faza de întrupare, le spunem… folosiți aceste câteva luni ca să vă ancorați în cunoașterea faptului că deveniți Dumnezei… că gradul de sârguință și tărie sufletească, necesare să vă uniți cu întreaga voastră divinitate, înseamnă mai mult decât totul. Și trebuie tratată ca atare.

Aceia dintre voi care înaintează pe cale, înțelegeți că această perioadă e dedicată apariției voastre ca DUMNEZEI… nu poate exista nimic care să ia locul conectării voastre și dedicării de a face tot ce e necesar, pentru a face din devenirea voastră prioritatea numărul UNU.

Dacă simțiți că în acest moment vă este greu să vă adaptați la codurile Sursei, vă rugăm să vă deschideți ca să primiți sprijin din tărâmurile cerești, din numeroasele tărâmuri ale pământului și în special de la elementali. Întregul pământ anticipează sosirea voastră, fiind total pregătit să vă ajute. Acestea fiind spuse, e necesar să invitați aceste energii atunci când e nevoie, iar dacă o faceți, vă asigurăm că veți descoperi că acel sprijin remarcabil vă este disponibil acum.   

Repetăm că faza de co-construire a noului Pământ începe cu reconstruirea templului vostru sacru de lumină… al corpului Christic solar. Pe măsură ce fuzionați în UNItate cu ființa voastră infinită, veți descoperi că structurile exterioare din jurul vostru, care cândva vă susțineau realitatea, se schimbă pentru a se alinia cu noua voastră stare. 

Dați voie ca restul acestui an să fie dedicat acestui proces… dezvăluiriii VOASTRE, mai presus de orice, iar în timp ce faceți asta începe reconstrucția noului Pământ.

Sunt multe de FĂCUT, însă niciun lucru nu poate avea loc fără VOI. După cât se pare, voi sunteți noul Pământ. 

Nu voi sunteți în lume, ci lumea e în voi. Ca atare, e necesar să deveniți mai întâi ceea ce doriți să creați. În timp ce faceți asta, deveniți creatorul care creează lucrurile (deja) create. Voi sunteți toate acestea și veți ajunge să înțelegeți mult mai mult despre ce înseamnă asta, în zilele, orele, minutele care vin.

Deocamdată, vă amintim să vă îngrijiți și să vă hrăniți corpul, așa cum ați face cu un copil. Dați-vă voie la întreaga gamă de schimbări, în timp ce rămâneți atașați de minte, căci DUMNEZEU  se trezește în gândurile voastre.

Adonai comandanților și țineți-ne la curent.

Lauren

ThinkWithYourHEART.com  ©Expect Miracles, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate.
 Ana Nicolai 
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...