joi, mai 14, 2015

Timpul pentru a reconstrui - Lauren Gorgo

Postat Maria
Ne-am intors oficial din calatoria primei noastre eclipsei din acest an, cu drumul sufletului nostru mai neatins decat atunci cand am pornit in aceasta odisee importanta de preluare a sufletului de la sfasitul lunii martie...inocenti si cu ochii larg deschisi.

Indiferent unde te afli in acest moment, sunt destul de sigura ca existi intr-o stare foarte diferita decat cea cu care ai intrat....chiar daca nu esti deplin constient de ea, inca. Realist vorbind, intram intr-o experienta umana, intreaga, noua, si cu totii avem nevoie de un minut sa obtinem legaturile si sa ne reorientam catre o noua viata...aceasta nastere a fost maricica.

Nu este nici un secret ca aceasta perioada are de toate, dar s-a evaporat (impreuna cu dimensiunea a 4 a) si chiar si asa, tehnic vorbind, acesta a fost un portal trunchiat... 2, spre deosebire de 3 eclipse la rand... aceste cruciade revolutionare pot fi simtite ca fiind cele mai lungi zile din vietile noastre. In acest stadiu avansat de joc al ascensiunii, eclipsele sunt ca si cum incep intr-un vid, de cele mai multe ori pentru ca am devenit atat de sensibili la energie si la modul in care sa ii folosim influenta in expansiunea noastra personala, incat avem nevoie de foarte putin in lumea exterioara pentru a reflecta procesul nostru individual...de fapt, lumea exterioara poate servi la reducerea ei la minim.

Si in timp ce poate fi provocator si frustrant sa te consumi atat, aceste perioade se dovedesc intotdeauna a fi atat de valoroase pentru ca forta lor ne permite sa mergem mai adanc, decat suntem capabili cu mintea noastra constienta centrata pe afacere, ca de obicei. Succesul oricarei treceri a eclipsei este intotdeauna conditionat de capacitatea si disponibilitatea noastra de a aprofunda...de a ne deschide tot mai mult catre natura noastra autentica si catre acei/acele oameni/locuri/lucruri care se aliniaza cu adevarul nostru complet. Inutil sa spun, acestea poti fi perioade de rearanjare...atat in ADN-ul nostru cat si in vietile noastre fizice.

Rezultatul este: cu cat ne ducem mai adanc (mai mult adevar avem curajul sa recuperam) cu atat mai sus vom fi capabili sa zburam cand ajungem in cealalta parte. Si, in acord cu stelele universului...trebuie sa zburam. Incepand cu recenta Luna Noua in Berbec, incepe un ciclu complet nou si noi vom fi ajutati acum sa folosim momentul, nu doar inainte sa ne luam zborul, ci si sa invatam sa ne echilibram aripile in adierea vanturilor de schimbare.

Regele Divin isi intalneste in cele din urma Regina suverana pentru a reconstrui un parteneriat adevarat in co-creatie.

Multi dintre voi, care citesc acestea, au livrat constient partile finale din voi insiva catre paradigma unitatii prin aceast pasaj recent. Chiar daca inca mai incercati sa va gasiti picioarele fizice, fiintele-stea afirma ca inimile si mintile noastre sunt complet sensibile la unitate si efectul de unda al acestei aparitii va continua sa se onduleze in zilele, lunile si anii care vor veni.

Dupa saptamani de ameteala dezorganizata (neliniste, nesiguranta, imprevizibil, anxietate, tensiune, etc.), de inot in apele super-schimbatoare ale Berbecului, ne deplasam acum intr-un spatiu de calm in crestere. O ancorare in curs de desfasurare...ne impamantam mult mai profund decat pana acum in miezul fiintei noastre unde este acel sentiment familiar ca totul este bine in viata. Si nici un minut mai devreme.

Daca simtiti deja acest spatiu sustinator de centrare, de observare neutra, fiti in stare sa recunoasteti ca acesta este rezultatul defragmentarii majore...de a devani din nou intreg...fundatia si cerinta pentru actualizarea si realizarea constiintei cristice. Aceasta energie guvernatoare este disponibila pentru toti cei care au terminat cerintele cursului de la Universitatea cauza si efect, au trecut de toate examenele polaritatii si se pregatesc sa inceapa co-construirea visului colectiv (planul divin) pentru noul pamant.

Anul trecut, am fost aproape de acest moment in care am atins (colectiv) stadiul de evolutie, in care am fost capabili sa ne emancipam, fara mult efort, de suferinta. Lucrurile nu au mers mai usor, de fapt, opusul este probabil real, dar am avut o multitudine de sprijin divin feminin pentru a transcende atasamentul nostru emotional de greutati. In acest an avem o abundenta de suport divin masculin pentru a transcende atasamentele noatre fizice de greutati si sa cream ceva complet diferit in viata noastre...din cenusa proverbiala a trecutului nostru.

Pe lungul drum catre casa (intoarcerea catre sine) am experimentat moarte dupa moarte...renastere dupa renastere....am absolvit nivel dupa nivel de realizari. Fiecare an din ultimii 15 am fost daramati in mod repetat pentru a putea reconstrui pe o fundatie durabila de adevar. Fiecare din noi, in felul sau, a lasat turma pentru a crea noi frontiera umane si sa actualizeze potentialul nortru adanc-simtit. Ne-am confruntat cu cele mai paralizante temeri ale noastre, am integrat cele mai intunecate umbre, patile sparte, inimile napadite de neincredere, am renuntat in moduri in care nu stiam ca e posibil...toate in numele capitularii in fata marelui plan ghidat de Sinele nostru inalt...si mai ales de ceea ce parea a fi doar "o banuiala".

Cu totii suntem in locuri diferite pe calea noastra, dar putem cu totii sa fim de acord asupra unui singur lucru, si anume ca nu suntem nici macar aproape de persoana care "am crezut" ca suntem inainte de 1999, cand am intrat in Ciclul Galactic (conform calendarului Mayas)...al doilea de la ultimul infern ce ne conduce catre iluminarea globala.

Si in timp ce am realizat cu siguranta imposibilul, in termenii expansiunii noastre interioare, de restabilire a energiei feminine divine pe aceasta planeta, foarte putin s-a schimbat in lumea exterioara pentru a reflecta cantitatea de munca pe care am depus-o...cel putin nu in masura in care am facut-o, sau in egala masura cu truda si efortul nostru. Am petrecut atat de mult timp purificand si transmutand, incat foarte putina vitalitate a mai ramas disponibila pentru a construi structurile fizice de care are nevoie lumea noastra pentru a intrupa aceasta noua energie...pentru aceia dintre noi aflati in chinurile constante ale (trans)mutatiei genetice, pur si simplu nu mai avem nici o banda de rulare pentru cauciucurile noastre foarte uzate.

Tatal Dumnezeu in plimbare

Dupa fuzionarea foarte puternica a fortelor sacre la echinoctiu...care a declansat nasterea trinitatii constiintei noastre...Regele divin se intregeste in final cu Regina lui suverana pentru a reconstrui un nou parteneriat in co-creatie. Acum, si cu sprijinul din intoarcerea mult asteptata a iubitului si imputernicitului nostru sacru masculin putem incepe in cele din urma sa reinviem corpurile si vietile noastre in scopul de a manifesta structurile fizice in lumea noastra, pentru a potrivi natura noastra divina.

Unde am fost in imposibilitatea de a alimenta pasiunile noastre, structura vietii noastre, sa cream ordine din haos, vom castiga mai mult si mai mult sprijin pentru a trece de la starea noastra de inertie indelung-suspendati la spontaneitate, actiune directionata in scopul de a pune baza in formarea tuturor dorintelor sincere/divine pe care le-am cultivat in timp ce eram in abisul gestant de potential.

Intram intr-o faza de avant-consolidare in care vom avea nevoie de forta creativa a naturii noastre Dumnezeu imputernicita ca sa ne mutam din linistea/inactiunea din VID, de posibilitati infinite, catre actiunile inspirate, care in cele din urma ne implinesc obiectivele, si sa punem baza viziunilor noastre in realizari hranite cu scop.

In multe sau in majoritatea directiilor, am trecut prin 6 luni foarte dificile, de personificare intransigenta (de la eclipsele din octombrie anul trecut, urmate de portalul 11:11), insa galacticii spun ca acum este timpul sa ne declaram/afirmam noua insine...sa aducem cele mai inalte viziuni si idei creative planetei si sa asezam cadrul pentru a incepe sa punem planurile noastre marete in joc.

Si aici sunt cele mai bune vesti: exista o dispensa divina a fi oferita in saptamanile care urmeaza...o mana de ajutor, daca vreti...pentru cei care sunt dispusi si pregatiti sa patrunda in misiunea vietii lor, in acest moment.

Este timpul pentru a reconstrui. Stii care este partea ta in planul divin?

Lauren, 22 aprilie 2015


Traducere: Cristina Ciobanu

2 comentarii:

Unknown spunea...


Buna seara,

Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic.
Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe
eulinterior.blogspot.com

Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii.
De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.



Catalina Dobrean
Media Account Manager

Promo Logic Media Service



http://www.promo-logic.net/
catalina.dobrean@gmail.com

MARIA spunea...

Am trimis un mail la catalina.dobrean@gmail.com pentru confirmare .
Toate bune

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...