vineri, octombrie 17, 2014

Mari schimbari ce vor avea loc în urmatorii ani- Bashar

Postat Maria
V-ati creat societatea sa fie una plina de oameni ce îsi ascund lucruri unul fata de altul, iar asta a creat goluri în câmpul vostru energetic. Aceste goluri creeaza iluzia ca vibrati pe o frecventa foarte joasa si lenta.

Va asistam oferindu-va ocazia sa realizati ca va puteti schimba frecventa si ca puteti trece prin transformare cu un minim absolut de negativitate, în ceea ce priveste manifestarile ce au loc pe planeta voastra... în marile schimbari ce vor avea loc în urmatorii câtiva ani.

Nu intentionam ca asta sa sune egoist sau peiorativ pentru voi în niciun fel, dar când întâlniti fiinte ce sunt gata sa fie întregul lor sine, aceste fiinte functioneaza pe o frecventa înalta.

Am putea folosi analogia cu un angrenaj de mare viteza si unul de viteza mica. Când pui laolalta doua asemenea angrenaje, fara sa le permiti sa-si armonizeze frecventele, si le pui sa interactioneze fizic, vei obtine doar o dezmembrare, o sfarâmare psihotica.

Pentru ca, ideea e ca frecventa noastra, fizic într-un sens v-ar forta vibratia sa se accelereze spre un nivel superior datorita faptului ca v-ati afla în apropierea frecventei noastre. Asta va permite ca multe dintre lucrurile pe care le tineti îngropate în voi sa iasa la suprafata, fortându-va sa le priviti drept în fata. Iar asta poate cauza un soc psihic pentru anumiti indivizi.

Prin urmare, din cauza ca ne aflam într-un câmp vibrational diferit de-al vostru, nu putem interactiona cu voi într-un mod fizic, pâna când nu se realizeaza un fel de întâlnire a mintilor, sau vreun motiv pre-aranjat la timpul potrivit perfect ce va servi cel mai bine tuturor celor implicati.

Când va fi timpul potrivit, când va servi scopului cu care ati fost de accord, ne vom întâlni fata în fata. Daca înca n-am facut-o, va rog sa aveti încredere ca înca nu e timpul potrivit. Si sa stiti, de asemeni, ca atunci când va fi potrivit, nimic nu ne va tine la distanta!
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...