vineri, iunie 12, 2015

Schimbarea este ACUM

Postat Maria

De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
M-am trezit cu un mesaj de la voi. Dacă eu repet ce îmi îmintesc, voi puteți completa mesajul? De asemenea, puteți comenta despre viziunea pe care am avut-o cu o balenă uriașă cu aripi în adâncul oceanului?

Preaiubită Suzille,
Vom răspunde acestor întrebări pentru tine și pentru cititorii tăi. Mesajul nostru începe cu ”Schimbarea este ACUM, dar voi o puteți percepe numai atunci când conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.” Dorim să vă reamintim că atunci când spunem ”ACUM”, noi NU vorbim despre acum-ul 3D în care acesta este ”timpul pentru a face ceva”.

Când spunem ACUM, ne referim la ”acesta este ACUM-ul în care voi părăsiți iluzia timpului”. În acest ACUM voi puteți experimenta Schimbarea deoarece conștiința voastră este apoi calibrată la dimensiunea a cincea.

Forțele întunericului care au lucrat împotriva ascensiunii lui Gaia încă de la căderea Atlantidei au pierdut bătălia pentru controlul Pământului. Cu toate acestea, procesul de ”curățare” va dura mai mult ”timp” 3D pentru a fi finalizat. Din fericire, mulți dintre voluntarii noștri sunt portaluri deschise către dimensiunea a cincea și țin aceste portaluri deschise.

Această transmisie de lumină de frecvență mai înaltă prin aceste portaluri deschise îi ajută foarte mult pe cei care curățăminciunile și dominația care a invadat forma planetară a lui Gaia încă din perioada târzie a Atlantidei. 

Datorită acestei transmisii de lumină de frecvență mai înaltă în Gaia, precum și curățării simultane a întunericului, acesta este ACUM-ul pentru a vă focaliza pe frecvențele ”în-între” dintre stările voastre mai înalte de conștiință și conștiința voastră trei/patru dimensională. În acest fel, conștientizarea voastră in-conștientă, conștientă și supra-conștientă vor fi pe deplin conectate.

Cu alte cuvinte, va fi nevoie să trăiți cu conștiința întreită a 1) expresiilor mai înalte ale SINELUI vostru, 2) conștiința voastră lumească, de zi cu zi și 3) stările voastre de conștiință ”în-între” viața voastră de zi cu zi și conștiința mai înalt dimensională a SINELUI vostru în tărâmurile mai înalte.

Balena pe care ai văzut-o în meditația ta este reprezentativă pentru cel mai profund sine inconștient al tău. Îți amintești faptul că această ființă magnifică a putut comunica cu tine numai atunci când te-ai predat în totalitate experienței tale? De asemenea, atunci când ai pierdut contactul cu balena, sinele tău inconștient, ai avut nevoie să te relaxezi și apoi să intri în lumina circulară care a precedat un alt mesaj de la ”balenă”.

Auzim că ne ceri să-ți amintim ceea ce ”balena” ta inconștientă, din cel mai profund ocean al inconștienței tale, ți-a spus. Te vom ajuta să-ți amintești. Uită-te acum la imensele aripi ale balenei. Desigur, aripile ei nu aveau pene, ci aceiași piele ca și restul corpului său.

Aceste aripi erau asemănătoare cu înotătoarele balenei, care sunt similare cu brațele umane. Înotătoarele balenei transmutate în aripi imense sunt la fel ca și brațele umane transmutate în aripi. Îți vom explica acum mai mult din înțelesul acestor ”imagini în mișcare” interioare.

Înainte de asta însă, îți amintim ție și cititorilor tăi, că voi TOȚI veți primi mai multe mesaje în Limbajul Luminii. Limbajul Luminii își are originea în dimensiunea a cincea și dincolo. Creierul vostru trei dimensional nu este calibrat să descarce o informație din acea frecvență, dar poate capta imagini și senzații.

Limbajul Luminii seamănă foarte mult cu limbajul din vis. Prin urmare, dacă împământații noștri își notează visele atunci când se trezesc, acestea vor fi o bază solidă pentru înțelegerea Limbajului Luminii care însoțește toate transmisiile noastre precum și cercurile pe care noi le facem în lanurile voastre.

Vom intra acum în detaliile tuturor imaginilor care au însoțit mesajul tău, care este de fapt un mesaj venit prin tine mai degrabă decât doar pentrutine.

Balena este o ființă blândă și iubitoare care nu rănește niciodată pe nimeni.
Balenele sunt dedicate grupului lor și copiilor lor.
Ele sunt creații imense care NU lasă ”urme” negative asupra corpului lui Gaia.

Apa este un simbol al emoției. Adâncul oceanului este un simbol pentru emoțiile care se află profund în mintea voastră inconștientă. Înainte de a te fi conectat cu balena, a fost nevoie să vezi cercul de lumină mai înalt dimensional în mijlocul minții tale inconștiente profunde. Apoi a fost nevoie să te predai în totalitate acelei lumini și să îți eliberezi sinele de TOATE așteptările. Balena îți spunea tot timpul ”Dă drumul, Dă drumul!”

Odată ce te-ai conectat cu lumina, a devenit clar că balena are aripi imense acolo unde altădată avea doar niște înotătoare relativ mici. Iubirea ta pentru toate balenele este cea care ți-a permis să te predai întunericului apos. Tu, Suzille, ai fost balenă pe Sirius B. Prin urmare, ai putut identifica balena ca fiind TU.

Așadar, mesajul pentru tine și prin tine a fost, ”Dacă poți găsi lumina ascunsă în cel mai profund inconștient al tău, vei fi în măsură să te conectezi cu o profundă înțelepciune din tine pe care probabil ai ignorat-o.” În mulții ani în care ai lucrat ca psihoterapeut, ai privit inconștientul ca pe un loc în care secretele negative au fost depozitate.

Din vis tu ți-ai amintit că inconștientul care este și locul în care se află și cea mai mare înțelepciune, putere și iubire a ta, personificate în acest caz de o balenă uriașă cu aripi imense, poate să te ajute să te transmuți într-o expresie mai înaltă a SINELUI tău.

Desigur, noi Arcturienii v-am dat mesajul de mai sus de mai multe ori. Cu toate acestea, el este mult mai personal și are un înțeles mult mai evident atunci când îl vedeți, îl simțiți, vă predați lui și îl experimentați profund prin propria voastră lumină interioară. Lumina interioară a oamenilor este prea des ascunsă în cele mai profunde oceane ale minții lor inconștiente.

Toți au fost îndoctrinați să creadă că ceva este în neregulă cu ei, că este nevoie să devină mai buni, că trebuie să fie umiliți dacă fac ceva ”greșit” sau dacă corpul lor este mai mare decât cel al unei stele de cinema.

Reclamele de televiziune au fost un instrument de FOARTE mare succes pentru cabală în diminuarea respectului de sine al celor a celor ce se uitau la ele. Din fericire, reclamele TV în curând, și încă destul de repede, vor dispărea.

Oamenii aleg să se bucure de distracție în medii care nu se bazează pe reclame. De fapt, reclamele poartă multă informație ”subliminală” care este percepută în mod inconștient de către privitor.

Aceste informații subliminale emană din mass media voastră trei dimensională și crează forme gând negative invizibile. Din cauza faptului că aceste mesaje negative/controlatoare sunt subliminale, ele sunt adeseori stocate în mintea inconștientă a celui expus la ele.

Apoi sunteți ”inconștient” ghidați să faceți ceea ce mesajul subliminal vă spune să faceți ”sau altfel” vă veți pierde prietenii, vă veți îngrășa, veți fi nefericiți, vă veți pierde slujba ... iar lista continuă.

Acesta este motivul pentru care vă reamintim cum să citiți Limbajul Luminii. Limbajul Luminii este dincolo de capacitatea de percepție a creierului vostru trei dimensional. Prin urmare, el este stocat în inconștientul vostru împreună cu ceea ce ați reprimat.

Da, este adevărat că v-ați reprimat amintiri negative din trecut. Cu toate acestea, v-ați reprimat și amintiri legate de unele evenimente foarte pozitive pe care știți că nu le-ați fi putut împărtăși cu alții, cum ar fi multele voastre întâlniri cu ființe mai înalt dimensionale sau vizitele pe navele noastre stelare.

Astfel, o foarte ”înțeleaptă balenă” se poate dezvolta în mintea inconștientă a unora. Odată ce ei își pot aminti modul în care mintea/corpul lor inconștient citește Limbajul Luminii și alte experiențe mai înalte, ei au un antidot instantaneu pentru mesajele subliminale negative care le murdărește realitatea lor trei dimensională.

Pentru a citi Limbajul Luminii trebuie să recunoașteți mai întâi modul în care acesta se ”simte”, precum și cum să-l deosebiți de un alt limbaj simbolic, nonverbal – cum ar fi reclamele. Multe reclame vă fac să vă simți ”a nu fi suficent de buni” și că ”este nevoie să vă îmbunătățiți”.

Pe de altă parte, Limbajul Luminii vă face să vă simțiți iubiți, onorați și importanți exact așa cum sunteți ACUM. Limbajul Luminii este plin de iubire necondiționată, iertare necondiționată, acceptare necondiționată și Focul Violet.

Prin urmare, atunci când recepționați Limbajul Luminii, vă simțiți fericiți, onorați, euforici sau plângeți în hohote de bucurie și fericire. Acest plâns în hohote este o formă de eliberare profundă de îndoctrinarea voastră negativă zilnică. Această eliberare a, ”N-am știut cât de supărat/ă, confuz/ă și singur/ă am fost până când nu m-am simțit atât de minunat!”

Această eliberare a emoțiilor pline de frică stocate în inconștientul vostru este unul din primele daruri ale Limbajului Luminii. Chiar dacă creierul vostru 3D s-ar putea să nu-l înțeleagă, mintea voastră inconștientă și corpul fizic SIMT iubirea necondiționată și lumina multidimensională stocată în TOATE mesajele Limbajului Luminii.

De fapt, această iubire și lumină este indicatorul care dovedește că acesta este într-adevăr Limbajul Luminii care curge spre voi din dimensiunile mai înalte. Noi, Familia voastră Galactică, vă trimitem în mod continuu mesaje în Limbajul Luminii.

Suzille a primit instrucțiuni să ofere ”Mesaje Matinale”. Prin urmare, curgerea mesajelor noastre prin Chakra Gâtului ei a pornit o inițiere. O ”inițiere” apare de obicei atunci când cineva este pregătit/ă să se transfere într-o rezonanță mai înaltă, dar mintea sa inconștientă trebuie să fie curățată mai înainte de a-și putea accepta pe deplin darul său multidimensional.

Canalul nostru nu a fost în măsură să transmită verbal mesajul nostru pentru că ”și-a pierdut vocea”. În realitate, ea nu și-a pierdut total vocea. Ea a pierdut doar tonurile ”în-între” frecvențele înalte și cele joase. De exemplu, gâtlejul lui Suzille poate exprima frecvențele înalte și joase ale sunetului, dar nu și frecvențele ”în-între”.

După meditația de dimineață cu balena, vocea ei a început încet să se redreseze și a început să fie în stare să experimenteze scurte momente în care sunetele ”în-între” să poată fi exprimate. Și atunci vocea îi ”va reveni”.

Cu alte cuvinte, corpul ei a primit mesajul în Limbajul Luminii de”Amintește-ți să te Conectezi pe Deplin prin alăturarea conștiinței sinelui tău supra-conștient cu conștiința sinelui tău in-conștient.”

Deoarece Limbajul Luminii vine din cele mai înalte expresii ale SINELUI vostru și penetrează profund în sinele vostru inconștient, acesta este cel mai bine perceput dacă v-ați conectat pe deplin sinele supra-conștient cu sinele vostru in-conștient.

În acest mod vă puteți, de asemenea, aminti cum să ”citiți” mesajele în Limbajul Luminii prin intermediul evenimentelor din viața voastră de zi cu zi. Când sunteți în mod conștient conectați la ÎNTREAGA gamă a viețiivoastre, voi puteți fi pe deplin conectați la întreaga gamă a vieții de pe Pământ.

Pe măsură ce vă expansionați în mod conștient în frecvențele mai înalte ale luminii, veți percepe în mod conștient orice întuneric (care este de fapt frică) pe care l-ați ascuns în mintea voastră inconștientă. Poate că ați ascuns acel întuneric, frică, comportament negativ și răni vechi în mintea voastră inconștientă pentru că n-ați crezut că le-ați putea face față.  

Pe măsură ce lumina voastră interioară devine din ce în ce mai puternică, aveți curajul să percepeți în mod conștient și să vindecați secretele întunecate pe care le-ați ascuns în sinele vostru inconștient. Odată ce această iluzie a întunericului este vindecată, iubirea, puterea și înțelepciunea voastră înnăscută sunt revelate.

Această înțelepciune, putere și iubire vă eliberează apoi înnăscuta ”balenă iubitoare plină de înțelepciune și lumină.” Această ființă a fost întotdeauna acolo, dar ați ascuns-o în inconștientul vostru pentru a o proteja de lumea care ar fi putut crede în balena voastră sau în voi.

Pe măsură ce vă vindecați și vă onorați trecutul, dobândiți suficientă încredere în sinele vostru pentru a trăi în ACUM.
În ACUM vă împliniți scopul pentru care v-ați încarnat.
În ACUM sunteți liberi de dezămăgirile trecute și fricile viitoare.
În ACUM voi sunteți cea mai bună și mai înaltă versiune a SINELUI vostru care este ACUM voi.

În ACUM nu mai aveți nevoie să vă comparați cu cine ați fost cândva sau cu cine ar trebui să fiți în viitor.

În ACUM vă puteți aminti să iubiți necondiționat, să iertați necondiționat și vă acceptați necondiționat sinele.

În ACUM sunteți liberi de polaritățile și iluziile lumii 3D și sunteți în măsură să percepeți lumina multidimensională a lui UNU care curge în viața voastră.

În ACUM voi sunteți ACASĂ și ACASĂ este locul în care ați fost întotdeauna.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în acel ACUM,


Arcturienii



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...