miercuri, octombrie 29, 2014

Meditatia cu sunete angelice - Jasmuheen

Postat Maria
Jasmuheen este autoarea a 33 de carti, publicate in 18 limbi. Este fondatoarea Ambasadei Pacii si a implementat propriile proiecte de Armonizare globala si Universala, Ambasador al pacii in Brazilia, pentru elimina foametei in lume, conferentiar international in domeniul stiintelor interdimensionale, cercetator al hranei cu prana, fondator al Self Empowerment Academy; co-facilitator al Cosmic Internet Academy; editor si regizor de filme, artista, muziciana si Presedinte al Congresului Global – Pyramid Valley Bangalore, India.
Se spune ca meditatia este concentrarea pura si perfecta asupra unui punct pur si perfect. Oamenii sunt atrasi spre meditatie din mai multe motive: pentru a se bucura de stari de pace launtrica profunda, ...pentru a se scalda in curentii celei mai profunde iubiri ce curge mereu in interiorul nostru, ...pentru a obtine mai multa claritate, viziuni superioare si intuitii, pentru a deveni mai ...sanatosi din punct de vedere fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a intelege si experimenta taramurile spirituale ale INNER-netului (retelei interioare), ...unii mediteaza pentru a lua legatura cu o inteligenta iubitoare din taramurile inter-dimensionale.
Unii mediteaza pentru a descarca informatii din campul infinit de iubire si intelepciune, matricea ce sustine creatia; ...unii oameni mediteaza pentru a-si asculta si simti esenta divina, Cel care ne ofera viata. Unii oamenii mediteaza pentru a explora si a intelege MATRICEA CREATIEI, ...cu multi-versurile si taramurile sale inter-dimensionale. Altii mediteaza pentru a se elibera de limitare, prin intermediul calatoriilor extra-corporale. Prin intermediul meditatiei ne putem reprograma computerele biologice si restructura caile neurale ale creierului. Computerele noastre biologice sunt sistemele noastre energetice fizice, emotionale, mentale si eterice.
Va prezint o meditatie cu sunetele angelice, prezentata la seminarul care a avut loc in Romania 2014..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...