marți, decembrie 02, 2014

Eroarea din minte

Postat Maria
Oricate erori par sa fie in minte,oricate distorsiuni provenite din credinte impuse sau induse,totusi ea isi pastreaza capacitatea de comunicare pentru ca ea e de fapt,Mintea Divina.
Chiar daca alege sa nu-si foloseasca atributele comunicarii ,ea este creata sa fie in folosul Fiintei (Fiul lui Dumnezeu).
Existenta insasi se bazeaza pe aceasta putere de comunicare cu Fiinta,caci Fiinta e una in toate fiintele,se reflecta doar pe ea,se vede doar pe ea.E unica si nemuritoare.
Cand Fiinta este unificata ,in ea insasi,e starea in care Mintea e in comunicare cu tot ceea ce este real.De cate ori mintea refuza,pentru ca asa a fost invatata(virusata),capacitatea ei fireasca de comunicare,se fragmenteaza.Si se crede un eu.Apoi lupta si cauta sa-si justifice separarea.
Spiritul Sfant este si El in comunicare cu fiecare aspect al Creatiei,pentru ca El recunoaste doar Adevarul.
Asta pentru ca El este in comunicare directa si permanenta cu Creatorul,este Vocea lui Dumnezeu din noi.
Si stai si te gandesti ,daca un Creator perfect,a creat o Fiinta (Fiu) perfecta,cu o Minte perfecta,si un Spirit desavarsit,cum a fost posibil ca mintea sa cada in in propria ei indoiala si nerecunoastere de sine ?
Intrebarea e;care parte a mintii gandeste toate astea?
Cine ,dorind sa pastreze confuzia si indoiala ,intreaba neobosit?
Pana la urma,tot ce conteaza e ca mintea,oricat de adormita si nestiutoare ar fi,oricat de blocata in lipsa ei de comunicare,poate invata sa fie utila.Poate fi educata.
Cand intelege ca nu are de ce sa protejeze eul ,care este o iluzie,o eroare ,devine impacata,tacuta si recunoscatoare.
Redevine ceea ce a fost mereu;Mintea Divina.
Cu cat devii mai atent ,devii mai constient.Cu cat creste constienta,cu atat Mintea devine mai clara,linistita,si puternica, in comunicare cu tot ce exista.
Intelege ca e perfecta si nu mai lupta.
Abia atunci e corectata,cand nu mai simte nici o nevoie de lupta ,pentru nimic.
Nici macar pentru a intelege.Ea cunoaste.
De cate ori erorile din minte sunt corectate,Mintea e sanatoasa si intreaga.
Devine una cu Spiritul Sfant si Fiinta (Cristos-Fiul lui Dumnezeu),si aceasta Unificare deschide comunicarea.Revelatia Iubirii Creatorului pentru toate creatiile Sale.
Atunci Mintea incepe sa faca Miracole.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...