miercuri, februarie 04, 2015

Mesajul Unicornului

Postat Maria
Dragi prieteni,
Am intrat in Pestera Samanului si am pus urmatoarea intrebare: Cum putem prospera in aceasta viata, ramanand in acelasi timp fideli noua insine?

M-am scufundat apoi in Bazinul Adevarului si am intrat in Taramul Animalelor de Putere, cautand raspunsul.
A aparut un unicorn frumos, cu coama si coada fluturande si cu ochi intunecati si sensibili. Iata mesajul unicornului:
Deschideti-va inima cat de larg puteti. Atat de larg, incat sa va doara. Atat de larg, incat sa va simtiti complet vulnerabili, cu toate secretele expuse, cu tot adevarul adus la lumina.

Si acum, ascultati: secretul gasirii caii in aceasta lume, pentru a prospera in lumea fizica, onorandu-va in acelasi timp adevarul, este prin a va pune in serviciul celorlalti si prin relatii.

Care este cel mai mare dar pe care il puteti aduce celorlalti? Care este cel mai mare serviciu pe care il puteti face? Care este combinatia unica din voi, care sa ii aduca pe ceilalti oameni la o stare superioara celei in care se aflau, atunci cand v-au intalnit? Ce lucruri stiti despre viata si despre oameni si care sa le poata fi de folos, ajutandu-i sa isi gaseasca calea spre o viata mai buna?

Faptul ca va puneti in serviciul celorlalti le poate aduce acestora iubire, bucurie, sanatate, bogatie sau intelepciune. Ii poate elibera de frica si indoiala de sine, de vinovatie si rusine. Le poate deschide ochii si inimile, in fata frumusetii si a minunilor. Ar putea fi o carte, un cantec, un tablou sau un dans, dar si o consiliere, un sprijin sau furnizarea unor bunuri.

Mergeti adanc in inima si gasiti acest dar darul pe care ati venit aici sa il oferiti lumii.
Si acum, amintiti-va ca miscarea in aceasta lume, in aceasta societate, are loc prin oameni. Chiar daca sunteti aici, pentru a darui o carte plina de frumusete si intelepciune, e nevoie de oameni oameni care sa o tipareasca, sa o distribuie, sa o vanda si, desigur, sa o citeasca si sa vorbeasca despre ea.
Si daca relatiile va sunt dificile, atunci trageti cu curaj aer, adanc in piept si luati-va angajamentul personal, sa invatati sa va depasiti frica, trecand cu curaj la actiune, iar si iar.
Gasiti-va adevarul. Exprimati-l in ceea ce faceti. Lasati-l apoi sa isi gaseasca calea prin relatii.

Apoi, unicornul isi pleaca capul si va roaga sa ii atingeti varful cornului. Facand asta, in palma va apare o lumina minunata. Duceti aceasta lumina in fata ochilor. Inspirati-o foarte, foarte adanc in interiorul vostru. Simtiti cum curge lumina prin voi. Lasati-o sa va conduca la adevarul vostru, la puterea voastra, la darurile voastre unice.
Acum, respirati din nou foarte profund si lasati lumina sa va umple de curajul de a va aduce darurile in lume.
Sper ca v-a placut acest mesaj de Ia frumosul unicorn. Va doresc sa va aduceti la lumina darurile si sa le lasati sa straluceasca, pornind din adevarul vostru, suficient de puternic, astfel incat sa le putem vedea cu totii. Va doresc sa folositi curajul unicornului, pentru a aduce noi si minunate relatii in viata voastra, in anii care vor urma.
Iubire, pace si bucurie,
Carrie
Carrie Hart, Empowering Through Spirit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...