vineri, mai 15, 2015

Energia se misca intr-un flux dinamic

Postat Maria
Simtiti cumva, zilele acestea, ca reluati lectii vechi si vedeti trecutul repetandu-se in viata voastra? Fac oare toate acestea parte din lectiile pe care credeati ca le-ati incheiat si care apar din nou? Va simtiti ca si cum mergeti inapoi, in loc sa inaintati? Trecerea prin inchiderea unei paradigme si deschiderea alteia reprezinta un moment important pentru omenire. Trecerea in noile energii a fost, pana acum, graduala si fiecare experienta din trecut, pe care o revedeti, reprezinta o ocazie pentru a face din ea mai mult decat ati facut data trecuta. Nu trebuie sa schimbati totul, doar sa mai adaugati un nivel de energie care sa faca experienta mai mult decat ceea ce a fost in trecut, lucru care va conduce intr-o noua paradigma si reprezinta saltul vostru in credinta.
Acum se poate schimba orice frecventa energetica si energia fiecarei experiente este trecuta in revista si calibrata, existand posibilitatea de a alege intre transformare si inaltare si repetarea ciclului karmic. Pare obositor, pentru ca va aduceti in fata toate experientele, intr-o singura clipa, asa cum v-ati adus si karma in aceasta viata, stiind ca aveti acum ocazia de a le transforma. Va confruntati cu ultimul pas ramas catre noi moduri de a fi. Acesta este „saltul vostru de credinta”, prin care lasati in urma ceea ce ati stiut si se baza pe trecut si pe karma si va inaltati spre creatie. Trecutul isi face ultima aparitie, astfel incat sa puteti face alegerea de a ramane in respectiva energie sau de a trai o experienta care sa constituie un salt de credinta de la o experienta stiuta din trecut, la potentialul necunoscut al prezentului.
Cu fiecare nivel al frecventei si vibratiei pe care il traiti, vi se ofera ocazia de a trece in revista decizii si alegeri vechi, prin repetarea unei experiente, astfel incat sa puteti alege intre trecut si prezent, intre vechea paradigma si una noua. Nu este un proces de reintoarcere, ci unul de revedere a energiei voastre si a paradigmelor si dimensiunilor pe care le ocupati, de recunoastere a tiparelor care pot fi schimbate pentru a crea energia care se potriveste cu structurile dimensionale superioare. Schimbarea paradigmelor este un salt de credinta, care va face sa treceti de la ceea ce stiati, la ceva necunoscut, este un pas inainte, care incepe cu un pas inapoi.
Energia se misca intr-un flux dinamic, ce inainteaza in mod continuu si nu se intoarce niciodata inapoi. Daca simtiti ca in viata voastra trecutul este reluat, acest lucru se intampla pentru ca folositi forma energetica a unei paradigme vechi, pentru a re-crea trecutul. Puteti invata acum sa traiti intr-un moment nou, din prezent, dar acest lucru cere o transformare, ce reprezinta calea inaltarii. Va inaltati de la vechea paradigma la una noua, dinspre trecut catre pasul energetic superior acestuia.
Incercarile cu care multi dintre voi se confrunta in clipa de fata sunt repetitii ale experientelor trecute, care va sunt aduse pentru a putea face alegeri noi si diferite. Daca ati ales in trecut din frică, acum aveti ocazia de a alege din punctul de vedere al iubirii sau curajului. Daca alegerile din trecut au inclus furie, drama si haos, acum veti avea ocazia sa alegeti pacea si bucuria. Universul nu merge niciodata inapoi, asta este doar perceptia voastra asupra situatiei. Chiar si atunci cand treceti in vibratii superioare, veti mai avea inca de trait cu aceasta dimensiune, de trait printre oamenii cu care va impartasiti viata. Aceste experiente nu sunt altceva decat ocazii de a introduce noi frecvente si de a oferi noi conexiuni energetice, pe care ei pot alege sa le primeasca sau nu.
Sunt vremuri de mare schimbare si voi evoluati si va inaltati, chiar daca uneori nu pare sa fie asa. Nimic din ceea ce faceti nu este gresit sau rau. Fiecare alegere pe care o faceti este alegerea potrivita pentru voi, in momentul in care o faceti. Atunci cand veti fi pregatiti sa faceti o alegere diferita, o veti face. Aveti rabdare cu voi insiva, atunci cand experimentati nivele extraordinare de integrare a sufletului, fiecare dintre ele deschizand noi portaluri energetice de potential.
Fiecare schimbare in constiinta cheama noi frecvente si un nou salt de credinta, in dimensiuni diferite ale fiintei. Amintiti-va sa exersati detasarea si sa fiti observatori, evitand sa judecati orice situatie, dandu-i astfel posibilitatea sa isi prezinte intreaga sa gama de alegeri. Veti vedea atunci lucrurile asa cum sunt , fara filtrele emotiilor, credintelor si perceptiilor voastre, astfel incat sa va puteti aminti ca sunteti puternici si detineti controlul, ca sunteti creatorii realitatii voastre, cu toate dimensiunile, oportunitatile si alegerile ei. Asumati-va saltul de credinta si aveti incredere ca va va conduce la bucuria, iubirea, pacea si abundenta pe care le doriti
Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.
EDITURA FOR YOU

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cand au fost scrise acestea , la ce perioada de timp face referinta ( calendaristic vorbind ) dar pot confirma ca asa este ! Extraordinar !!!!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...